7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • JethroHUN
    mért van az hogy eltűnik a menüből minden? csak a háttér marad meg és a zene, és semmire nem reagál a játék se esc se semmi. pedig nem fagyott le, disconnect után szokott lenni.
  • RatBaG #4137
    az az igazság, hogy eddig két napon toltam csak 1-2 órát, nem volt időm ráállni, mint máskor. szóval full para volt, ahogy próbáltam túlélni meg becserkészni, ezer felé figyeltem, így a suttogást se hallottam meg. o_O
  • Hoz_Hun
    Én is kurva sokáig nem hallottam. A jétkban Rómában van egy rész ahol folyton ezt a "számot" hallani. Akkor belemászott a fülembe aztán onnantól rendben volt az mp-ben is. :)
  • Kongy
    Mer csalsz.
  • CroftManor
    Hogy nem lehet észrevenni a suttogást? xD Mondjuk mikor haver átjött kipróbálni ő sem hallotta. Én meg igen, mondom neki mingyárt megfognak ölni, itt a suttogás. Az meg: hol, hol? Milyen suttogás? Én nem hallok semmit :D
  • elitehun
    Már linkeltem :D
    És még összesítettben is az első :D
  • goso
    a punkbuster miért kickel ki folyton a multiból?
  • elitehun
    Mámint hallatszik XD
  • Prince23
    Hazai pc eladások

PC:

1. Assassin's Creed: Brotherhood
    2. Total War: Shogun 2
    3. World of Warcraft (előfizetői kártya)
    4. Dragon Age II
    5. Assassin's Creed II
    6. Assassin's Creed
    7. World of Warcraft: Cataclysm
    8. The Sims 2
    9. Call of Duty: Black Ops
    10. Counter-Strike: Anthology
  • RatBaG #4129
    azt használok. egyéb jó tanács?
    vmi gameplay videót nem tudtok, ahol jól "látszik"?
  • Hoz_Hun
    Stunra is jó, simán megéri. :)
  • Kongy
    Kipróbáltam. :) Nagyon hasznos kis ability. :D
  • MerlinW
    Nekirohansz charge-al a mókusnak vagy berohansz a tömegbe, ha nem tudod melyik ő és lebénítja az áldozatodat. Asszem 100 pontos móka, tehát nem éri meg.
  • xido
    olyasmi lehet,mint mikor futsz és fellököd az embereket..letepered és kinyírhatod...

"Charge (level 21)
    You rush straight ahead, scattering the crowd, and pounce on your target. Like a bull. An assassination bull."
  • Hoz_Hun
    Ha viszont a tető szélén akarsz stunollni vigyázz; én úgy jártam, hogy (mivel ugyan az a gomb) stun helyet lefüggeszkedett a tetőről. Persze rögtön észrevett a vadász és lerugot. :/
  • MerlinW
    Köszönjük Tesco:)
  • Kongy
    Megkaptam a charge-ot. Vki elmagyarázná h pontosan mire jó?
  • elitehun
    A PC-s Brotherhood vezeti a hazai eladási toplistákat
  • elitehun
    Használj fülest
  • xido
    hát én sem,pedig ugrottak már rám párszor:)
  • RatBaG #4118
    na ezt a suttogást még sose vettem észre.
  • elitehun
    Utóbbi
    ha az üldöződ közel van hozzád akkor suttogást hallasz
  • elitehun
    Az én agyvizem is felment amikor te másztál fel a tetőre^^
  • RatBaG #4115
    ha belockolod, akkor hogy jelez neki?

pl mi ez a szívdobogás? az most azt jelenti, hogy a seggemben van az üldözőm, vagy én vagyok a célpontom közelében?
  • Atkamon
    Hát, ahhoz fel kell mászni, azt meg meglátja... :)
  • CroftManor
    Ha vki fent van a tetőn és pont úgy áll, akkor letudod rántani a tetőről. Fogod és kézzel lerántod. Olyan 500-600 pontot lehet érte kapni. :)
  • ratgab
    Egyébként a Running Monkey-k nagyon károsak a játékmenetre, mert az alapból normálisan játszó játékosokat is egy idő után arra sarkalják (negatív aurával vagy a fene se tudja, hogy mivel), hogy ők is átmenjenek majomba!

