Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kijelzi piros felirattal nála is, hogy belockolták és elkezd rohanni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Üdv!

A 100%-os sync-hez a Facebook-os Project Legacy-val összekötött Contractokat és az ingame Investments részeket is teljesíteni kell?

Nem tudom csatlakoztatni uplay-t PL-hez, és olvasva az üzenõfalat, úgy tûnik rengetegen vannak így.

tehát ha tényleg a célpontodat lockolod be,mindenképp megjelenik nála a piros követõi jelzés és bepánikol?
Nagyon érdemes... állítólag 6000 Ft a helyi Tesco-ban elárazás miatt... Úgyhogy hajrá... Go megvenni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De ezt a charge-ot a pc-s jónép még nem ismeri, de majd kipróbálom! A Visszaváltozás is jó tipp, de ha már van egy alapból ugyanolyan karakter, akkor az sem halálbiztos módszer eldönteni, hogy melyik vagy te!!!

Tesco-sban Harlequin van és Aquadects... ennyi!

xXtamasXx
Jó lett, grt 😊 Most kedvet kaptam a multihoz, azoktól kérdezem akik PC-re megvették: érdemes-e, valamint mennyibe fájt?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Ok! Célkövetés... ne az áldozat után menj (hosszú kóvájgás az eredménye a pályán, ráadásul, ha más is üldözi, akkor végigüldözheted a meccset... az meg ugye csak 100 pont, hogyha elkapod is), hanem kerülj elé!

Figyeld az útvonalát (merre fordul az iránytûn a kis kék negyed/félkör) és próbálj meg minél gyorsabban (nem futva, hanem a legrövidebb távon) kill távolságba kerülni... ha más elõl menekül, akkor háztetõrõl a legjobb, de az utcán is kivitelezhetõ...

CroftManor
Köszi 😊
A morphot én csak akkor használom amikor már ketten vagy hárman vadásznak rám, de õk is megtudnak ám szivatni, mert ha belémjön charge-al, akkor automatikusan kikap a tömegbõl. Vagy ha nála is morph van és használja a tömegemben akkor mindenki átváltozik, te meg úgy maradsz. :S
Na most próbálom kitalálni h mi lehet a tesco-s változatban, h érdemes e megvennem vagy nem...

Nothing is True, Everything is Permitted

Én elsõ 10 meccsen szemtõl szemben akartam stunnolni... de a támadás gyorsabb, mint a stun, így esélyem sem volt...

Solid Snake
Irigy-e vagyol? <#idiota> Módszertot a népnek, vagy gazemberség, hupákolás az egész <#nevetes1>
Aztabetyá ez már igen!!!<#eljen>

Kicsit haladok mivel már level 17 vagyok (blacksmith unlockolva).

Apropó ez a hidden gun jó valamire, mert engem már megöltek vele párszor, de csak piti 100-akat kapnak érte (szerintem jobban megéri bedobni egy smoke bomb-ot és egy morph-ot a kellékek közé)..

Apropó Morph... az milyen egy szívatós cucc, amikor az ellen szembejön 5-6 ugyanolyan karakterrel mint én én meg el vagyok rejtõzve közéjük...<#eplus2> Ott nagyon kevés esélye van már a menekülõnek meghalni... kivéve, ha látták, amikor beolvadok, mert akkor vége...

Kongy
Jaa h akk jelenik meg az üldözöttnél a piros jelzés, és általában akk kezdõdik az üldözés. 😄 Most jöttem rá. NA, majd a single után belevetem magam a multiba, mert most kb 2 óra single között játszok 10 perc multit. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

stunhoz: Vagy akkor tudod, ha látod a követõdet...belockolod, de õ nem lát téged vagy ha dobsz egy füstbombát és belesétál, ekkor közel mész (gyakorlatilag kéznyújtásnyira) és akkor leüti... azonnal kapsz 200 pontot!

CroftManor
Akkor te már jó úton jársz 😊
Az én eredményeim: kép 1
kép 2

De pontosan kell belockolni a célpontot (ha jót lockolsz rohan, ha nem jót, akkor nem)

Van még egy jó kis dolog, amit nem fedek fel, de utóbbi 3 meccsben ezt alkalmaztam és mindig bejön...

Más... megölhetnek engem 100 pontért nem zavar, amíg én 400-500-akat kapok 1 killért<#eplus2>

Sokan elkövetik ezt a hibát, hogy rohanva ölnek és eldobnak killenként 300 pontot... én meg nem... így nyerek, fõleg mióta megy a stun is (smokebomb rulez) és az elmenekülés is. Ez utóbbinál az ember legjobb barátja a morph, fõleg, ha már hárman nyomulnak a nyakamba <#eplus2> De az elrejtõzés is jó lehet, ha nem lát az ellen, mert nem biztos, hogy megtalál...

Na most léptem ki multiból zsinórban 3 nyert wanted... mindegyiken 6000 pont felett végeztem!

Kongy
Akk már értem egyesek h szereznek 3200 pontot 1 perc alatt. 😄 Stunolni viszont rohadt jó lenne. Bár ahogy a videóban is láthatod, ha rohanok akk kevesebbszer kapnak el. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Nem, bárkit belockolhatsz, de ha kiszúrod az igazit, belockolod és ha pl beáll egy tömegbe elrejtõzni, te akkor is tudni fogod melyik az igazi.

