Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
No, kijátszottam a fõ szálat, persze maradt még tennivaló bõven! Mit is mondjak? Nagyon jó játék volt! De ezt vártam. 😄 Volt pár irritáló misszió, gondolok itt pl Lucrezia cipelésére, de volt pár nagyon eredeti is, mint pl mikor az õrök fõnökének a ruhájában kell menni a bankba (v nem tom már hova), és közben a kommenteik alapján megtudjuk h jó irányba megyünk-e. Ez tetszett. Tetszettek az új fegyók, crossbow a legjobb mind közül. 😊 A harcrendszer is eszméletlen jó lett. A grafikáról már beszéltem, egy rossz pontot nem találni benne, optimalizáltságban sem. Én téll azt hittem h fele ilyen jól nem fog futni nálam, és mégis!
A végérõl: A Desmondos rész sztem kicsit hosszú volt a végén, fõleg a legeslegvége, amikor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Várjuk a 3-at szeretettel. <#taps>#taps>
@tommygear
Sequence 3-ban asszem. De az 1-ben is felvehettem volna sztem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt hittem azért segítõ készebbek az emberek, ha már egy 'mûködõ' képes magyar közösséget akartok...
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ejtõernyõt nem tom honnan lehet szerezni. :S
Így van ez rendjén, hamarosan ti is ugyanolyan jók lesztek, én is a nulláról kezdtem el. ^^
De egy kérdésem lenne,játékon belül valahol át írhatom a nevem?
Mert kicsit zavar hogy Arkimonde87, amúgy nyugodtan vegyetek fel friends list-re. 😊
Az lenne a jó, hogy tudnánk privát meccset indítani, de ahhoz kellene min 6 ember...
friend list alapján párosít?
Az imént Wantedba 3-an üldöztek... elbújtam egy szénakazalban és röhögtem a felettem lévõ vadászon, hogy tekinget lefelé és azt várja, hogy elhaladjak alatta... mindenkit megöltek a környéken csak a kazalba nem néztek be <#eplus2>#eplus2>
C:/Documents and Settings/(User Name)/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed Brotherhood
Vista/Win 7:
C:/Users/(User Name)/Saved Games/Assassin's Creed Brotherhood
[merlinw.org]
Én most manhuntoztam megint, és tényleg van 1-2 gyerek, akik rohangálnak össze vissza, azt 100 pontokért leölik a célpontjaimat, holott és sétálva 500-ért is le tudnám õket ölni... Nem a mennyiség számít, hanem a minõség. De volt olyan manhunt h elbújtam a járókelõk között, és még csak nem is kerestek xDDD Ja, meg megtanultam h kell stunolni, sokat segít a smoke bomb, de gonosz vok, mert mikor a tömegben amelyikben vok civilt ölnek, akk stunolom gyors az üldözõt, és rohanok elfele xD
a Bonus Disk-en mi található?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gyakorolni kell még ... nem vagyok elég jó! Ennyi a lényeg!