Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
sztem se
A lovaglás egyrészt tényleg jó, mert Róma nagy, másrészt az összes járókelõn át kell gázolnod, mert õk csak középen tudnak menni. Különösen vicces a helyzet a szûk sikátorokban.

Atkamon
Hát szerintem semmit sem változott...

Prince23
Sztem az irányítás változott. vagy csak elszoktam az AC2-tõl nem tom. legutóbb január elején toltam.

Prince23
ja valóban. meg azért a valóságban nem hiszem hogy így lett volna. Tiszta trágyadomb lett volna az utca. bár nem tom pontosan hogy élhettek anno.

elitehun
De nem is változott meg szinte egyáltalán 😄
tommygear
sztem az a városban lovaglás nagyon fail, kis szûk utcák meg csak az emberek fellökésérõl szól kb
Prince23
Én meg Reg5nek mondtam ezt.

elitehun
De benõmenõ azt modnta hogy szarabb az egér mint a 2-ben...
Prince23
pl. már lovagolhatunk Rómában, ala GTA feeling. ez eddig nem volt elérhetõ. Grafika sokkal letisztultabb és reálisabb lett. hirtelen tetõre rugaszkodás funkció elérhetõ... asszem ennyi 😄 de én csak két óra alatt mondom ezeket.

Kongy
Na, megjött az elsõ fikázó. Nem tudom, ez olyan menõ, hogy most a legjobb játékokat fikázzuk. Dehát mit is várok "benõmenõtõl"... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Miben lett más? 2 napja játszok vele, de kb ugyanolyan mint a 2-é.

Rage47
az elég erõsen coop rész volt, ja
Prince23
Igen az irányítás nagyon megváltozott a 2-höz képest. de amúgy minden tekintetben hozza a második rész színvonalát, több új elérhetõségekkel, fejlesztésekkel.

Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy az AC3 nemcsak multit fog tartalmazni, hanem coopot. Ez akkor erõsodött belém ez az állítás, amikor a csajjal ugrabugráltunk. és közben az Enslaved is eszembe jutott 😊 ja meg az is, hogy az ac3 akár a Desmond általi jelenben is játszhódhat. nem lesz múlt, csak jelenbeli játékmenet.

Rage47
volt még 1 ember, aki az egér szaggatására panaszkodott, nálam is csinálta ezt a 2. most tescós ezer forintos egerem van, nem a Logitech, lehet ezért jó😄
tommygear
kapcsold ki a v-syncet
elitehun
A másik meg hogy valszeg nálad van a probléma mert más nem panaszkodott
elitehun
Megpróbáltad beállitani az egér érzékenységét is? -.-
benőmenő
Hú, mekkora csalódás ez a játék. Az egy marha uncsi volt, de a 2-vel marha jól el lehetett lenni. Erre jön ez és vmi eszméletlenül eszabták az egér kezelését. Egyszerûen el nem tudom mondani, hogy miért, de ez még a dead space 1-et is alulmúlta ilyen téren. Meg ezek a plussz vackok a küldikben, te atya ég mennyire frusztrálóak. Már kezdem sejteni miért fikázták annyira azt a hülye zombis játékot ahol mindent idõlimitre kellett csinálni.
Rage47
hogyan sikerült? hátha vkinek még lesz ilyen gondja...
Kongy
no és hogyan?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Emberek, aki végzett már a single-lel: van egy olyan misszió, hogy Bartalomeo-t kell kísérni, meg a zsoldosait, álcázva. Nos, itt mit javasoltok, a városban idõre ki kell nyírni 4-5 embert. Hogy lenne célszerû?

Sziasztok!
Jeleznem sikerult megoldanom a problemat, mukodik.

elitehun
wow, ez nem tom hogy sikerült 😄
am a spoiler tagra gondoltam
elitehun
Bakker, nehéz azt a rohadt [/spoiler] tagot használni???
Rage47
mondjuk ez jobbnak tûnik, mint az SCC - már a single is

az is tetszik nekem, hogy sokkal jobban fut, mégis szebb, mint a 2. része.
Renjike
Sziasztok 😊 volt 1 küldetés aminek a logója egy kettérepedt szív volt . annak lesz folytatása?
spoiler : mikor a multban kell követni Cristina-t

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

CroftManor
Hát boxon mindig van kivel játszani. Nagyon ritkán van az h várni kell játékosokra. Viszont sokszor elõfordul h megszakad a host, így a mecsnek annyi. :S Pcn is van ilyen?

