7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4385 Egy 5-6 perc múlva léphetsz is be akár. :) Én valszeg fogok videót/képeket rögzíteni a játékból. Esetleges rossz teljesítmény ebből eredhet. :D -
lolhunter #4384 nah sztem mehetnek az invek.Majd 20.00-kor elinditod a meccset.Sztem midnen szombat este kéne rendezni egy iet -
bgreg #4383 szólj ha lépjek gammába és akkor invelhetsz is -
#4382 Akkor sztem egyelőre meg is vagyunk! Később még jöhetnek mások is. -
bgreg #4381 barcageri.
aki tud vegyen fel.:) -
#4380 Egy nick, és jöhetsz. ;) -
#4379 Lassan meg is vagyunk, eddig 4 biztos résztvevő van, még 2 ember jöhet. Már jelezték itt mások korábban h jönnek csak nem emlékszem kik. :D -
lolhunter #4378 én az az Exe-s buzi xD.valami executioner -
bgreg #4377 hali
én is jöhetek az esti játékba? -
#4376 Még 20 perc, lassan megyek a játékba. :) Phariah leszek, ez már tuti. :) -
lolhunter #4375 Kongy akkor küld l0lhunternek is meghívót. megyek! Ki nem hagynám! -
#4374 Sztem 2 menet biztos lesz, de egy órába belefér 6 is. :) Majd válthatunk játékmódot, csak alliance-al kezdünk, az tuti. :) Amúgy mi a nicked? h biztos tudjam. :D -
#4373 én nem :D nem vagyok még olyan jó meg sok cuccom nincs meg :) de nagyon várom :) és hány menetet jáccunk? mert felőlem egész éjjel is jácchatunk :D úgy is AC-zni szeretnék éjjel. -
#4372 OK. Majd invellek. Már csak fél óra! Izgatott vagyok még én is. :) -
#4371 ja engem is ink invelj tuti megyek csak lehet elfelejtek írni :D mert közbe jáccok . -
#4370 Engem majd invelj pls, addig megyek egy kört -
#4369 Most 8-ig itt figyelni fogom a hsz-eket, aztán pontban 20:00-kor vagy pár perccel előtte elindítom magát az ACB-t és ott remélem majd jelentkeztek. ;)
Jólesz remélem. :P -
#4368 Egy NPC átváltozik olyanná mint te vagy, és elkezd sprintelni. Hasznos menekülésnél nagyon. :) Vigyázzatok ma este bevetem ellenetek is.
Ha valamit nem tudtok, vagy vmi nem világos nyugodtan KÉRDEZZETEK itt a fórumon 8-ig! -
ratgab #4367 Szalad! -
ratgab #4366 Jó Multizást Srácok!!!! Én megyek 20h-tól -
#4365 DECOY az milyen működés közben? csak megjelenik egy npc vagy pl el is szalad? -
#4364 hát ahogy már hallottam működés közben... nem fűznék hozzá sok reményeket -
#4363 Bemelegíteni el lehet kezdeni amúgy. :P -
#4362 Szerintem a legjobb megoldás az ingame voice chat! "G" billentyű megnyomásával akárki hozzáfűzhet akármit a játékhoz. -
#4361 Fontos tudni, hogy CSAK 5 ember számára van hely (mivel a 6. én vagyok). -
#4360 lol, sub channel? esetleg -
#4359 Az oké, de tudod mivel alliance lesz, ezért sztem mégse olyan jó, ha halljuk az ellenséges csapatok terveit, kommentjeit. szvsz. -
#4358 Mint már mondtam: persian0077. Ezen leszek elérhető, ide írjatok majd, mikor invelek játékosokat (esetünkben SG-seket) a játékba. -
#4357 Senkinek nincs TSe? esetleg szerver? mert van publikus ts
IP: voice.teamspeak.com
pw: nincs
Csinálok vagy vki csinálsz egy szobát és annyi bárki feljöhet -
#4356 és mi az ingame neved? :)
-
#4355 Lószar se lesz, köztereken a nagyobb világítást igénylő épületeket áramtalanítják, de a lakosságot ez nem érinti. Jól néznénk ki.... -
#4354 MA 20:00-kor találkozunk!
Amúgy aki szeretne még jönni mindenképp, az nyugodtan írjon rám ingame, meg lesz hívva a játékba. -
#4353 amm tényleg lesz áramtalanítás? -
xido #4352 nem is szar,pont passzol,jót röhögtem,hogy rátoltad az 1 órás áramtalanításra:)) -
#4351 Elmondom ma este 20:00-kor hogy lesz a multi!
Szóval ÉN (persian0077) nyitok egy Private Game-et, és abba meghívom azokat, akik online vannak fenn nálam, mint barát. Ez 6 db embert jelent. Később lehet váltás/csere...stb. ALLIANCE-ot fogunk játszani, tehát majd el kell döntenetek ki kivel legyen! 3 csapat lesz, és mindnek 2-2 tagja lesz. Kommunikációt még nem tudom, sztem bonyolult megszervezni, szal nem lesz sztem voice chat. Persze csapattársak skype-on beszélhetnek egymással ettől függetlenül.
Akk minden világos? Kérdéseket ide, mert alig több, mint 1 óra, és kezdődik a multi party!
Én amúgy egy órásra tervezem, vagy ameddig ráértek/kedvünk van. -
#4350 Multis nevem Cevys, bocs hogy lemaradt:\ -
#4349 Én is csatlakoznék a közös multihoz:) -
#4348 Itt a 2CD-s AC2 Soundtrack -
#4347 és az acsikat amiket elértem hol lehet megnézni? -
#4346 és még lenne kérdésem : hogy a kosztümöket kiszedtem Uplayről a többit hogy lehet unlockolni?