891
\'SubWoofers-Mélynyomók\'

Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
  • Adaaam
    3 hete otthon áll a garázsban az alfám, kíváncsi vagyok hogy lemerült-e az akksi :D
  • kemszi2
    na mi újság mélynyomósok?nem nyom már senki mélyen?:D
    Közben Vettem egy JVC-t. A pioneerek aránytalanul drágák és nem tudnak többet a JVC-nél. A 20-30e kategóriák között meg nincs különbség. Legalábbis olyan, amit az ember egy átlagos autóban meghallana. csak azért írom, hátha valakinek jól jön majd az infó egyszer, ha erre jár.
  • Motoroj
    Na, mi a helyzet, hadd halljam! :D
    Sziasztok, néztem fejegységeket a kocsiba, és nem igazán találtam értelmes topikot ahova feltehetném a kérdést. Szóval, 18-25e FT körül keresek USB csatlakozós, mp3 lejátszós fejegységet pioneert vagy JVC-t. Na most mind1ikből volt legalább 2-3 fajta, amik között nem láttam a különbséget (nem a kinézetére gondolok), csak hogy az egyik 18e a másik 30e. Valaki nem tudna ajánlani egy olyat, amelyiknek jó ára van és mindent tud, mély hangkiemelés, szépen szólnak a zenék rajta. Na most az utóbbit arra értem, hogy a Nagyon régi LG, ugyanazt a cd-t sokkal ocsmányabb minőségben játszotta le mint a mostani JVC-m. Válaszokat köszi!
  • Tufa
    cikk :)
  • Tufa
    UTCAI 1 KATEGÓRIA:

I. hely: . 142,9dB. . Seregi Roland . DLD TEAM . (KICX KAP47 erősítő, DLD K1 30cm Mélysugárzó)
    II. hely: . 141,5dB. . Vörös Balázs . (KICX KAP23 erősítő, DLD IW12 30cm mélysugárzó)
    III. hely: . 139,4dB. . Kőműves Balázs . (SPL dynamics S2002 erősítő, SPL dynamics XTR 30cm mélysugárzó)
    IV. hely: . 138,3dB. . Nagy Tivadar . (Rodek R2100 erősítő, DLD Alu lim 30cm mélysugárzó)
    V. hely: . 136,1dB . . Vivert jános . (MOHAWK MS100.2 erősítő, DLD ZT12 30cm mélysugárzó)
    VI. hely: . 132,2dB . . Károly Tamás . (MNC erősítő, MNC 30cm mélysugárzó)
    VII. hely: . 130,6dB . . Varga István . (Coronado erősítő, DLD L38 mélysugárzó)

UTCAI 2 KATEGÓRIA:

I. hely: . 143,6dB. . Szilágyi Tamás . DLD TEAM . (KICX KAP29 erősítő, DLD DL154 38cm mélysugárzó)
    II. hely: . 140,9dB. . Dulics Balázs . (SPL dynamics S4002 erősítő, SPL dynamics XTR 30cm mélysugárzó)
    III. hely: . 140,4dB. . Dobos Attila (Fusion erősítő, Kicker mélysugárzó)
    IV. hely: . 139,1dB . . Lukács Bálint .(Rockford Fosgate 802a erősítő, DLD DL122 30cm mélysugárzó)
    V. hely: . 138dB . . Gaál Gergő . (Panasonic erősítő, DLD mélysugárzó)
    VI. hely: . 137,3dB . . Péntek Martin . (MAC audi erősítő, Rockford Fosgate mélysugárzó)
    VII. hely: . 137,2dB . . Rontó András . (Mac audio Fiarless 1000 erősítő, Mac audio 30cm mélysugárzó)
    VIII. hely . 135,6dB . . Papp Norbert . (Pioneer erősítő, 2db Pioneer 25cm mélysugárzó)
    IX. hely: . 135,5dB . . Keszi Ferenc . (Mac audio erősítő, Pioneer mélysugárzó)
  • Tufa
    (vagyis 04.23)
  • Tufa
    ja...
    2011.06.16, Balatonfüred, dldshop, Utcai A (300w-ig), I. hely (142.9dB)
    Ismét KAP47 2 csatornával :)
  • Tufa
    képek
  • desigo
    gratula
    jöhet pár kép
  • kemszi2
    én ki próbáltam amíg a sógorom vezetett,érdekes volt az a 10 perc elég volt benne :D kaphatott rendesen az autó aznap nem kíméltük:D gondolom mindenki gyilkolta
    viszont azon meglepődtem,hogy nem sokan jelentkeztek hangnyomásra
  • Tufa
    azon csak mosolyogtunk :D
  • kemszi2
    :D akkor gondolom a hátsó üléssor meg se fordult a fejedben XD
  • Tufa
    nem, alig fértem be a bemutató autóba is :D
  • kemszi2
    RCZ-t nem próbáltad ki?
  • Tufa
    Az RCZbe beültem amíg konvojoztatok, az jó volt. Meg az a capuccino amit a hotdogosnál bent volt :)
    Más semmi extra, a nagy vasakat a versenyekről ismerem, a kiállítokat személyesen is nagyon rég ismerem (ügyfeleim egyébként) úgyhogy az a része nekem semmi extra :)
  • kemszi2
    akkor egyértelműen igen :D
    és amúgy a találkozó hogy tetszett vagy nem igazán mélyültél el benne ?:D
  • Tufa
    hát, igen, és meglepő is volt.
    1db 30as nyomó, gyári ládában 1db 100mm-es reflexxel nagyon nagyon jó eredmény és mindenki jött gratulálni utánna hogy ez igen :)
    143.6ot mértünk amúgy a verseny előtt amikor összeraktam a rendszert, péntek este reszeltem még hozzá ezek szerint :)

