7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4258 Allianceban van egy kidolgozott taktikánk, amit már régebben leírtam ide. Nos, ugye mivel mindenki vadászik valakire, így azt találtuk ki, hogy nem kezdünk el rohanni a célpontjaink felé, hanem beolvadunk szépen a tömegbe és amikor megérkeznek a mi vadászaink, akkor füst boma/mute és stun. És ezt felváltva addig csináljuk, amíg meg nem érkeznek az Ő vadászaik is, amik egyben a mi prédáink.
Ekkor aztán szépen kinyírjuk őket :D -
#4257 Nem is kicsit.
-
#4256 AC enciklopédiát készít a Ubisoft
Bakker ha tényleg megcsinálják akkor 1000% hogy én megveszem, ha magyarul is megjelenik akkor meg pláne :D -
#4255 XD
hát ja tényleg eléggé hasonlít rá -
#4254 Lehet hihetetlenül hangzik, de mikor én haverommal együtt PS3-on toltuk a gamet, és a blacksmith leszedett mindet akk haverom ennyit mondott: "Mi a f.sz ez?! Egy törp?!" :D -
#4253 Az én kedvencem egyértelműen a Harlequinn (emlékeztet Jokerre :D), de ha valami piszok lefoglalja akkor vagy doki vagy pap, de ha ezek is foglaltak akkor kb mind1 -
#4252 Amúgy ja, haverom is (első multis játékán) mondta skype-on: Mivel van ez törppel? :D -
#4251 Majd még megbeszéljük h TS legyen, vagy Skype, mert lehet TS jobb lenne. -
lolhunter #4250 Jó de Skype neveket ha lehet pls mert felvennélek -
#4249 Őszintén szólva sztem senkit sem fog érdekelni h ki hány éves, nincs korhatárhoz kötve. :D Játssz jól, és mindenki elégedett lesz. :) -
lolhunter #4248 leirnátok a Skype neveteket mert akkor felvennélek azt estére készülünk.Ne lepödjetek meg 13 vagyok... -
#4247 Akkor jól vettem észre hogy maponként változó az npck összeállítása? pl a doktorból szinte soha sincs tömegben. -
#4246 én TS-t preferálom. -
#4245 Mellesleg engem a MP-ben a Blacksmith nagyon emlékeztet erre:
Végül is Ubisoft játék ez is. :D -
#4244 Én benne vok a Skype-olásban, szal sztem akinek van, az majd szóljon. Úgy egyszerűbb lenne kommunikálni. :) Játszhatnánk akkor Alliance-ot, mert wantednál sztem nagyon kell a TS. :D -
#4243 Titkos felvétel szivárgott ki az összejövetelről:
-áááááá...mi a fa.. hogy szúrtál le
-mockosz calók
-na persze ez hihető volt
-neeee én akartam leszúrni
-bazz én má bemérgeztem....
-jó meccs volt, csak szar volt az egerem, meg szakadozott a netem, meg különben is álmos voltam -
#4242 Yep, egyébként a multiplayer bulira valami konferenciát (skype, ts3, mumble) összehozhatnánk :] -
#4241 Nekem is már csak 2 szint és 25, és meglesz a thief. :) Csak közben Crysis 2-t is tolok. :D -
#4240 Miért, van bármi különbség karakter és karakter között a kinézetükön kívül?
Egyébként elértem a jubileumi 25. szintet:) -
ratgab #4239 Rendkívül megalázó módon azt hozzátenném! -
ratgab #4238 Dettó! Viszont előszeretettel ölöm! Ugyanúgy, mint a Dama Rosa-t! (Elitek sokszor ilyennel szivatnak) -
ratgab #4237 Nekem pályafüggő: Forlin mindig Blacksmith
Sienna: Footpad, Harlequin vagy Mercenary
San Donato: Knight csak és kizárólag
Alhambra (mind éjszaka, mind nappal): Footpad vagy Thief
Mt. St (tökömtudja... tudjátok a középen kategrálisos város: Még szép, hogy Priest!!!!
Monteriggni: Tökmindegy, mert itt mindig szarrá vernek!!!
Róma: Fentebbiek kombinációja vagy,ami marad... de a Blacksmithhel jól szoktam aratni!
Pienza: Fentebbiek kombinációja... tetszőleges!
Utálom: Kampókezű (ezzel mindig iszonyat béna vagyok)... meg van még egy pár... csak a nevüket sem tudom olyan sűrűn használom őket! -
#4236 Az a jó alliance-ben, ha az üldözötted épp üldözi a mi üldözőinket, és akk az üldözöttünket lestunolják, mi meg fejbe tapossuk. :D -
#4235 Van mikim, skype-on gondoltam a kommunikációt (ha lesz).
assassinate-ben bárkit stunnolhatsz, mert mindenki az üldözőt. :D Természetesen wanted-ban, manhuntban...stb-ben csak az üldözőket lehet. -
#4234 Van mikid vagy tsed?
de amúgy nem értem ezt a stun dolgot, wanted, manhunt, alliance stb. csak az üldözőt lehet, de assassinateban bárkit? mármint a saját célpontod -
#4233 Aki akar jöhet velem duettben alliance-ben. :) Arathatnánk a többieket. :P -
#4232 Épp beleuntam a wanted-ba, manhunt-ba, mondom próbáljunk ki vmi újat. Kipróbáltam hát az Alliance-t... hát gyerekek piszkosul jó volt. :D Elsők lettünk, nekem volt 10 killem, 4 death-em, magasan mindenki fölött voltam, még a csapattársamnál is jobb voltam. :) Rohadt jó mód ez is. Most egy darabig ezt fogom tolni. :) -
#4231 ja rég láttam. :) hát ez ilyen no comment videó. jól tolod azt cső. :D én fele ilyen jó nem vok assassinate-ben, mondjuk tolom 1 hete a multit, és csak 22-es vok. :P -
#4230 "Az is biztos, hogy az Arrival NEM lesz összekötőkapocs a Mass Effect 3 történetéhez, ahogyan azt sokan várták, hanem inkább az Overlord-hoz hasonlítható pluszfeladatra számíthatunk, aminek a végén egy cseppet sem tudunk meg arról, hogy mi történik majd az öngyilkos küldetést követően. Tehát a történet valódi folytatását majd az év végén érkező Mass Effect 3 fogja jelenteni."
forrás -
#4229 na akkor lesz videó abból is ^^ Amúgy Kongy, ezt láttad? Nem jött rá reakció :) -
#4228 Ja bocs, azt hittem a Footpadról beszélsz, most leesett h a Pariah-ról :) -
#4227 ME2 dlc-t én is várom nagyon. Ez köti össze a 2 és a 3 cselekményét. :) -
Hoz_Hun #4226 De, ám most ez asszem az utolsó mérvadó DLC a ME3 előtt. -
#4225 Jövőhét kedden jön az uccsó ME2 DLC. -
#4224 Jah, bocs:) -
#4223 A kill bejátszása olyan, hogy bal kézzel megragad, jobbal pisztolyt nyom az arcodba és bumm:) -
Hoz_Hun #4222 Na ja, de hányszor 2 órámat. :D -
#4221 ME 2 DLC? Ahhoz már kijött pár dlc. Nem a hárman dolgoznak épp? o.O -
#4220 2 centiről nem nehéz:) -
#4219 Lőfegyverrel? Miről beszélsz? :D Be lehet állítani hozzá a hidden gunt ha akarod, mint a többihez, de nincs külön lőfegyvere. vagy most az E3as videóról beszélsz? :)