Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem tudok multiba rögtön belépni,singleböl átlépve meg végig kell néznem a multi intróját mindig..
Akkor próbáld meg kontroller nélkül, én ezt tudom ajánlani.
Billentyûzet meg egér nélkül is teljesen jó.
Amúgy milyen címre kell elküldeni a panaszokat?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
meg multiba se tudok rögtön belépni mert azt írja az ubi game launchert más használja és csak ok-zni tok, a singlen keresztül meg mindig intro jön és kb elfelejti a controller meg ieneket.
Szerintem holnap megkérem barátnõmet, úgyis idegenvezetõ lesz. XD
Azért köszi a segítséget.
Kellet megszólalnom 😄 ,rögtön a 2. meccset játszom. és 3. lettem X)
valaki pls erre valamit
Kongy
Megírjam neked azt a fránya angol levelet? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem tudom mi lehet a baj kenyér 😞.
Rage: Nem vagyok annyira jó angolból, hogy egy levelet meg írjak nekik.
De abban reménykedem, hogy ezt hamar ki küszöbölik, amilyen gond ma ütötte fel a fejét, mert kb. 20 perce próbálok multizni, de nem sikerült csak 1x.. :'(
Pedig reggel még jó volt!
Na mind1, mentem aludni,majd holnap du.
Jóéjt, sziasztok
Kongy
Van a térképen egy DNS ikon, ha rámész kiírja: "Restored Memory" - ezt bejelölöd, odamész, és kezdõdik a Da Vinci DLC.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
azt írják, ha bajotok van a multival, akkor mindenképp küldjetek support ticketet és küldjétek el a problémát a multival kapcs., valamint a dxdiagot, országot, van-e router vagy tûzfal.
könyörgöm valaki válaszoljon vagy reagáljon tudom nektek megy de ha valaki tudna bármit mondani megköszönném
Na feltettem a Leonardo-s kieget, egy másik kérdés lenne, honnan tudom hogy benne van a játékban ?😊
U play-en ki van pipálva. 😊
Rage47
A multi részét mások csinálták, 2x jobban fut és jó az egér.
Csatlakozom Atkamonhoz, a mutli amúgy hibátlan,és nagyon jó lett,megéri megvenni.
Én nem érzékelek különbséget kontrollerel és nem azzal játszó emberek között. 😊
Szerintem fair play van.
Atkamon
Ööh, nem értem miért elcseszett single-ben az irányítás, én hajszál pontosan el tudok érni minden pontot... Multiban van egy jó kis kijelölés múdszer, nyomva tartod a kijelölés gombot, akkor lesz egy kis crosshair, és bárkire rá tudsz célozni, hogy kijelöld.

Amúgy az, hogy pár nappal a megjelenés után lett valami hiba a multiban még nem jelenti azt, hogy nem lesz hosszúéletû... Minden rendszert be kell jratni, hogy jól mûködjön.

Titeket mindig bedob 1 szerverre vagy ti is vártok 1 jó 10-15 percet hogy bedobjon?
Kongy
Hú, gyerekek, most csináltam meg a Hell on Wheels küldit vagyis a tankosat... és ezek a küldik a legjobbak a játékban sztem. Kár h csak mellékküldetések, és nincsenek beépítve a fõszálba. :S Bár vmilyen szinten meg is értem h nem tették bele õklet a kötelezõkbe, mert elég nehezek. De a lényeg mindig h megtaláld a jó utat, onnantól kezdve könnyû. Gyakorlottabb AC játékosoknak ajánlom ezeket a küldiket kizárólag.

JethroHUN
ha már nem most mûködik akkor nem lesz egy hosszú életû a multi.

amúgy milyen multiban? PC-n megéri megvenni? vagy mint singleben ugyan olyan elcseszett az irányítás és soha nem azt jelölöd ki akit akarsz.
vagy aki kontorellel játszik az verhetetlen, vagy hasonló vélemények érdekelnének, nem igazán találni pc-s gameplayt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

pls valaki.nem tudok játszani sehogyse:S
CroftManor
Reméem azért a boxos mûködik, nemsokára kiderül.

