7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4705 Ha leesik a tetőről a földre, akkor is legalább tudsz mg fókusz killezni :D
nekem volt hogy megmérgeztek és az utolsó pillanatban megöltem még a célpontomat mert pont arra járt xD De már zöld volt a képernyő u_u -
ratgab #4704 Én is jártam így tegnap... belockolom a célt, de nem tudom megölni... aztán 2 eset volt lehetséges... vagy kaptam egy kis mérget és akkor kakukk (ekkor nem tudsz már megölni senkit, ami egyébként szerintem baromság.... még simán leölhettem volna a támadómat), vagy egyszerűen csak eltűnt mellőllem!
Aztán rájöttem, hogy úgy maradt az utorrent és azért lagoltam -
ratgab #4703 Hát az a baj, hogy a többi vadász is kiszúr, meg nehéz kivitelezni a stun/smoke/poison dolgot ... lecsúszik az áldozatom a tetőről és akkor nem tudom mérgezni...
Nem jártál még így? -
#4702 Nem tudjátok,hogy tudom levenni a romulus féle ruhát? A hófehér jobban bejött:) -
#4701 Ha nézel youtuben multiplayer videókat, láthatod, hogy bőven elég az a 8 player. Ez nem CS, itt lopakodni kell... :)
DLC az ilyen kiegészítő-féle, DaVinci-s ad néhány új páncélt és 8 missziót.
AC2-t meg szerintem játszd ki, mielőtt végig vinnéd Brotherhoodot. -
Hoz_Hun #4700 DLC = Downloadable content azaz letölthető tartalom. Alapvetően nem a játékba épített kiegészítő cucc. Általában pénzbe kerül. Itt viszont a PCs-hez ingyen hozzáadták. -
#4699 A linkelt verzió a második rész, az sima (szuper jó) single játék. Multija nincs, de szükséges a történet megértéséhez. Multit csak a Brotherhood tartalmaz, ez amolyan újdonság.
8 ember több mint elég:) Mint játékos sosem fogod érezni mennyien vagytok, hiszen maximum 4 játékossal lesz egyszerre dolgod. Egyet üldözöl, hárman téged üldöznek. Az esetek többségében viszont csak egy üldözővel és egy üldözöttel fogsz foglalkozni.
DLC: letölthető tartalom (Downloadable Content), vagyis extra tartalom. -
vaakuum #4698 Köszönöm!
A linkelt verzióval is lehet hálózatban tolni, vagy az praktikusan csak a Brotherhood előéletét képező single player sztori?
A DLC nem tudom, mit jelent
Nem kevés a 8 ember egy multiplayer játékban? Csak mert én a CS szerverekből is azokat szeretem, ahol vannak legalább 25-30-an... ott nem nagyon tűnik fel, hogy jönnek-mennek az emberek a játlkban, pörgős marad úgy is. -
#4697 Sikeresen kipróbáltam a multit. Az első pár szintnél még nem nagyon tetszett, de ahogy telik az idő egyre jobban ráérzek :) Ugyanezen néven vagyok multiban is.
-
#4696 de igen, ha benyomod a füst bombát. Csak ezt véletlenül kifelejtettem belőle. Nem egyből engedi, de ha folyamatosan nyomogatod a B gombot (pcn shift) akkor leüti mégegyszer. -
#4695 Nem hiszem, hogy bárki is meg tudja jósolni, hogy mi lesz a multival évek múlva... Most még nagyon népszerű, sokan játszanak. Természetesen az XBox és PC multi külön van.
Wanted-ben 8an lehetünk maximum, és 6 ember kell minimum. A többi módban is ennyien vannak mindig.
Nem tudod együtt megvenni a két játékot, külön kell őket beszerezned. ~3300 forintot BŐVEN megér a játék.
Öh, a Leonardos DLC az a single-höz van, de a PC verzióban alapból benne van, multit nem érinti.
Haladni kell a sztorival, hogy felnyíljanak az újabb Romolus Lair-ek. -
vaakuum #4694 Kipróbáltam, tetszik. Az előzményeit nem ismerem. Lenne négy kérdésem, amihez a "gyorsantolomnemazéngépemen" jellegű kipróbálástól bővebb tapasztalatok kellenének. Help pls!
Kérdés 1 : a hálózatos játék része mennyire népszerű? (azt sajnos nem tudom kipróbálni :( )
Számíthatok arra, hogy évek múltán is fogják kergetni vele egymást az emberek, mint egy dio battleneten, vagy CS-ben és nem kell félórákat várni, hogy az ember igazi ellenfelekkel játszhasson?
