Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nekem nem esik le valami?
Splinter Cellbõl már van vagy 5 rész😊
ja értem..a Conviction elsõ ötletére gondoltál,mikor Sam Fisher csövi hajléktalan😊
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Ubi akart egy ilyen játékot, a neve Splinter Cell volt, de törölték végül.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hamarosan lesz PC-s MP Gameplay, csak fel kell tölteni. :S De már megy felfele. Harlequinnel elég szépet arattam. 😄

every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
Sztem gyöny9örûen kidolgozott a környezet, tûélesek a textúrák, és gyönyörûen fut! Konzolok elbújhatnak, nekem nem esik le a frame a legnagyobb tömegben sem. 😛 Pedig azt hittem h a nagyobb frame rate csak marketing szöveg. 😄
@valaminick
Akkor marad a visszavivés. Számla ha megvan, akk nincs gond.
Mint irtam a warez verzioba nem azok a data cab fileok vannak mint a lemezen.
A lemezen 9 van mig a masikon 5db
Nekem egy nagyon kicsit elnagyoltabbnak tûnik a környezet, talán a túl nagy város miatt, de lehet, hogy tévedek.
De miért kellett 4 év ahhoz végre a beállított billentyûket irja ki használatkor a fej-láb-kéz stb helyett?
Nehéz hibát találni ebben, jogos a 95%-os értékelés.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
5 perceket ott döglõdik,mire összejön a 6 fõ...10x elunom magam a várakozásban...
amúgy vr tréningben az érdekelne,hogy lehet idõn belül sok ellent ölni?..tudom,counterrel gyorsan,de csak ott totyakoskodnak értékes másodpercekig körben,mire az egyik méltóztatik betámadni😊
PSN ID.: Beegabor
THX! 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
viszont ebben a részben meg jó, fene érti ezt...
Na h lehet megölni egyszerre 2 ellent? 😄
tök jó hogy egyszerre több ellent is meg tud ölni a dobókésekkel ^^
De nagy valószínûséggel csak Hétfõn lesz meg a játék,mert Cd galaxisban 9ezer a gyûjtõi, 576-ban meg lehet hogy nincs is...
Kivéve én tudok anélkül is stunnolni, pl mikor beállsz egy olyan helyre pl sarokra, ahol nem lát az ellen és úgy fordítod a kamerát h te lásd õt és mikor besétálna melletted fogod és leütöd xD
Csak írták lentebb hogy
"Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin?"
Gondoltam a tescos változatt gazdaságosabb és ki spórolnak belole egy két dolgot😄Akkor a lényeg hogy ugyanaz mint a többi.Erre voltam kiváncsi