7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4178 jóisten:D:D -
#4177 Szombat -
#4176 6000
Szerk: 5990 :) -
#4175 Srácok,tesco-ba mennyi a játék? -
ratgab #4174 -
#4173 Ha valamit érteni is szeretnél a játékból, először az AC2-vel játsz, mert Brotherhood a történet közvetlen folytatása. Az első részt kihagyhatod, de a második kell, hogy élvezni tudd. -
maci01 #4172 hali, jelentkeznék a multira: geng20 meg fel is irhatnátok köszi -
#4171 Gondolom nem játszottál sem az 1-el, sem a 2-vel... Hatalmas hiba... Főleg az, hogy a 2vel sem, ez a rész annyk a sztoriját folytatja... -
#4170 Sziasztok! van par kerdesem a jatekkal kapcsolatban: az adatbazist amikben a szereplok es a helyszinek vannak, kesobb is meg lehet nezni? En csak ma kezdtem el tolni a jatekot es nem volt tul sok idom vele foglalkozni, viszont van egy ket helyszin, meg par dolog ami nagyon tetszik, pl. a Trevi kutrol, meg a Piazza Navonarol es a Spanyol lepcsorol szolo reszek, nemreg voltam Romaban es nagyon tetszik, hogy a jatekban is szerepelnek azok a dolgok, amiket eloben is lattam. A feliratokat a kepernyorol el lehet tuntetni valahogy? ha igen mivel? mert szeretnek par kepernyomentest csinalni, de ugy hogy ne legyen korben a felirat. Nekem baromira nehez a harc :( billentyuvel es egerrel tolom, nincs valaki, aki segitene, leirna, hogy hogy kell pl. vivni? es mas harci mozdulatokat vegre hajtani? -
#4169 Akkor ma este 8kor lesz SG meccs ?
De szerintem az ubi jócskán alábecsülte mennyien fognak a pc-s multival játszani, most kb 1 órája amikor másik játékossal kerülök kapcsolatba, kill, stun, mindig jön egy üzenet h vmi hibát észlel a network és várjak... ilyenkor befagyunk, de a többi játékos és a botok menenk tovább :S -
#4168 Jah, nem mondtad, hogy Steam-es:) -
#4167 User/név/aőppdata/roamnig/ubi könyvtárba volt...:S -
#4166 Killsből én a 16. vagyok. Voltam már 7. is, csak már nem játszok annyit. Stunból meg 34. -
#4165 Nincsenek előző verziók. marad a program. -
#4164 ACBROTHERHOODSAVEGAME0.SAV-nak is kellene lennie. Magától nem törlődik:) Ha Windows 7-ed van, a save könyvtáron nyomj egy jobb klikket, properties, Previous versions. Ha aktív a Shadow Volume Copy fícsör a vindózodban, akkor ott kell lenniük a mentéseknek.
Ha nem jársz sikerrel, NTFS Data Recovery programmal még visszaállíthatod a törölt fájlokat, ha szerencséd van. -
#4163 :@ már több mint a fele megvolt...valakinek nincs mentése seq 4 - seq 5 körül? -
#4162 Hát akkor a géped fájlokat törölget... -
#4161 De van. Van az AC bortherhood.ini, a save könyvtárba meg OPTIONS -
#4160 Itten nemnincs semmi?:
"c:\Users\neved\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood" -
#4159 De bizony van. hazajöttem 7végére, mondom folytatom már kicsit és a sessionoknál nincs bent a nevem. Csak h kezdjek újat... -
#4158 Elölről kezded:) -
syberia2 #4157 olyan nincs -
#4156 a bombának kell 1-2mp amíg hatni kezd. Túl későn dobjátok el. -
#4155 Eltüntek a mentéseim. Mit tehetek?
-
#4154 velem is ez volt -
#4153 Komolyan mondom már a tököm televan azzal hogy ledobom a rohadt smoke-ot de ennek ellenére mégis megöl (nyilván a lagg miatt)..... -
ratgab #4152 Amúgy is én már láttam élesben, hogy az egyik srác 12k-t begyűjtött... szóval az a 8800 semmi!
Rájöttem ám, hogy időnként miért kapok ki... mert a top 10-es játékosokkal játszom, amikor bedobja őket a gém és akkor bizony megfingatják az embert! Az első helyezett Serrey-el is játszottam már... az a csávó nagyon komolyan nyomja (Lépten nyomon mérgez...) -
ratgab #4151 Isten bizony... nézd meg az összesítő táblázatot: Progressben a Ranked mittudomén mi és ott a world-re mész... van egy csomó kimutatás! -
ratgab #4150 Szerintem a legszéleskörűbben használható a Smokebomb és a Poison (előtte a Morph)... manhuntnál esetleg a Mute! -
#4149 nem 8800at akartál írni? 88k az sok lenne -
ratgab #4148 Nekem olyat szokott csinálni, hogy meghalok, de nem spawnolok vissza a meccs, meg megy tovább... -
#4147 Nem ugyan úgy célpontot kapsz, csak nem mutatja az iránytű h fent vagy lent. Szöveg csak annyit ír, h nehezebb az azonosítás. Szerintem nem. De mivel nem tudod h fent vagy lent van (tetőn pl) 3x játszottam, és arról szólt h mindenki a tetőn rohangászott össze vissza.
tudnátok segíteni h milyen abilityket válasszak? lv19 de igazából amiket manhunthoz raktam össze az nem jó pl wantedhez, dobókés? spint boost jók vmire? értem h mit csinál csak van-e bármi haszna élesben. aki már többször próbálgatta. -
ratgab #4146 Olyan is van! -
ratgab #4145 Ám olyat láttam... a srácnak egy meccs alatt 88000 pont... átlagos pontszáma 2900.. -
ratgab #4144 Ám 35. vagyok a világranglistán Killből! Összes pontból meg 76 vagy 78-adik! -
ratgab #4143 Hehe... volt olyan is! -
ratgab #4142 Ott a pont! -
goso #4141 hát igen nagyon valószínű hogy megvettem 1 hete egy játékot és egyből cheat de nem lebanol 0 percig ezt nem lehet valahogy javítani? -
#4140 Le van írva a játékmódok leírásánál jobb oldalon:) Nem játszottam még, de ha jól rémlik pl. advanced wanted-ben, neked kell felderíteni az áldozatot, mint assassination-ben. -
#4139 egy advanced játékmód és a normál verziója között mi a különbség?