PC verzió és az xbox hálózatban meg van különböztetve, vagy platformtól függetlenül lehet játszani egymás ellen, és mindenki azzal irányítja, amivel akarja?
Kérdés 2 : Multiplayerben egy pályán általában hány ember játszik egyszerre, mennyien őrjöngenek egymás ellen? Mennyi a maximum, akik egymás ellen játszhatnak?
Kérdés 3 : ha szeretném megszerezni Brotherhoodot is és az előzményét jelentő AC2-t is PC-re, mi lehet a költséghatékony beszerzési forrás? Létezik olyan, amiben együtt van az AC2 és Brotherhood is?
Kérdés 4 : Vannak ezek a Leonardo meg kodex megy egyeb extra pakkok. Azok mik? Ugye ezek nélkül is lehet korlátozások nélkül tolni a multiplayert, ezek csak a single kiterjesztésére vannak?
Kérdés 5 : Mi kell ahhoz, hogy singleben mind a hat romolus küldetést meg lehessen csinálni? van 10 assassinom, és már csak 3 Borgia tover áll a helyén, azokat még a desinc védi, ha bemennék a területre. Viszont az első három romolus küldi után nem látom a maradékot, csak a sárga farkasfej virít a térképen.
Köszönöm! -
#4693 Nincs. -
Hoz_Hun #4692 Nekem úgy rémilk, egymás után 2x nem lehet ugyanazt stunolni. :/ -
Hoz_Hun #4691 Én is utálom. Javaslom a single playerben az ismételt legyilkolását. Felettéb nyugtatólag hat az idegekre. :) -
#4690 Magyar felirat véletlenül nincsen hozzá Mert így nem értettem semmit az egész játékból sajnos -
#4689 Az persze más ha többen vannak, mert akkor persze kell a smoke, de ha azt látod h megöl egy civilt egy vadász akkor simán odafuthatsz hozzá és stun, nem tud majd megölni. Sőt én olyat is csináltam, hogy csak egy vadász volt a közelemben, 3x leütöttem. Először is mert civilt ölt meg, ez sima stun, utána megvártam míg fölkel, újbóli stun, utána megint megvártam míg fölkel és charge Persze ezt így csak privát mecsben lehet eljátszani 2/2 Mert ott nem vadászik rád más. -
#4688 De pont ezt írom! hogy ilyenkor nem kell smoke! Ha megöl egy civilt akkor nem tud téged megölni kb 5 másodpercig, mert addig keres neki a szerver egy új célpontot. Tehát feleslegesen használsz el egy füst bombát. -
#4687 Erre való az R billentyű, amivel el tudod dobni a szerződést és nem kell vesztegetned az időt barmokra:) -
Gary #4686 Hasonló esetem volt nekem is. Wanted-ban megkaptam célpontnak, de az iránytűmön folyton ugrált a sáv. Amikor megláttam, akkor kb. a látóterem különböző pontjain villant föl és tűnt el a karaktere. Sikeres lock-kolás után párszor elkaptam, de ha én voltam a célpontja, esélyem sem volt.
Ha a pálya olyan részén voltam, ahol nagy területet beláttam, akkor is ugyan ez volt, hogy kb. a játék viszonylataiban, 10-15 méteres területen hol itt, hol ott tűnt föl. Ha egyenesen felém tartott, akkor is ez volt. Fölvillant közelebb, majd távolabb, majd még közelebb... utána már csak a kill animációját láttam.
Nem emléxem a nevére, de valami k volt benne és a vége _1.
Ez cheat vagy valami speciális skill a játék űbermegabrutál kiadásához? Nekem csak SteelBook van :( -
#4685 Tetőről leugorva is meg lehet lepni az ellent + ki lehet szúrni az üldöződet is könnyen. -
ratgab #4684 Ebben a játékban a lényeg, hogy meglepd az ellenfelet... amikor friss vagyok és normálisan bújkálva játszom, akkor mindig nyerek... ha elkezdek rohangálni (mert fáradt vagyok és nincs türelmem), felmegyek a tetőkre, akkor általában veszítek is... -
ratgab #4683 Azt már nem is mondom, hogyha a támadódra dobsz egy smoke-ot+ stunolod (200 pont)+ ráfókuszálsz (150 pont) + blendelsz (hidden bónusz 200 pont) + incognitóban van (300 pont) + megmérgezed (200), akkor az rögtön 1050 pont egy 15 másodperces akcióért!!!! És még lehet, hogy kapsz hozzá pár 50-es plussz pontnak... rekordom egy ilyen fentebbi attackból 1400 pont egyetlen ölésért (hozzájött még egy 400-as greater variaty is)!
