7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    Viszont a smoke-hoz több idő kell míg aktiválódik. Alapból az animáció+miután ledobta még kell egy kis idő hogy robbanjon
  • JethroHUN
    egyértelmű somke szerintem, a mutehoz azt is írják, hogy a támadást is megakadályozza, de az még sosem működött, és csak 1.5 mp -ig üzemel, a somke 4-ig.
  • penge96
    És mit javít? Azt lehet, hogy a routerek csatlakozási problémáját?
    Egyszer rákérdeztem, hogy miért nem tudok csatlakozni sehova, de hát választ nem kaptam (szépen szólva) úgyhogy fogtam, lelőttem a routert, és modemmel már felmentem 2 perc alatt szeróra... szóval remek
  • elitehun
    Na a Mute mire is jó? Vagyis azt kb vágom hogy mire jó de melyiket érdemesebb használni a mute-ot vagy a smoke-ot?
  • CroftManor
    Hát téged is idegesítene fordított esetben :)
  • Kongy
    Nem.
  • vénfarok
    nem eredeti játékkal lehet multizni? (gondolom nem)
  • Kongy
    Amúgy ja. :D Engem privátban zaklatott egy gyerek mert megöltem a mérgezett célpontját. :D
  • Hoz_Hun
    Viszont aki egy mérgezettet öl meg az kap +50 pontot a saját kill értékén fellül. :)
  • CroftManor
    Nem, ha megmérgezed és megöli más, akkor te csak 50 pontot kapsz. Ha későn ér oda a másik társad aki meg akarná ölni és addigra megfullad, akkor kapod meg a full pontszámot.
  • ratgab
    Nekem összesítés szerint 9-10 van 1 meccsen... újabban ez a szám 13-14 körüli és igyekszem, hogy mind incognito-ból szülessen... ha a préda észrevesz és üldözésre kerül sor inkább kinyomom a lockot...

Felesleges 100 pontért nem szaladgálok 2 percig kockáztatva ezzel, hogy felfedezzen a többi vadász... inkább bukok egy üldözést!
  • ratgab
    Én is jártam már így sajnos... de állítólag, ha már megmérgezted megkapod érte a pontot, akkor is ha más öli meg vagy rosszul tudom?
  • Gary
    Pedig igazad van. AC Wiki szerint.
  • Kongy
    750 sztem 5 silent kill után jár, bár nem vennék rá mérget.
  • Grr1234
    Nekem nem lett olyan!
  • Hoz_Hun
    jaja, pont ezért nem válalom be én se. Én örülök, ha 5 kill egyálltalán összejön, nem hogy egybe. hehehe
  • CroftManor
    Feltéve ha a társad nem öli meg a célpontodat, vagy éppen ami még rosszabba: megmérgezett célpontodat. Én már sokszor jártam így, nagyon idegesítő tud lenni.
  • MerlinW
    Manhuntban viszont simán kivitelezhető.
  • CroftManor
    Hát az elég nehezen kivitelezhető, mert közben rád is vadásznak Ha le is ütöd az egyiket, a másik megvárja míg "eltűnik" a füst bomba.
  • Hoz_Hun
    Az azt hiszam 5 egymást követő után jár.
  • CroftManor
    A 750es nem is tudom most hirtelen mi után jár, de a +300s az 3 egymást követő killért jár. Jó az sztem. Mert ha megmérgezel valakit fókusz killel+ incognito az is 950 pont.
  • Hoz_Hun
    Jól van akkor megnyugodtam. Ha a +750-eset még te se mered, akkor jó. Én is a +300 állítottam be (valamelyikben).
  • Atkamon
    Azt nem kell felvenni, a ruhád rögtön olyan lesz, amikor megvetted, és elhagyod a boltot.
  • CroftManor
    jaja, de a streak bonus +300 az se rossz :) vagy amit nem merek megkockáztatni az a +750es.
  • Rage47
    jövő héten jön a multiplayer javítás

Egyre jobb a singleplayer, hangulatbomba a játék:)
  • MerlinW
    Saját szád íze szerint. 2-3 torony van ahova nem tudsz eljutni egy bizonyos idő előtt, de a többit kipucolhatod bármikor. Érdemes, mert abból jön a pénz és a felszerelés.
  • Armisael
    Az SP játékrészben a Borga Captionokat a saját szánk íze szerint gyilkolászhatjuk és égethetjük fel a tornyokat vagy mindegyikre külön küldetést kapunk?
  • Klemice
    Még mindig nem találom az olasz maffiát, segítsetek már!
  • ratgab
    Nekem se tetszik!
  • MerlinW
    Jaja, 5 halál vagy szerződésbukta után.
  • Kongy
    A 2X-es Loss Streak nagyon hasznos! Nem egyszer hozott fel engem is az utolsó pillanatban az első helyre! :) Asszem 5 folyamatos halál után van.
  • MerlinW
    Is is. Nekem 4600 körül van a max pontszámom, mégis majdnem mindig a top3-ban végzem.. Előbb pl első lettem 4200(!) ponttal egy olyan csapatban amiben három top10-es mókus is játszott:)

Valahogy így ment a dolog:
    - én first blood + második kill 1 percen belül, erre valmi bónusz is járt, első helyre ugrottam
    - a lvl50-es arcokat küldte rám a gép. mindhármat.
    - amíg ők nekem estek én levadásztam még egy majmot, majd meghaltam magam általuk 5 alkalommal. Visszaestem 4-5. helyre. Viszont perk által 2x szorzót kaptam, üldözőt meg nem nagyon, illetve szóra sem voltak érdemesek:)
    A lényeg, hogy a végén szúrtam egy 600-asat, amit megszoroztunk kettővel, és első lettem. Amiért kaptam még bónuszt:)
  • Kongy
    Én amúgy akk használom ha már nincs templar vision. XD
  • Kongy
    Az előbb tiszta vicces volt a szitu Alliance-ben: megyek, keresem a célpontomat, be van morpholva a tömegbe, közben jön az üldözőm, lestunolom, célpontom megöli, én meg az én célpontomat, mivel kiugrott a tömegből. :D
  • JethroHUN
    Én mindig üldöző ellen vetem be, a legbiztosabb védelem, az mindig hat.
  • Kongy
    Komolyan mondom rendre 13 - 8 körüli statokkal végzek, és szinte mindig a legmagasabb pontszámmal Alliance-ban. Most téll ennyire jó vagyok, vagy csak a többiek bénák? :D
  • Grr1234
    Félreértetted. Venetian Wine-t vettem meg, és azt nem tudom sehogy felvenni.
  • elitehun
    Csak nekem nem tetszik itt a charge? :D
  • CroftManor
    Már akinek xD
  • Kongy
    Én Manhuntban üldözőként Charge + Templar Vision kombóval nyomulok. :) Mind2 biztos halál ha a célpont a közelben van. ;)