Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Azért az ellenfeleid nem voltak valami agytrösztök (például 3:30-nál, amikor ott ül a knight a padon, de meg ott köröztél 3 méterre körülötte... nem volt feltûnõ, hogy te vagy aki üldözi... érdekes egyébként, hogy ember és ember között mennyi különbség van: én például felülrõl közelítettem volna meg az oldalsó kerítéstõl)
Ami még nem megy nekem az a mérgezés... valahogy mindig észrevesznek és nem tudok mérgezni (videó alapján rájöttem, hogy azért nem sikerül, mert nagyon távolról próbálom... közvetlen közelrõl kell ha jól láttam a videón )De te nagyon profin csinálod!<#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Ezen a lapon látod az elérhetõ Rewardokat: Köztük ott a Da vinci DLC, melynek jobb oldalán ott a REdeem Now felirat... erre csak rákattintasz és már kész is!
Szintén a Rewardok között látod a (legalsó) a HEllequin nevezetû multis karaktert... ennek feloldásához 40 uplay pont kell, melyet megkapsz, ha játszol a játékkal!
Harlequin megnyitása: Amennyiben a dobozban találtál a CD kód mellett egy + kódot (bónusz kód), akkor azt a játékba belépve az Extra menüpont alatt tudod beírni (van ennek egy külön menüje)... ott beírod és már meg is nyílik a multis karakter!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bár van egy érzésem hogy azt csak Day 1 book-osok kapták meg,vagy CE-sek. 😊
NA mind1. Elõre is köszönöm szépen a segítségeket.( Többet ezzel kapcsolatban nem írok már)
Croft! Olyat hogy lehet, mint amit a videóban csináltál, hogy az egyik õrbe beleszúrja a tõrt, a másikat meg lelövi pisztollyal? Nekem eddig csak a sima streak ment, hogy folyamatosan szúrkálja le az embereket, de egyszerre 2-t még nem sikerült megölnöm 😄
Spoileres-ek lehetnek, szal óvatosan.
[merlinw.org]
Az olykor nehézkes irányítás és az idióta kamerabeállításokon kívül egy rossz szavam sincs a játékra. Talán kicsit túl könnyû volt. Azonban ismét nagyon összerakták. Egy élmény volt.
[merlinw.org]
jelentkezz be ott,games,acb és látni fogod
De nem látom.
Mert olyan van itt hogy Actions 1/4 Completed,és hogy 20 Uplay pontom van,amit nem tudom mibõl szerzek?
Alatta hogy Get Rewards, és kész.
Game links..., oldalt twitter és play.
Hol kellene akkor fel oldanom?
Amúgy nekem a karakterek között nincs bohóc csávó, ha alapból kéne lennie.
Vagy Unlockolni kell majd szint lépéskor?
A másik meg hogy a karaktereknél az egyiknél valami bohóc csajnál, van egy U betû, azt hogy tudom feloldani?
Ja meg a DLC-t hogy aktíválom, vagy alapból feltette amikor a játékot is?
Mert nem írta külön hogy õ most felteszi,hacsak nem updateval jött.
Ennyi kérdésem lenne egyenlõre, elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem azért tetszik az assassinate, mert nem állnak sorban mögötted az üldözõk (wantedban megölöd a célpontod, még le se ment az animáció, de már mögötted áll a vadászod... neki meg az õ vadásza) és legfõképpen az üldözött egy hirtelen megmozdulással megölheti üldözõjét (ha én ilyen karaj bérgyilkos lennék, akkor bizony én is az üldözõm ellen fordulnék, ha tehetném), ezáltal nem csak a menekülés marad, mint opciót!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Drága UBISOFT meg a többiek. Mi a halál faxxáért kellett a kezdõkre ráengedni a veterán játékosokat. Miért nem lehet pl mint WoW BG-n lvl 1-10, aztán 21-30 és így tovább. Szegény rookie (én) csak kapkodja a fejét hogy egyszerre 3-an is keresik és pl volt olyan hogy egyszerre kaptam golyót a fejembe és pengét a hátamba. Hiába bújsz el, a high lvl assassin mindig megtalál, még ha a francos templom keresztjére mászol is fel. Amúgy a hangulat ott van, meg azért volt már pár jó mozdulatom is igy kínkeservvel elértem a lvl 4-et. Minden rinyám ellenére persze folytatom a játékot amíg ki nem hullik a hajam 😊
A multi nevem Gundark1980. Keressetek, kergessetek és öljetek meg....ha tudtok.<#vigyor5>#vigyor5>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!