7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4625 nem sok. Manhuntban viszont nagyon hasznos. Talán még alliance-ben is. -
#4624 Wanteba, Assassinateba van értelme templar visont vinni? -
#4623 Bocsi hogy ide írok, meg egy kicsit off is, de ez aktívabb mint az AC2 fórum. Szóval offline mentésből hogyan csinálhatok onlinet? Mert eleinte offline-al kezdtem el, és már a végén vagyok és ha belépek a Uplaybe akkor nem ismeri fel a mentést:/
Egyébként AC:B-vel egyelőre csak a multit toltam, mivel a 2-t még nem játszottam ki, de eddig nagyon bejön. Felvettem 2-3 embert friendnek -
#4622 Amikor látod h épp megtámadna valaki, gyorsan átváltasz counterbe és kivégzed. Így nem szakad meg a streak és mészárolsz szépen tovább. -
#4621 Mi alianceban 8000 pontot szoktunk átlagban összegyűjteni, de tegnap volt 11 ezer is.
A taktikát már leírtabb lentebb ^^
-
ratgab #4620 Akkor ott van az eb elhantolva... én 1280x 1024-ben játszom! -
#4619 Level 32 vagyok amúgy, és végre megszereztem a long lasting disguise-t. :) -
#4618 Előbb nem ártana feloldani 1 kóddal. -.-
Annyira gyűlölöm mikor Alliance-ben a csapattársam egy semmirekellő idióta gyökér. Szerzett 600 pontot, én meg 3200-at (11 - 7), és így csak másodikok lettünk miatta. 100 ponttal előztek csak be minket, de annyira felbosszantott. Talán ha csinált is volna vmi értelmeset, nem csak balf.szkodott volna simán nyertünk volna. =P -
#4617 Ruhák között keresd, ne a páncélok közt. -
#4616 Én voltam a vakegér, valóban van csík. Fel sem tűnt eddig:)
Egyébként én is 1680-ban játszom 22"-on. -
#4615 És CE-d van? Ha igen, aktiváltad a kódot, amivel felnyitod az armort? -
#4614 Biztos én vagyok a hülye, végig néztem Inventoryt, és nincs meg. -
#4613 Na, összekevertem itt a képarányokat... Szóval 16:10-ben neked hogyhogy nincs? Milyen felbontáson játszol? Én 1680x1050-ben játszok és eddig mindegyik AC-ben volt egy kis csík. -
#4612 Ratgab, a multiban mesterek vagyunk, de a single-ben nem megy a harc? ejjnye. :D -
#4611 És milyen felbontásban játszotok? -
#4610 nálam se... -
#4609 Nálam nincs fekete csík. -
#4608 Az AC összes részében van... -
#4607 Kivéve az AC játékokban ezekszerint:) -
#4606 16:9 ben sincs egy játékban sem fekete csík. -
#4605 Hát igen, 16:10-ben nincs, de az összes többi képarányban van, mert 16:10-es a játék :) -
#4604 Nálam 16:10-ben nincs "filmsáv". -
ratgab #4603 Igazából az lenne a jó, ha teljes képernyős (nem lenne alul felül fekete sáv)lenne a játék!
Emlékszem még az első rész esetén, amikor a warezt kipróbáltam, akkor teljes képernyős volt a játék, aztán megvettem eredetiben és megjelent ez a csík... -
ratgab #4602 2 napig nem multiztam... gondoltam biztos sza...r leszek, de az első meccsen 2. lettem a további 3 assassinate-t meg simán nyertem!
San Donato-n egy olyan helyet fedeztem fel gyors ölésre, amilyet még soha... egymás után 2 delikvens is besétált a csapdámba -
#4601 Ööö.. akkor lehet, hogy itt is.. meg kell nézni a beállításokban..:) -
#4600 Nem lehet a HUD-ot eltüntetni? A 2-ben el lehetett mindent :S -
#4599 Ma este nem akarunk egy sg-s partit csinálni? -
#4598 Koszi. Remelem megis, egyszeruen imadom Romat... :) -
#4597 Én nem hasonlítom össze őket. Örülök mind a kettőnek mert mind a kettő továbbviszi a valós (értsd:Desmond) történetet :D -
#4596 Azért szerintem AC2 jobb, mint a Brotherhood... :) -
#4595 Adatbázis megmarad igen, sőt minden küldetést újrajátszhatsz. Viszont, ha az előző része nem kötött le, ez sem fog. Az AC2 az első részhez képest adrenalinbomba:) A HUD-ot nem lehet eltüntetni. -
#4594 Counter-ezz. Ha támad valaki, jobb klikket nyomj bal klikk előtt. -
#4593 Ok. De nem ez volt a kerdesem, hanem az, hogy az adatbazist kesobb is meg lehet-e nezni? es a feliratokat, a kepernyorol hogy lehet eltuntetni, ha kepet szeretnek csinalni? (hogy ne kelljen a Photoshop-al is tokolnom)es hogy lehet konnyeden harcolni billentyuvel? egyebkent elkezdtem mind a 3 jatekot, az elsovel eleg sokaig eljutottam, ennek ez elozo reszevel nem mentem tul messzire, hamar meguntam, pedig tudomasom szerint nagy resze Velenceben jatszodik, ami a masik kedvenc varosom. -
goso #4592 tudtok valami tippet adni hogy multiplayernél hogyan érdemes megölni az ellenfelet hogy minél több pontot kapjak érte? Illetve ha közel megyek az ellenfélhez megjelenik a feje fölött egy kis kard ami el kezd töltődni ha betöltődik nem kéne több pontot kapnom? -
#4591 ... ennyit az ubisoft klános weboldaláról, egyszerűen eltűnt, 2 órája csináltam, és most mintha nem is létezett volna... már az inveknél is errot írt ki :S ez vmi béta szintű kb. -
ratgab #4590 Én is kedvelem... nagy hentelést lehet vele véghez vinni! -
ratgab #4589 Az oké, de mire megölöm az egyiket, addigra, amelyik villog már lecsap és akkor megszűnik a sorozat killem.... és akkor bizony nem kapok annyi pontot! -
#4588 Pause menü, inventory... ma már másodjára is. -
#4587 És hol lehet felvenni? -
#4586 CE-hez van kód, és azzal lehet feloldani.