CroftManor
Nézz meg ezt a meccset Tudom neked még nincsenek ilyen képességeid, de én sosem rohanok, belockolom a célpontot így nem veszítem szem elõl. ^^
Egy jól idõzített öléssel akár 700-800 pontot is kaphatsz, ha már meg lesz a kétszeres szorzó akkor ez 1600 pont is lehet akár egy mérgezésért!

Kongy
@Pyro82

Köszi, ez a Wanted volt.

@CroftManor

Nem tudom még rohadtul kezdõ vagyok, de majd még finomítom a dolgokat. 😄 Nem, még nincs füstbombám, level 4es vagyok. 😊

na most akkor tutorial-t kérek😊
tehát ha rálockolsz,akkor a kislakat CSAK a valós célpont feje felett jelenik meg?..tehát véletlenül se tudnál civilt lockolva megölni,ha erre figyelsz?😊
CroftManor
Megnéztem 😊 Te miért rohansz? 😊 Ahogy írták lejjebb ha rohanva ölöd meg a célt, akkor csak 100 pontot kapsz. Ne fedd fel magad. Én mindig be lockolom a célpontot és ha olyan helyre kerül ahol nem látom, a kis lakat a feje fölött akkor is látható. Nincs még füst bombád?

nézz valahol adatlapot,mert szerintem nem
van ami csak a codex-hez bónusz,van ami csak a steelbook-hoz
mike0013
Sziasztok!
Egyik barátom megvette eredetiben a játékot, de az a gondja akadt, hogy nem tud a multiplayer résszel játszani, mert kiírja, hogy az uplay nem elérhetõ. Próbáltunk mindent, hosts buhera, hosts törlés, tûzfal, stb... egyik sem vezetett megoldásra. Visszaolvastam, nem találtam választ. Hálásak lennénk ha valaki tudna valami hasznos információt nyújtani😊 Köszi szépen elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Grat a videóhoz. :XD Ez melyik játék mód?
Kongy
Megérkezett a PC-s Multiplayer videóm (ajánlom CroftManor figyelmébe. 😛)

CroftManor
Hát ezek elég bénák szinte sétálnak egymás mellett. A manhuntnak nem ez a lényege, ez nem wanted. Viszont amit Solid Snake belinkelt az már jobb. 😊
Lehet én is megveszem ma a tescoban..bár még filózok rajta, már meguntam a multit tavaly november óta azért már...

destiner13
látom, jó sokat írogattatok két nap alatt. Kongy nekem is megvan a codex nyugi, és télleg rohadt jó, ám valamit meg kell hagyni rohadtul elcsesztem, az ubilauncherbe be voltam jelentkezve és azon aktiváltam a kódot, majd a multy-nál látom milyen szar, hogy a szar ubis felhasználó nevem van multinál, amit inkább nmem mondok meg, de nem tom mit kezdjek vele, ha valaki majd megveszi és nem akarja a multit elsõ szintrõl kezdeni akk küldje át nekem a telepítési kódot, ha akrja én meg elmondom az adatokat az account-hoz. egyébként valakinek van ötlete, hogy most ezzel mit kezdhetnék m ert csak emiatt van keserû szájízem a multival meg úgy az egész játékkal.

Prince23
Na már most, ha a normal kiadást venném meg, akkor uplay pontokkal feloldható lenne az extra cuccok? pályák, karakterek?

Rage47
ez nem warez volt...
Kongy
Merj írni nyugodtan, csak ha warezról szól a téma, akkor a fenti linket tessék használni.

Igen lemasoltam mindent, de ezt a 2 filet nem akarja, de mar nem merek irni.. köszi mindenkinek aki esetleg tobbet tudna az irjon ram provibe elnezest meg1x

Kongy
Nálam is volt ilyen gond, csak az karcos dvd-vel (pont az AC1-el) és másolás közben ugyanúgy hibát jelez a data fájlnál.

Azt a két filet le tudod másolni a vinyóra a lemezrõl?
Ha nem akkor a lemez rossz, ha igen, akkor máshol van a probléma

Próbáld meg az egész DVD-t lemásolni egy mappába, s ha sikerül, akkor onnan feltelepíteni.
Kongy
Privátban is megtehetted volna.

Semmi warezrol nem temazok arra kertem egy embert hogy a lemezerol 2 filet toltsen fel netre😊

Kongy
Ez oké, de itt nem témázgatunk a különbözõ tört rls-ekrõl. Pont ezért nyitottam a warez topikot, nem dísznek. Én elhiszem h megvetted, de ez nem változtat a tényen h a warez verziókról témázgattok.

en miert mennek at? semmi kozom a tort verziohoz?
kivancsi lennek te nem e probalnad meg igy megoldani hasonlo esetbe

Kongy
Nem te, valaminick.

KollerN
Nekem meg nem megy a multi se a Ubi szerver a játékba mikor elépek alapból sötétebb árnyalatú szürke a multi meg a Ubi fül mintha offline lennék már minden szart próbáltam vagy valami egetrengetõ hülyeségem van vagy szar alapból multi nekem

Rage47
én?
Kongy
Menj át a warez topikba kérlek!

Rage47
multit nem befolyásolja a single? pl. a megszerzett ubi pontokkal nem lehet venni multis cuccokat?
kiprobaltam masik 2 vel.. azokkal is ez

de kipróbálhatja még másik dvd olvasóval..
rayman12
vírágbolti? mi?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

a singlet addig végig is tudod játszani a virágboltikkal..multit sajna nem,de legalább haladsz..
Az is meglesz de szerettem volna kiprobalni nem 1 hetet varni postara menni stb