Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Köszi! Az elején amúgy csak véletlenül dobtam le a füst bombát de pont kapóra jött, két legyet egy csapásra. 😊 A Knightot nem vettem észre, de végül õt is megmérgeztem. Mérgezni közvetlen közelrõl lehet. Szerencsétlen Hellequint egy párszor megmérgezem. Hát igen nagyban befolyásolja a meccset az, h kikkel játszol együtt.

Nothing is True, Everything is Permitted

A videón elején láttam egy nagyon okos dolgot! Rendszeresen elkövetem azt, hogy 2 vagy 3 npc is jön felém és nem tudom eldönteni, hogy melyik az ellenfél... de te nagyon okosan elmentél mellettük (Amikor a Márkit ölted meg elõször... a 3. kill) és amelyik megfordult az volt az ellenfél... gratula hozzá<#eljen>

Azért az ellenfeleid nem voltak valami agytrösztök (például 3:30-nál, amikor ott ül a knight a padon, de meg ott köröztél 3 méterre körülötte... nem volt feltûnõ, hogy te vagy aki üldözi... érdekes egyébként, hogy ember és ember között mennyi különbség van: én például felülrõl közelítettem volna meg az oldalsó kerítéstõl)

Ami még nem megy nekem az a mérgezés... valahogy mindig észrevesznek és nem tudok mérgezni (videó alapján rájöttem, hogy azért nem sikerül, mert nagyon távolról próbálom... közvetlen közelrõl kell ha jól láttam a videón )De te nagyon profin csinálod!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
A tetõn távozz, ami alatt a tervrajz volt😊

videó, ha nagyon nem menne

[merlinw.org]

DLC feloldása: Uplay-re felmész, onnan fölül a Games fül... ott ránézel az ACB játék sorára(természetesen bejelentkezés után), rákattintasz a View Actions az Reward gombra (jobb oldalt egy viszonylag nagy kék felület.... ott rámész a Rewards részre (itt érdemes átállítani a keresést PC/MAC fülre, mely a platformok között van felsorolva)

Ezen a lapon látod az elérhetõ Rewardokat: Köztük ott a Da vinci DLC, melynek jobb oldalán ott a REdeem Now felirat... erre csak rákattintasz és már kész is!

Szintén a Rewardok között látod a (legalsó) a HEllequin nevezetû multis karaktert... ennek feloldásához 40 uplay pont kell, melyet megkapsz, ha játszol a játékkal!

Harlequin megnyitása: Amennyiben a dobozban találtál a CD kód mellett egy + kódot (bónusz kód), akkor azt a játékba belépve az Extra menüpont alatt tudod beírni (van ennek egy külön menüje)... ott beírod és már meg is nyílik a multis karakter!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
A war machineos küldetésre van valakinek valami tanácsa? Lassan huszadjára próbálom, és az utolsó pillanatban az az ogre a tervrajzoknál mindig észrevesz :|

Oké, már értem köszönöm a segítséget! 😊
Hát ez ritka jó lett! Magadat is felüllmúltad, vagy már ennyire jó vagy? Már rég játszottam multit, lassan megint mennem kéne egy-két kört. Ez az Assassinate mód ez nekem is tetszik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát én itt nézem,de nem látom sehol T.T, lehet csak elsiklik felette a szemem,de ha valaki bõvebben le tudná írni nekem megköszönném, hogy hol kell feloldanom a DLC-t?( Ha fel kell, de lehet félre értettem valamit, meg ha úgy van megkapjam multiba a bohóc csávó karaktert. )
Bár van egy érzésem hogy azt csak Day 1 book-osok kapták meg,vagy CE-sek. 😊
NA mind1. Elõre is köszönöm szépen a segítségeket.( Többet ezzel kapcsolatban nem írok már)
CroftManor
Na ilyen se volt még: 12000 pont assassinateban ^^
21 Kills/ 2 Deaths
Érdemes végignézni 😊

CroftManor
Egyébként én is csak véletlenül jöttem rá, mert boxon ugyan tudtam h van ez az új harcrendszer, de azt nem hogy hogyan kell ilyen módon többet leszedni egyszerre 😊 Bal egérgomb + irány a következõ ellen felé.

