Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Billentyûzet meg egér nélkül is teljesen jó.
Amúgy milyen címre kell elküldeni a panaszokat?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Azért köszi a segítséget.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Rage: Nem vagyok annyira jó angolból, hogy egy levelet meg írjak nekik.
De abban reménykedem, hogy ezt hamar ki küszöbölik, amilyen gond ma ütötte fel a fejét, mert kb. 20 perce próbálok multizni, de nem sikerült csak 1x.. :'(
Pedig reggel még jó volt!
Na mind1, mentem aludni,majd holnap du.
Jóéjt, sziasztok
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
U play-en ki van pipálva. 😊
Én nem érzékelek különbséget kontrollerel és nem azzal játszó emberek között. 😊
Szerintem fair play van.
Amúgy az, hogy pár nappal a megjelenés után lett valami hiba a multiban még nem jelenti azt, hogy nem lesz hosszúéletû... Minden rendszert be kell jratni, hogy jól mûködjön.
amúgy milyen multiban? PC-n megéri megvenni? vagy mint singleben ugyan olyan elcseszett az irányítás és soha nem azt jelölöd ki akit akarsz.
vagy aki kontorellel játszik az verhetetlen, vagy hasonló vélemények érdekelnének, nem igazán találni pc-s gameplayt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
link:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1802906
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Segítsetek pls.uplay mindig elfelejti a felhasználóm meg a jelszavam belépek ok.playre megyek bejön az egész intró minden és elfelejti a beállításokat hogy controllerrel tolom meg ilyeneket és amikor multira rámegyek ott akkor jön az intró rész megint.mindig ezt csinálja.pls help
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor nem is erõlködöm vele tovább.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ConstantinHUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Aki akar az vegyen fel barátnak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kérek szépen valakit, töltsön fel nekem egy 1.1-es ACBMP.exe-t mert birka módon töröltem😊
A multis nevem egyébként MerlinW_HUN, ha majd nekiesem így találtok meg.
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha felteszem attól még nem kavar be a singleba ugye ?😊
Ha tényleg ez volt a gond, én meg örülök, pont erre nem gondoltam volna.
"Nothing is true, everything is permitted"
Asszem perzsa nyelven van.
[merlinw.org]
Nem tudom én egyszer akartam private match-et, haver bejött, és szürke volt a launch :\, most meg nem hív be mást amikor rendesen játszanánk. 😞
De amúgy jó a multija.
Nothing is True, Everything is Permitted
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
nem tudja valaki milyen nyelven van amit az elején mond Enzio: Laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Vagy mi a jelentése? 😄
Sajnos eddig se latinul se olaszul se máshogy nem tudta lefordítani. :S
Hárman is próbáltuk össze vissza invelni egymást... :\
Elõre is köszönjük a válaszokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]