Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Egyébként multiban ha fókusz killel öltök, akkor kaptok + 150 pontot a killhez. Pl ha wantedban fekszik a földön a célpont, mert vki le stunnolta, és te mellé állsz, vársz 2 másodpercet, akkor az fókusznak számít. Érdemes használni.

Nothing is True, Everything is Permitted

biza..már az elején..kiírta😊
Köszönöm szépen a választ,amúgy kit érdekelne majd egy kis multizás?😊
elitehun
Nem tudom ha észrevettétek de ha nyomtok egy E-t akkor Ezio fütyül egyet és jön egy ló 😄
szerintem nem tudod, ez a uplayes neved, tehat ez fog latszodni a jatekban is.

Kongy
Most pedig megyek multizni. LVL 11 vok jelenleg. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
SPOILER VESZÉLY!!!

No, kijátszottam a fõ szálat, persze maradt még tennivaló bõven! Mit is mondjak? Nagyon jó játék volt! De ezt vártam. 😄 Volt pár irritáló misszió, gondolok itt pl Lucrezia cipelésére, de volt pár nagyon eredeti is, mint pl mikor az õrök fõnökének a ruhájában kell menni a bankba (v nem tom már hova), és közben a kommenteik alapján megtudjuk h jó irányba megyünk-e. Ez tetszett. Tetszettek az új fegyók, crossbow a legjobb mind közül. 😊 A harcrendszer is eszméletlen jó lett. A grafikáról már beszéltem, egy rossz pontot nem találni benne, optimalizáltságban sem. Én téll azt hittem h fele ilyen jól nem fog futni nálam, és mégis!

A végérõl: A Desmondos rész sztem kicsit hosszú volt a végén, fõleg a legeslegvége, amikor:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tron-szerû teremben (kajak a zene is olyan!) lépcsõkön kellett baxakodni, azzal kissé sokat szoptam. A befejezés meg OMG. Lucy meghal(?).

Várjuk a 3-at szeretettel. <#taps>

@tommygear

Sequence 3-ban asszem. De az 1-ben is felvehettem volna sztem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Valaki tudna segíteni/válaszolni a kérdésemre?
Azt hittem azért segítõ készebbek az emberek, ha már egy 'mûködõ' képes magyar közösséget akartok...
Elõre is köszönöm a válaszokat.
CroftManor
Akkor ezért nem találtam én se a tescoban, de az akció meg 24i.g van xD

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

CroftManor
Igen, újra lehet játszani. Mondjuk az érdekes, h ha veszel ejtõernyõt és nem használod, akkor eltûnik. Újra meg kell venni.

CroftManor
Én úgy emléxem az ejtõernyõ csak egy idõ után érhetõ el, de majd a szabónál lesz (parachute).

Javulok már 30 %-os a gyõzelmi a arányom... Már level 28 vagyok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De nem csak oda figyel az ember... elbújhat a tömegben és a kazalban is a célpont és csak 1 dobásod van, he nem találod ki bukod a célpontot...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
itt sincs
kongy te hol vetted fel azt az armort? 😄
Solid Snake
Valaki vett már valamelyik tescoban mert egyenlõre seholsincs! Ha valaki vett akkor az írja már meg melyikben! Gondolom hogy mást is érdekelne!
tommygear
kössz ott nem is néztem 😄
tommygear
jó de már warezra megoldották csak azért kérdem
Kongy
Amúgy ejtõernyõt a Leo's MAchines side questek után lehet venni szabónál. Ezeket a küldiket meg lehet csinálni a fõszál kijátszása után is? Nem tudja vki???

CroftManor
A szabótól.

Kongy
Drachen armor a CE-hez járt, kóddal kell feloldani. Tettem is fel róla képet a topikba, tegnapelõtt.

Ejtõernyõt nem tom honnan lehet szerezni. :S

tommygear
az ejtõernyõ és az armorok hol érhetõ el? (drachen, stb)
CroftManor
Egy ideig Én és HozHun tartottuk életben ezt a topikot, szinte ketten beszélgettünk a multiról, a többiek meg csak olvasták, hozzászólni még nem igen tudtak a témához. Most eljött a Ti idõtök 😊 Most mi olvassuk a sok hozzászólást, hogy ki mit fedezett föl, kivel mi történt multiban 😊
Így van ez rendjén, hamarosan ti is ugyanolyan jók lesztek, én is a nulláról kezdtem el. ^^

Na megvettem én is 😊, be is regisztráltam.
De egy kérdésem lenne,játékon belül valahol át írhatom a nevem?
Mert kicsit zavar hogy Arkimonde87, amúgy nyugodtan vegyetek fel friends list-re. 😊
CroftManor
Csak szerettem volna 😊 de már nem fogom.

friend list... kolléga neve.... join game.. ekkor belépsz az õ játékába

Az lenne a jó, hogy tudnánk privát meccset indítani, de ahhoz kellene min 6 ember...

