7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • JethroHUN
    110zzel? a launcherben is action alatt ott aza 4 azokért jár, másért szerintem nem, de nem tudom annyira.
  • Armisael
    Köszi a segítséget! Még annyi lenne, hogy ha jól értelmezem akkor egyes pályák (Multi vagy Single player?) megcsinálásával kapunk +ilyen elhasználható pontokat, amiken ruhákat meg más extrákat vehetünk, vagy a kezdéskor lévő 110-el kell gazdálkodni?
  • JethroHUN
    Asszem megvan az első cheater... vagy csak 999es pingel is lehet játszani.
    Bár nem tudom hogy fénysebességgel lehet-e röpködni és 10k pontot wantedban összeszedni. érdekes volt, amikor nekem jelölte ki a gép, folyamatosan forgott az iránytű de gyorsan, és mindig fentre mutatott, de az volt a legérdekesebb amikor csak úgy meghaltam a semmitől, megvolt az kill animáció, csak hm... az ellenfél hiányzott róla, Kulka782 Nem nálam van a hiba az összes többi játékos normálisan volt.
  • CroftManor
    Én nem használom a templar visiont, mivel nekem beépített van. Az csak lvl 50 után érhető el ^^
  • MerlinW
    Már több, mint elegen vagyunk minden játékmódhoz:)
  • ratgab
    Lassan összegyűlünk annyian, hogy lehetne néha tolni SG-s játékot is!!!

Én már felvettem jópár kollégát Friends listbe!
  • JethroHUN
    eladtál Kínának 100e dbt hogy legyen elég player?
  • ratgab
    Majd próbálkozom!
  • ratgab
    Akkor osztd meg velünk légyszives, hátha tanulunk belőle, vagy hátha másnak is van ilyen problémája...
  • JethroHUN
    Regszitrálj Uplayen, a webolalon, aztán lépj be a játék lancheren, akkor már a Uplay weboldalán a games/ action&rewards fülön ki is pipálhatod a Da Vinci DLC-t (érdemes PC/MAC fülön leszűkíteni a listát) aztán a harlquin és map kódját játékon belül extra menüpont alatt tudod beírni.
  • lolhunter
    Amugy felirnál a listára?l0lhunter a nevem a játékba.Asszem megoldottam a lassu connect problémát.Most tesztelem :D hátha megy
  • Atkamon
    De ez amúgy rá van írva a papírra is, amin a kód van... :D
  • Atkamon
    Ehh, miért nem próbálkozol esetleg?:D
    Igen, a játék főmenüjében kell beírni... :D
  • Armisael
    Sziasztok ma megvettem a játékot az 576-ban és adtak még hozzá egy kódot extra tartalom letöltéséhez (Aqueduct Map, Harlequin)

A kérdésem a következő ezeket, hova kell beírni? A játék indításánál ugye behozza a UPlay ablakot amiből indítani lehet itt a Get Riwards-ra kellene kattintani? (csak mert itt állandóan azt írja, hogy UPlay is not avalible) vagy a játékban a Főmenüjében van egy olyan pont, hogy Extras azon belül meg Exclusive Content és az ott megjelenő ablakba kell a kapott kódot beírni?

Köszönöm a segítséget.
  • garfield5001
    Ez rövidebb mint a 2 volt ezt már végig is játszottam(mondjuk nem 100% ban csak a fő szállat és jó pár mellék küldetést)
  • Kongy
    Jaja, az volt. Kaptam aerial killt érte, meg incognito-t, variety-t, multi-killt, meg még nemtom mit. :D
  • Hoz_Hun
    Javaslom Templar Visiont magaslatról használd, akkor nem szúrnak ki neked meg jár(hat) a fokusz+egyéb nyalánkság.
  • Kongy
    Hamarosan. Kár h az előbb játszott gamemet nem vettem fel. :D 8k XP-t kaptam, rengeteget öltem. Templar Vision már megvan, és manhuntban ha vadzász vagy rohadt hasznos, mert ha az üldözött a tömegben áll akk nyilván nem fog kimozdulni még akk se ha tod h ő az igazi, meg, ha marha közel nyomod be akk ideje sincs meglépni, szal úgy szoktam h mintha NPC lennék, beállok a tömegbe, és ott templar vision, majd azonnal kill, hidden bonus-szal. :D Meg milyen durva volt már h üldözöttként 3-an rajtam voltak, és mind3at lestunoltam, csapattársak asszisztálásával. :)
  • CroftManor
    Kongy, tőled mikor várhatunk egy újabb, nem rohanós, mérgezős, stunnolós videót? :)
  • Kongy
    kajak. nem vicc.

Ebay-en meg 250 dolcsi. Állítólag 200 dollárról indul. Ritkaság, na.
  • Hoz_Hun
    35k?!? Jesszus...
  • Kongy
    Vaterán 35k-ért vesztegetik a codex-et, szal becsüld meg magad. :P
  • szgeri83
    Auditore-t tudtam volna holnapra szerezni de az mégse codex tartalom végett karcsubb. ugyanugy 16 ezer az is.
  • szgeri83
    576 kbyte nál lett egy vissza mondott codex verzio nekem meg leküldik, de csak jövő hét hétfő keddre lesz meg addig várnom kell. Sebaj addig kipörgetem a crysis 2 -t :) Abbol lett limited editionom :D
  • Atkamon
    Na, honnan tudtál végül szerezni?
  • szgeri83
    A Mai nap nagyon jól kezdödőtt. Telefonáltak, hogy lesz codex editionom :) Igy az auditore Edition nem esedékes.
  • CroftManor
    Ratgab, te mikor fogsz föltenni gameplayt? Tessék megmutatni, ne csak beszéljünk róla! :)
  • Hoz_Hun
    Na az ejtőernyőről eszembe jutott még egy 100% szinkron. A Theif guild küldiknél az egyik időre futós küldetés (tetőkön ugra-bugra+őrök). A hajam kitéptem. Csak ejtőernyő segítségével tudtam a 100% szükséges részidőt teljesíteni.
  • Hoz_Hun
    Ez azért van, mert forgatod a kamerát. De ha meg nem forgatjuk, mi értelme van. :)
  • ratgab
    XD
  • CroftManor
    Azt úgy kell, hogy miközben ölöd az egyiket, nyomva tartod a bal egeret és nyomod az irányt a következő katona felé. Egyébként nem mindig jön össze, van h épp lefognak vagy túl messze áll a másik és csak simán megöli. Rá kell érezni.
  • The Protector
    Azt hogyan lehet megcsinálni h öldöklöm az ellenséget és counter mellet egy másik embert lelövök vagy dobok kést.
  • CroftManor
    Akárhogy próbálom az Airstrike-ot, mindig csak 9 embert öl meg.
    De ez se könnyű: Strong Arm
    nem is tudtam h singleban messzire is el lehet dobni a füst bombát.
  • MerlinW
    Igen. A főhadiszállásod, ahova a festmények, fegyvereid, páncéljaid kerülnek. Egyébként az assassinokat minden galambetetőnél lehet menedzselni, nem kell Tiber-re menni miatta.
  • xido
    ahol térképen alapból ott az assassin jel?
  • Kongy
    Pigeon Coops-okat keress a térképen, nem muszáj Ezio rejtekhelyére menni az assassin fejlesztésekhez.
  • tommygear
    tunnel entrance első állomása
  • The Protector
    erre vki?
  • Kongy
    Az kérlek a Nimbus 2000 reneszánsz verziója. :D Amúgy egy egyszerű buzogány. :D
  • ratgab
    Az mi a fene Ezio bal oldalán.... motoros söprű? (komolyan kérdezem!!!)