Atkamon
Oké, most réjöttem... 😄 A dobókéseset sem értettem... 😄 De akkor nyomnva kell tartani tényleg a bal egérgombot... Heh, eddig szenvedtem ezekkel a killstreak vitrual trainingekkel, most meg tök könnyen meglett az arany xD

az ugyanaz lesz,mint a tõr+dobókések,csa a másik fegyvert válaszd,ami mellé a pisztoly társul😊
Atkamon
A játékban kell elérni bizonyos dolgokat, hogy kapj UPlay pontokat. Ha azok megvannak, akkor a pontokat be tudod váltani a Rewards részen. De a Da Vinci DLC ingyenes.

Croft! Olyat hogy lehet, mint amit a videóban csináltál, hogy az egyik õrbe beleszúrja a tõrt, a másikat meg lelövi pisztollyal? Nekem eddig csak a sima streak ment, hogy folyamatosan szúrkálja le az embereket, de egyszerre 2-t még nem sikerült megölnöm 😄

MerlinW
Pár kép
Spoileres-ek lehetnek, szal óvatosan.

[merlinw.org]

MerlinW
Végére értem... megint mekkora cliffhanger...anyám😊 Ahogy elõttem már javasolták, feltétlenül nézzétek meg a Truth-ot a végjáték elõtt!😊

Az olykor nehézkes irányítás és az idióta kamerabeállításokon kívül egy rossz szavam sincs a játékra. Talán kicsit túl könnyû volt. Azonban ismét nagyon összerakták. Egy élmény volt.

[merlinw.org]

de állat volt..wanted,jött az üldözõm,beálltam tömegbe,eltolt egy flashgranade-t,tök fehér volt minden,elkezdtem csapkodni a stunn-t vakon,mert mondom közelbe kell legyen ilyenkor..és leütöttem😊)
uplay.com
jelentkezz be ott,games,acb és látni fogod
weeeee...assasinate 1.hely 5450 pont😊
Szerk.: Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Most itt nézem, azt hogy hol kéne fel oldani.
De nem látom.
Mert olyan van itt hogy Actions 1/4 Completed,és hogy 20 Uplay pontom van,amit nem tudom mibõl szerzek?
Alatta hogy Get Rewards, és kész.
Game links..., oldalt twitter és play.
Hol kellene akkor fel oldanom?
Amúgy nekem a karakterek között nincs bohóc csávó, ha alapból kéne lennie.
Vagy Unlockolni kell majd szint lépéskor?
DaVinci DLC felkerült,a Uplay oldalon kell elérhetõvé tenni..Ugyanitt tudod elérhetõvé tenni a bohóccsajt is,ha azzal a seriallal rendelkezik a játékod,ami elérhetõvé teszi neked..bohóc csávó asszem alapból benne a multiban...
Egy kérdésem lenne, a bohóc csávó mint karakter azt csak a Collectors Editionosok kapták meg?😊
A másik meg hogy a karaktereknél az egyiknél valami bohóc csajnál, van egy U betû, azt hogy tudom feloldani?
Ja meg a DLC-t hogy aktíválom, vagy alapból feltette amikor a játékot is?
Mert nem írta külön hogy õ most felteszi,hacsak nem updateval jött.
Ennyi kérdésem lenne egyenlõre, elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
Kongy
Szerencsétlen dokit agyon szívatjátok. Szemetek! <#eplus2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igen! Én ezt a videót már tanulányoztam... ez manhuntban nagyon hasznos...

Assassinate-et akkor érdemes már tolni, amikor ráérez az ember arra, hogy melyik karakter npc, melyik játékos! Én úgy érzem azért elég nagy arányban eltalálom (persze azért bõven benne van, hogy mellészúrok), aztán ha nagyon tanácstalan vagyok (ekkor kell kikapcsolni a multit, mert azt jelenti elfáradtál), akkor kerülök egy kört a házak közt, hátha lesz egy magányos célpont!

Nekem azért tetszik az assassinate, mert nem állnak sorban mögötted az üldözõk (wantedban megölöd a célpontod, még le se ment az animáció, de már mögötted áll a vadászod... neki meg az õ vadásza) és legfõképpen az üldözött egy hirtelen megmozdulással megölheti üldözõjét (ha én ilyen karaj bérgyilkos lennék, akkor bizony én is az üldözõm ellen fordulnék, ha tehetném), ezáltal nem csak a menekülés marad, mint opciót!

a sötét oldalon mindig csak egy Mester lehet és egy Tanítvány😊)
CroftManor
Egyébként azt tudtátok, ha pl az egyik társad le stunnol valakit, te újra le tudod ütni ha fölé állsz. Régebben tettem föl vidit errõl is. Érdemes végignézni és tanulni ^^

