891
Vagyis melyk a legjobb,milyet erdemes venni stb...
-
#851 időben mennyi volt a 308 kompletten? -
#850 nem para :) egyre több komoly autót hoznak, edződök rendesen :)
Kínaiak hozzák a kocsikat (fönököm kínai, ő intézi), tegnap egy X5 tolatóradar, péntek este egy SL500as tolatóradar, szerdán passat cc xenon, előtte bmwk hada, szóval egy peugeot meg se kottyan :) -
#849 és hogy bírtad a francia "leleményességet"? :D -
#848 csináltam már egy full 308as csillapítást. elég korrekt lett a végeredmény :)
Betonkemény ajtók, meg se mozdul a tető dupla 30as zenével :) -
#847 akkor ott rendben van minden
.nekem a csomagtartó műanyagjai,tetőkárpit és a hátsó ajtó kezd veszélyes lenni.elől nincs még probléma de az is csak idő kérdése szerintem :)
lassan rá kell szánom magam,akár részletekben is,de megcsinálni/tatni -
#846 max környékén az antennám körül valószínűleg eltört valami és az zörög egy bizonyos frekin, viszont ez kizárólag kintről hallatszik, bent maximális a csend és nincs semmi zörgés, huppogás vagy bármi.
Nekem a kiindulási alap nem volt túl jó, viszont mostanra szerencsére az autó szigetelése erősen közelít egy premium kategóriás autó felé (szombaton nálam volt egy 2005ös X5ös, a belső csend azonos, de inkább jobb volt számomra mint az X5ben)
Most télen még folytatom, a jövő évi tervhez durvább szigetelés kell, még ennél is.
Mivel én csinálom a szigetelést, így a munkadíj csak idő, az anyag pedig változó. Másnak én átlagosan mondjuk 20e/2 ajtó-ért csinálom, persze ez változhat attól függően hogy milyen autó.. :) Két ajtóra 25nél többet még nem kértem el, egy olyan verdát mint ami pl nekem van, telibe tetőtől kezdve mindent szigetelve kb 80-100e-ből megvan. -
#845 és így a zörgésekkel hogy állsz?no meg mennyi fájt az egészet megcsinálni ha szabad tudni? -
#844 kb 30-40kgnyi bitumen van bent és mindenhol van. műszerfalban is. :) -
#843 szerintem szépen szól ,bár sok mindennel nem is tudom összehasonlítani,mert ez volt eddig 1 gyári meg egy 101rm .
ülés nélkül már egész komoly hát masszírozó rendszert lehet összehozni .
Lehet hogy már kérdeztem,te bitulapozással hogy állsz?mennyi ment bele és hova? -
#842 ja tényleg. 117 mondjuk külsőre tetszik csak, meg mivel alpine, jó tekerésre is. jövőre gondolkozok valami brutál dolgon, asszony végre kiadta az engedélyt, nem kell már hátsó ülés úgyhogy majd lehet lesz valami durvább 6x30 vagy 4x38as setup :)
Csak azt nem tudom mivel kéne hajtani majd őket... -
#841 időkorrekciót anélkül is tudja.viszont a crossovert csak azzal -
#840 a mostanin sem szórakoztam az időkorrekcióval, a 117riben sem hiszem hogy nagyon fog kelleni, szerencsére viszonylag jó helyen van a színpadom, ha meg nagyon zavar, balanceal 1et állítok jobbra és megvan a közép :) -
#839 külsőre nekem csak 3 dolog volt szempont
legyen borostyán /narancs/ esetleg piros megvilágítás
ne az előlapon legyen az usb-nek a helye
és a cd is az előlap mögött legyen -
#838 a 117-re kíváncsi vagyok mit mondasz :) pxa-h100-as imprint lesz hozzá? -
#837 volt pár napig nálam egy, de hiába a hangja én nem bírok megbarátkozni a külsejével.
a 9835 is bűnronda, majd egy 117et belepróbálok, ha tetszik a hangja akkor lehet a 35öst lecserélem rá, az legalább már jól néz ki.