Egyébként volt, hogy blendből kilépve az ellenfelem 1050-et kapott a megölésemért! -
ratgab #4682 Én pont a blender perkesekre vadászom, amikor látom, hogy a célpont a csoportban van, akkor a 2 azonos karakter közül megölöm az egyiket... ha normálisan játszom, akkor az ilyen helyzeteket elkerülöm (nem választok véletlenszerűen a blendből, mert 50-50 az esély csak).
Engem még Templar visionnel sose fogtak meg... amint látom, hogy világít, már be is van lockolva és vége is van! -
ratgab #4681 Ha rejtett státuszból támad... rövid távon, akkor alapból 100 pont a gyilokért+ 300 incognitóért, ha nem veszed észre és még 200 pont, azért mert csoportból tört ki és gyilkolt le... ez bizony 600 pont! -
ratgab #4680 1 hete vagyok level 50 és bizony ma is csak minden 2. játszmát nyertem meg Assassinateben és nem elérhetetlen előnnyel egyik esetben sem!
level 50-nek max több tapasztalata van, mint egy alacsonyabb szintű játékosnak, de egyáltalán nem mindenhatóak! -
#4679 Koszi, de figyelek arra amit a gep ir, csak mivel nemregota tolom es ez teljesen uj szituacio nekem, ezert kerdezoskodok itt. Egyebkent nem vagdalkozok osszevissza az utcan, nem irtom a lakossagot, az orokkel is csak akkor bunyozok, ha nekem tamadnak, vagy lokdosodnek es elborul toluk az agyam, akkor odavagok es utana futok, amig vissza all minden. -
#4678 Én a Some + Disguise-t részesítem előnyben, ugyanis van Blender perkem, azzal beállok az eredeti karimmal a tömegbe, akk lesz még1, aztán Disguise, és általában a csalit szokták kinyírni, ilyenkor pedig smoke + stun! :) Ha viszont templar vision-nel jönnek, akk gyors smoke, és még meg lehet úszni. -
#4677 Én imádom xD
Igen tegyél be valamit a smoke mellé, a decoyt egy időben használtam, be is vették a csalit, aztán stun. Ilyenkor nem kell smoke ha elveszti a kapcsolatot, mert megölt egy civilt!
Egyébként a charge is jó.
-
#4676 Utálom a Footpad-et :S -
#4675 Level 35. Végre megvan a Footpad is. :)
Annyira felidegelt ma a játék. Alliance-oztunk 1 gyerekkel, nem ment vmi jól a game, elbalf.szkodtuk, de főleg ő, és a második menet elején kilépett a buzija... Mehettem egyedül a 2 csapat ellen... Végül 2. lettem, de hozzátenném h egyes egyedül. -
#4674 Igazából nekem is hasonló észrevételem van, most is valakinek 13 killje volt wanteba, abstergo logoja volt, de hogy állandóan 600 potokat kap azért h futásból levág, de ezt már máskor is észrevettem hogy van akinek a rohangászásért is megadja a 600at.
-
#4673 haggyukmár hogy nemlehet megölni az 50 eseket ha egyáltalán van olyan már. most láttam 1 et (tuti csitelt) nem lehetett megölni mindenkit megölt és pillanatok alatt átrohan (vagy teleportál) a pályán -
#4672 Dehogy kezd újra. Vannak területek ahol alapból notorius leszel és ha kimész onnan akkor visszaáll nomrálisra. De ha sokat garázdálkodsz és ccsak úgy simán leszel notorius akkor is le tudod fizetni a szónokokat stb
De mond te amúgy nem figyelsz arra amit a játék ir? Mert a harcot is leirja meg ezeket is.... -
#4671 Gondolod hogy én is inkább tegyek be egy smoke-ot a mute mellé?
Mert eddig vagy decoy-t vagy morph-ot használtam vmi kábitó fegyver mellé, de mostmár minden második ember templar visionnel jön tehát hanyagolom a morph-ot -
#4670 Sziasztok! Az baj ha meg akarom olni a farkasok fonoket, mielott a tolvajoktol kernek segitseget? Van az a kuldim, hogy a tolvajoktol kellene segitseget kernem, de kozben beboklasztam a Colosseumba es ott az a feladat, hogy meg kell olnom a farkasok fejet, kozben azt irja a program, hogy a hirnevem notorius lett es az orok nagyon vadasznak ram mostantol, ez nagy gaz? kezdjem ujra a fejezetet? -
#4669 Hát igazából csak manhuntba van értelme. -
#4668 level 50 -
#4667 Manhuntba? vagy máshol is lenne értelme? -
#4666 Ha pont jó időben használod a mute-ot, akkor le tudod ütni az ellent. Én ezt használom: mute + smoke bomb, ha préda vagyok.