Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Miért nem reklamálsz náluk, hogy xar, adjanak másikat. Kifizetted nem ingyen kaptad tõlük /gondolom/.
mar tulvagyok rajta nem ugyanaz a ketto es kodot se fogadja el hozza itt szivok szombaton vele...

ubi...akart..törölték?..he?😊
csak nekem nem esik le valami?
Splinter Cellbõl már van vagy 5 rész😊

ja értem..a Conviction elsõ ötletére gondoltál,mikor Sam Fisher csövi hajléktalan😊
Atkamon
Na átvettem én is a Codex Edition-ömet, most telepítem, aztán játszok éjjel 3ig kb xD

rayman12
Jónak tûnik lehet megveszem, habár Szekszárdi tesco-ba nem hiszem hogy megtalálom.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Solid Snake
Na ezt pl. nem is tudtam, de jó lett volna pedig <#rinya>
Prince23
Itt most a civilek közt lopakodunk? vagy mi ez?

Ubi akart egy ilyen játékot, a neve Splinter Cell volt, de törölték végül.

Kongy
Jó nem kell ezeket linkelgetni úgyis hamarosan lesz MP videóm nekem is a játékból. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Solid Snake
<#nezze>
Kongy
De köszi a linket, fasza oldal, és eddig nem is tudtam h van ilyen 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem is disconnect van. Ha rányomsz kijelentkezel, ez sztem mindenkinél így van...

KollerN
Akinek mûködik a multi annak itt : http://assassinsnetwork.ubi.com/ bejelentkezés után a bal sarokban mit ír, mert nekem azt hogy disconnect

byzhouse
valaki vegye meg nekem a játékot 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Kongy
Biztató h most az ACB népszerûbb mint a VV. 😄

Hamarosan lesz PC-s MP Gameplay, csak fel kell tölteni. :S De már megy felfele. Harlequinnel elég szépet arattam. 😄

every damn day

rayman12
EZ nem is PC s verzió omg!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Kongy
Pff gyerekek arattam a multiban. 😄 szerencsére videóra is vettem! Hamarosan UP!

légyszi valaki...😞

Kongy
Most megyek és csinálok egy SAJÁT gémpléjt a multiból HD-ban!

Solid Snake
<#wave>
hat az lenne de jo lett volna felrakni es kiprobalni valaki gyors nettel feldobhatna..

CroftManor
Tegyen már fel valaki a multiból videót! You tubeon egy darabot nem lehet belõle találni a pcs verzióból :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Amúgy a Leonardo's Machines-t a sztori végigjátszása után is meg lehet csinálni?

Kongy
Nekem is elõször az Uncharted jutott eszembe. 😄 Mondom ez tiszta olyan. 😄 Fõleg a 2-esben a csatornás részre emlékeztetett nagyon. 😊

Sztem gyöny9örûen kidolgozott a környezet, tûélesek a textúrák, és gyönyörûen fut! Konzolok elbújhatnak, nekem nem esik le a frame a legnagyobb tömegben sem. 😛 Pedig azt hittem h a nagyobb frame rate csak marketing szöveg. 😄

@valaminick

Akkor marad a visszavivés. Számla ha megvan, akk nincs gond.

Hali!

Mint irtam a warez verzioba nem azok a data cab fileok vannak mint a lemezen.
A lemezen 9 van mig a masikon 5db

Nagyon jó lett a játék. Abbahagyhatatlan. Az elsõ desmondos rész már-már uncharted érzés (bár sose játszottam vele).
Nekem egy nagyon kicsit elnagyoltabbnak tûnik a környezet, talán a túl nagy város miatt, de lehet, hogy tévedek.
De miért kellett 4 év ahhoz végre a beállított billentyûket irja ki használatkor a fej-láb-kéz stb helyett?
Nehéz hibát találni ebben, jogos a 95%-os értékelés.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kongy
Hát letöltöd a warez verziót, és bemountolod az iso-ját, és kiszeded belõle a hiányzó fájlokat. Aztán az ACB DVD-rõl minden fájlt átnyomsz egy mappába a PC-den belül, és onnan telepíted.

Na ezt enis tudom de ha a 2db 1 gb os filet nekem elerhetove tenni valaki akkor tudnam telepiteni legalabb.

