Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, amikor a sok összevissza rohangáló "ma...jom" 100 pontokért lelõ vagy üldözve elkap elba....va a jól megtervezett 500 pontos hidden bónuszos kill-edet az is baromi bosszantó. Mindezt azért, mert rohannak Wantedba is, de nemcsak a célpont közelébe rohannak, hanem úgyis kapják el... persze vesztenek, de az ember gyõzelmét is elk....ják.
Most éppen azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne elkerülni, hogy elkapjanak és csak 2 dolog jut az eszembe: Blending és Átváltozás... így talán nem találnak meg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Isten hozott a klubban..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hol vannak az AC Brotherhood mentések?
Sequence 9-hez értem. Gyönyörû a játék, az biztos. Nem tudom a sztori végigjátszása után is végig lehet-e tolni a Da Vinci DLC-t meg a Leonardo's Machines-t?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
Komolyan, mindenki összevissza rohangált nagyon szar volt :S
Miért fagy le az Assassin's Creed Brotherhood (PC)?
A sequance 4 vége felé tartok és folyton lefagy a játék 1-2 perc után. Eddig zökkenõmentesen futott a játék, most nem tudok vele játszani 2 percnél többet. Kikapcsolni is csak úgy tudom ha újraindítom a gépet.
Vegyem lejjebb a grafikát?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha megcsinálom a bordélyban kitett feladatokat amik ilyeneket takarnak hogy tereld el x õr figyelmét prostikkal meg ilyenek milyen jutalmat kapok?
Nekem singleben volt 1 olyan bugom h nem volt notoroius mikor az volt a feladat h a kurtizánok között menve ne vegyenek észre az õrök. Mondom oké, azt végigszaladtam az egész pályán így. 😄 Aztán vmiért meghaltam, és kezdhettem elölrõl. :S Meg egyes küldetésekben beakadnak emberek. Mikor a szenátort kell kísérni a pénzzel, akkor volt h a tolvajok lökdösik õket és nem engedték õket tovább xD Meg mikor Bartalomeo zsoldosaival megyünk Bartalomeo gyakran beakad közéjük. Ilyenkor nincs mit tenni, él kell lökni az embereit XD
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
every damn day
De amúgy msot tényleg nagyon ment, de lehet hnap én is béna leszek 😄
Kár Croftmanor, hogy te nem tudsz jönni... igazán megvehetné Pc-re is a cuccost...
Amúgy elitehun néven vagyok fent.
Kongy pls NE tedd ki a nevem a banner alá
Persze ha én is a nulláról kezdeném újra akkor nem lennék annyira ügyes, mint a képességeimmel. ^^