Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor zsinórban 5-jére kapsz ki 1-200 ponttal, akkor azért baromi bosszantó tud lenni...

A másik, amikor a sok összevissza rohangáló "ma...jom" 100 pontokért lelõ vagy üldözve elkap elba....va a jól megtervezett 500 pontos hidden bónuszos kill-edet az is baromi bosszantó. Mindezt azért, mert rohannak Wantedba is, de nemcsak a célpont közelébe rohannak, hanem úgyis kapják el... persze vesztenek, de az ember gyõzelmét is elk....ják.

Most éppen azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne elkerülni, hogy elkapjanak és csak 2 dolog jut az eszembe: Blending és Átváltozás... így talán nem találnak meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Engem õszintén szólva nem érdekel a helyezés. A lényeg a fejlõdés egyelõre.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Heheh! Na mi van elkezdett keserû lenni a szõlõ? <#nevetes1>

Isten hozott a klubban..

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok!
Hol vannak az AC Brotherhood mentések?

Atkamon
Már szerdán elfogyott az összes Codex Edition, ha limitáltat akarsz, akkor jóóelõre meg kell rendelni... Én is még akkor jegyeztem rá elõ, amikor bejelentették a játékot...

Kongy
Direkt azért limitált. Már megjelenés elõtt résen kell lenni. <#nyes>

Sequence 9-hez értem. Gyönyörû a játék, az biztos. Nem tudom a sztori végigjátszása után is végig lehet-e tolni a Da Vinci DLC-t meg a Leonardo's Machines-t?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem tudom hol voltál, de én például az XboX/PS3 felirat alatt találtam meg õket jól eldugva😊

every damn day

Rage47
ez már a 3. tesco volt?
CroftManor
Hát elmentem most a tescoba, de nem volt, csak AC 1 😞 De végülis mindegy, megvan boxon. Azért szívesen játszottam volna veletek.

Nothing is True, Everything is Permitted

Solid Snake
Idõutazás <#vigyor5>
hagyd már..éjjel volt egy olyanom,hogy a célponton úgy lagzott,hogy öröm volt nézni,mint nagyon régen gta vice city online csinálták...szó szerint az orrom elõtt is alig bírtam lefogni,nem tudom az ilyen mit tud élvezni a játékból...
Sziasztok! Én is codex edition-t akartam venni de sehol nem kapni, van egy bolt ahol auditore edition van, de az mégse vonz annyira😞 Bár lehet azt kéne megvenni mer az se lessz 😞 Ubisoft-ot nem értem miért nem tudott elég darabszámot legyártani belöle, ha meg mégis akkor miért nem lehet szerezni😞
elitehun
Csak semmi értelme beolvadni ha minden 2.-ik ember a tetõn van -.-
elitehun
Ma életemben elõször elértem a 4.-ik helyezést...
Komolyan, mindenki összevissza rohangált nagyon szar volt :S
Sziasztok!
Miért fagy le az Assassin's Creed Brotherhood (PC)?
A sequance 4 vége felé tartok és folyton lefagy a játék 1-2 perc után. Eddig zökkenõmentesen futott a játék, most nem tudok vele játszani 2 percnél többet. Kikapcsolni is csak úgy tudom ha újraindítom a gépet.
Vegyem lejjebb a grafikát?

gabo91
"alapanyag" beszerzéssel vannak nehézségeim. Treasury map -hoz nem találok sehol sem. Merre érdemes keresni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fabio Capello
No, fél nap telt el mióta fenn van a játék, és most esek neki a harmadik szekvenciának 😊

gabo91
Én alapból azzal kezdtem, hogy egzisztenciámat feltornásszam. Minden pénzt boltokba fektetek, szépen hozzák a pénzt amíg egy két küldit csinálok. 20%-on vagyok, és így van 13000f jövedelmem 20 perc alatt. Mindenképpen megéri szerintem az összes boltot megvenni. Ott tudsz fegyvert venni/kiválasztani, potikat venni (ok legyilkolt enemytõl is szehedsz fel) Vannak elég drága fejlesztések fegyverek amikhez magas jövedelem nélkül nem valószínû hogy hozzájutnál. (pl van egy 4-5-5 kardom 24k volt)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rómában ha invesztálok boltba pénzt akkor az csak az adott boltba megy vagy mindegyik ugyanolyanba?Megéri mindegyikbe invesztálni vagy csak azokba amik vörös területen vannak tehát jól hoznak.
Ha megcsinálom a bordélyban kitett feladatokat amik ilyeneket takarnak hogy tereld el x õr figyelmét prostikkal meg ilyenek milyen jutalmat kapok?
Na hajnal 3 körül még azért egyet multiztam lefekvés elõtt...wanted meg assassination..utóbbi nem az én területem,ám elõbbiben volt egy jó pillanatom,mikor fél meccsen át 1 voltam és egymás után kaptam el a célpontokat meg stunnoltam füstbombával.aztán lelöktek a 3.helyre,de legalább volt sikerélményem😊
Kongy
Sztem nem.

