Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rankedben csak egymással lehetnek a friendsek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nektek is?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy néztétek hogy lehet csinálni klánt? 😊
Használni használja a DX11-et, mint minden játék, amennyiben DX11-es VGA-d van és Vista/Win7-ed. A DX9-es játékokat is DX11-el használod, ha a fenti dolgok megvannak (ezáltal gyorsabban futnak az DX10-es erõforráskezelés és a DX11-es többszálasítás által)
[merlinw.org]
Mert úgy nem túl izgi :\ 😞
Assasinate ha jól emlékszem olyasmi mint a Deathmach, A manhunt-ban pl. mi a lényeg?
Amúgy aki szeretne vegyen fel friend list-re, Arkimonde, ott van fent a nevem. 😊
Köszi a választ!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
látom, hogy sétál felém, tudom, hogy õ az, de simán megöl, hiába nyomom a stun-t. ha felfedi magát és piros háromszög lesz felette, akkor is vagy beadja, vagy nem...
(4-5ször sikerült eddig, utána meg hiába próbálkozom)
Per Aspera Ad Inferi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A warez 99%-ban mindig ugyanaz, mint az bolti (clone + crack), csak utána felülírod bizonyos fájljait a védelem kikerülése céljából. Ha visszamásolod az eredeti állományokat, máris bolti-val azonos játékod lesz.
[merlinw.org]
Vagy kötelezõ a 4-8 ember össze szedése?:\
Ha lehetséges hogy 2-en joinoljunk be, akkor hogy oldható meg?
Elõre is köszönöm szépen a segítséget.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hja, gyakorolni kéne...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amúgy érdemes már most unlock-olni a dlc-t, vagy majd akkor ha már végig játszottam?😊
szerintetek melyik game móddal érdemes multit kezdeni.rutin alapján ki mit mondd?😄
Ma megvettem a játékot eredetiben.A gépen azonban fent van a warez verzió is.
Mit kell tennem ahhoz h rendesen mûködjön a game(az eddigi mentésem is meglegyen) és ne akadjon össze a warezzal,mert szeretnék multizni meg stb.....
majd ti is így fogjátok nyomni, ha meg lesz minden képesség. Assassinate módban én poisont és füst bombát használok. Ezzel lehet a legtöbb pontot elérni, egy mérgezését kaphatsz akár 900 vagy 1200 pontot is.
Nothing is True, Everything is Permitted
Egyébként ha a vadász civilt öl meg, akkor nem kell füstbomba a stunhoz, akkor csak odamész és stun. Olyankor elveszti a kapcsolatot és nem tud megölni (egy darabig).
Nothing is True, Everything is Permitted
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Az, hogy ezt én is átvettem, és hibásan használom, had legyen az én bajom...
Per Aspera Ad Inferi.
spam = fûszeres disznóhús sonkával, löncshús, durva (disznó) beszéd/kifejezés, szemét E mail.
Tehát ne "spammeld" a shiftet...
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az öléssel nincs gond, de az üldözõimet hogyan kéne kivédenem? ha felfedi magát és megjelöli pirossal akkor simán lerázom õket, de mit kéne tenni, mikor rejtve maradnak?
megölni nem tudtam egyet se, hiába lockoltam rá. olvastam a tippet, hogy shifttel stunolni kéne, na de hogyan? ki kell jelölni, arccal felé kell állni, vagy csak spammeljen a shiftet?
Per Aspera Ad Inferi.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!