Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Házon felfele való ugrás - Benne van
- Smoke Bomb - Benne van

Egyéb kérdés?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HarryProf
Amikor elinditom a játékot a game launcher már be van jelentkezve az Uplaybe, ahol látom a twittert, rewards, nagy kék Play gomb stb.
De elõször persze beléptem jelszóval felh.névvel😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Kongy
Amúgy a single-bõl több jó dolgot is szõrén szálán eltüntettek. Ilyen pl a házon felfele való ugrás, amit még Rosa tanított nekünk Velencében. Asszem a játék legelején még tudjuk, de aztán már nem. 😞 A másik h kivették a smoke bombot a singlebõl legalábbis. Miért? Talán túl effektív volt? Egykét helyen marha hasznosak lennének ezek a dolgok. Fõleg a Borgia Tower-ök visszafoglalásánál...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én végig vittem a fõ történet szálat. És az volna a gondom hogy az amit a térképen ilyen farkas fejjel ábrázol na abból megvan 5 kulcs a 6 ból és a 6-odik kulcsot nem tudom hol találom mert nincs már farkas fej a térképen csak 1 sárga ott meg a jutalom van az a ruha a ketrecbe... Hol az utolsó kulcs akkor?
EndreMan
tûzfalban engedélyezve van, de ki is kapcsoltam már tesztbõl.
Nem magas a biztonsági szint.
Vírusirtó,csak az Avira guard van, az is disable-n.
Kimenõ portot nem vágom, de minden más game megy, ennek esetleg más kell? hol tudnám csekkolni ezt?

Kongy
Na, multiztam kicsit, és nagyon bejön továbbra is. 😊 Megfogadtam a tanácsotokat és nem futottam, tényleg sokkal jobb pontszámokat érek el így. Manhuntban konkrétan zsinórban 3x elsõ voltam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nnnah...szépen vagyunk...de titkos😊
elitehun
Itt próbáltad?
http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/13320
tommygear
ejtõernyõt hogy lehet megszerezni?
inkabb nem irom le de ha valakinek lesz ilyen szoljon

igen,de ott csak a maketten és a saját kis városban
elitehun
Felújitás a 2-ben is volt
kockajáték,üzletek/épületek felújítása,társtulajként beszállás,hogy pénzt hozzanak..(legalábbis gondolom az invest ezt jelenti)...
MerlinW
Méregdárda, íjpuska, ejtõernyõ, assassin toborzás és képzés - illetve azok használata, rengeteg új mozdulat a harcban, stb..

[merlinw.org]

tûzfal nem fogja,biztonsági beállítás nem túl magas,kimenõ port engedélyezve,vírusírtó nem köhög rá?
várj..máshogy kérdezem akkor
mikor elindítod a játékot,be kell lépned a jelszóval és loginnal,vagy már a nagy ablak jön csak fel a uplay sávval,twitterrel meg a nagy Play gombbal?
EndreMan
Én is szívok a multival, meg eleve az egész uplayyel.

Játékon kívül tud kommunikálni , tudtam aktiválni a launcherben a játékot. De amint elindítom, és az ingame main menüben vagyok, a netes opciók szürkék (multiplayer,uplay,extras(ahol redeemelni lehet az extra dolgokat,friendlist). Ha rányomok bármelyikre akkor "ubisoft server not avaible, please try again later." Host file szarakodást kipróbáltam. Routert is kivettem, most csak a kábelmodemmel vagyok fennt. Ja és minden más multis game, MMORPG vagy akármi megy.
A hivatalos forumon is jelezték mások ezeket a hibákat!

HarryProf
Ugyanaz :\ Nem mûködik.

Kongy
Virtual Training menüben rámész a challenge címére, és elvileg ott van a ranglista.

DarkJedi
Azt hol lehet megnézni?

mi van ha program files mappából az ASBMP-vel indítod?
bár az is a singe indítással fog jönni
Kongy
Azt láttam, de neked csak 500 vmennyi pontod lett, nekem meg 714 bibibííí 😛 😄

Kongy
Csinálj egy counter attack-ot, és aztán pedig long kill streakkel menj az ellenfelekre, nyomd meg a feléjük vezetõ gombot, tehát ha pl az enemy elõtted van akk a W-t, és a bal egérgombot. Ezt addig csináld, amíg meg nem ütnek. NE hagyd nekik. Javaslom elõtte a Virtual Traininget! Nagyon hasznos!!