Nothing is True, Everything is Permitted

Rage47
Elkúrták a játék multiját, az Ubi dolgozik rajta
link:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1802906
gabo91
<#eljen><#worship> Hálás köszönet!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hali
Segítsetek pls.uplay mindig elfelejti a felhasználóm meg a jelszavam belépek ok.playre megyek bejön az egész intró minden és elfelejti a beállításokat hogy controllerrel tolom meg ilyeneket és amikor multira rámegyek ott akkor jön az intró rész megint.mindig ezt csinálja.pls help
Gabo91: ITT nézd meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gabo91
Köszönöm!
Akkor nem is erõlködöm vele tovább.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

MerlinW
<#worship>

[merlinw.org]

The Protector
Javítás.A nickem:

ConstantinHUN

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tessék 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

The Protector
ConstantinHUM

Aki akar az vegyen fel barátnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Mert ókori😊

Kérek szépen valakit, töltsön fel nekem egy 1.1-es ACBMP.exe-t mert birka módon töröltem😊

A multis nevem egyébként MerlinW_HUN, ha majd nekiesem így találtok meg.

[merlinw.org]

gabo91
Hát arabbal sem fordítja. (perzsa sem nyert)

Ezt én is kérdem.Meg amugy most se csatlakozik <#rinya>
Nem kavar be. Tedd fel nyugodtan, sõt nagyon jól jársz vele. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én még nem tettem fel a Leonardo-s kieget, lehet nem ártana?
Ha felteszem attól még nem kavar be a singleba ugye ?😊
Ha tényleg ez volt a gond, én meg örülök, pont erre nem gondoltam volna.
"Laa shay'a waqui'n moutlaq bale kouloun moumkine."
"Nothing is true, everything is permitted"

Asszem perzsa nyelven van.

Vagy tele van, vagy telepítettek valamit ami te (vagy õk) nem. Pl Leonardos kiegészítõt.

MIért nem tudok 1 hostra se csatlakozni?Pedig nagyon szeretnék online-ba játszani!
MerlinW
Nekem megvan egy ideje, de még el sem indítottam a multit... elijesztettek a videók😊 Meg alapból nem csípem ezt a szint lépegetõs hátránnyal indulok dolgot. Talán, majd ha sok türelmem lesz.

[merlinw.org]

MerlinW
Arab

[merlinw.org]

Kongy
Igyekezzetek minél többen megvenni a gamet, h a multi tovább élhessen!

Hát remélem nem lesz olyan mint az iwnet..
Nem tudom én egyszer akartam private match-et, haver bejött, és szürke volt a launch :\, most meg nem hív be mást amikor rendesen játszanánk. 😞
De amúgy jó a multija.
CroftManor
Nekem is sokszor kiírja, hogy unreachable. Ez talán szerver probléma. Sokszor menet közben megszakad a host, na az idegesitö tud lenni. Egyébként privátban tudtok ketten egymás ellen játszani is.

Nothing is True, Everything is Permitted

Renjike
OFF: hol lehet a legolcsóbban BONTATLAN 1,2. részt kapni kell a fém díszdobozomba 😊 meg szeretnék jáccani is 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

gabo91
Beavatási ceremónia nagyon hangulatos.

nem tudja valaki milyen nyelven van amit az elején mond Enzio: Laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Vagy mi a jelentése? 😄
Sajnos eddig se latinul se olaszul se máshogy nem tudta lefordítani. :S

Invelni akarnak party-ba, és azt írja ki mindig hogy: This game session Unreachable, miért van ez?
Hárman is próbáltuk össze vissza invelni egymást... :\
Elõre is köszönjük a válaszokat.
relfection egyébként! De az offline mód is sokat segített!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Neked is volt ilyen problémád?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

én már vettem!
MerlinW
Belsõ informátorom pont most mondta, hogy a 17. kerületi Pesti úti Tesco-ban még van 5-6 példány a 6000Ft-os játékból.

[merlinw.org]

elitehun
Az melyik? 😄
Most igy fejbõl nem rémlik