7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • The Protector
    az inkognitó az ellenfélre vonatkozik.Azaz hogy akire vadászol mennyire feltűnő(ugrabugrál,meg futkosik).Aztán lehet h hülyeséget mondok.
  • MerlinW
    Ezt az inkognitós dolgot magyarázzátok el nekem:) Én eddig rejtőzködésből kinyúlva is csak max 600-700 pontot tudtam bezsebelni.
    A leírás annyit ír, hogy ne használjak high profile-t (az a space vagy a jobb egér?)

Más. Kipróbáltam a manhunt-ot.. háát elég idétlen játékmód..:) Mondjuk a wanted, assassination és alliance-en kívül mind az:)
  • ratgab
    Amikor van az ellenfelednek nem hazudok 8000 pont előnye (nekem 4500 volt), akkor azt már nem tudod behozni 3 perc alatt...
  • Kongy
    Én azt bírom a multiban h 1 öléssel első lehetsz. Pl nekem volt 100 pontom, egy rusholós killből wanted elején, meg is öltek vagy 5x, aztán beindultam, és egy teljesen incognito-s killt csináltam, kaptam érte 1200 pontot, a 2X-es szorzó (loss streak) miatt. :D És 7.-ből 2. lettem, aztán meg első, de csak a meccs legvégére. :D

Amúgy az én kedvenc karakterem a Phariah. Olyan kis cuki a maszkjával, meg azzal h osztja a headshotokat pisztollyal. :D
  • ratgab
    Ám már csak pár 1000 pont kell a level 50-hez!!!

Már most mondom, hogy én szombaton 20-kor nem fogok ráérni multizni!
  • ratgab
    Ehhez hozzá kell tenni, hogy 150 fölötti meccset nyomtam már!
  • ratgab
    Igazából nem engem ölt meg többnyire, hanem a többieket, de őket darabokra szedte (10 alattiak voltak)
  • ratgab
    Ingram vagy valami hasonló... vagy csalt vagy nagyon jó, de én még ennyi pontot senkinél nem láttam....
  • JethroHUN
    Mi volt a gyere neve?
  • ratgab
    Ezért nem szabad hulla fáradtan leülni multizni...
  • ratgab
    Amilyen jól indult a mai multis karrierem... olyan csúnyán el-elvertek a végére:

Első meccs 12000 pont lett a vége assassinateben, ebből 8900 killből!

Aztán volt egy meccs... a srác 11000 (!!!) pontot gyűjtött csak killből (ebben még az endbonus és a többi bónusz nincs is benne.

Hiába ez is olyan játék, hogy vagy megy, vagy nem megy... ha megy nagyon megy (még szerencséd is van) vagy nagyon nem megy... akkor egyáltalán!
  • gabo91
    Nekiláttam most a fő küldetéseknek is :) (egy hete csak a mellékküldiket, meg keresgéléseket csinálgattam) A coloseumban vagyok, mikor is színházi jelent van. Átöltözöm kijelölt helyekre állok, majd másodpercem van eagle eye-vel megnézni ki a célpont és megőlni. Sárgával jelöli a célpontomat, hátba is szúrom, ám mikor "karjaimba veszem" valami olyasmint mond hogy úgysem tudom megmenteni pierot (vagy kicsodát), erre fől otthagyom, nem csukom le a szemeit, nem köszönök el tőle. Ekkor ő közli, hogy hát még nem halt ám meg... én meg hogy tudom... vége a kis bejátszásnak és szépen bukom a küldit.
    Na most itt mit kéne csinálni? Rossz emberrel szarakodom, vagy máshogy kell megőlni?
    (küldetés eleje nagyon idegesítő volt, követni mindenhova, belopakodni meg akikkel beszél azokat megőlni )
  • Gary
    A multis neveket én is pajtáslistába tettem. Mint korábban is, a nevem: dre4mw4r.
  • JethroHUN
    a kis csónakos rész sem semmi :D először tökre megijedtem hogy szétszednek azok a hajók, de aztán kiderül hogy a tüzérek nem vmi szemfülesek
  • Reg5
    Az a legnehezebb, a tankos meg a legjobb.
  • MerlinW
    bal egérgomb
  • Munszu
    Most megyek éppen,de haverommal nagyon jó meccseket toltunk vagy 1órán keresztül :D.
    Amúgy Arkimonde87 a nevem, vegyen fel aki szeretne.
    Na jó éjt,és jó játékot mindenkinek!
  • tobias88
    Hali, mit kell megnyomni az ejtőernyő használatához?
  • tommygear
    felbasz ez a flying machineos leonardo küldetés
  • Renjike
    én is mennék SG játékra :) renji00 (és írjatok fel ide a fórum multis nevek közé is :) vegyetek fel full time AC zek :D
  • Kongy
    Ok. Te már a friends listben vagy szal ok. :D aki jön szombaton az vegyen fel engem vagyis persian0077-et.
  • czegenyi24
    Jelentkeznék a szombati meccsre :D
  • JethroHUN
    Booocsii utolsó pillantban
  • Munszu
    Arkimonde87 :)
  • Kongy
    szombaton vmikor jó lenne 1 multi party. Estefele tuti ráér mindenki. (remélem) Szal mondjatok időpontot, én este 8-ra tippelnék most.
  • Atkamon
    Belépek a játékba, pill :D
  • JethroHUN
    Akkor csináljak egyet? úgyis tudnál pár dolgot tanítani :D
  • Atkamon
    Én is belépek, csak szóljatok :)
  • JethroHUN
    mi a multis neved? Akkor össze hozunk egy magyar meccset? Hányan vagyunk perpill? játékban is láttam 4ünket.
  • czegenyi24
    Nekem is ez a probléma.Sőt nagyon lassan csatlakozik is.Amugy fogunk 1-üt játszani.Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Skype-ot és egy miki beszerzését mert akkor megoldanánk a magyarok játékát.Akinek meg van Skype az irja le és felveszem.
  • Munszu
    Hát én nem értem :'(.
    Friendlistembe Merlinw_HUN neve mellett is az van hogy Unreachable, miérT?! T.T
    Sose fogok multizni magyarokkal?:(
  • JethroHUN
    még a weblap sem jön be, biztos elszállt az egész, nem volt említve sehol frissítés.
  • czegenyi24
    Én vagyok Lolhunter(uncsim SG-je)Sztem frissitik a szervert.Hátha valamivel megkönyitik a dolgom :D
  • JethroHUN
    nincs szerver
  • Kongy
    Kéne vkinek nyitni egy Wanted-ot private matchben, és akk SG only, mert konkrétan már annyian vagyunk h mindig van fenn 6 online ember minimum szal simán összejöhetne a meccs. :)
  • Munszu
    Azt nem tudja valaki, hogy miért van az egyes emberek neve mellett hogy unreachable(elérhetetlen) ?
    És akkor egyáltalán nem tudom invelni se-ki,se-be. ^^
  • Munszu
    Igazán nincs mit :).
    Amúgy játszhatnánk majd egyet!:)
    Ha valaki szeretne még játszani, akár xfiren is felvehetnénk egymást és látnánk,mikor ki játszik, mert már érzékeli, a héten jött update x-re is.
    Remélem minél hamarabb ide is jön!:)
  • elitehun
    áááá ez k*rvanagy volt :DDDD
    alig várom már a 3-at :D
  • MerlinW
    Ezeket lehetőség szerint rögzíteni kell (video) és belinkelni az Ubi fórumra, hogy tilthassák.
  • ratgab
    Akkor nekem már csak 5 szintet kell lépni (level 45 vagyok)