Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Hát sztem olyan 10-et.. Am engem vszonlyag normálisakkal dobott össze, egyáltalán (vagy csak kicsit) rohangáltak. De akik rohangáltak azokat vertem úgy hogy nekem volt ilyen 2500 pontom nekik meg legjobb esetben is 1250
CroftManor
Én is kiszúrom templar vision nélkül 😄 Tavaly decemberben használtam utoljára templar visiont.. semmi szükség rá. Teljesen más a mozgása egy igazi játékosnak..
Kár h nem tudok veletek játszani, megmutatnám ki az igazi célpont xD
De igen sokat érnek, ha jól tudod használni! 😉

Nothing is True, Everything is Permitted

Renjike
Exotica shop questhez hol találom a dolgokat?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hány meccset toltál eébként? (Tegnap este olyan jól ment... zsinórba 3-at nyertem nagy fölénnyel... ma meg nem megy...) Toltam egy manhuntot... ott azért nem ilyen idióta rohanás van, mint a wantedba...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
én is csomószor mellészúrok
Azt nem értem még, hogy hogy a bánatba tudnak kiszórni a tömegben minden alkalommal (templar vision nélkül)...

Nekem azért nem mindig egyértelmû, hogy a sok emberbõl melyik a célpont... (sok hasonló npc miatt)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Sztem akkor nézz körbe ha hallod a suttogást, ja és ha van akkor fülessel játssz. jobban lehet hallani az alakváltást
elitehun
Hát ja, megedzõdtem a sok search and destroy-ban cod-ba 😄
Csak itt könnyebben hátra tudok nézni. 😊
Amúgy wanted-ot tolok
Ha folyamatosan a hátam mögé nézegetek, akkor meg nem érem utol azt az idióta célpontot... sokan szaladgálnak, mint az idióták...

Füstbomba... charge, alakváltás (ez utóbbi nem sok sz.t ér sztem)

CroftManor
Itt egy kis emlékeztetõ ^^

CroftManor
Így van, megnéztem pár pcs vidit és sokan csak mennek elõre a célpont felé, nem is néz hátra, se körbe és akkor megölik... hát nem véletlenül vannak képességek: füst bomba, mute, charge, alakváltás (az már nektek van)
Tessék használni! 😊 Persze ha felülrõl rád ugrik azzal tényleg nem tudsz mit csinálni, max ha meghallod a suttogást, beállsz gyorsan egy olyan helyre ami védett.

Milyen módba tolod egyébként?

a 3.

Jah és 3 ellen nem elég 1 füstbomba... próbáltam (long lastinggel, ami sokáig füstöl)... max 2-t tudsz stunnolni! Stunnolás közben meg már élezi a kését...

Meg a kedvenc...amikor még le se ment a kivégzõ animációm már mögöttem áll a delikvens, aki üldöz...

elitehun
😄
Amikor 3-an vannak rádállítva akkor elég sûrûn suttog...

Hányszor volt már velem ilyen... Ebbõl a 47-bõl 10 gyõzelem meg vagy 25 2. hely...Mindig csak pár pont a különbség...

Egyik alkalommal gondoltam bekaszírozok egy jó nagy adag pontot... osontam a célpont mögött... nem vett észre (gondoltam még beletolok egy hidden bonus-t is)... erre 2 méterre a célponttól hátbaszúrnak...

elitehun
Figyelj a suttogásra 😄
Nem jártál még úgy, hogy késõn dobtad el a füstbombát, na akkor baz...hatod... ha meg korán, akkor meg a dörzsöltebbje kikerüli...

elitehun
Eddig 1-szer idegesitett fel a multi. Amikor 2.-ik lettem. Kicsi volt a különbség de Õ vezetett. Naszoval 10 mp van hátra. Meglátom a célpontot, odamegyek a karakter már elkezdi az animációt erre ráugrik valaki felülrõl és kiirta hogy egy másik templomos megölte.....
Mögöttem van és nem látom, akkor hogy a viharba használjak füstbombát????

Szembe is jönnek, meg a hátam mögött is, meg a fejemre is potyognak (ezért szeretek inkább a tetõkön lenni ott könnyebb az ellent észrevenni)

Volt olyan, hogy 1 percen belül 4x nyírtak ki... pedig nem is rohantam

elitehun
Én már egy csomószor stunnoltam. használj füstbombát
Az jó arány! Nálam jelenlge 47-bõl 10 elsõ hely...