Ha azt nézzük hogy az utcai openben (ahol minden szabály ugyanaz csak nincs pl csatorna megkötés és láda megkötés), 1000W-al, 40es nyomóval, dupla 100as reflexxel csináltak azthiszem 144.8at, úgy hogy a tulaja már több éve versenyzik, látszik hogy milyen eredményt sikerült kihozni :)

Most szombaton a balatoniban visszatérek a kis 300as kategóriába, de már nem KAP47 2ch hanem KAP23 lesz helyette, kíváncsi vagyok mennyit sikerül kihozni belőle
  • kemszi2
    áááá Balaton az már túl messze van XD 370 km tőlünk úgyhogy abszolút esélytelen,de azért köszi:)
    amúgy elégedett voltál a tiéddel?
  • Tufa
    köszi :)
    most szombaton balatonfüreden lesz egy verseny, ott rengeteg induló lesz, ha eljössz, segítek pofozni egy kicsit a rendszeren :) (bár a bibi az az hogy én is indulok ugyanabban a kategóriában :)) )
  • Motoroj
    Kongratuláció!
  • kemszi2
    grat az első helyhez amúgy
  • kemszi2
    6.hely :)
    jó az úgy hogy nem is akartam elindulni,sógorom beszélt rá :D
    második körre meg nem hívtak,pedig addigra kitanítottal XD
  • Tufa
    Nem emlékszem már a nevedre, de itt a lista a kategóriádról egyébként :)

Utcai A
    -----

1, 139,5 Botka Bálint
    2, 139,1 Tunner Ákos
    3, 137,5 Maglódi Krisztián
    4, 133,7 Rácskai Ádám
    5, 132,1 Paizert Viktor
    6, 128,6 Kemény Gábor
    7, 127,2 Joszkin Attila
    8, 124,2 Szvitán Gábor
  • bency
  • Tufa
    2011.06.16, Budaörs, MCA, Kezdő A (max 1 30as nyomó, 1db 100as porttal, kizárólag 4ch erősítő), I. hely (144.3dB)

:)
  • kemszi2
    En kint leszek 9re ,nyitasra :)
    Szuken leszunk akkor fabianeknal XD
  • Tufa
    nekünk 9:30tól van gépátvétel szóval akkortájt érünk ki kb, ha sikerül felébredni :D
  • kemszi2
    Mikorra josz/josztok ki?
    En fekete 308al megyek
  • Tufa
    :P
    Én egy ezüst új swifttel, a versenyzőm egy kék új swiftel, a 3. csapattárs pedig egy fekete grande puntoval lesz kint, mindhárman más kategóriában :)
  • kemszi2
    na akkor majd megleslek holnap XD
  • Tufa
    énis :) csak a hangnyomás részlegen
  • kemszi2
    Holnap en is budaorson leszek :) peugeot talalkozon
  • Tufa
    Holnap verseny budaörsön.. Kiderül mit sikerült reszelni :) (egy másik versenyzőm is indul holnap, így remélhetőleg duplán jó eredmények lesznek)
  • Tufa
    miért lenne hiba a rendszerben? Amikor a panelt csinálta a Gulácsy galery, örömködtek hogy flat-ben milyen durván jól szól annak ellenére hogy árban messze elmarad egy hasonló tudású (100e körüli) szettektől.

Nem a hifi a rossz, hanem engem zavar az a hang, ahogy írtam, minden autóban, és sokan vannak ugyanígy, ugyanúgy azt a hangzást szeretik. (pl akiknek én építettem a hifit, ha bármi áramtalanítás volt, egyből jöttek hogy lőjem be olyanra mint volt mert nem tetszik nekik a hangzás)

És mégegyszer, pioval hibátlan volt a rendszer, alpineal MÉG nem.
  • Motoroj
    Akkor a hiba a rendszerben van. Hozzáteszem autós rendszert elég nehéz igényesen összeválogatni a hagyományos beszerzési forrásokon keresztül, jól tudom. Használható információt nem divat megadni a hangszórókról, ami meg van adva, annak is kevés köze van a valósághoz.
  • Tufa
    miért? középből nincs hiány.. :) 1 csipogó kb 3 közepet bőven ellát, aktívban megy minden, ugyanazt tudja mint 1el csak duplán
  • Motoroj
    Ha a középből elveszel hasonló hatást érsz el.
    Különben ezek a dupla hangszórós elrendezések nem mondhatóak igazán szerencsésnek.
  • Tufa
    szerencsére azokat kihagyják már ezekből a fejekből :D
    A dupla közép miatt nem kiemelek, hanem inkább leveszek belőle