DarkJedi
Execuiton streak vagy minek hívják 😄
Védekezz, amikor egyik megtámad, bal klikk, és miközben megölöd nyomd a következõ ellenség felé az iránygombot + bal klikk. Akkor egybõl megöli a következõt és így tovább. Az összeset lehenteltem így, be is adta a Serial Killer achit. 😊

HarryProf
Én nem látok ilyet :\ Settingsben csak a proxys dolog van.

erre kíváncsi lennék,hogy minden egérnél ezt csinálná?..értem ezalatt a bemenetét,usb vagy ps2 port..
DarkJedi
Multiban szép folyamatos ha húzom az egeret, singleben meg ha picit mozdítom, szinte alig fordul, ha gyorsabban rántom akkor meg körbefordul Ezio 😄 Szóval ez a tipikus mouse acceleration van. És szerintem emiatt is nem folyamatos ahogy nézelõdsz. Mert ha a nyíl gombokkal fordítom a kamerát akkor jó.

küldetésen kívüli cuccok,kincsek,tollak..bocsánat zászlók nem kerülnek vissza...gondolom ezt abból,hogy a 2.ben is volt ahol kipurcantam és nem kerültek vissza😊
Valakinek van valami jó tippje hogyan lehet sebzõdés nélkül kicsinálni a ránk támadó rengeteg Romulus követõt a Trajanus fürdõben?
A másik kérdésem ha egy memória végigjátszásánál összeszedem az ott lévõ cuccokat akkor azok az esetleges újrajátszás folyamán megmaradnak és csak az üres doboz lesz ott mivel elõzõleg már felszedtem vagy szedhetem fel újra?
Szegény Rebecca az AC2-ben szebb volt.
csak eszembe ötlött,nem biztos,hogy ez a megoldás...
mikor beírtad a serialt,aztán a launcher beléptetett a uplay-re,nincs ott olyan rész,hogy mindig ismerjen fel és kapcsolódjon,amit ki lehetne pipálni és ezzel lépne át multira?
HarryProf
Üdv, szeretnék segítséget kérni a multival kapcs., mivel nekem még most sem mûködik, mivel ha rákattintok a multiplayerre, akkor kilép a singlebõl, át a multiba, de mikor megjelenik a login rész felugrik egy felirat (az ac-n belül), hogy "The sign-in has failed. Verify your installation and internet access."

És most mit lehet tenni? Van internet, Uplaybe regisztrálva vagyok, sikeresen beléptem a game launcherbe is, megadtam a serialt, amit el is fogadott. Próbáltam már kikapcsolni a tûzfalat (egyébként engedélyezve van mind a 4 ACB "alkalmazás" a tûzfalon), vírusírtót, de akkor is ugyanezt írta ki. Többször ellenõriztem, hogy jól írtam-e be a jelszót, felh.nevet, és azzal sem volt probléma.
(Továbbá a singleben megjelenik, ha valaki friend bejelentkezett.)
Van valami ötletetek mi lehet a probléma/mivel lehetne megoldani?

elitehun
Hogy érted?
multiban azért szerintem sokat visszafogtak a grafikából meg effektekbõl😊
MEgjött a Codex Edition az 576-tól😄

VÉgre! Sokat tényleg nem kaptak õksem!

DarkJedi
Amúgy az a vicces, hogy a multiban normális az egér 😄 Nem értem miért nem ugyanolyan a singleben, na mindegy már kezdem megszokni.

Multira vegyetek fel: PowerSlave87

azért...valaminick megoldására kíváncsi lennék,mert van más játékom,ami hasonló gondban szenvedett😊
pc-re szánt xbox chillstream-mel lehet..hogy ez univerzális-e kontroller-e...
elitehun
Ezaz 😄
Már érzem is ahogy közelit felém ez a remekmû :d
Ez a divat... fikázni kell mindent... a legjobb megoldás ha tudomást se veszünk róla...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Renjike
ha egy zászlót vagy tollat felfedezek és bejelöli atérképen az nem fog eltünni ugye? (csak a játék végén szeretnék mindent összeszedni meg mégvleg felfedezni..)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ezt a PC verziót nem lehet XboX kontrollerrel irányítani?

every damn day

Szerintem ez nem olyan biztos... csak gondolj bele CDG-nél elsõ nap elfogyott az összes gyûjtõi kiadás és ekkor még csak Magyarországról beszélünk...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem sokkal több van benne....

Beszéljünk már meg egy idõpontot és akkor megtarthatnának az elsõ SG-s Friend meccset!!!!

Én nem tudom... nem warezoltam le... nehéz volt megállni, de így megkíméltem magam egy kis kellemetlenségtõl!

Da Vinci DLC szerintem mindegyik Pc-s kiadásban benne van!

Kongy
Ezért használom én a lovakat csak nagy területeken (pl kolosszeum és környéke)

robotnyk
freerun >>> lovaglás
Rage47
hát sztem 500 éve nem nagyon ügyeltek az utcán higiéniájára😄
Prince23
lehet tényleg elszoktam az irányításától.