7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Méreg.
  • Kongy
    Ez kérlek a Poison. :D
  • Rage47
    de van mikor nincs is igazán mellettem, több méter a különbség köztünk.
  • Rage47
    Engem az idegesít, mikor állok a tömegben, de valahogy mégis kiszúr, aztán elsétál mellettem, én is elmegyek onnan szép lassan, de bezöldül a képernyő, és elfekszik a karakterem és halott vagyok.... ez mi a szar?
  • CroftManor
    Igen az a resistance, egy kis pajzs az ikonja rajta egy + jel. Az van nekem is beállítva. Van egy pár hasznos perk.
  • Kongy
    Én azt vettem észre, hogy a Templar Vision-nel szemben sokan tehetetlenek. Most többször is használtam egy meccsen 400 pontos killek lettek belőle, mert egyszerűen sétáltam a célpontjaim mögött, megnézem kit kell ölni, belockoltam, és kész. Az más kérdés h 3-an voltak, és az egyikük lestunolt, de most kaptam egy olyan perket, aminek a segítségével kevesebb ideig leszek lestunolva. :)
  • elitehun
    Sztem ja
  • Evoluti0N
    Nincs olyan opció küldetés közben, h újraindítsam a legutolsó checkpointtól? Ha nem akarom újrakezdeni az egész küldit, csak az utolsó checkpointtól, akkor az az egyetlen megoldás, hogy kinyírom magam?
  • CroftManor
    De tudsz szénakazalban is füst bombát dobni. Majd próbáld ki, persze időben kell dobni és akkor nem tud kiszedni. Am volt olyan hogy egy vadász bebújt a szénakazalba, be akart rántani, én meg a szénakazal előtt ledobtam füst bombát és erre ő ugrott ki és kezdett el szédelegni, egyből stun lett belőle.

Ratgab, sajnos ha az ellen belockol, akkor hiába állsz be morpholt tömegbe, vagy disguise, persze ha időben kapcsolsz akkor füst bomba és stun. :)
  • Kongy
    Most ha jobban belegondolunk tényleg full hülyeség a szénakazalba bebújni, mert egyrészt simán megtaláltalak, 3x is, ami 3x600 pont, tehát nem hiába nyertünk. :P Másrészt meg nem tudsz védekezni ellenem, pl ha tömegben állsz és ottvok mödötted, akk tudsz smoke-ot dobni, majd stunnolni, de szénakazalban erre nem sok esély van. :) Ráadásul acsit is kaptam a szénakazalos killekért. :P
  • elitehun
    Meg miért adná el? Legfeljebb nem játszik vele
  • elitehun
    Nyilván az acc-al együtt adja el, de ha megvolt neki az AC2 akkor szivás
  • xido
    meg most már hova adnád el,mikor regisztráltad:)
  • elitehun
    Későn dobod.
  • JethroHUN
    asszem ezt a játékot adom el a fenébe... tiszta mint a cod... nincs 300fpsed szart nem érsz... folyamatosan dobom a füstöt de semmi... átmennek rajta, mintha ott se lenne, persze aki rám dobja azonnal hat...
    jön felém, orra alá dobom semmi, ugyan úgy megöl és még el is fut.
    Persze ha én megyek vki felé azonnal, lesem dobja már stunnol lefele...
  • ratgab
    Nem volt rossz! Prédáknak egy-két jótanács:

- Ne bújj olyan szénakazalba, ahol nincs nagy tömeg, mert átlátszó trükk (szerintem a szénakazlazás max 1x... 2x működik 1 meccs alatt ....könnyen kiismerhető.

- Ha üldöznek, akkor blenddelj (ha nincs disguies-od, morphod... vagy egyéb megtévesztő dolgod, akkor mindenképp olyan csapathoz csatlakozz, amelyben van hozzád hasonló npc és én azt ajánlom, hogy mozgó csapat legyen!)... ez a legjobb mód, hogy megtéveszd őket... felfedeznek, akkor smokebomb....stun... majd keress más búvóhelyet.

- Üldözötteknek érdemes együtt maradni, így könnyebben kiszúrják a támadókat és lestunnolhatják egymás gyilkosait (akár váltva a stunoltakat állandó stun alatt tarthatják a vadászokat, akik még fölkelni sem tudnak majd... ráadásul ha együtt maradtok az folyamatos pontgenerálást jelent a csapatotoknak (legalábbis manhuntban így van)!
  • Solid Snake
    .....a nyúl mögött?
  • Rage47
    ott vagyok! :D
  • Tipu
    Következő játszmában már nem lesz ilyen szerencséd, remélem az is youtube-ra kerül:D
  • rambozo
    De van, legalább kettő: az 'Auditore', amit azt hiszem a teljes felújításért ad, és a 'Borgia', amit az összes zászlóért.
  • Kongy
    Nekem is full verziós fraps-em van, nincs időkorlát, csak egyrészt szar a netem, és ez is 2 óra mire felmegy, egy 3 perces HD videó, hát ha még 10 perces lenne akkor 4 óráról beszélhetnénk, szal egy kis részletet felvettem a meccsből. Amúgy mikor üldözöttek voltunk az nem volt olyan izgis. :P

hátigen én szidtam tiput mint az állat, h pont videó közben stunolgat, de mikor láttam h nem stunolt le megörültem neki. :D
  • CroftManor
    Nekem a full verzió van meg u_u
  • elitehun
    Sztem többet nem lehet felvenni a Fraps miatt
  • Tipu
    Megszokásból :) De majd belejövök....
  • MerlinW
    Csak nézz a támadódra majd shift.
  • CroftManor
    Hát igen, 2:06nál simán leüthettek volna. Amúgy ha videót veszfel föl, akkor mért nem a teljes meccset teszed fel? :) Ez már a round 2. Vagy a round 1ben szívtatok?
  • elitehun
    Mért azon játszol?
  • Tipu
    Oks, köszi. Gamepadon kicsit nehezebb játszani :D
  • elitehun
    Nem nehéz, ha elkábult a füsttől odamész és nyomsz egy Shift-et
  • Tipu
    Ez a stun dolog nem igazán megy... :S
  • elitehun
    2:06-nál egy elég nagy Fail-t láthatunk :D
  • Kongy
    SG szombat esti Multi Party gameplay videó tőlem:

• MerlinW
    A játék vége fele jelenik meg Vatikánban.
  • elitehun
    Ha nem jelöli sehol akkor csináld tovább a fő küldetéseket és majd elérhető lesz
  • lolhunter
    Menny a nagytérképre és alul lesz Róma falába van beépitve a bejárat mellete van egy megvehető piramis(én megvettem :D). Na mien volt a multizás?Nekem már megvan a brutus armorja.Kárhogy nincsen hozzá kard csak kés...
  • The Protector
    6db romulus barlang van de csak 5.-öt találtam meg.a 6. sehol sincs jelölve.Mikor lesz elérhető?Vagy hol találom?
  • eN00 Begger
    Hi! Eladó Assasin's Creed Brotherhood posztert keresek. Email: [email protected]
  • Renjike
    Total Synch 75.24% Time For Cristina :)
  • Kongy
    Nincs. Kivették, de cserébe festheted kedved szerint.
  • armageddon666
    Próbálj körbemenni.