7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4425 brotherhoodban nincs olyan "lepel" a hátunkra mint a második részben, hogy ha gyilkolászunk akkor nem megy fel a körözési szint? -
#4424 fedezd fel a területet és ott a képen van 1 Borgia torony égesd fel . tuti jó lesz utánna. -
#4423 100% hogy van más út is oda. Volt, hogy én is megijedtem ilyennél, de keresni kell más utat, mert van. Lennie kell egyszerűen. -
Leky #4422 Elakadtam a játékban most nemrégen találkoztam Leonardoval és nem tudok a következő feladathoz menni, mert le van zárva a terület. Hogyan lehetne feloldani?
Felgyújtottam az összes elérhető tornyot, de nem enged tovább ilyenkor mi van?
Itt van 3 kép ami talán segít beazonosítani, hogy miről is beszélek.
-
#4421 Linket asap!! :) -
#4420 én voltam mögötted asse tudtam hogy kell kijelölni össze vissza nyomkodtam végül mindent megnyomtam egyszerre 1 egy ember megtudtam ölni :D:D
amúgy Szingliben a Nyílpuskát el lehet tüntetni a hátamról? meg a tőrt valahogy letenni stb? :S -
bgreg #4419 thx a gamet en is(barcageri)
máskor is -
#4418 Na, már töltöm is fel a videót. Senki se várjon csodát, nem vmi hosszú, mégis egy mozgóképes emlék eme remek multi partyról. :) -
#4417 Nem a mennyiség a lényeg hanem a minőség. :) Rusholni nem érdemes. -
Gary #4416 Én respawnoltam legtöbbször! Ja, az mit is jelent? -
#4415 Én meg utolsó előtti. :D Ott mögöttem vkinek nagyon nem ment, már nem emlékszem ki volt az. :D -
#4414 2. de több killem volt -
#4413 assassinateben első lettem ^^ -
#4412 azért lvl10emmel jópárszor aláztam a 20+-osokat:D -
Gary #4411 Háát, ha kikockázod a neveket és az áldozataid arcát, akkor 18-as karikával mehet! :Ð -
#4410 Nem az egész, csak egy Manhunt-részlet. :) Remélem nem lesz megalázó h pár embert közületek megöltem a videóban. :) -
Gary #4409 Én tök béna vagyok benne, de főképpen a multi miatt vettem meg. -
Gary #4408 Nofene, még dokumentálva is lesz! Akkor ööö... izé... a nagyanyám játszott helyettem, míg meg nem ettem a spenótot! :Ð -
#4407 Multiplayer monoton lesz egy idő után? Megéri csak amiatt megvenni a játékot? -
#4406 lol én össze vissza nyomkodtam :D kösz h segitettél :D -
#4405 Részemről ennyi volt, én személy szerint nagyon élveztem a közös multit. :) Assassinate-ben mint láttátok rohadtul béna vok, de a többi az megy rendesen. :D Melyikőtöket kempeltem be? Asszem H3xHUN volt az. :D Jött Marquis-sel, én meg Thief-fel vártam rá a tömegben. :D
LESZ videó! De egyelőre képek:
Assassinate statot inkább ne. :P -
Gary #4404 Kösz a játékot mindenkinek!
Ez tetszett, mégha kiderült is, hogy tényleg béna vagyok :Ð
-
Tipu #4403 Ez jó kis játszma volt:) barcageri jokerrel halálos vagy :D -
#4402 Bocsi srácok, a monitorom úgy döntött, hogy kikapcsol 5 percre... -
#4401 mire rájöttem... :D középső egérrel kell becélozni, hogy szted ki az ellenfél - ez lett a kedvencem most -
#4400 na most kicsit pihi mert febaszta az agyam az assassination -.-" asse tudtam mit kell csinálni rajta. -
#4399 mumblera gyertek, az kiírja, ki beszél, és lehalkítja a játékot, ha akarod, mikor beszél valaki -
#4398 Na nekem van egy ts szerom bárki feljöhet rá :
Addres:reddawn.hu
Port:9987
Nick: Saját nevetek
alulról a 2 a zzzzzz szero szoba nem kell pass remélem páran feljönek :D -
lolhunter #4397 Most én vagyok a problémás.Tudjátok mit csináljátok nélkülem addig baszom a t-home-osok agyát mert nem tok játszani... -
lolhunter #4396 nah most probáljátok kiléptem partibol.végén majd engem hivjatok meg. -
lolhunter #4395 Sztem én vok a hibás az unreachable miatt.ink kilépek és a végén hivjatok vissza amikor már mindenki bent van... -
#4394 nekem is unreach... van egyáltalán bárki aki tud csatlakozni? nagyon béta még ez a mutli... mint az ubi szervere kb -
#4393 jövök mert? -
#4392 kaptam 1 invet fogadnám el és unreachable mondom :O -
lolhunter #4391 Weasel te jösz?mert az jó lenne :D -
maci01 #4390 geng20 is jönne ha befér :P
-
#4389 én iszonyat ideges lettem most aliancot jácottam és 2 bohóc volt ellenünk és a pálya másik oldaláról a háztetőről a fedett épületbe lazán belőtt és így öltek meg vagy 6 szor. -
bgreg #4388 okok belépek aki jön ma az vegyen fel friendnek: barcageri
persze más is felvehet csak ők mindenképp:D
-
lolhunter #4387 figyi én is fogok.Xfiren fent lesznek. -
#4386 No, sztem most már be lehetne lépni a game-be, és akkor invelek, 8-kor el tudjuk majd kezdeni.