7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4098 az inkognitó az ellenfélre vonatkozik.Azaz hogy akire vadászol mennyire feltűnő(ugrabugrál,meg futkosik).Aztán lehet h hülyeséget mondok. -
#4097 Ezt az inkognitós dolgot magyarázzátok el nekem:) Én eddig rejtőzködésből kinyúlva is csak max 600-700 pontot tudtam bezsebelni.
A leírás annyit ír, hogy ne használjak high profile-t (az a space vagy a jobb egér?)
Más. Kipróbáltam a manhunt-ot.. háát elég idétlen játékmód..:) Mondjuk a wanted, assassination és alliance-en kívül mind az:) -
ratgab #4096 Amikor van az ellenfelednek nem hazudok 8000 pont előnye (nekem 4500 volt), akkor azt már nem tudod behozni 3 perc alatt... -
#4095 Én azt bírom a multiban h 1 öléssel első lehetsz. Pl nekem volt 100 pontom, egy rusholós killből wanted elején, meg is öltek vagy 5x, aztán beindultam, és egy teljesen incognito-s killt csináltam, kaptam érte 1200 pontot, a 2X-es szorzó (loss streak) miatt. :D És 7.-ből 2. lettem, aztán meg első, de csak a meccs legvégére. :D
Amúgy az én kedvenc karakterem a Phariah. Olyan kis cuki a maszkjával, meg azzal h osztja a headshotokat pisztollyal. :D -
ratgab #4094 Ám már csak pár 1000 pont kell a level 50-hez!!!
Már most mondom, hogy én szombaton 20-kor nem fogok ráérni multizni! -
ratgab #4093 Ehhez hozzá kell tenni, hogy 150 fölötti meccset nyomtam már! -
ratgab #4092 Igazából nem engem ölt meg többnyire, hanem a többieket, de őket darabokra szedte (10 alattiak voltak) -
ratgab #4091 Ingram vagy valami hasonló... vagy csalt vagy nagyon jó, de én még ennyi pontot senkinél nem láttam.... -
#4090 Mi volt a gyere neve? -
ratgab #4089 Ezért nem szabad hulla fáradtan leülni multizni... -
ratgab #4088 Amilyen jól indult a mai multis karrierem... olyan csúnyán el-elvertek a végére:
Első meccs 12000 pont lett a vége assassinateben, ebből 8900 killből!
Aztán volt egy meccs... a srác 11000 (!!!) pontot gyűjtött csak killből (ebben még az endbonus és a többi bónusz nincs is benne.
Hiába ez is olyan játék, hogy vagy megy, vagy nem megy... ha megy nagyon megy (még szerencséd is van) vagy nagyon nem megy... akkor egyáltalán! -
#4087 Nekiláttam most a fő küldetéseknek is :) (egy hete csak a mellékküldiket, meg keresgéléseket csinálgattam) A coloseumban vagyok, mikor is színházi jelent van. Átöltözöm kijelölt helyekre állok, majd másodpercem van eagle eye-vel megnézni ki a célpont és megőlni. Sárgával jelöli a célpontomat, hátba is szúrom, ám mikor "karjaimba veszem" valami olyasmint mond hogy úgysem tudom megmenteni pierot (vagy kicsodát), erre fől otthagyom, nem csukom le a szemeit, nem köszönök el tőle. Ekkor ő közli, hogy hát még nem halt ám meg... én meg hogy tudom... vége a kis bejátszásnak és szépen bukom a küldit.
Na most itt mit kéne csinálni? Rossz emberrel szarakodom, vagy máshogy kell megőlni?
(küldetés eleje nagyon idegesítő volt, követni mindenhova, belopakodni meg akikkel beszél azokat megőlni ) -
Gary #4086 A multis neveket én is pajtáslistába tettem. Mint korábban is, a nevem: dre4mw4r. -
#4085 a kis csónakos rész sem semmi :D először tökre megijedtem hogy szétszednek azok a hajók, de aztán kiderül hogy a tüzérek nem vmi szemfülesek -
Reg5 #4084 Az a legnehezebb, a tankos meg a legjobb. -
#4083 bal egérgomb -
Munszu #4082 Most megyek éppen,de haverommal nagyon jó meccseket toltunk vagy 1órán keresztül :D.
Amúgy Arkimonde87 a nevem, vegyen fel aki szeretne.
Na jó éjt,és jó játékot mindenkinek! -
#4081 Hali, mit kell megnyomni az ejtőernyő használatához? -
#4080 felbasz ez a flying machineos leonardo küldetés -
#4079 én is mennék SG játékra :) renji00 (és írjatok fel ide a fórum multis nevek közé is :) vegyetek fel full time AC zek :D -
#4078 Ok. Te már a friends listben vagy szal ok. :D aki jön szombaton az vegyen fel engem vagyis persian0077-et. -
czegenyi24 #4077 Jelentkeznék a szombati meccsre :D
-
#4076 Booocsii utolsó pillantban -
Munszu #4075 Arkimonde87 :) -
#4074 szombaton vmikor jó lenne 1 multi party. Estefele tuti ráér mindenki. (remélem) Szal mondjatok időpontot, én este 8-ra tippelnék most. -
#4073 Belépek a játékba, pill :D -
#4072 Akkor csináljak egyet? úgyis tudnál pár dolgot tanítani :D -
#4071 Én is belépek, csak szóljatok :) -
#4070 mi a multis neved? Akkor össze hozunk egy magyar meccset? Hányan vagyunk perpill? játékban is láttam 4ünket. -
czegenyi24 #4069 Nekem is ez a probléma.Sőt nagyon lassan csatlakozik is.Amugy fogunk 1-üt játszani.Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Skype-ot és egy miki beszerzését mert akkor megoldanánk a magyarok játékát.Akinek meg van Skype az irja le és felveszem. -
Munszu #4068 Hát én nem értem :'(.
Friendlistembe Merlinw_HUN neve mellett is az van hogy Unreachable, miérT?! T.T
Sose fogok multizni magyarokkal?:( -
#4067 még a weblap sem jön be, biztos elszállt az egész, nem volt említve sehol frissítés. -
czegenyi24 #4066 Én vagyok Lolhunter(uncsim SG-je)Sztem frissitik a szervert.Hátha valamivel megkönyitik a dolgom :D -
#4065 nincs szerver -
#4064 Kéne vkinek nyitni egy Wanted-ot private matchben, és akk SG only, mert konkrétan már annyian vagyunk h mindig van fenn 6 online ember minimum szal simán összejöhetne a meccs. :) -
Munszu #4063 Azt nem tudja valaki, hogy miért van az egyes emberek neve mellett hogy unreachable(elérhetetlen) ?
És akkor egyáltalán nem tudom invelni se-ki,se-be. ^^ -
Munszu #4062 Igazán nincs mit :).
Amúgy játszhatnánk majd egyet!:)
Ha valaki szeretne még játszani, akár xfiren is felvehetnénk egymást és látnánk,mikor ki játszik, mert már érzékeli, a héten jött update x-re is.
Remélem minél hamarabb ide is jön!:) -
#4061 áááá ez k*rvanagy volt :DDDD
alig várom már a 3-at :D -
#4060 Ezeket lehetőség szerint rögzíteni kell (video) és belinkelni az Ubi fórumra, hogy tilthassák. -
ratgab #4059 Akkor nekem már csak 5 szintet kell lépni (level 45 vagyok)