Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
azt mondja tippben: blend in-eljek, hogy ne tudjanak targetelni.
mekkora baromság már ez? bármikor odajönnek aztán hátba szúrnak. az egyetlen esélyem az, ha van ugyanolyan karakter mellettem, és akkor hátha elvéti...
kurvajól kiadták ezt a multit, kb nulla leírás, jöjj rá magadtól, paraszt!

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
War megoldható eme játékban? mer akkor klánba is csoportulhatnánk 😄😄

CroftManor
Ha a haverokkal akarunk játszani, akkor ranked match > creat group > invite friends. Akár wantedet is tolhatunk csak haverokkal, de ahhoz a player matchet kell kiválasztani > create group stb.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Igen elõszokott fordulni, hogy csak a második, harmadik helyen végzek. Mindig vannak jobbak vagy épp mákjuk volt. Tegnap manhuntban egy profi csapat ellen játszottam. Smoke bombot dobtak be, h ne tudjak stunnolni, és megmérgeztek... Az én csapatomban meg csak én voltam a "profi" és így mindíg csak másodikak lettünk. :/ Manhuntban nagyon fontos a csapatmunka! Sokan szét szélednek a pályán, összetartás helyett.

Elkezdtem a singleplayer és elkapott a hangulat nagyon! Egéres szaggatás is vagy megoldódott vagy megszoktam 1 óra alatt, de most nem érzékelem!

Játék gyönyörû!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekünk is rabszódikus... hol 1 perc, hol 10-15... de szerintem game mód függõ is (wantedba talán hamarabb találsz embert, én csak assassinate-t tolok... ott többet kell várni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

vagyis nem login hanem connect
Akkor nem tudja senki a problémát a lassu loginra?
HeadHunter86
Nem ide nem vis küldetés, rárepülni se tudok honnan, nincs magasabb hely.

az megvolt már,hogy uninstall minden,de a game launcher is és újrarakni?
Valaki??
magas helyrõl nem tudsz rámenni ejtõernyõvel?😊..
vagy az küldetéseknél használható,nem olyan mint a Just cause 2-ben?😊
HeadHunter86
Na kitoltam. Jó volt nagyon. Összes mellékmisszió, minden nyalánkság megvan. Viszont 1 zászlót és 1 kincset nem tudtam még hogy kellene felszedni, a külvárosban van kinn jobb oldal lent, valamiféle magaslaton, de nem jöttem rá hogy kell felmenni oda.

Más: Csak egy befejezése van a játéknak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csaj mindenképp meghal?

Amugy tegyetek már fel egy képet a Speedtestetekröl mert lehet a netem miatt(az enyémet 1 régebbi commentbe láthatjátok)
Oké ez megoldva.Az a baj most hogy 20 percet vártam hogy bedobjon 1 hostra.Nem lehetne valahogy felgyorsitani?
Renjike
nagyon jó 😊 nekem tetszik csak néha belaggol és elkapnak asemmibõl 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

én nem értem mi a hiba....éjjel egyszer volt,hogy a server halott volt és se multi,se uplay,se fb szinkronizálás,de azon kívül mindig egybõl beenged legalább a profil menübe..
JethroHUN
most akkor jó a pc-s multi vagy egy rakás szar? folyamatosan csak a hibákról olvasok itt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ja igen, akkor is unreachable, ha éppen játszik és fullon van a játék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

semmi,csak én is kimaradnék a "basszátok meg,hogy nem tudtok válaszolni" csoportból😊
*Nem töltött be: Megvan a létszám, de a pályát még nem nyitotta meg a gép!

Volt már ilyen: Mi is próbáltuk összehozni az sg-s csapatot egy ranked matchbe, de nem nagyon sikerült... illetve a végén igen, de tök véletlenül!

Az én tippem az, hogy az unreachable alatt a haverodnak vagy tölt a játék (multiszobát keres) vagy még nem töltött be, vagy max a létszám náluk!

Vagy az is elõfordulhat, hogy teljesen mást jelent!

