Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem rájöttem... a tükrözõdés opció okozza a javát... azzal van valami gebasz... Kikapcsoltam most már tûrhetõ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Singleplayerben ha forduláskor leesik (egér mozgás hatására) az FPS azzal mit lehet csinálni? Multinál nincs ilyen problémám...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Heh, hát ezen nem nagyon tudnak javítani, mert ez a játékosok számától függ 😄

Ranked meccsre "csak ketten" nem, de úgy igen hogy ti ketten meg mások. Lépj be a ranked mecs/manhunt, nyiss meccset, invite friends. Ha benn van start és várni kell hogy mások csatlakozzanak. Ha elindul a játék automatikusan egy bandába kerültök.
Rankedben csak egymással lehetnek a friendsek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egy valamin remélem javítanak, hogy be jelentkezek egy ranked wanted match-re, és csomót kell várni hogy bedobjon egy szerverre 😞.
Nektek is?
Manhuntban két csapat van: 4 vadász és 4 préda. Két kör zajlik le 5 perces intervallumban. Értelem szerûen a vadászoknak le kell vadászni a prédát. Amelyik csapat több pontot ér el az nyer. A rejtözködésért jár a pont prédaként. Ha társ közel van akkor több pontot számol fel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok.Uj fórumozó vagyok és most kaptam meg a játékot (Tesco 4ever)és ezt irja rajta "Unlock the Harlequin" tehát a bohóc elérhetõ a tesco-s verzióban.Ráadásul még ezt is irja "ingyenes extrák 2 órányi új egyjátékos tartalmat valamint további többjátékos tartalmat (3pálya 4 játékbód és 4 karakter)tartalmat." Tehát a Tescos verzió kitett magáért xD
Nem arra gondoltam hogy ketten játszunk rankeden, hanem kettönket betesz egy helyre,és a többieket még be invelni.
Amúgy néztétek hogy lehet csinálni klánt? 😊
MerlinW
Ha lehetne ketten játszani, elveszne a "ranked" értelme.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem használ DX11-es effekteket, ha arra gondolsz. Nincs is rá szüksége.

Használni használja a DX11-et, mint minden játék, amennyiben DX11-es VGA-d van és Vista/Win7-ed. A DX9-es játékokat is DX11-el használod, ha a fenti dolgok megvannak (ezáltal gyorsabban futnak az DX10-es erõforráskezelés és a DX11-es többszálasítás által)

[merlinw.org]

Szerk.: Amúgy ranked match-re pl. nem tudunk csak 2-en joinolni, csak priváton tudunk menni?
Mert úgy nem túl izgi :\ 😞
Köszi a segítséget, amúgy kaphatok valami leírás félét, a játékmódokról?
Assasinate ha jól emlékszem olyasmi mint a Deathmach, A manhunt-ban pl. mi a lényeg?
Amúgy aki szeretne vegyen fel friend list-re, Arkimonde, ott van fent a nevem. 😊
egy kis ending explanation-t valaki tud mutatni, leíná magyarul, úgy csak érthetõbb, mert csak részletekben vágom én.
tomo05
Hali! A game tudja a DX11-et?
Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Megölni csak az Assassinate-ban tudod. Egybként csak Stun. Azt tudni kell, hogy a "Kill" MINDIG übereli a "Stunt", tehát használj cuccot hogy ne tudjon "Kill"-t használni (Smoke Bomb, Charge, Mute).

RatBaG
hogy a francba nyírjam ki az üldözõimet?
látom, hogy sétál felém, tudom, hogy õ az, de simán megöl, hiába nyomom a stun-t. ha felfedi magát és piros háromszög lesz felette, akkor is vagy beadja, vagy nem...
(4-5ször sikerült eddig, utána meg hiába próbálkozom)

Per Aspera Ad Inferi.

egy játékbeli nicket adsz és akkor már kaplak is fel <#wave>
The Protector
csatlakozom.engem is meg lehet egy darabig ánuszolni míg bele nem jövök😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

felveszek havernak embereket ha nem gond(ma kezdem még lehet elverni szépen,pont farmot tartani rajtam)<#vigyor>
MerlinW
Eredeti exe-ket visszaügyeskeded, elindítod bejelentkezel, beírod a serial-t és játszol. Nem kell lepucolni.

A warez 99%-ban mindig ugyanaz, mint az bolti (clone + crack), csak utána felülírod bizonyos fájljait a védelem kikerülése céljából. Ha visszamásolod az eredeti állományokat, máris bolti-val azonos játékod lesz.

[merlinw.org]

Manhuntra lehet. Privát meccset kell indítani és invite friends.

Egy kérdésem lenne mostmár minden okés, lehetséges valahogy úgy menni játszani, hogy 2-en joinolunk be haverommal?
Vagy kötelezõ a 4-8 ember össze szedése?:\
Ha lehetséges hogy 2-en joinoljunk be, akkor hogy oldható meg?
Elõre is köszönöm szépen a segítséget.
A Gear az semmire, csak látványelem. Illetve menõzni, mivel pár cuccot csak bizonyos szinten kapsz meg.

The Protector
a mentéseket hol tárolja a game?mert letörölném a gamet és tenném fel az eredetit.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem megvan minden képesség, még se nyomom így.<#rinya>
Hja, gyakorolni kéne...

