7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #4298 Ne töltsd vissza a játékállást, csak folytasd a játékot. -
Hoz_Hun #4297 Nem. -
#4296 végigi kell nézni a creditset. akkor adja be a 40 + uplay pontot is. ha még nem hiányoltad. -
Hoz_Hun #4295 Nem most vagy ott először. Az AC2 végén is Rómában vagy és a Brotherhood is ott kezdődik. visszamész a villádba-ostrom és úgy kerülsz újra Rómába. -
#4294 Hogy? engem vissza dob a menübe, betöltöm a mentés, pont a legvégén van az ugrálás után. felveszem, jön a videó, aztán stáblista majd menü -
#4293 De utána is lehet Ezioval játszani... -
#4292 Ha végig érsz akkor, credits van majd vissza kerülsz a menübe. -
#4291 Amúgy miután végigvittük a játékot van rá alkalom hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megint használjuk az almát? :D -
xido #4290 éreztem:)
csak nem tudtam milyen küldetést takar az egyfejű német sas-jel,aztán beleszaladtam:) -
#4289 Asszem igen -
xido #4288 egy kérdés csupán,mint single-ből aprókat falatozó és ezért szerintem még alig 20%-nál járó emberkétől igen vagy nem válasszal...sok poént ellövök és nem értem,ha a Leonardo DLC-t is tolom szimultán?
Elmentem oda és azt mondja nekem..nem is tudtam,hogy visszajöttél Rómába:)..mondom magamban,most vagyok itt először fater..ja hogy majd a főszálon el kéne mennem kicsit a városból?:) -
Hoz_Hun #4287 Javaslom a vége után üljetek le még egyszer dumálni Leonardóval (ha még nem tettétek meg). Akkor is ha már minden megvan. Jó poén. :) -
#4286 TDU témát fejezzük be pls, mert allergiás vagyok arra a játékra, és mindenre, ami azzal kapcsolatos.
TRU jöhet, mert az jógém volt, újra is akartam tolni mostanában, de vmiért exe hibákkal kidobál, a patch anno segített ezen, most nem. :( -
#4285 Én már végigvittem és a vége áhhhhhh :DDDDDD -
#4284 Én is single-re vagyok most leginkább kattanva, rohadt jó szerintem... Ez a Venetian Wine szín iszonyat jól néz ki Ezio-n :) -
xido #4283 Tomb Raider Underworld:))
TDU akart lenni,csak elírta:) -
xido #4282 +1
mivel ritkán és akkor is csak éjjel vagyok multin,így nem iratkoztam fel még..túl rákattantam a single-re:) -
#4281 mi az a TRU? -
#4280 + még azok akiknek nincs kint (pl ahogy nekem sem) -
#4279 Jó látni h ennyien megvették a gamet sg-ről, mint azt a névlista elárulja. -
#4278 Én kipróbáltam a multit kb egy hónapja és annyira nem jött be. A single annál inkább.
HozHun, ja a TRU DLC sokkal jobb mint az alapjáték, nem is értem minek kellett kivenni belőle. Biztosan így akartak pénzt lehúzni tőlünk. A dopi nagy kedvencem marad. Jöhetne már az újabb Larás rész. -
#4277 Nem... Olyan NPC-k MINDIG vannak a tömegben, amilyen játékosok vannak, hogy mindenki el tudjon azért rejtőzni. -
Hoz_Hun #4276 Elméletileg nem. Minden figura ugyanakkora valószínüséggel tűnik fel (feltéve hogy játszott karakter). -
#4275 Azokat az NPC-ket teszi be amelyik karaktereket a játékos választ. Tehát ha pl senki nem választ papot akkor NPC pap sem lesz -
#4274 ebben van bármi igazság? vagy csak véletlen? -
Hoz_Hun #4273 Tényleg. A TRU-t is végig kéne már újra vinni. Na abban volt szemétség, hogy a DLC-t csak Xbox360-ra toták ki, pedig milyen fontos folytatása a TRU-nak. Mindennek a tetejébe szinte jobb mint maga az alapjáték. Számomra az ME2 Liarás DLC-után a TRU DLC tetszik a legjobban. -
#4272 pedig a multi része jobb sztem:) -
#4271 Ja és a Crysis 2 lehet meg kéne venni. Abból igazából csak a single része érdekel. -
#4270 Vicces. Én a brotherhood előtt játszottam mass effect-el -
#4269 Jaja :) Bár most újból el kezdett érdekelni pl a Mass Effect vagy a TRU. Lehet egy kicsit félre kéne már tenni a brotherhoodot. -
Hoz_Hun #4268 Tolni kéne azt is. Tudom, nem rajtad múlik, nekem kéne már feltolnom mp-re a képem. :)) -
#4267 Sztem nagyon sokunk szeretne az ubisoftnál dolgozni. Nem is lenne rossz kiköltözni Montreálba és bejárni mondjuk az AC 3on dolgozni :)
Engem tökre érdekelne milyen lehet karaktert szgépen megtervezni, meg a mozgását, animációját stb. Tök jó lehet és még ezért fizetést is kapnánk :D
Sokkal egy jobb egy olyan munkahelyen dolgozni, ami érdekel is, amit nemcsak muszájból csinálsz. -
#4266 Ha gonosz lennék akkor azt mondanám hogy az angol tudáson bukik el a dolog -
#4265 Lehet távoli munkát is végezni ahogy Atkamon kolléga már leirta ^^ -
#4264 Írták, hogy hajlandóak meggondolni a távoli munkát... -
#4263 Eleve elbukik azon az egész h nem montreali vagyok... -
#4262 Megjegyzem elég durvák a feltételek :D -
#4261 *Tehát a célpontjaink vadásznak a mi üldözőinkre. :D -
#4260 Ha valaki akar segíteni megírni az enciklopédiát annak ezeknek a kritériumoknak kell megfelelnie
http://ubiworkshop.myshopify.com/blogs/news/2889762-we-need-you -
#4259 Nemrossz. Nem tom miért nekem alliance-ben mindig 10 - 5-ös statom van, vagy ahhoz hasonló. :D Az a jó, hogy a célpontjaink vadásznak a mi célpontjainkra, szal a célpontom megöli az üldözőmet aztán én megölöm őt. :D