RS2-nél meg a p99nél kb nincs kulturáltabb fej -
#836 na olyanom volt :D inkább felejtsük el XD -
#835 Hát végülis a rádióadós mp3 lejátszó is egy "megoldás" -
#834 az usb talán pótolható dolog :D legalább is láttam már ilyen ketyerét a zinterneten ami cdtárként van a fejre kötve de pendrive/memkártyát tud kezelni -
#833 Nincs rajta AUX meg USB bemenet, nem is érdekel :D -
#832 1.visszahúzódik a fejbe mint a monitorosok
Nagyon sok jót lehet olvasni róla.azt hiszem 2002-es modell,de legendaként emlegetik sok helyen :D 100k alatt nem is nagyon láttam még sehol most se -
#831 Ez hány DIn-es? 1,5? :D -
#830 ezt a fejet egyszer nagyon szívesen kipróbálnám:
-
#829 Förtelem ahogy kinéz -
#828 Pont ettől szokott égnek állni a hajam. :) -
#827 Ez igen :))) -
#826 haha
-
#825 tenkju :) Szombaton kiderül hogy veretlen maradok-e, vagy bezsebelek egy második helyet végre.. :) -
#824 wow
szép sorminta :)
gratula -
#823 elég gyenge eredmények
Grat -
#822 A balatoni verseny óta... :)
2011.05.01, Kecskemét, MCA, Kezdő A, I. hely (143.9dB)
2011.05.21, Tamási, MCA, Kezdő A, I. hely (143.7dB)
2011.07.09, Sárbogárd, MCA, Kezdő A, I. hely (144.3dB)
2011.07.16, Nesvady(SK), MCA, Kezdő A, I. hely (144.1dB)
2011.07.30, Hort, MCA, Kezdő A, I. hely (143.0dB)
2011.07.30, Hort, Hangminőség verseny, két út (aktív), I. hely
2011.08.20, Kecskemét, Gymkhana, Kicker cup, Utcai A, I. hely
2011.08.21, Üllő, MCA, Street A, I. hely
2011.09.03, Budapest, Szeptemberfeszt, Kicker cup, Utcai A, I. hely
2011.09.11, Tököl, Gymkhana, Kicker Cup, Utcai A, I. hely.
2011, Kicker Cup, Utcai A, Magyar bajnok
Most hétvégén lesz a megaparkban az MCA döntő (M5 kivezető, Tesco, media markt előtt), ott még ha minden igaz kapok egy Kezdő A kupát, egy magyar bajnoki kupát és ha sikerül egy másik sorozat bajnokával is összecsapok, remélhetőleg onnan is jön még :)
Balatoni utcai sorozatban nem indultam idén, de az év elején csinált, 0 felkészüléses eredményemet azóta sem döntötték meg :) -
#821 Tufa hogy sikerült az idény?:D -
#820 hallottam már olyat ami nem túl tolakodó :) +ugye ott vannak hangolhatók is -
#819 A 166-os utódja is elég pofás lesz ha minden igaz, remélhetőleg felhozza az eladásokat. -
#818 Teljesen rendben van a kis 46-os, legközelebb fékbetét csere lesz soron mert már megérett rá. Utána lehet beruházok egy sportkipufogóra mert ennek a kis motornak semmi hangja nincs, ez hifi szempontjából jó, de én szeretném ha kicsit mélyebb hangja lenne az autónak. Szerinted van olyan sportdob ami nem üvölt annyira hogy elnyomja a zenét? -
#817 egy pirosat szoktam látni,de valahogy nekem nem jön ki ez a formavilág ilyen kis autón.viszont van szerencsém rendszeresen egy fehér Giulietta-hoz.na az viszont nagyon betalált ismét -
#816 Azzal én is így voltam, de itt pesten minden nap látok egy feketét, néha egy fehéret is, és egyre jobban tetszik. -
#815 az pofás.mondjuk az alfánál nem is tudok olyan modellt mondani ami ne lenne az.Talán csak a MiTo nem tetszik -
#814 146 1.4 ts -
#813 milyen alfa amúgy? -
#812 annyi idő után talán még nem :D