Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquadecteket felújítva megemelkedik a víz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

belapeter
De most újabb akadályba ütköztem.. Egy kis akrobatikára gyanakszom,hogy oda csak ejtõernyõvel lehet beszállni.. sehogy máshogy nem lehet..
aszt hiszem már csak ez az utolsó Romulusos küldetés van hátra..
Szerintetek hogy? vagy ti hogy csináltátok meg? 😄D

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

tuz "feletti" meleg levego felroppenti mindig, szal vagy durranst magad ele/ala, vagy hasznald ki a bombazas okozta tuzeket kulonben le fogsz esni, sztem kis probalkozas kell es utana nagyon ra lehet erezni.

anti hero

sokáig levegõben maradni nem is..csinálj tüzeket és menj föléjük sûrûn..
Atkamon
Öhm... Hol írja, hogy shift-el és Space-el mozogj? Az irányítógombokkal kell irányítani... Tehát WASD...

belapeter
Ssziasztok..

A repülõ szerkezetet hogy kell már irányítani? .. rá nem jövök.. Írja hoyg a Shift-el és a Space-vel kell mozogni,a spésszel a lábakat mozgatom,de nem jövök rá hogy hogyan is..
Lõni ,célozni,megy xD de sokáig a levegõben maradni nemtok :/

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

CroftManor
Egyébként meg ott van a virtual training is, ott is tudsz gyakorolni. Van egy pár mód benne.

Nothing is True, Everything is Permitted

Igazad volt, köszi szépen, valami hasonló volt a megoldás 😊
Hehe, nem akarlak elkeseríteni, de ha ezt lehetetlennek találod, mi lesz késõbb! :Ð
Opcionális gyakorlási lehetõség van a játékban!

Nekem van még egy 8 perces menetem, a tankos, a röpködõs, meg az utolsó tolvajos (gömböket kell gyûjtögetni) futás a teljes 100%-hoz.

Ja, olvastam korábban, a windózos egérgyorsításról. Multiban nagyon jó, de single-ben mintha csak hátráltatna. Vagy elszoktam a single irányításától.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Atkamon
Iszonyú könnyû megcsinálni... #7511 tökéletesen leírja... Meg nézz videót youtube-on.

Kongy
Abszolút nem lehetetlen, max te nem érted mit kell.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem tudom, de marhára idegesít! Nem szeretem, amikor egy játékban lehetetlen dolgokat kell csinálni!
sztem nem kell folymatosan couterezni, hanem egyet kell counterezni, megolni az ellenfelet (es ha rendesen korbe vagy véve enemikkel,) es mialatt megolod az enemit, akkor uj enemy iranyaba nyomod a mozgas gombot (a kivalasztott enemy korul ilyen feher korvonal lesz) es nyomogatod a rendes tamadas gombot.

igy egyhuzamban egymas utan korbe leirtasz mindenkit aki korulotted van.

anti hero

Az a vicc, hogy ezt csinálom, és nem fogadja el! Van úgy, hogy 5-6 ellennel is végzek zsinórban, de akkor sem f@sza! Én PS3-mal nyomom, itt ír valamit a kivégzésnél, hogy tartsam nyomva a bal kart és úgy üssek vissza, de ekkor nem láttam, hogy ekkor bármi különöset csinálna.
Kongy
Igen, az a titka, hogy counterezni kell. tehát kivárod míg az enemy támad, és mikor épp odaérne hozzád a kardcsapása, akkor gyors visszatámadsz, ezzel kivégzed az ellenséget, és aztán az iránygombokkal gyors fordulj a többiek felé, és rögtön tudod majd counterezni õket, ha közben nem ütnek meg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az is kivégzésnek számít, ha védekezõ állásból egy gombnyomással ölök? Mert így nem jött össze!
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Zsínorban 5 kivegézést kell csinálni. Ez a "kill streak"

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kongy
Szerintem anélkül kellene leverni 5 õrt, hogy közben megütnének.

