7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • SpeedXHUN
    jóisten:D:D
  • elitehun
    Szombat
  • MerlinW
    6000

Szerk: 5990 :)
  • SpeedXHUN
    Srácok,tesco-ba mennyi a játék?
  • ratgab
  • MerlinW
    Ha valamit érteni is szeretnél a játékból, először az AC2-vel játsz, mert Brotherhood a történet közvetlen folytatása. Az első részt kihagyhatod, de a második kell, hogy élvezni tudd.
  • maci01
    hali, jelentkeznék a multira: geng20 meg fel is irhatnátok köszi
  • Atkamon
    Gondolom nem játszottál sem az 1-el, sem a 2-vel... Hatalmas hiba... Főleg az, hogy a 2vel sem, ez a rész annyk a sztoriját folytatja...
  • TopGun
    Sziasztok! van par kerdesem a jatekkal kapcsolatban: az adatbazist amikben a szereplok es a helyszinek vannak, kesobb is meg lehet nezni? En csak ma kezdtem el tolni a jatekot es nem volt tul sok idom vele foglalkozni, viszont van egy ket helyszin, meg par dolog ami nagyon tetszik, pl. a Trevi kutrol, meg a Piazza Navonarol es a Spanyol lepcsorol szolo reszek, nemreg voltam Romaban es nagyon tetszik, hogy a jatekban is szerepelnek azok a dolgok, amiket eloben is lattam. A feliratokat a kepernyorol el lehet tuntetni valahogy? ha igen mivel? mert szeretnek par kepernyomentest csinalni, de ugy hogy ne legyen korben a felirat. Nekem baromira nehez a harc :( billentyuvel es egerrel tolom, nincs valaki, aki segitene, leirna, hogy hogy kell pl. vivni? es mas harci mozdulatokat vegre hajtani?
  • JethroHUN
    Akkor ma este 8kor lesz SG meccs ?
    De szerintem az ubi jócskán alábecsülte mennyien fognak a pc-s multival játszani, most kb 1 órája amikor másik játékossal kerülök kapcsolatba, kill, stun, mindig jön egy üzenet h vmi hibát észlel a network és várjak... ilyenkor befagyunk, de a többi játékos és a botok menenk tovább :S
  • MerlinW
    Jah, nem mondtad, hogy Steam-es:)
  • rvn
    User/név/aőppdata/roamnig/ubi könyvtárba volt...:S
  • CroftManor
    Killsből én a 16. vagyok. Voltam már 7. is, csak már nem játszok annyit. Stunból meg 34.
  • rvn
    Nincsenek előző verziók. marad a program.
  • MerlinW
    ACBROTHERHOODSAVEGAME0.SAV-nak is kellene lennie. Magától nem törlődik:) Ha Windows 7-ed van, a save könyvtáron nyomj egy jobb klikket, properties, Previous versions. Ha aktív a Shadow Volume Copy fícsör a vindózodban, akkor ott kell lenniük a mentéseknek.

Ha nem jársz sikerrel, NTFS Data Recovery programmal még visszaállíthatod a törölt fájlokat, ha szerencséd van.
  • rvn
    :@ már több mint a fele megvolt...valakinek nincs mentése seq 4 - seq 5 körül?
  • Atkamon
    Hát akkor a géped fájlokat törölget...
  • rvn
    De van. Van az AC bortherhood.ini, a save könyvtárba meg OPTIONS
  • MerlinW
    Itten nemnincs semmi?:

"c:\Users\neved\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood"
  • rvn
    De bizony van. hazajöttem 7végére, mondom folytatom már kicsit és a sessionoknál nincs bent a nevem. Csak h kezdjek újat...
  • MerlinW
    Elölről kezded:)
  • syberia2
    olyan nincs
  • MerlinW
    a bombának kell 1-2mp amíg hatni kezd. Túl későn dobjátok el.
  • rvn
    Eltüntek a mentéseim. Mit tehetek?
  • Rage47
    velem is ez volt
  • elitehun
    Komolyan mondom már a tököm televan azzal hogy ledobom a rohadt smoke-ot de ennek ellenére mégis megöl (nyilván a lagg miatt).....
  • ratgab
    Amúgy is én már láttam élesben, hogy az egyik srác 12k-t begyűjtött... szóval az a 8800 semmi!

Rájöttem ám, hogy időnként miért kapok ki... mert a top 10-es játékosokkal játszom, amikor bedobja őket a gém és akkor bizony megfingatják az embert! Az első helyezett Serrey-el is játszottam már... az a csávó nagyon komolyan nyomja (Lépten nyomon mérgez...)
  • ratgab
    Isten bizony... nézd meg az összesítő táblázatot: Progressben a Ranked mittudomén mi és ott a world-re mész... van egy csomó kimutatás!
  • ratgab
    Szerintem a legszéleskörűbben használható a Smokebomb és a Poison (előtte a Morph)... manhuntnál esetleg a Mute!
  • JethroHUN
    nem 8800at akartál írni? 88k az sok lenne
  • ratgab
    Nekem olyat szokott csinálni, hogy meghalok, de nem spawnolok vissza a meccs, meg megy tovább...
  • JethroHUN
    Nem ugyan úgy célpontot kapsz, csak nem mutatja az iránytű h fent vagy lent. Szöveg csak annyit ír, h nehezebb az azonosítás. Szerintem nem. De mivel nem tudod h fent vagy lent van (tetőn pl) 3x játszottam, és arról szólt h mindenki a tetőn rohangászott össze vissza.

tudnátok segíteni h milyen abilityket válasszak? lv19 de igazából amiket manhunthoz raktam össze az nem jó pl wantedhez, dobókés? spint boost jók vmire? értem h mit csinál csak van-e bármi haszna élesben. aki már többször próbálgatta.
  • ratgab
    Olyan is van!
  • ratgab
    Ám olyat láttam... a srácnak egy meccs alatt 88000 pont... átlagos pontszáma 2900..
  • ratgab
    Ám 35. vagyok a világranglistán Killből! Összes pontból meg 76 vagy 78-adik!
  • ratgab
    Hehe... volt olyan is!
  • ratgab
    Ott a pont!
  • goso
    hát igen nagyon valószínű hogy megvettem 1 hete egy játékot és egyből cheat de nem lebanol 0 percig ezt nem lehet valahogy javítani?
  • MerlinW
    Le van írva a játékmódok leírásánál jobb oldalon:) Nem játszottam még, de ha jól rémlik pl. advanced wanted-ben, neked kell felderíteni az áldozatot, mint assassination-ben.
  • JethroHUN
    egy advanced játékmód és a normál verziója között mi a különbség?