Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
aszt hiszem már csak ez az utolsó Romulusos küldetés van hátra..
Szerintetek hogy? vagy ti hogy csináltátok meg? 😄D
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
anti hero
A repülõ szerkezetet hogy kell már irányítani? .. rá nem jövök.. Írja hoyg a Shift-el és a Space-vel kell mozogni,a spésszel a lábakat mozgatom,de nem jövök rá hogy hogyan is..
Lõni ,célozni,megy xD de sokáig a levegõben maradni nemtok :/
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nothing is True, Everything is Permitted
Opcionális gyakorlási lehetõség van a játékban!
Nekem van még egy 8 perces menetem, a tankos, a röpködõs, meg az utolsó tolvajos (gömböket kell gyûjtögetni) futás a teljes 100%-hoz.
Ja, olvastam korábban, a windózos egérgyorsításról. Multiban nagyon jó, de single-ben mintha csak hátráltatna. Vagy elszoktam a single irányításától.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
igy egyhuzamban egymas utan korbe leirtasz mindenkit aki korulotted van.
anti hero
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mit kell itt csinálni??? 😞
És mire jó az egész?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
OFF
Az utóbbi idõben 4 játék könyvet olvastam (DA,ME,Witcher,AC) és szerintem a ME könyv toronymagasan a legjobb.
ON
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
anti hero
Köszönöm a türelmes válaszokat....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kettõ nem következik egymásból nálam, mert lehet már régóta kint van a lista és nincs frissítve.
De ez jó hír, ha van egy aktív közösség.
Szoktatok multiban játszani, vagy mindenki a negyedik részre vár?