Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ezt nevezem CE-nek. DA 2 SE elbújhat, RPG léttére.

addolj mindenkit aki a fejlecbe van aztan joinolj rank ha fennvagyunk
masik 2 benne van alapbol,da vinci-t unlockold
a dlc-ket uplayben kulon fel kell oldani? mert lattam ott a da vinci-t, viszont a masik kettot nem.

elitehun
2 klikk a nevére és elvileg ott lesz egy join gomb
Kongy
Ha mondotok vmi multi idõpontot meg h h joinoljak majd hozzátok akkor megyek én is! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Na, feltettem az Unboxing videót! Csak óvatosan a megtekintéssel, nem olyan jó a minõség! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
remélem hozzám is megjön addig :S
steameseknek meg 1 ora a jatekfeloldas,jo keson kapjak meg 😄
HarryProf
Ugyanezt csináltam én is, de ekkor írja ki, miután átlépett a multiplayerbe.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

elvileg nem ja
Az igaz, hogy nálam nem volt fent a warez... Ráadásul tegnapi a windowsom is...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

KollerN
én direkt törültem a warezos game lanchert tûzfal nélkül is próbáltam már
Ha letörlöm és újra rakom akkor a regisztáció marad amúgy és ár nem kéri az ellenõrzõ kódot ugye?

Táp! Köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A végén basszus 200 pont elõnyöm volt és az uccsó percbe kinyírtak... imádkoztam, hogy a 2. helyezett nehogy betoljon még egy kill-t...

friend listbe dupla klikk a nevre,es ott lesz hogy join player
Lehet olyat is? Hogyan?

Tûzfal blokk!

Én úgy csináltam: Gém felinstallál, majd ubiluncherbe uplay azonosító, jelszó beír! Ezután CD-key beír... ekkor jobb alsó sarokban megjeleni egy play felirat... arra kattint!

Játék elindul... rámegyek, hogy multiplayer.. singleplayer zárja átlép multiba és már megy is!

ratgab ja,radjoinoltam 😄
rayman12
Ez így igaz!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Na a kovetkezo lehet sokaknal a problema,ami nalam is volt...az assassins creed 1 vagy 2 ha warezosan van fenn,akkor az ubisoft game launchert crackelni kellett...es mivel a brotherhood is ezt a launchert hasznalja,ezert wareznak latja a jatekot,es nem enged multiba...ugyhogy lehetseges megoldas,hogy uninstallalod az ubisoft game launchert,es feltelepited a jot a brotherhood dvd-rol
Nem blokkolja a tûzfalad véletlenül vagy a vírusirtó?

Oda nem is kell menni! Legalábbis nekem nem kellett!

Mi összefutottunk az imént nem???? Párszor lelöttél te galád!!!<#wilting>

Ennek ellenére én nyertem a kört <#eplus2>

HarryProf
Nekem azt írja ki, amikor a multihoz lépnék be (single tökéletesen mûködik), hogy Sign-in has failed. Verify your installation and internet access.
Másnál is elõfordul ez? Ötletek, mit lehet tenni?

elitehun
Na telefonáltam. Még ma ki fogják hozni csak késésben vannak mert sok a csomag. Remélem a multivan nem lezs semmi gond
Dehogynem. A Brotherhoodhoz viszont tényleg kötelezõ a 2 ismerete.

KollerN
logging Ubisoft server is not available
ezt írja ki valakinek tipp hogy miért ?

Atkamon
Nem... Sõt, a 2 sem igazán élvezhetõ úgy, hogy nem vitted végig az 1et.

elitehun
Ott nekem is disconnect van. Ez fasza, nem elég hogy késik a csomag de ha a multi sem fo menni.....
HarryProf
Nevem multiplayerhez: Cevys

KollerN
http://assassinsnetwork.uk.ubi.com/ itt a profilomba piros bettûkkel az van hogy disconnect nektek is?

elitehun
NEM
Nekem megy az uplay...Vettem! Mikor tolunk egy meccset?

Össze kéne jönni minimum 6-an innen fórumról és akkor már lehetne!

Tévedsz, csak multizni fogsz! Mióta elindíttam nem tudok róla lekattanni!

Már level 5-ös vagyok és megvolt az elsõ meccs gyõzelmem! 4. meccs manhuntban és pappal sikerült elérni! 2300 pont, ami rattyi még, de mindenki béna gyakorlatilag!

Tanács: Multiban folyamatosan nézzetek a hátatok mögé, mert ha kiszúrod az üldözõd csak 100 pontot kap, míg ha téged nem szúrnak ki akkor 400-at is kaphatsz... így nagyon könnyen lehet nyerni... pont kontrollal!

Úgy is élvezhetõ a szingli, hogy nem játszottam az Assassin's Creed 2-vel?
A hiba a te gépedben lesz! Én azt csináltam, hogy regeltem egy uplay accountot és amikor bejön a launcher ott beírod jelszót, azonosítót, majd után kéri a cd-key-t ezek után gond nélkül tudtam indítani a multit!

Bonus tartalom eléréséhez meg játékon belül kell az extraban beírni a kódot!

uplay nem megy most,de multi van...ratgab addoltalak
KollerN
Mostmár kiváncsi vagyok mi a szart ba....am el hogy nincs multim se Uplayem pedig regisztráltam játékindításnánál ugye ahova kérte a kódot is kell még valami más?

Atkamon
Atkamon lesz az én multi nevem holnaptól 😊 Rájöttem, hogy a sok jó után, amit a multiról hallottam, egyszerre fogok single-el, meg multival játszani... 😄 Egyszer ez, egyszer az... 😄

Legalábbis utána már sz..art se ér a kód, ha nincs hozzá jelszó, meg e-mail!

Így van! De már regeltem szóval mindenki kitörölheti vele!

elitehun
Pazar minden vonal foglalt....
Akkor tehát nem marad más mint a várakozás
elitehun
Najó 5-kor felhivom a futárt
Sully1979 neven nyomom multit,aki akar addoljon :p
Kongy
Szóval akkor küldjetek ide a fórumra vagy privátban Uplay ACC neveket, ki lesznek írva a fejlécben!

<#hehe><#hehe><#hehe>
Na telepítés kész,csak letöröltem elõtte a virágost..most szépen összehangolom uplay-al,talán megcsinálom az introt is,hogy mentés legyen a Legacy szinkronhoz is,aztán meglesem azt a tömegmészárlást😊
Kongy
Najó, extrém ratyi a minõség, szal ha nézhetetlen lesz, akk letörlöm. 😛

majdnem mindegy,végül is újat nem mutatsz vele,csak PC logó virít a dobozon😊