Renjike
sziasztok 1 pontnál lefagy a játék fõ küldetés szóval még kihagyni sem tudom valami ötlet? :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leonardos küldetés mikor tervrajz kell aztán meg a kocsi az ágyúval

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

elitehun
Tök egyszerû. felmész az oldalra> bejelentkezel> megkeresed az AC:B-t> kiválasztod mit akarsz és ennyi
Na már értem,csak ezt egyszerübben is megcsinálhatták volna szerintem 😊.
Amúgy érdemes már most unlock-olni a dlc-t, vagy majd akkor ha már végig játszottam?😊
Nah már települ a kicsike<#eljen>
szerintetek melyik game móddal érdemes multit kezdeni.rutin alapján ki mit mondd?😄
elitehun
Na ez egy jó kérdés. Sztem a legegyszerûbb ha mindent lesikálsz róla. a game launchert is beleértve
The Protector
Sziasztok.

Ma megvettem a játékot eredetiben.A gépen azonban fent van a warez verzió is.
Mit kell tennem ahhoz h rendesen mûködjön a game(az eddigi mentésem is meglegyen) és ne akadjon össze a warezzal,mert szeretnék multizni meg stb.....

elitehun
Am milyen perkek vannak?
És a gear-ek mire jók?
CroftManor
Köszi! 😉
majd ti is így fogjátok nyomni, ha meg lesz minden képesség. Assassinate módban én poisont és füst bombát használok. Ezzel lehet a legtöbb pontot elérni, egy mérgezését kaphatsz akár 900 vagy 1200 pontot is.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Kongy ajánlom figyelmedbe a lentebb belinkelt videómat ^^
Egyébként ha a vadász civilt öl meg, akkor nem kell füstbomba a stunhoz, akkor csak odamész és stun. Olyankor elveszti a kapcsolatot és nem tud megölni (egy darabig).

Nothing is True, Everything is Permitted

Solid Snake
Szunyi,aljasz,piszkosz caló <#nezze><#hehe>
xXtamasXx
Igazi profi 😄 (és ezt nem irónikusan mondtam)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Sziasztok.Nah megvettem én is az év játékát<#hamm> támogatni kell a pc-s játékipart😊 Amint feltelepítem jövök is multira,remélem tolhatom veletek<#wink>
elitehun
A serialt se kérte tõle
elitehun
Kéne egy kis help. Egyik haveromnak nem akar menni a multi. nem is patcheli. Azt irja hogy "internet acces problems". De kábelen kapja a netet és megy rendesen. Valaki ötlet?
A poison-os killekben mindig azt szeretem, amikor a mérgezett rádöbben hogy vége és még megpróbál tenni valamit a gyilkosával. És torokmarkolva rohangál körülötte.... eszméletlen. Halna meg méltósággal. Ha megmérgeztek és ha van a közelben, szénába vetem magam, vagy simán hagyom összeesni.

RatBaG
Kérlek ne oktass ki úgy, hogy lövésed sincs a nyelvtudásomról. Igen, tényleg ez az eredeti jelentése/használata, viszont gamer-szlengbe is bekerült, úgy mint "püfölöm a gombot, mint egy géppuska".
Az, hogy ezt én is átvettem, és hibásan használom, had legyen az én bajom...

Per Aspera Ad Inferi.

Fabio Capello
Poisonos killek odabasznak 😄

elitehun
XD
MerlinW
Kérlek ne használj angol szavakat, ha nem ismered a jelentésüket😊

spam = fûszeres disznóhús sonkával, löncshús, durva (disznó) beszéd/kifejezés, szemét E mail.

Tehát ne "spammeld" a shiftet...

[merlinw.org]

Kongy
Játszottam most egy kis Manhunt-ot, és OMG milyen noobok vannak. 😄 Játék elején bemegyek a tömegbe, morph-al elrejtõzök, aztûn jönnek sorra az üldözõk, egyik se talál meg. Ott állok 4 percet, még 30 mp van a játékból, és odajön a másik 3 csapattársam XD Erre jön az összes üldözõ, számszerint 2, mert a többi low már kilépett, és megöli mellettünk a civilt, erre én smoke bomb, és lestunolom a gyereket, a maradék 6 mp-ben meg elmenekülök. 😄 Magasan az elsõ lettem nem csak a csapatomban, hanem az összes ember között. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

RatBaG
full kezdõ vagyok, tegnap toltam pár kör wanted-et.
az öléssel nincs gond, de az üldözõimet hogyan kéne kivédenem? ha felfedi magát és megjelöli pirossal akkor simán lerázom õket, de mit kéne tenni, mikor rejtve maradnak?
megölni nem tudtam egyet se, hiába lockoltam rá. olvastam a tippet, hogy shifttel stunolni kéne, na de hogyan? ki kell jelölni, arccal felé kell állni, vagy csak spammeljen a shiftet?

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Annyi volt amíg el nem kapkodták mind😊

[merlinw.org]

JethroHUN
TESCOban tényleg 6k a játék? tegnap láttam ide írva.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
Az alap verzióban amúgy nincs benne a Harlequin, csak a day1-ban.

MerlinW
Ügyes😊 A végén kész mészárlást végeztél😊

[merlinw.org]