He?!?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mutliban?..szerver offline lehet?
Elvileg de.

Oké ezt értem <#nevetes1>De van amikor azt irja hogy "The game session is unreachable" erre nem tudtok valamit?
De lehet, csak min 6 ember kell hozzá: Múltkor játszottunk 4-en Manhuntot: Atkamon, én, Elitehun és egy másik srác!

Prince23
Leave Animus vagy Abort Mission?

én is hírátok minden játékfolyam választ,3 nap alatt odáig jutottam el,hogy az elsõ borgia torony tutorial meg egy tolvajt meg egy futárt elkapni...tegnap egész éjjelem borgiákra ment el,imádom a tornyos felszabadítós játékot,állat volt egy romos helyen gerillázni,aztán az alagutas pincében a kapitányt kifilézni😊
Gondolom ha valaki tudná válaszolna. :/

Attól még, hogy ordítasz nem biztos, hogy más is találkozott ilyen problémával...

Ezt én is tapasztaltam.... nem tudom az okát sajnos és így a megoldást sem...

Csatlakozási idõ változó... van, hogy várok 10 percet is, de van, hogy rögtön csatlakozhatom... erre nincs megoldás csak a türelem.

Viszont, ha már csatlakoztál, akkor általában hamar a kilépõk helyére is belépnek...

Nem szint alapján dob be egy játékba, hanem összevissza! (akár összefuthat egy 1-es egy 50-essel... és annak általában anyázás a vége az 1-estõl...)

Ha/amikor összegyûlik annyi SG-arc,hogy multizzanak..azzal a group thing izével nem lehet azt csinálni,hogy gyk.saját szobát-meccset indítunk magunknak?
Renjike
akkor nem neked szólt drága barátom 😊

Renjike
valaki méltóztatna válaszolni? ha már minden kérdést leszartok amit más ír és csak magatokkal beszéltek? KÖSZÖNÖM (B+)(#3655)

Akkor nem tudom. Csak találgatok, mert én amúgy Xbox360-on vagyok. De nálunk ilyen akkor volt, ha valakinek nem volt meg az aktuális DLC-je.

Én még nem járok ott... Elvette az idõt a multi...

Akkor nem tudjátok a választ? Pls segitsetek én is akarom nyomni!!!
Mert én már 42 vagyok, de még mindig csak minden 3. meccset nyerem csak meg... fõleg, ha próval (stun+mérgez... nem menekül, hanem stun+killel, megáll a smoke elõtt és megvárja, míg eloszlik) futok össze...

Renjike
brutálnagy]valaki méltóztatna válaszolni? ha már minden kérdést leszartok amit más ír és csak magatokkal beszéltek? KÖSZÖNÖM (B+)[/brutálnagy]

A Thief Guildben. Menj be aztán ott egy sokaság. Beállhatsz kockázni.

Amikor 22 szintû volt én meg 30, volt hogy elvertem. 😊

Croft te szoktál multiban kikapni? Csak úgy érdekelne...

Ám van egy két pro a Pc-s multiban is... torony magasan nyernek és olyan húzásaik vannak, hogy leesik az állam

Amugy irjatok ki a listára l0lhunter a nevem (nem O hanem 0 a nevemben)
Hoz Asszem fent van.Voltam a játék Uplay-be és ott ki van pipálva az azt jelenti hogy le van töltve?
CroftManor
Igen, hozzájárt. Sokkal jobb mint az a Romulus-os. Egyébként hol lehet kockázni?

Fenn van a Leonardos DLC?

Valaki tudja mi a megoldás arra hogy ha csatlakozok valakihez friend-ek közül valakire akkor azt irja ki hogy server unreachable.Meg arra nem hogy 1 fél óra mire csatlakozik valakihez(vagy ennek koze van a szinthez?és kevés a kicsi?)Válaszotokat elõre is köszi
Köszi a segítséget

Amúgy tetszik a játék vagy jobb volt a második rész?
elitehun
Nem tom, nyilván nálad van a hiba.