Nem is látom, hogy jön... Általában felülrõl rám ugrik az ellen meg nem sokat lehet tenni... meg sokszor van olyan, hogy cserkészésben vagyok és szembe jön velem... na azzal sem tudok mit csinálni..

elitehun
ÁÁÁÁÁ ez a multi fantasztikus 😄
Játszottam vagy 10 mecset és ebbõl 8-szor elsõ lettem 1-szer második 😄DD
CroftManor
Sajnos nem tudtam megvenni, két plázában is voltam ma, egyikbe se volt tesco <#rolleyes> Marad a box...

CroftManor
Nincs füst bombád vagy valamid? Védekezz.

HarryProf
reinstall sem segített, nem mintha túlságosan reménykedtem volna:\ Ha valakinek bármi ötlete van akár csak hasonló problémára is, mint amit lent leírtam (#3348) az szóljon!

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Most nagyon felhúztam magam a multin... folyamatosan csak engem találnak meg... ez hihetetlen... persze úgy, hogy 2 méterre van tõlem a célpont... Erre varjatok gombot...

hogy lehet egyáltalán tutira egy játékba felkapaszkodni?
mert nem láttam szobalistát sajnos..
Kongy
Nem lesz ma este vmi közös multi? Jólenne. <#rolleyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem multira gondoltam,hanem a uplay loginos dologra
HarryProf
Sajnos nem volt lehetõségem online játszani, épp ezért akarom reinstallálni, hátha segít... 😊

reinstallkor megkérdezi,maradhatnak-e...valamint ha nem offline játszottál,akkor az ubi server amúgy is tárolja,akár formatálhatod is a vinyót😊
HarryProf
Ha reinstallálom a játékot a mentéseim megmaradnak ugye?

Kongy
De ne is öldökölj, mert akkor is észrevesznek. Csak lopakodás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fec papa
Oké csak az olyan idegesít fel, amikor már döföm belé a kést, de még megfordul és felismer miközben átszurom a rohadékot, szoval elmegy a ...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Kongy
A helyes útvonalat kell csak megkeresni, és onnantól kezdve már könnyen megy. Amúgy ha itt felhúzod magad, mi lesz késõbb. Ennél még sokkal összetettebb feladatok várnak, ráadásul idõre. <#eplus2><#eljen>

Fec papa
Engem még mindig idegesít hogy nincs quick save, egyszerûen amikor ott vagyok hogy megint leleplezõdtem, az utolsó elõtti pillanatban és kezdhetem elõrõl, leonardo géppuskájának a felderítését, majd megsemmísítését. Idegbajt kapok lassan már..<#mf2>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Én az ilyen kódbeírós cuccokkal (uplay, steam) úgy vagyok, hogy az a legjobb, ha mindig be kell írnom a kódot, mert így nem felejtem el...

Kongy
oké köszi. 😊

amúgy a Leonardo's Machines küldetések elérhetõek a sztori végigjátszása után is?

Azért eléggé le aláznak néha a multiban (örökös 2. hely azért kicsit gáz már...) a legutóbbi meccsen konkrétan az utolsó másodpercben öltem le egy menekülöt és így lettem 1. helyezett ugyanannyi ponttal holtversenyben...

Az a bajom, hogy folyamatosan hamarabb találnak meg, mint én a célpontom... és sajnos ez egy olyan dolog, ami kivéthetetlen.

Mindezek ellenér hihetetlen jó a multi, csak egyszerûen el kell fogadni, hogy ha nincs szerencséd, akkor nagyon csúnyán elvernek...

Mondom mindezt úgy, hogy level 20-as vagyok már <#nevetes1>

Oda mész és néha a padra kell leülni és küldetés elõtt választhatsz egy ilyen Leonárdó fejlesztést. 😄
Kongy
Úristen! Ekkora lámát mint én. 😄 Köszi! 😊 Leonardo amúgy mikor elérhetõ? Nekem csak a küldetései vannak kijelezve õ maga nem.

Szerinted mikor lesz folytatása a játéknak? "Tudjuk hogyan fejezõdött be" Szerintem nem egy konkrét vége lett 😞 Én nem is sejtettem hogy vége lesz nagyot néztem amikor elindultak a betûk 😮😮😮O
Ja pl smoke bombal. Bár nekem meglett a nélkül a sorozat gyilokkal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most néztem vidit róla xDDD Foj. Ez hányás 😞 kár volt bele tenni. Szõr van rajta meg össze vissza piros meg izé :😞(( nem is kell xDDD
Annak is meg kell lennie. De nyugodtan kihagyhatod azt az otvar ruhát. De ha mindenképp kell, hányó vödröt készíts oda magadnak mert ronda.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Leonárdótól megveszed azt a vas kesztyût és már is tudsz ugorva mászni aztán a tairoltól meg a smoke bomb szütyõt és lehet nálad 3 smoke bomb. 😄