Engem a single...noha még sehol se tartok,mert a multira vagyok kattanva meg a tréningre...már az elején meglepett,mikor az elsõ akciót csináljuk meg Rómában..2x csináltam meg,egyszer a virágboltit,akkor mentem mondjuk az A útvonalon...aztán felkerült az eredeti,elölrõl és akkor B úton mentem..és akkor elémugrik 2-3 haramia,hogy ide a zsét és bunyó..és nem ám ilyen 13-14f van náluk,hanem vagy 4-500😊
Elkezdtem én is a single-t jó lesz ez, de már késõ van nem folytatom...

tommygear
thx
CroftManor
Úgy hogy amikor épp megölöd az egyiket, akkor nyomva tartod a bal egeret és nyomod az irányt a következõ katona felé. Ennyi. Érdemes a tõrt választani, van nála 15 dobókés.

Kongy
Nemtom engem nem mindig a magasabb szintûek ölnek meg, sztem mindenkinek egyforma esélye van. 😄 Na, de Assassinate mód sztem csak magasabb szinten ajánlott. Persze ha a templomtorony tetejére mászol jó hogy 6 ember kiszúr. XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
jaaa vágom 😄
na és ilyet hogy lehet? 😮OO
CroftManor
de nem ebben a formában ^^ nemrég tettem föl

Végre én is feltettem a játékot. Mivel PS3-on már végignyomtam az storyt, ezért csak a multit próbáltam ki. Ott is a Wanted módot. Eléggé fejleszti a paranoid módot az embernél 😊. Csak egy nagy hibát látok a multiban:
Drága UBISOFT meg a többiek. Mi a halál faxxáért kellett a kezdõkre ráengedni a veterán játékosokat. Miért nem lehet pl mint WoW BG-n lvl 1-10, aztán 21-30 és így tovább. Szegény rookie (én) csak kapkodja a fejét hogy egyszerre 3-an is keresik és pl volt olyan hogy egyszerre kaptam golyót a fejembe és pengét a hátamba. Hiába bújsz el, a high lvl assassin mindig megtalál, még ha a francos templom keresztjére mászol is fel. Amúgy a hangulat ott van, meg azért volt már pár jó mozdulatom is igy kínkeservvel elértem a lvl 4-et. Minden rinyám ellenére persze folytatom a játékot amíg ki nem hullik a hajam 😊
A multi nevem Gundark1980. Keressetek, kergessetek és öljetek meg....ha tudtok.<#vigyor5>

bp-n aréna plázában vettem ma 6000ért

tommygear
jah hát az már az egyben is volt
Kongy
long killstreak, vagyis egymás utáni zsinórban történõ counter attack-ok.

tommygear
de mit értessz zsnórban történõ kivégzés alatt? 😄
Kongy
Multiban nincs szabad harc, csak kivégzések. 😄

Shep
Single playerben biztos, hiszen állandóan használom. Multit nem tudom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor jól emlékeztem 😊 Egyébként szerintem a Leonardo háborús gépes küldetései voltak a legjobbak az egész játékban, bár a bombázósnál elég nehézkes volt a célzás. Számomra azért meglepõ, hogy ez a sorozat nem visszafele fejlõdik, vagy egy helyben toporog, mint sok más cím a piacon hanem mindig tudnak újat mutatni és megújulni éppen annyit amivel ki tudnak emelkedni a posványból és az élmezõnyben tudnak maradni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
hol van ilyen?
Kongy
Nem ez vadiúj fícsör. 😊

KollerN
De én a davinci dlc-t a Uplay oldalán már kipipáltam meg altai páncélt is mégse találom a játékban vagy ott nem lehet aktiválni csak a játékon belüli Uplayen menün keresztül?

Shep
Ez a zsinórban történõ kivégzés már a 2-ben is benne volt?

Kongy
Próbáltam egy kis Assassinate-t, háát, elsõre kicsit nehéz, gyakorlatilag várni kell h mikor csinál vmi hülyeséget a másik, és akk rögtön lockolni kell, de közben figyelni kell magadra is, nehogy kiszúrjon vki. Elég egy rossz mozdulat ha a közeledben van vmi player.

Rage47
cloud rendszerben ment ez is mint a 2?
Nem ad semmit, csak cosmetic item.

A gyûjtõi extra páncél amit Ezio kaphat az ad valami extrát a kinézeten kivûl?