Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha már lehet mért ne spórolhatnák kicsit?😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És egy kis multi (nekem is CE-m van és tökéletesen megy.)
Nagyon az elején vok még. 😄

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy nem kekeckedés,de el írtad Black Ops(Call of duty) Assassins Creed- Brotherhood. 😊
Coex edition, stb, minden ok, de ingame nem kommunikál a serverekkel.
Se a multi nem megy, se a redeem, se a uplay , mindegyik szürke.
Remek....
Természetesen eddig minden multi cucc, kezdve pl a dcuniverse mmotól, a bfbc2 multiig,ment.
Black Ops azon a gépen amid van jól futna.
A 2 nagyon jó játék, csak lassan indul be! Pótold!
Új videókártyám meg most lett, GT240 ddr5(1gb) , meg 4 gb ram.. 2,7 ghz-s 2 magos proci.
Ezen jól elfutna a BO?
Késõbb meg úgyis be szerzem a 2-õt is max.
De amúgy eddig jól hangzik, magyar szerverek vannak, vagy találkozni magyarokkal?
Csak a kedvenc játékmódjaimról mondanék néhány szót: Wanted, mindenkinek van 1 célpontja, neked a képernyõ jobb felsõ sarkában kijelzett embert kell elkapnod, de közben rád is vadászik vki, vagy vkik! Ezt a bal felsõ sarokban látod. A lényeg h leöld a célpontodat, és ha kiszúr az üldözõd menekülj elõle. A Manhunt ugyanez, csak van egy vadász és egy üldözött csapat. Az üldözöttek feladata a legizgalmasabb, mert el kell hitetni a másik csapat tagjaival, h te is NPC vagy.
Most ez így bonyolultnak hangzik, de 5 perc alatt bele lehet jönni.
Abban hogy milyen a játék, milyen a multi része/laggos,stb. és mennyi idõt jósoltok neki?
Mert fõképp amiatt venném meg, hogy jó kis meccseket nyomjunk,és persze hogy lehetõség van-e benne akár klánozásra, és ehhez hasonlókra?
Ja meg ha egy két szót mondanátok a játék módokról megköszönném 😊.
Mert ha úgy van, én holnap már lehet hogy meg is venném.
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Lehet kapni itthon (és ha igen, hol?) olyan változatot a játékból, amiben minden ingame elérhetõ tartalom benne van (single pályák, karakterek, stb)?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
egy hatalmas keresem lenne.. megvettem ma a jatekot a cd galaxistol, gls ki is hozta, de nemtudom telepiteni az 5-os es 6-os cab file hibás a lemezen crcs.. probaltam masik gepen is de ugyanott megall..ezt a 2 file valaki nemtudna elerhetove tenni a nekem ? lezsedtem a warez verziot de abba nincs is ilyen file es ha azt telepitem nem fogadja el a kodom hozza..
Nagyon megkoszonnem a segitseget. [email protected] a cimem ezen elerheto vagyok
köszönöm elore is
Érdekes, mert ha billentyûzettel forgok körbe tökéletesen mozog.
A legújabb Prince of persia csinált ilyet, de ha a játékban kikapcsoltam a vsync-et, D3Doverrider-el vsync ON - megoldotta a problémát. NA itt is kipróbáltam ugyanezt, az egérakadás megjavult, DE minden egyes térképhez való kilépéskor 60-ról 30-ra zuhan az FPS, és cak egy ALT-TAB után ugrik vissza 60Fps-re.
Szétbasz az ideg mert konkrétan egy kisebb atomerõmûvem van, ez az egyik kedvenc játékom, kipróbáltam a warez verziót, de megveszem hátha az eredeti játéknál nincs ez az egér akadás oszt nesze. Az ilyen csalódások miatt mondom azt, amit meg tudok szerezni warez-on azt vegye meg a faszom!
Bocsi a dühkitörésért, de ha valaki tud orvosságot a problémámra, az írjon!(legfrissebb drivereket használom!) Elõre is köszi!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help>
Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin?
Nothing is True, Everything is Permitted
Assassinate-ben meg bárki megölhet bárkit!
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Azért köszi 😄.
"mint az elõzõknél"..