De csak hozzávetõleges irányt ad a játék... tehát viszonylag nagy körben bárki lehet a célpont...

Nem privátba, hanem joinra!

elitehun
Én addig belépek, ha feljössz irj rám
elitehun
Oké, de privátra gondolsz? mert ott nem lenne jó
hogy lehet direkt egymás ellen?
friend list alapján párosít?
amit nem értek,hiszen ha lemennek és a detektor körzetében körbejárnak,a kazalban is mutatja,ha lockolható valaki😊
Monteriggni pályát nem szeretem... látszik is, mert ott 2. lettem nem elsõ...

Toljunk már egy wantedet egymás ellen... kíváncsi vagyok milyen jó vagy!!!

Pazarolod a smoke bomb-ot... én csak akkor lövöm el, ha úgy érzem tényleg kell (mikor a tetõre mászik valaki utánad, akkor smoke... felér és már stunnolom is!

Az imént Wantedba 3-an üldöztek... elbújtam egy szénakazalban és röhögtem a felettem lévõ vadászon, hogy tekinget lefelé és azt várja, hogy elhaladjak alatta... mindenkit megöltek a környéken csak a kazalba nem néztek be <#eplus2>

Én volt olyan, hogy manhuntban az egyik társamat üldözték 2-en én meg a vadászokat üldöztem és stunnoltam õket... persze volt, hogy észrevettek és akkor game over, de akkor is összeszedtünk egy csomó pontot!

Yep!

Atkamon
Hehe, jót wanted-oztam most ratgab-al 😛

meg akarja mutatni,hogy egy 50es fullmaster nulláról kezdve is tud jó lenni a rutin révén😊
elitehun
Mert ki akar kapni ellenem <#banplz>
tommygear
lol minek veszed meg ha mér megvan boxra?
ne is mondd...péntek éjjel manhuntot is kipróbáltam,épp rejtõzõs rész volt..hát komolyan potya volt,mondom ez a tipus csak enni?..álltam egy kicsit itt..aztán átmentem oda..aztán leültem egy kicsit a padra,alig mozogtam 10 métert összesen az 5 perc alatt😊
MerlinW
XP :
C:/Documents and Settings/(User Name)/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed Brotherhood

Vista/Win 7:
C:/Users/(User Name)/Saved Games/Assassin's Creed Brotherhood

[merlinw.org]

elitehun
Jó de én (nagyképûen kimondom 😄) egész jó vagyok és irritál hogy a rohangáló idióták leszúrják a célpontjaimat. Majd ma kipróbálok vmi új jtáékmódot
Kongy
így készült videók, trailerek, meg sok-sok artwork, zenei aláfestéssel

Én most manhuntoztam megint, és tényleg van 1-2 gyerek, akik rohangálnak össze vissza, azt 100 pontokért leölik a célpontjaimat, holott és sétálva 500-ért is le tudnám õket ölni... Nem a mennyiség számít, hanem a minõség. De volt olyan manhunt h elbújtam a járókelõk között, és még csak nem is kerestek xDDD Ja, meg megtanultam h kell stunolni, sokat segít a smoke bomb, de gonosz vok, mert mikor a tömegben amelyikben vok civilt ölnek, akk stunolom gyors az üldözõt, és rohanok elfele xD

Atkamon
Biztos, hogy nem jött 200 db, de szerintem még 100 sem...

én a harlequin dobozost sajnálom,hogy nem volt nálunk
Krisztiam
sziasztok
a Bonus Disk-en mi található?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

De ahhoz képest hogy 200 db Codex Editionnek kellett volna jönnie magyarországra és ehhez képest jó ha a fele bejött az a gáz. De külföldröl se lehet szerezni mer egész europába nincs belöle. Vagy ahol van onnan meg nem éri meg 90 euroért haza hozatni😞 Auditorte edition meg van ez a fura. Lehet benevezek egyre, hamár nincs codex😞
Na de nem sírok már ennyit a multi miatt, mert még fürdõs ku...vának néztek <#nevetes1>

Gyakorolni kell még ... nem vagyok elég jó! Ennyi a lényeg!