Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elakadtam annál a résznél, amikor kisérem a bankert eljutunk valami nagy épülethez én felmászok a tetejére és van egy átvezetõ video is és az a feladat hogy észrevétlenül öljem meg az õrt, de engem mindig lelepleznek vagy csak rosszul közelítek?
Szeretném ha segítenétek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ám rájöttem arra is, ha észrevesznek assassinateben nem rohanok utánuk, mert eleve csak 100 pontot kapok, ha elkapom és közben elárulom a pozíciómat!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
jó lenne rájönni ezekre, menet közben csipog-prüngyög a hud össze-vissza, néha azt se tudom mi van 😛
ezt a templomos trükköt láttam videón, épp ezért csodálkoztam, hogy másnak sorozatban megy a stun...
Per Aspera Ad Inferi.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hogyan tudom kiszúrni az üldözõmet.Sokszor van az h bejelöli mikor mögöttem van és futni kell,de ki lehet nekem is jelölnöm valahogy?
Hogyan lehet stunnolni azaz leütni?
Láttam videót h az üldözött stunnolja azt aki üldözi.
Volt h kergetett az ellenfél és smoke bomboztam,le akartam stunnolni de nem tudtam,bal egér gombbal,melyik billentyûvel lehet lecsapni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Néztem az új Achivementeket (korábban megvolt minden single), de jó nagy marhaságokat tettek bele. Az 5 "thirsty harlequins" még nem kerestem és még nem is találtam, de tippem szerint valamelyik kocsmában lesz, talán az új kockázós helyen, de majd utána nézek a neten.
Nothing is True, Everything is Permitted
A shop questeket még mindig nem sikerült megcsinálni, mert hiába hogy az assassinjaim idõnként kapnak 1-1 küldetés során valamit, az nem elég. Egy videóban láttam hogy a rabló bandától is lehet zsákmányolni ilyen kincseket, de nem találkoztam velük azóta. Te hogy gyûjtötted össze?
Ja meg az új DLC óta van egy pár új acsi, p: beat up the 5 thirsty harlequins. Na ezt hol? Singleban hol van harlequin??
Ja és poén, de a tankba lehet fps-re váltani. Semmire nem jó, de jópofa.
[merlinw.org]
Tök jó olvasgatni egyébként h mikre jöttök rá 😄
Velem tegnap este olyan történt, h belockoltam a Noblet, beálltam egy NPC tömegbe, ez meg felmászott a fölöttem lévõ erkélyre és mivel nem tudta melyik lehetett az aki belockolta, onnan ledobott egy füst bombát, persze egybõl le stunnolt, de jó taktika.
Én is általában a mérgezésre megyek, nekem volt már olyan h 900 pontot kaptam egy sima poioson+incognito+hidden+focus killért.
Kedvenc pályám a San Donato, na ott van az a kis templom ahol a pap prédikál, ha oda bemész és elbújsz az ajtó mögött és gyanútlanul besétál a vadász, simán le ütöd smoke bomb nélkül. Bár ezt csak manhuntnál alkalmazható vagy wantednél. Volt olyan h simán hármat leütöttem így ^^
nem egyszer kiszúrom MAGAMTÓL,hogy ki vadászik rám,ráfordulok,látom,tudom..de a rendszernek a pókösztön,nem üthetek hátra,aztán szopóág..
tiszta röhej, egyik meccsen szarrá aláznak, a másikon elsõ vagyok 4000+ ponttal. smoke bomb-al már összejött pár stun, de simán nélküle menet közben sehogy sem. le lehet egyáltalán ütni azt aki rejtve jön rád? néztem egy rakás videót (fõleg konzol), ott annyit csinált, hogy sétálás közben egyszer csak megfordult, és már ütötte is le a mögötte jövõt, pedig se stun ikon, se háromszög nem volt rajta...
Per Aspera Ad Inferi.
[merlinw.org]
Eddig még mindig, amikor én indultam a zsákmány nyomába vagy észrevett és akkor piti 100 pontot kaptam (apropó ez a hidden gun akkora noobság, mint a ház) vagy közben más vett észre és akkor kakukk!
Érdekes dolgot fedeztem fel egyébként... vannak olyan játékosok, akik csak a mérgezésre utaznak... volt, hogy npc-t nyirtam ki a játékos helyett és a támadóm nem leszúrt, hanem megmérgezett... igaz utána gyorsan meghallt, de megkapta a Hidden/Incognito/Mérgezés (összesen 750) bónuszt is, míg én ugyan megöltem, de csak 100-at kaptam...
Próbáld azt, hogy beállsz egy álló NPc (nem mozgó) csoportba... elõbb utóbb elkezdenek keresni és amikor közel vannak, akkor lecsapsz(hidden bónusszal ez garantál 550 pont).
Az ember mindig megy a kill után, de ez hülyeség... hagyni kell, hogy õk jöjjenek, mert: Ha mozogsz nagy valószínûség szerint észrevesznek... ha nem mozogsz, akkor csak a templar vision (ha korán nyomja be észreveszed, ha késõn, meg már halott) vagy a charge segít (ez ellen nem lehet védekezni).
És ha nem mozogsz ráadásul rejtve vagy, akkor megkapod a 400 pont mellé a bónuszt!(kill+incognito+hidden bonus)
Volt, hogy egy smoke/stun/méreg után még vagy 3 bónuszt kaptam...
Az egyik legjobb dolog: Támadót smoke bombolod (csábítóan el kell bizonytaladni, nem elfutni), majd stun... majd lockolod, de megvárod, míg a kard ikon a feje fölöt körbeér (ez éri a focuspontot), ezután rányomod a mérget... olyan szép kis 750 pontokat lehet ezzel összegyûjteni... persze csak assassinate-ben kivitelezhetõ!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Épp most vertem el nagyon csúnyán pár nagyágyút: Recept Blending... az egyik már hangosan szidott a mikrofonban, mikor zsinorban 3x kinyírtam...
Pfuj. <#vomit>#vomit> Drachen Armor 1000x szebb...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
vagy a multi mentése független a single-étõl?