7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Ne töltsd vissza a játékállást, csak folytasd a játékot.
  • Hoz_Hun
    Nem.
  • Renjike
    végigi kell nézni a creditset. akkor adja be a 40 + uplay pontot is. ha még nem hiányoltad.
  • Hoz_Hun
    Nem most vagy ott először. Az AC2 végén is Rómában vagy és a Brotherhood is ott kezdődik. visszamész a villádba-ostrom és úgy kerülsz újra Rómába.
  • JethroHUN
    Hogy? engem vissza dob a menübe, betöltöm a mentés, pont a legvégén van az ugrálás után. felveszem, jön a videó, aztán stáblista majd menü
  • elitehun
    De utána is lehet Ezioval játszani...
  • JethroHUN
    Ha végig érsz akkor, credits van majd vissza kerülsz a menübe.
  • elitehun
    Amúgy miután végigvittük a játékot van rá alkalom hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megint használjuk az almát? :D
  • xido
    éreztem:)
    csak nem tudtam milyen küldetést takar az egyfejű német sas-jel,aztán beleszaladtam:)
  • elitehun
    Asszem igen
  • xido
    egy kérdés csupán,mint single-ből aprókat falatozó és ezért szerintem még alig 20%-nál járó emberkétől igen vagy nem válasszal...sok poént ellövök és nem értem,ha a Leonardo DLC-t is tolom szimultán?
    Elmentem oda és azt mondja nekem..nem is tudtam,hogy visszajöttél Rómába:)..mondom magamban,most vagyok itt először fater..ja hogy majd a főszálon el kéne mennem kicsit a városból?:)
  • Hoz_Hun
    Javaslom a vége után üljetek le még egyszer dumálni Leonardóval (ha még nem tettétek meg). Akkor is ha már minden megvan. Jó poén. :)
  • Kongy
    TDU témát fejezzük be pls, mert allergiás vagyok arra a játékra, és mindenre, ami azzal kapcsolatos.

TRU jöhet, mert az jógém volt, újra is akartam tolni mostanában, de vmiért exe hibákkal kidobál, a patch anno segített ezen, most nem. :(
  • elitehun
    Én már végigvittem és a vége áhhhhhh :DDDDDD
  • Atkamon
    Én is single-re vagyok most leginkább kattanva, rohadt jó szerintem... Ez a Venetian Wine szín iszonyat jól néz ki Ezio-n :)
  • xido
    Tomb Raider Underworld:))

TDU akart lenni,csak elírta:)
  • xido
    +1
    mivel ritkán és akkor is csak éjjel vagyok multin,így nem iratkoztam fel még..túl rákattantam a single-re:)
  • JethroHUN
    mi az a TRU?
  • elitehun
    + még azok akiknek nincs kint (pl ahogy nekem sem)
  • The Protector
    Jó látni h ennyien megvették a gamet sg-ről, mint azt a névlista elárulja.
  • CroftManor
    Én kipróbáltam a multit kb egy hónapja és annyira nem jött be. A single annál inkább.
    HozHun, ja a TRU DLC sokkal jobb mint az alapjáték, nem is értem minek kellett kivenni belőle. Biztosan így akartak pénzt lehúzni tőlünk. A dopi nagy kedvencem marad. Jöhetne már az újabb Larás rész.
  • Atkamon
    Nem... Olyan NPC-k MINDIG vannak a tömegben, amilyen játékosok vannak, hogy mindenki el tudjon azért rejtőzni.
  • Hoz_Hun
    Elméletileg nem. Minden figura ugyanakkora valószínüséggel tűnik fel (feltéve hogy játszott karakter).
  • elitehun
    Azokat az NPC-ket teszi be amelyik karaktereket a játékos választ. Tehát ha pl senki nem választ papot akkor NPC pap sem lesz
  • JethroHUN
    ebben van bármi igazság? vagy csak véletlen?
  • Hoz_Hun
    Tényleg. A TRU-t is végig kéne már újra vinni. Na abban volt szemétség, hogy a DLC-t csak Xbox360-ra toták ki, pedig milyen fontos folytatása a TRU-nak. Mindennek a tetejébe szinte jobb mint maga az alapjáték. Számomra az ME2 Liarás DLC-után a TRU DLC tetszik a legjobban.
  • Rage47
    pedig a multi része jobb sztem:)
  • CroftManor
    Ja és a Crysis 2 lehet meg kéne venni. Abból igazából csak a single része érdekel.
  • elitehun
    Vicces. Én a brotherhood előtt játszottam mass effect-el
  • CroftManor
    Jaja :) Bár most újból el kezdett érdekelni pl a Mass Effect vagy a TRU. Lehet egy kicsit félre kéne már tenni a brotherhoodot.
  • Hoz_Hun
    Tolni kéne azt is. Tudom, nem rajtad múlik, nekem kéne már feltolnom mp-re a képem. :))
  • CroftManor
    Sztem nagyon sokunk szeretne az ubisoftnál dolgozni. Nem is lenne rossz kiköltözni Montreálba és bejárni mondjuk az AC 3on dolgozni :)
    Engem tökre érdekelne milyen lehet karaktert szgépen megtervezni, meg a mozgását, animációját stb. Tök jó lehet és még ezért fizetést is kapnánk :D
    Sokkal egy jobb egy olyan munkahelyen dolgozni, ami érdekel is, amit nemcsak muszájból csinálsz.
  • elitehun
    Ha gonosz lennék akkor azt mondanám hogy az angol tudáson bukik el a dolog
  • elitehun
    Lehet távoli munkát is végezni ahogy Atkamon kolléga már leirta ^^
  • Atkamon
    Írták, hogy hajlandóak meggondolni a távoli munkát...
  • Kongy
    Eleve elbukik azon az egész h nem montreali vagyok...
  • elitehun
    Megjegyzem elég durvák a feltételek :D
  • Kongy
    *Tehát a célpontjaink vadásznak a mi üldözőinkre. :D
  • elitehun
    Ha valaki akar segíteni megírni az enciklopédiát annak ezeknek a kritériumoknak kell megfelelnie
    http://ubiworkshop.myshopify.com/blogs/news/2889762-we-need-you
  • Kongy
    Nemrossz. Nem tom miért nekem alliance-ben mindig 10 - 5-ös statom van, vagy ahhoz hasonló. :D Az a jó, hogy a célpontjaink vadásznak a mi célpontjainkra, szal a célpontom megöli az üldözőmet aztán én megölöm őt. :D