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Próbálom 100% sync végigvinni a játékot és van egy rész, ahol nem egészen pontosan értem az utasítást. Arról beszélek (még viszonylag a játék elején van) amikor Caterina-t kell lóval kikísérnünk a kastélyból, azzal nincs is semmi gond, majd jön egy rövid átvezetõ videó és utána idõt kell neki nyernünk a meneküléshez úgy, hogy a ránk támadó õrökkel kell harcolni. A harc az megy, életben maradok, de valami mégsem sikerül, nem teljesítem a feladatot 100%-ra. Az utasítás: "Achieve a kill streak of at least 5 guards"

Mit kell itt csinálni??? 😞
akkor azért vártam hiába ugyanott a rohadékot😊
Atkamon
Fix helyük van.

mák..partokon találhatóak..csak öklöst,se fegyver,se vízbe lökés😊
Atkamon
Van hozzá útmutató, meg kell verni õket. Egy achievment jár érte, ha mindet megvered.

Sziasztok. Végigjátszottam a játékot, aztán csak bóklásztam. Egyik alkalommal egy harlequim-es karaktert céloztam be. Miután megöltem kiírta, hogy ötbõl egy megvan. Ez valami bonusz dolog? Van hozzá útmutató, mint a tollakhoz, zászlókhoz, vagy teljesen random és nagy mák kell, hogy rátaláljak?
És mire jó az egész?
Grr1234
Igen

Sziasztok srácok, ebben a játékban is "vissza" lehet menni a stáblista után játszani, új küldetéseket felvenni, gyûjtögetni, várost építeni?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Kongy
Mindegy. 😛

CroftManor
És ennek mi köze a Brotherhoodhoz? 😊 Van AC 2 topik is.

Megvettem a könyvet (cdgalaxis-ból) és nagyon tetszik. Egy az egyben az AC2-t írja le. Szó szerint ugyanazok a párbeszédek és jelentek mint a játékban (Desmond-os rész nincs benne csak Ezio). Akinek tetszett a játék de mondjuk nem értett meg minden párbeszédet pontosan annak tökéletes ez a könyv. Elég jó a stílusa is.
OFF
Az utóbbi idõben 4 játék könyvet olvastam (DA,ME,Witcher,AC) és szerintem a ME könyv toronymagasan a legjobb.
ON

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

mondjuk en elsore a maszokesztyut vettem meg es nem is bantam meg, masodikra termszetesen a dupla penget

anti hero

Renjike
Steamrõl már tölthetõ Mac re a brotherhood.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Atkamon
Egyik fõküldetésben találkozol majd Leonardo-val, onnantól veheted majd meg.

Sziasztok, a dupla "hidden blade" mikortól elérhetõ a játékban? Vagy kihagytam valamit?
Köszönöm a türelmes válaszokat....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DAFFANGER
Huu de pro vagy bazd hihetetlen...

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Rage47
én víz nélkül csináltam meg, olyan pro vagyok
Kongy
Új karakterek, új pályák, esetleg új perkek és játékmódok talán, de ennél többet nem. Játékmenet szempontjából legalábbis sztem nem újítanak

CroftManor
Nincs nagyon mirõl írni. Én atolom a multit napi rendszerességgel 1-2 órát, de valahogy már tényleg nagyon uncsi ez a dolog. Vajon a Revelations multija mennyivel fog többet mutatni? <#whatever>

Na, ez jó hír. Köszi. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy

A Brotherhood regényt (vagy novellát) nálunk nem adják ki?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Aktualitását vesztette.

Grr1234
Kihalt a tápig. :<

Kíváncsiságból felugrottam már 1 hónap kihagyás után Multira, hogy játszik-e még valaki a játékkal és azt tapasztaltam, hogy semmi perc alatt találtam játékot! Pedig azt hittem már teljesen kihalt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Újra aktiválni ott középen és megint elõjön..köcsög kis ugrálós rész😊
Elakadtam a játékban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékban a vége felé (?) amikor visszatérünk a jelenbe és a Colosseum alatti titkos UFO (?) kamrában megtaláljuk az almát egy nagy csarnokban. Ott rájöttem hogy idõre kell körbe menni de a harmadik elõtt éppen nem értem oda póznához. Mikor visszamennék az elejére akkor nincs ott az elsõ pózna.

CroftManor
hát igazából ez a lista kb a pc-s megjelenés óta van kint. Tehát olyan március-április óta. De folyamatosan bõvült idõközben.

Thx.
A kettõ nem következik egymásból nálam, mert lehet már régóta kint van a lista és nincs frissítve.
De ez jó hír, ha van egy aktív közösség.

CroftManor
hogy szoktunk e? <#nyes> A banner alatt olvashatod a multis neveket. Van egy pár.

Lassan játék végére érek.
Szoktatok multiban játszani, vagy mindenki a negyedik részre vár?