Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Smoke Bomb - Benne van
Egyéb kérdés?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De elõször persze beléptem jelszóval felh.névvel😊
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem magas a biztonsági szint.
Vírusirtó,csak az Avira guard van, az is disable-n.
Kimenõ portot nem vágom, de minden más game megy, ennek esetleg más kell? hol tudnám csekkolni ezt?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
mikor elindítod a játékot,be kell lépned a jelszóval és loginnal,vagy már a nagy ablak jön csak fel a uplay sávval,twitterrel meg a nagy Play gombbal?
Játékon kívül tud kommunikálni , tudtam aktiválni a launcherben a játékot. De amint elindítom, és az ingame main menüben vagyok, a netes opciók szürkék (multiplayer,uplay,extras(ahol redeemelni lehet az extra dolgokat,friendlist). Ha rányomok bármelyikre akkor "ubisoft server not avaible, please try again later." Host file szarakodást kipróbáltam. Routert is kivettem, most csak a kábelmodemmel vagyok fennt. Ja és minden más multis game, MMORPG vagy akármi megy.
A hivatalos forumon is jelezték mások ezeket a hibákat!
bár az is a singe indítással fog jönni
Védekezz, amikor egyik megtámad, bal klikk, és miközben megölöd nyomd a következõ ellenség felé az iránygombot + bal klikk. Akkor egybõl megöli a következõt és így tovább. Az összeset lehenteltem így, be is adta a Serial Killer achit. 😊
A másik kérdésem ha egy memória végigjátszásánál összeszedem az ott lévõ cuccokat akkor azok az esetleges újrajátszás folyamán megmaradnak és csak az üres doboz lesz ott mivel elõzõleg már felszedtem vagy szedhetem fel újra?
Szegény Rebecca az AC2-ben szebb volt.
mikor beírtad a serialt,aztán a launcher beléptetett a uplay-re,nincs ott olyan rész,hogy mindig ismerjen fel és kapcsolódjon,amit ki lehetne pipálni és ezzel lépne át multira?
És most mit lehet tenni? Van internet, Uplaybe regisztrálva vagyok, sikeresen beléptem a game launcherbe is, megadtam a serialt, amit el is fogadott. Próbáltam már kikapcsolni a tûzfalat (egyébként engedélyezve van mind a 4 ACB "alkalmazás" a tûzfalon), vírusírtót, de akkor is ugyanezt írta ki. Többször ellenõriztem, hogy jól írtam-e be a jelszót, felh.nevet, és azzal sem volt probléma.
(Továbbá a singleben megjelenik, ha valaki friend bejelentkezett.)
Van valami ötletetek mi lehet a probléma/mivel lehetne megoldani?
VÉgre! Sokat tényleg nem kaptak õksem!
Multira vegyetek fel: PowerSlave87
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
every damn day
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.