Főleg akkor jön ez elő, ha a tetőn ugrálókat nem is lehet osonva elkapni... így fel is megy az ember agyvize tőle... (de hányszor van olyan, hogy a majom felettem van a tetőn és csak egy hidden gun kéne és már hullana is lefelé... persze nem vesz észre, de ott bámul amíg hátulról le nem szúrják... ilyenkor szoktam azt csinálni, hogy belockolom és akkor betojik és elkezd rohanni...
  • ratgab
    Olyankor néha elfog a vágy, hogy ledurrantsam őket hidden gunnal... de tudom, hogy akkor nem nyerek... így ellenállok!
  • ratgab
    Ezt velem is eljátszották csomószor: Füstbomba ment... stunoltam a delikvens-t... gondoltam begyűjtöm a fókuszt is mérgezés előtt... erre megölnek hátulról... baromi idegesítő tud lenni!
  • Hoz_Hun
    Már nincsenek (annyian), de régen... haj-jaj un "running monkeys"-től harsogtak a külföldi forumok, a legcifrább káromkodások össztűzében.
    Szóval kitartás, idővel kikopnak a Call of Dutty-sok. :)
  • CroftManor
    Boxon nincsenek ilyen futkosó egyének, mert tudják h 100 pontért nem érdemes leölni őket. Réggeben talán voltak.

Tegnap én is kikaptam egy két meccsen, volt egy gyerek aki a világ ranglistán a 6. helyen van és akárhogy próbálkoztam, csak a 3. lettem mindig. Nagyon ravasz, leütöttem azt aki engem lockolt be, fókusz killel akartam megmérgezni, erre ez odajön, benyomja a füst bombát, a célpontomat megölte, engem meg megmérgezett. Szidtam is őt rendesen xD
  • kasa85
    Sziasztok.
    Van akinek a radarja csíkosodik lent amikor megy a karakterrel,illetve mikor bele lépünk Róma térképébe a menüben?
    Mikor nagyítom kicsinyítem a térképet vagy mozgatom csíkos lesz egy kicsit.
  • MerlinW
    Csak addig, amíg ő nem támad.
  • Rage47
    azt írja, shifttel háríthatom a támadómat, de nem sikerül sehogysem...
  • Kongy
    Az össze-vissza sprintelő hülyegyerekeket utálom, mert hamarabb odaérnek a célpontomhoz és lekapják 100 pontért, holott én lassan menve, inkognitóban 600-ért is megölhetném...
  • Kongy
    Az inkognitó jelző kérlek szépen a jobb felső sarokban az ellenfél portréjánál van. Ha high profile akciókat hajtasz végre, magyarul sprintelsz, ugrálsz, stb, akkor átvált silent-re (+100), majd discreet-re (ami már csak +50 pontot ér), majd pedig beindul az üldözés, ha nem fejezed be a futást. Ha futva kapod el az ellent az már csak 100 pont, gyakorlatilag semmit sem ér.
  • MerlinW
    OFF:

Nem tudom ki ismeri a Bloody Good Time című játékot, az is Wanted szisztémájú, vicces FPS. Assassin óta verhetetlen vagyok benne:)

• MerlinW
    Igen.. én is már kaptam magamat azon, hogy a tetőn ugrálok a buták után, miután meguntam, hogy majd' 2 perce nem volt hajlandó lejönni és más sem ölte meg. A srácok persze többnyire utolsók lettek, én pedig nem tököltem adtam nekik 100 pontot és célpontot váltottam (kergetőzni nem akartam, mert egyrészt ugye időpocsékolás másrészt, lévén a top3-ban voltam, mindig minimum ketten voltak a se**emben:)).
  • ratgab
    Ebben a futó majomkodásban tudod mi a szomorú, hogy az embert elkapja a nemtudom micsoda és pl... én is elkezdem ugyanazt csinálni és utána csodálkozom, hogy kikaptam!

Ez a multi is mint sok minden más észjáték.... nem lehet őrült módon rohangálni... néha elfelejtem és akkor bizony elvernek... holott a türelmes várakozás sokkal többet ér(ne)!!!! Aztán mikor magamra erőltetem a türelmet és a taktikát, akkor bizony meghozza az eredményét!

Csak hát fáradtan már nem olyan az embernek az önkontrollja, mint általában!
  • MerlinW
    Áháá.. így már érhető. Ma is játszottam ~10 meccset, volt egy két borzalmas... mikor minden célpont sprintel a tetőkön 10 percen át... vért izzadtam a trófeákért. Meg jöttek a hidden gun-os csókák.. gondolom amiatt az 1200XP-s challenge miatt. Természetesen mindig akkor szedtek le, mikor végre sikerült az ellenfél elé kerülnöm..:) Mondjuk 3. hely alatt ma sem nagyon végeztem:)