Nekem singleben volt 1 olyan bugom h nem volt notoroius mikor az volt a feladat h a kurtizánok között menve ne vegyenek észre az õrök. Mondom oké, azt végigszaladtam az egész pályán így. 😄 Aztán vmiért meghaltam, és kezdhettem elölrõl. :S Meg egyes küldetésekben beakadnak emberek. Mikor a szenátort kell kísérni a pénzzel, akkor volt h a tolvajok lökdösik õket és nem engedték õket tovább xD Meg mikor Bartalomeo zsoldosaival megyünk Bartalomeo gyakran beakad közéjük. Ilyenkor nincs mit tenni, él kell lökni az embereit XD

CroftManor
Ha esetleg mégis megvenném ma a játékot..és aktiválom a CD kulcsal, késõbb még el tudom adni?

Gideon Wieth
igen, fõleg mert itt jön elé az AC lényege a legjobban, vagyis olvadj be, ahogy a Rangoban is mondták 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

elitehun
Csak akkor ne szaladj ha látod a célpontot.
utállak😄
CroftManor
Én most nyomtam egy assassinate módot, a hátralévõ negyedik percnél kapcsolódtam be és elsõ lettem 😄

hááát..nehezen akarok belegyünni..wanted meg assasination...nem szaladok,ahogy szól a tipp,de alig kapok el lófaszt sem az assasinationban fõleg😊
Shep
A végére értem a történetnek. Kár, hogy a fonalat már valahol az elsõ részben elveszítettem aztán a másodikban kicsit sikerült vissza kapszkodni de az élienes dolog óta teljesen vágányon kívül futok. A végén a hülyét alig bírtam megölni elõször valami halhatatlanság bugba ütköztem, mert akárhogy ütöttek nem haltam meg aztán egyszer csak benyomtam egy gombot és azonnali halál lett a jutalmam, második nekifutásra már csak életnégyzete volt erre bebugzott és a tag csak állt egy helyben nem tudtam megsebezni, 3. próbálkozásnál megölt egy nagydarab katona, aztán negyedjére sikerült elintézni. A végén az a hülye ugrabugra az emelvény körül nagyon nem hiányzott bele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Én Manhuntot tolok, néha hangosan röhögök a gép elõtt mikor disguise-zal beállok az áldozatok közé, és nem engem ölnek meg hanem az NPCket. 😄 Mikor meg vadászom akk csak rohanok, aratok. 😄 Egyesek a szénakazalban próbálnak elbújni xDDD sza a manhunt nagyon tetszik, az egyik legjobb mód sztem

Nem tudom mit csinálok rosszul, de mindig elkapnak...pedig igyekszem nem egy helyben maradni... Na sebaj, majd talán holnap.

Hát nekem is a kedvenc Játékom az Ac2 Meg az ACB 😄 Remélem lesz még sok sok DLC meg majd a következõ rész 😄 Tisztára bele betegedtem hogy vége lett a story-nak :S Pedig 5 napig kibirta 😄
Kongy
Most tartok a 8. szekvenciánál. Összesen 9 van + Da Vinci DLC. NAGYON JÓ A SINGLE. Nehezebb picit mint a 2, de attól még jó! 😊

medve01 irhattok😉

every damn day

Atkamon
Írjatok ki engem is, Atkamon a nevem! 😊 Most játszottam egy kis wanted-et és manhuntot, iszonyat jó 😛

elitehun
Amúgy akik mondták hogy gond van az egérrel. Kapcsoljátok be a vsync-et az opciókban. Úgy fasza lesz
CroftManor
Ezt biztos nekem akartad írni? 😊

elitehun
ja hencegek a jó eredményeimmel 😄
De amúgy msot tényleg nagyon ment, de lehet hnap én is béna leszek 😄
Okés! Akkor holnap ha ráérsz tolhatnánk egy meccset!

Kár Croftmanor, hogy te nem tudsz jönni... igazán megvehetné Pc-re is a cuccost...

elitehun
ÁÁ mostmár nem megyek mert hulla vok 😄 de vegyél fel majd hnap visszaigazollak
Amúgy elitehun néven vagyok fent.
Kongy pls NE tedd ki a nevem a banner alá
Én meg asszem 22

Kíváncsi vagyok, hogy jó vagy-e vagy csak hencegsz....<#nevetes1>

elitehun
Am már 8-as szintû vagyok 😄
Gyere elitehun toljuk egy meccset... milyen néven vagy?

Manhuntban ha egybe van a parti, akkor folyamatosan kapják a pontot+ könnyebb stunolni a bejövõ játékosokat... ha vadász az ember, akkor meg egyértelmûen csak öl funkció van

elitehun
Lehet de most fel vagyok bátorodva mert nagyon adta 😄
CroftManor
Hát engem nehezen kapnátok el, max ha 3 embernek ki lennék adva, akkor 😛
Persze ha én is a nulláról kezdeném újra akkor nem lennék annyira ügyes, mint a képességeimmel. ^^

elitehun
Te lennél az 😉
elitehun
Mikizni lehet
Rage47
nincs chat a multiban? többek között ez is ölte meg a splinter cell conviction multiját, 0 kommunikációs lehetõség...
CroftManor
Pedig pont fordítva kéne lennie: wantedban nem rohanunk, manhuntban igen.