7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4058 110zzel? a launcherben is action alatt ott aza 4 azokért jár, másért szerintem nem, de nem tudom annyira. -
Armisael #4057 Köszi a segítséget! Még annyi lenne, hogy ha jól értelmezem akkor egyes pályák (Multi vagy Single player?) megcsinálásával kapunk +ilyen elhasználható pontokat, amiken ruhákat meg más extrákat vehetünk, vagy a kezdéskor lévő 110-el kell gazdálkodni? -
#4056 Asszem megvan az első cheater... vagy csak 999es pingel is lehet játszani.
Bár nem tudom hogy fénysebességgel lehet-e röpködni és 10k pontot wantedban összeszedni. érdekes volt, amikor nekem jelölte ki a gép, folyamatosan forgott az iránytű de gyorsan, és mindig fentre mutatott, de az volt a legérdekesebb amikor csak úgy meghaltam a semmitől, megvolt az kill animáció, csak hm... az ellenfél hiányzott róla, Kulka782 Nem nálam van a hiba az összes többi játékos normálisan volt. -
#4055 Én nem használom a templar visiont, mivel nekem beépített van. Az csak lvl 50 után érhető el ^^ -
#4054 Már több, mint elegen vagyunk minden játékmódhoz:) -
ratgab #4053 Lassan összegyűlünk annyian, hogy lehetne néha tolni SG-s játékot is!!!
Én már felvettem jópár kollégát Friends listbe! -
#4052 eladtál Kínának 100e dbt hogy legyen elég player? -
ratgab #4051 Majd próbálkozom! -
ratgab #4050 Akkor osztd meg velünk légyszives, hátha tanulunk belőle, vagy hátha másnak is van ilyen problémája... -
#4049 Regszitrálj Uplayen, a webolalon, aztán lépj be a játék lancheren, akkor már a Uplay weboldalán a games/ action&rewards fülön ki is pipálhatod a Da Vinci DLC-t (érdemes PC/MAC fülön leszűkíteni a listát) aztán a harlquin és map kódját játékon belül extra menüpont alatt tudod beírni. -
lolhunter #4048 Amugy felirnál a listára?l0lhunter a nevem a játékba.Asszem megoldottam a lassu connect problémát.Most tesztelem :D hátha megy -
#4047 De ez amúgy rá van írva a papírra is, amin a kód van... :D -
#4046 Ehh, miért nem próbálkozol esetleg?:D
Igen, a játék főmenüjében kell beírni... :D -
Armisael #4045 Sziasztok ma megvettem a játékot az 576-ban és adtak még hozzá egy kódot extra tartalom letöltéséhez (Aqueduct Map, Harlequin)
A kérdésem a következő ezeket, hova kell beírni? A játék indításánál ugye behozza a UPlay ablakot amiből indítani lehet itt a Get Riwards-ra kellene kattintani? (csak mert itt állandóan azt írja, hogy UPlay is not avalible) vagy a játékban a Főmenüjében van egy olyan pont, hogy Extras azon belül meg Exclusive Content és az ott megjelenő ablakba kell a kapott kódot beírni?
Köszönöm a segítséget. -
garfield5001 #4044 Ez rövidebb mint a 2 volt ezt már végig is játszottam(mondjuk nem 100% ban csak a fő szállat és jó pár mellék küldetést) -
#4043 Jaja, az volt. Kaptam aerial killt érte, meg incognito-t, variety-t, multi-killt, meg még nemtom mit. :D -
Hoz_Hun #4042 Javaslom Templar Visiont magaslatról használd, akkor nem szúrnak ki neked meg jár(hat) a fokusz+egyéb nyalánkság. -
#4041 Hamarosan. Kár h az előbb játszott gamemet nem vettem fel. :D 8k XP-t kaptam, rengeteget öltem. Templar Vision már megvan, és manhuntban ha vadzász vagy rohadt hasznos, mert ha az üldözött a tömegben áll akk nyilván nem fog kimozdulni még akk se ha tod h ő az igazi, meg, ha marha közel nyomod be akk ideje sincs meglépni, szal úgy szoktam h mintha NPC lennék, beállok a tömegbe, és ott templar vision, majd azonnal kill, hidden bonus-szal. :D Meg milyen durva volt már h üldözöttként 3-an rajtam voltak, és mind3at lestunoltam, csapattársak asszisztálásával. :) -
#4040 Kongy, tőled mikor várhatunk egy újabb, nem rohanós, mérgezős, stunnolós videót? :) -
#4039 kajak. nem vicc.
Ebay-en meg 250 dolcsi. Állítólag 200 dollárról indul. Ritkaság, na. -
Hoz_Hun #4038 35k?!? Jesszus... -
#4037 Vaterán 35k-ért vesztegetik a codex-et, szal becsüld meg magad. :P -
szgeri83 #4036 Auditore-t tudtam volna holnapra szerezni de az mégse codex tartalom végett karcsubb. ugyanugy 16 ezer az is. -
szgeri83 #4035 576 kbyte nál lett egy vissza mondott codex verzio nekem meg leküldik, de csak jövő hét hétfő keddre lesz meg addig várnom kell. Sebaj addig kipörgetem a crysis 2 -t :) Abbol lett limited editionom :D -
#4034 Na, honnan tudtál végül szerezni? -
szgeri83 #4033 A Mai nap nagyon jól kezdödőtt. Telefonáltak, hogy lesz codex editionom :) Igy az auditore Edition nem esedékes. -
#4032 Ratgab, te mikor fogsz föltenni gameplayt? Tessék megmutatni, ne csak beszéljünk róla! :) -
Hoz_Hun #4031 Na az ejtőernyőről eszembe jutott még egy 100% szinkron. A Theif guild küldiknél az egyik időre futós küldetés (tetőkön ugra-bugra+őrök). A hajam kitéptem. Csak ejtőernyő segítségével tudtam a 100% szükséges részidőt teljesíteni. -
Hoz_Hun #4030 Ez azért van, mert forgatod a kamerát. De ha meg nem forgatjuk, mi értelme van. :) -
ratgab #4029 XD -
#4028 Azt úgy kell, hogy miközben ölöd az egyiket, nyomva tartod a bal egeret és nyomod az irányt a következő katona felé. Egyébként nem mindig jön össze, van h épp lefognak vagy túl messze áll a másik és csak simán megöli. Rá kell érezni. -
#4027 Azt hogyan lehet megcsinálni h öldöklöm az ellenséget és counter mellet egy másik embert lelövök vagy dobok kést. -
#4026 Akárhogy próbálom az Airstrike-ot, mindig csak 9 embert öl meg.
De ez se könnyű: Strong Arm
nem is tudtam h singleban messzire is el lehet dobni a füst bombát. -
#4025 Igen. A főhadiszállásod, ahova a festmények, fegyvereid, páncéljaid kerülnek. Egyébként az assassinokat minden galambetetőnél lehet menedzselni, nem kell Tiber-re menni miatta. -
xido #4024 ahol térképen alapból ott az assassin jel? -
#4023 Pigeon Coops-okat keress a térképen, nem muszáj Ezio rejtekhelyére menni az assassin fejlesztésekhez. -
#4022 tunnel entrance első állomása -
#4021 erre vki? -
#4020 Az kérlek a Nimbus 2000 reneszánsz verziója. :D Amúgy egy egyszerű buzogány. :D -
ratgab #4019 Az mi a fene Ezio bal oldalán.... motoros söprű? (komolyan kérdezem!!!)