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Sajna nem. Viszont az már vicc kategória, hogy SCC-ben egy multis emberrel sem lehet találkozni. SCCT-ben meg ott vannak a napi 4-10 szerók, amikre lehet joinolni. az meg ugye 2005-ös gamma- érthetetlen. azé a coop sztori jó lett, a mai kornak megfelel, pörgõs akciódús...

elitehun
Az igaz.
Amúgy nem lehet megnézni hogy hányan multiznak? Mint pl mw2-ben ija ahol ki leeht választani a játékmódot
Prince23
De konzolra ötször többen vették meg ha nem 20x-or😄
sztem a pc-s tulajokból nagyon kevés van.

elitehun
Konzolon már igy is fél éve megy és ahogy én látom egyáltalán nem haldoklik.
Solid Snake
Ez talán kettõ is lehet. Kár érte /Splinter Cell Conviction/.
Nekem valamiért az összekötésnél a felugró kisablak egyetlen másodperc után bezárul és átirányít a uplay 'error' ablakára.
A legérdekesebb, hogy ha PL alatt kattintok a Uplay fülre, akkor ott már látja is a hozzácsatolni kívánt accomat (vagyis már valamikor hozzácsatolta), viszont ha pontot akarok költeni, vagy Contracts-ot használni, akkor úgy veszi, mintha még nem tettem volna meg.

Mindegy is, ha nem kell 100% sync-hez, akkor nem szórakozok vele.
Köszi az infót!

jó az,általános..a platformot serial alapján csekkolja😊
Rage47
tudom, nemrég jelent meg, de mennyi idõt jósoltok a multinak? bír annyit, mint a Splinter Cell Conviction? - 1hónap 😄 -
CroftManor
Igen, de gondolom elõtte regelnem kell majd uplayen. Bár én ott regelve vagyok, boxos profilom van. Az nem jó? 😊

Kongy
Megyek tolok egy kis singlet, este találkozunk Croft. 😛 Jössz majd picit Manhunt-ozni? 😊

CroftManor

Az elõbb csináltam meg... módszer a következõ:

Bemész a Project Legacy-ban rámész a Contractsra ott kiírja, hogy csatlakoztasd a legacy-t uplayhez, majd követed az utasításokat, ezután ha kiírja, hogy sikeresen csatlakoztattad a legacy-t visszalépesz a project legacy-ba és bal alsó sarokban kiírja, hogy bónuszokat értél el a Brotherhoodhoz!

Egyébknét 100 % sync-hez nem kell a legacy... Úgy tudom, a küldetésekben meg van az ajánlott módszer, amivel érdemes megcsinálni a küldetést (öld meg a célpontot hidden bladdel, ne ölj meg senkit csak a célpontot... ilyesmi).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Hát igen, de mikor elkezdett kicsit "kocogni", akkor már nálad is kigyullad a Piros jelzés, csak addigra már megölt. Én mindig nézek a hátam mögé is.
Na most elmegyek a tescoba..ha minen igaz, akikor ma este már nyomhatom veletek multiba ^^ de fura lesz mindent elõrõl kezdeni xD

Kongy
Akkor a videóm vége fele mikor megölt az orvos, az tuti sétált addig mögöttem. Hiába... mindig figyelni kell hátra is...

Kongy
Ígyvan. Az még kidolgozása pl full más, mint a 2-ben, már-már fotorealisztikus, a fényeffekteket pedig még tovább csiszolták. Multi amúgy egy az egyben maradt a 2 színvonalán (grafikailag), ami még mindig nagyon szép természetesen, de azért kis változás történik mikor a single-be lépsz. 😄

CroftManor
Tévedés 😊 Csak akkor kezd piros lenni neki, ha te nem bírsz magaddal 😄

Kongy
minden pc-s acb-ben benne van a komplett da vinci dlc, csak uplayen kell aktiválni, kód nem kell hozzá.

xXtamasXx
Megnéztem tényleg 6k, szóval esélyes 😊 Még egy kérdés (ha a warezba kellett volna akkor elnézést) : eddig a törttel játszottam, van benne pár órám és ha megveszem van arra mód, hogy a mentést átvigyem, vagy elõlrõl kell kezdeni? ( az se nagy baj, mert élvezetes)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Atkamon
Na legutóbbi hsz-em óta a single-el nyomom, épp most öltem meg az Executionert. Eddigi benyomásaim nagyon durván pozitívak... 258 órát játszottam xfire szerint a 2-vel, úgyhogy elég jól észreveszek minden apró változtatást... 😄
De nem is apró változtatásról van itt szó... olyan érzés, mintha egy teljesen másik játékkal játszanék... A Grafika iszonyat sokat fejlõdött, minden sokkal szebb, mint a 2ben, a sztori pörgõsebb lett, és az átvezetõ jelenetek is sokkal jobbak.
Milliószor több ez a rész, mint egy kiegészítõ. Nagyon is egy teljes új részrõl van itt szó...

Kongy
Így van, de vannak páran akik annyira megijednek h hülyeséget csinálnak, és akk végzel velük. 😄

CroftManor
csak akkor értesíti õt hogy üldözik, ha te elkezdesz felé rohanni, ha csak szépen sétálsz akkor nem.
A tescos-ban ezek szerint nincs benne az assassinate mód??? Vagy csak a da vinci dlc nincs benne?

JethroHUN
A felvett Assassinoknak hogy lehet más fegyvert adni? Hiába rakok skillntot fegyverre, akkor is csak hiden blade van náluk,equipmentnél.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!