7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4585 a Drachen armort hogy/hol lehet megszerezni? Az tudom hogy a da Vinci DLC-vel jött -
#4584 Amúgy ez a Shenmue36 is eléggé jól nyomja. -
#4583 Egy "merénylős" MP játékban nem feltétlen rossz ha a hősöd sunyi. ;) Nekem a kurtizán is eléggé az. :P -
#4582 Majd meglátjuk, én nyitott vagyok az újításokra. A Thief se rossz, elég átlagos, szal legtöbbször Pariah van. :) -
#4581 De én pont ezt szeretem benne hogy olyan kis sunyi -
Hoz_Hun #4580 Vagy földrengés van és az emberek pánikban rohangálnak a házad előtt. :) -
#4579 Tegnap elővettem az AC 2őt,épp Forliban rohangáltam. Még mindig nagyon magával ragadó az olaszos hangulat. u_u -
Hoz_Hun #4578 Ocsmány kis férg. Mit is lehet ehhez még hozzáfűzni... :/ -
#4577 Ha megremeg a képernyő és visító hangot hallasz akk meg az üldöződ elkezdett sprintelni feléd. -
#4576 Azt csak assassinateban látod, ha belockolnak. Olyankor pirosan kezdesz villogni.
Az hogy wantedban és manhuntban a bal felső sarokban kapsz egy piros pöttyöt, az csak azt jelenti, h ki vagy adva valakinek, v valakiknek. -
#4575 na most már kezd összeállni az elmélet:
szívdobogás: cél közelben
suttogás: üldöző közelben
na de mi a jel, ha engem belockolnak? -
#4574 Nagyon klasz -
#4573 Amúgy 1000 XP és 32 vok. :) 35-ön végre Footpad. :) Kíváncsi vok milyen. :) -
#4572 jaj, de szét tudják barmolni a gémet a rohangáló idióták. Úgy utálom. Az előbb Alliance-ben első körben vertünk mindenkit, engem konkrétan meg se tudtak ölni (5 kill 0 death), aztán második körben hunter csere volt, és jöttek ránk sprintelve, értitek próbálok összehozni minimum 300 pontos killeket, ez meg is volt, aztán az idióta majom meg sprintelve utánam rohan, és megöl 100-ért... -.- végül is én jártam jobban a 300 pontommal, mint ő a 100-ával. A végén amúgy vagy 2000 pont fölénnyel nyertünk... csak épp a statomat rontották le rohadtul (8 - 6) -
#4571 Mármint longnál annyi a jelenlegi pontszámom.. Láttam már videón olyat h valakinek 3000 felett volt. -
#4570 Nekem a medium kill streaknél maximális pontszám van. Ott 900 a max. A longnál meg 2646.
Sztem nem nehéz, nekem mindig arra mozdul amerre én akarom :D Igazából ha sokan vannak a közeledben, akkor tök mindegy melyik irányba nyomod, valakiket meg fog ölni :) -
ratgab #4569 Értem, hogy azt kell megölni, de nem mindig arra mozdul Ezio... nyomom az iránygombot, de a játéknak az az irány nem azonos azzal az iránnyal amit nyomok (kicsit hülyén magyarázom, de ez a lényeg)!
Az az érdekes, hogy a Training Roomban a Long Kill Streak-et meg tudom csinálni Goldra, de a Short (45 másodperc) az az istennek nem akar összejönni csak Silver szinten... -
ratgab #4568 Úgy van! -
#4567 Mármint a kill streak nem megy? Azt a katonát öli meg, amelyiken megjelenik ilyen fehér körvonal. Nyomd az irányt az felé + bal egér. -
ratgab #4566 Pc-re kéne nekem ehhez egy kis segítség... valahogy sose azt célozza be Ezio, akit én akarok.... valaki, akinek megy és billentyűzettel egérrel csinálja az adhatna tippeket! -
#4565 Ez így van, a firecracker törli a lockot. Már jártam úgy h az ellen be volt lockolva, bedobta a firecracket én meg láttam őt még így is, na mondom most meghalsz... erre a mellette álló npc ölte meg... -
#4564 Ott vannak a fejlécben. -
Tipu #4563 Royal_tipu -
#4562 Most én vagyok a hülye, blend alatt mit értünk? Beállsz egy csoportba, vagy hogy? -
Munszu #4561 Ja játékbeli,neveiteket írjátok le légyszíves hogy tudjon invelni!
Ja és így egyszerűbb akár SG-s partykat is szervezni,mert van klán event fül, amit mindenki megtud nézni! :) -
ratgab #4560 Azt mondják, hogy lockra hasznos a firecracker.... törli a lockot, állítólag!
Egyébként meg ha belockolnak, akkor én bevárom az ellent (úgy teszek, mintha hülye lennék és nem tudnám ki követ) és ekkor kap egy smoke-ot, majd stun+ fókusz+blend+poison... olyan anyázások szoktak jönni felém.... különböző nyelveken! -
Tipu #4559 Szeretnék csatlakozni a klánhoz:) -
ratgab #4558 Szerintem meg Assassinate-be smoke nélkül sose menj!!!! Jó tanács... már letoltam vagy 100 assassinate-t (Smoke+stun+Blend+Poison-ből, akár KILLENKÉNT 1400 pontot is ki lehet varázsolni!!!) -
Munszu #4557 Szerk.: Klán publikus oldala! ->HuN Brotherhood klán -
Munszu #4556 Ja és facebook-on is meg lehet osztani! -
Munszu #4555 Kész van az első magyar klán, a Shadow Sün!
Clan tag :Hun
Mindenkit szeretettel várunk,aki invitálást szeretne írjon ide és H3xhun,be inveli!
http://assassinsnetwork.uk.ubi.com/
Itt lehet, megnézni a klán tagokat,elfogadni az invet, és egyéb dolgokat csinálni. Illetve van klán chat is rajta.
Üdvözlettel: Arkimonde87 -
#4554 Az Drachen :D
Nekem meg az nem tetszik benne, hogy skin, és nem armor... -
Hoz_Hun #4553 Szerintem jó. Nekem az kifejezetten tetszik. -
#4552 Nekem a Drachner armorban csak az nem tetszik h fekete. Lehetett volna két változat is... -
Hoz_Hun #4551 Viszont azzal számolj, hogy ha megszerzed a páncélt akkor minden Replayben automatice azt az ocsmányságot adja rád, akármit is viseltél a játékban. Ez alól csak az kivétel ha skint húzól rá (pl Drachner Armor vagy Altair páncélja). -
Hoz_Hun #4550 Asszem a térképen fel van tüntetve több hely is. Oda mész ahova akarsz. Ja és minden Romolus sírban van 3 zászló is ami beleszámit a 100%-ba. Vannak ládikák is, de azok meg nem számítanak bele. -
Hoz_Hun #4549 Nálunk is javíthatnák. Tök idegesítő. Minden ki van pörgetve 100%-ra, oda meg bettették a Lockot, pedig csak a mérget kellene visszatenni. Amúgy maga a méreg az van meg venni is lehet rendesen, csak a meüben van lockolva valami miatt. -
#4548 Most eldöntöttem h megcsinálom a Romulus Lair-eket is. Az lenne a kérdésem h nem lehet választani mint a 2-ben, hogy melyikbe menjek? Ha megcsinálom a következőt, akkor oldódik fel egy új ? -
#4547 PC-n nincs lelockolva a helye. -
simon007 #4546 Kösz a tippeket!
Úgy látszik ,túl sokat foglalkoztam a mellék küldetésekkel, vinni kell a főszálat is.