Kongy
Sajnos nem. Ez azt jelenti h a DVD hibás, mert ezeket a fájlokat nem tudja leolvasni... Vissza kell vinni.

Kongy
ACB topik az elsõ!!!!! <#taps><#taps>

Senki nemtud nekem segiteni ebben?

HeadHunter86
Ahogy haladok elõre a sztory-ban, egyre jobb és jobb. Most már Leonardos missziókat végeztem ki. Megkaptuk az AC2-t plussz még ezer más dolgot mellé. Vannak unalmas pillanatai a játéknak, de bõven kárpótól bennünket az hogy mennyi mindennel el lehet tölteni az idõt benne. Szerintem odaver a GTA4-nek szabadságban. A világ nagyon durván élettel teli lett.

CroftManor
Néha boxon is ez van, de pl manhuntnál soha nem kell várni meg wantednél se. Most toltam 2 assassinate meccset: 9100, 9700 pont / 18 kill, 4 deaths 😊

CroftManor
Pont errõl tettem fel vidit lentebb belinkeltem, bár ez nem az idõre menõs mód.

amúgy azt hittem többen lesznek a multiban vagy még korai?
5 perceket ott döglõdik,mire összejön a 6 fõ...10x elunom magam a várakozásban...
jaaaa😊

amúgy vr tréningben az érdekelne,hogy lehet idõn belül sok ellent ölni?..tudom,counterrel gyorsan,de csak ott totyakoskodnak értékes másodpercekig körben,mire az egyik méltóztatik betámadni😊
Seth
Nem hiányzik neki, csak behajlította,mikor Desmondnak a tudtára akarta adni,hogy assassin õ is

PSN ID.: Beegabor

Rage47
akkor megnyugodtam
láttad,hogy hiányzik Lucy hidden blade ujja?..assassin a csaj
Multiplayer nevem: BIZ88
THX! 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

CroftManor
mikor megölöm az egyiket, nyomva tartom a bal egérgombot és nyomom az irányt a következõ ellen irányába

Rage47
Amúgy az hogy lehet, hogy a szöszi csaj is ugyanúgy tud ugrálni, mint Desmond? Elég kiábrándítóak ezek a hibák. Azon már túltettem magam, hogy az összes õr ugyanúgy mozog a tetõkön, mint én, most meg ez...
Rage47
nekem is ezt csinálta a 2ben, megoldást nem találtam.
viszont ebben a részben meg jó, fene érti ezt...
Kongy
Amúgy azt h csinálod h counterrel leölsz zsinórban 5 embert? Nekem csak 2-3 sikerül mindig... :S

Kongy
CDG-ban (már) nincs gyûjtõi, az csupán a Day 1 Steelbook amit látsz, azt pedig csak az elsõ napon (vagyis ma) árusították. 😉

Na h lehet megölni egyszerre 2 ellent? 😄

CroftManor
mivel multiról nem tudok vidit föltenni, egy kis virtual training
tök jó hogy egyszerre több ellent is meg tud ölni a dobókésekkel ^^

Na már nem bírok várni, nagyon érdekel milyen lehet a mutli része, jónak tûnik.
De nagy valószínûséggel csak Hétfõn lesz meg a játék,mert Cd galaxisban 9ezer a gyûjtõi, 576-ban meg lehet hogy nincs is...
CroftManor
Nem tudsz csak úgy stunnolni, csak ha füst bombával elkábítod az ellent, de már egy párszor leírtam 😊
Kivéve én tudok anélkül is stunnolni, pl mikor beállsz egy olyan helyre pl sarokra, ahol nem lát az ellen és úgy fordítod a kamerát h te lásd õt és mikor besétálna melletted fogod és leütöd xD

alapból ugye minden benne van..csak különbözõ kiadásokhoz még járnak extra kódokkal feloldható extra cucc😊
hülyeséget kérdeztem nem azt akartam😊
Csak írták lentebb hogy
"Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin?"
Gondoltam a tescos változatt gazdaságosabb és ki spórolnak belole egy két dolgot😄Akkor a lényeg hogy ugyanaz mint a többi.Erre voltam kiváncsi