7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
uscGhost #7617 Akkor jó, mert már megrendeltem :) -
#7616 Eredeti játék kell hogy használni tudd azt a funkciót -
uscGhost #7615 Márcsak egy a probléma, akárhova megyek sehol sem lehet megnyitni és azt írja: You are currently disconnected. Access to the Investments feature is disabled. -
#7614 Különböző boltok (doki, festő, kovács, varró) különböző dolgokat adnak -
uscGhost #7613 Kössz sose tudtam miaz megnézem :D -
#7612 Investments*
a lényeg hogy a legalsó -
#7611 Bemész boltba mintha vásárolnál és az invset menüpont -
uscGhost #7610 És azt hogykell? xD -
#7609 Ha befektetsz boltokba bizonyos összeget, kapsz cuccokat -
uscGhost #7608 Ezt hogy érted? -
#7607 Befektetéssel tök könnyen meg lehet szerezni ezeket -
uscGhost #7606 Kellene 3 silk, 3 vlad the impaler coin meg 1 aconite -
#7605 Hát ha nincs két db Shrunken Head-ed (amennyi az armorhoz kell), akkor azt kifelejtetted. Fix helyen vannak a tárgyak a ládákban, nem random helyeken. -
uscGhost #7604 Romolus lair-en összes ládát begyűjtöttem talán 1-2-t nem -
#7603 Shrunken head-ből 2 kell, egy gondolom akkor megvan, ha az öszes ládát kinyitottad, a másik pedig az egyik romolus lair-en van, nem tudom most hirtelen a nevét, de ott van, ahol a keresztet nekidöntöd a kerítésnek egy romos bazilikában.
Keress rá youtube-on, én is úgy találtam meg. -
xido #7602 lootolással is jöhet...elvétve vannak banditák is,akiknél szokott lenni,de úgy általában bármelyik megölt ellennél is.. -
uscGhost #7601 Én ezt nemértem, összes kincsesládát begyűjtöttem (144/144) még sincs meg a shop questekre való cucc ilyenkor mivan? Hogy tudom megszerezni? -
#7600 Jó könyv, az AC2 történetét írja le. -
#7599 Majd írj beszámolót :) Én is láttam egyébként múltkor a könyvesboltban. -
Hoz_Hun #7598 Na, ma vettem meg a könyvet. :)
Oliver Bowden - Assassin's Creed: Reneszánsz
Kiváncsi vagyok rá. :) -
uscGhost #7597 A romulusban találhatóak is ottvannak 81-90 és 91-100 -
xido #7596 romulusokban ne törődj az időlimittel,járj körbe lassan mindent,nekem is volt,hogy hülye animáció után másfelé fordultam és meglepődtem,hogy van egy titkos kamra:) -
#7595 Az egyetlen baj hogy ezt a játékban található térképek is megmutatják, és sokkal kényelmesebb. A gond azokkal van amik romulus lair-ekben vannak -
uscGhost #7594 Zászlók helyei -
#7593 Sajnos tök rúgás után is kivédik, de általában van a közelben egy kardos csávó is és igy probléma megoldva :) -
xido #7592 rúgd tökön őket,aztán máris lesz annyi időd,hogy beszúrj egyet:) -
#7591 Igen tudom de van hogy nincs kedvem puszta kézre váltani mivel van még sima kardos is, vagy ha épp VA training-en vok -
rambozo #7590 Mindegyikben van három (ha nagyon nem találod őket, keress videót a Youtubeon).
A lándzsások ellen pedig a legegyszerűbb módszer a lefegyverzés, ami ugyebár ugyan az, mint a counter, csak puszta kézzel. -
#7589 Én is pont tegnap szereztem meg altair kardját :D
De altair kardja ide vagy oda a lándzsásokat még mindig csak szökőévente tudom lecounterezni :DD
Amúgy nincs egy lista hogy még hol lehetnek zászlók? Mármin romulus barlangokban meg ilyenek, vagy mindegyik romulus barlangban van? -
xido #7588 :))) -
uscGhost #7587 Hát nemtudom de ez f*sza :D egyszerre 12 őrt csináltak ki :D -
xido #7586 jaja..van olyan időre menő küldetés,ami alapból vicc,újra játszva meg így móka:) -
#7585 Hosszan nyomod a T betűt és végük. :D -
uscGhost #7584 jó tudni, kössz ez hasznos lett volna sokszor :D -
xido #7583 nyílzápor..szó szerint..legyen elérhető legalább 3 tanoncod és mikor őröket látsz,hosszan nyomd meg a hívásukat,így nem támadnak,hanem lenyilazzák őket... -
uscGhost #7582 Lenne még 1 kérdésem. Ez mi és hogy lehet megszerezni?
-
xido #7581 egyre figyelj még a dns-ben való újrázásoknál,elveszi a kisköcsög az ejtőernyőket,vegyél mindig,hogy legyen:) -
uscGhost #7580 nem is* xD na többet már nem írok :D -
uscGhost #7579 Ja igen megvan, köszönöm ezt ne m nos tudtam :D Azért remélem visszarak oda ahol voltam ha végigvittem :D -
uscGhost #7578 Milyen dns? XD