Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nothing is True, Everything is Permitted
I. rész Az eredet
II. rész: Az asszaszinok fénykora és bukása
Most találtam, de szerintem én majd csak holnap fogom elolvasni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Perzsára gondoltam csak elég fáradt vagyok és teljesen kész vok 😄 Most is vagy hússzor kell kijavítsak egy mondatot mert vmi szót folyton elírok 😄 am kösz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amúgy nagyon jó, és most be is tett szerverre, jót szórakoztam rajta.
Am. LVL 6os vagyok már.
ratgab vagy bárki tudna segíteni még elég elején vagyok multinak 13-as.fõleg wantedet meg manhuntot tolok és sokat ölök de pont nem jön ritkán jön 4-500 hogyan tudnék gyorsabban több pontot szerezni.ugye még nincs sok abilitym meg perkem.köszi a választ erre a low kérdésre😄
Nincs idõm ennyit várni,fõkép amikor csak 2 kör-re menne fel az ember,szabad idejében.
Meg volt egy olyan meccs, hogy még 10 másodperc volt hátra és 100 pont hátránnyal voltam második... elkezdtem futni, mint az állat keresve a következõ célpontot... láttam, hogy teli karika van az iránytûn, de nem fényes, szóval nem lát az ellen... ekkor befordul egy 5 fõs csapat... karika kivilágosodik... célpont a csoportban van.... becéloztam az utolsó embert és kill... és eltaláltam... ezzel a killel nyertem a kört... Nagyon komoly volt!
Futómajmokat a blenddeléssel nagyon be szoktam szivatni... Párszor elkapják rejtõzködve meggondolja, hogy fut-e ismét...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Legemlékezetesebb kill sorozat, mikor ugyanazt a tagot ugyanott (elõször blendbõl, majd padról, majd megint blendbõl) 3x egymás után öltem meg... és hangosan szitkozódott oroszul... akkora LOL moment volt, mint a ház <#eplus2>#eplus2>
Hidden gun lényege: Szedjük le a normálisan játszó játékost 100 nyamvadt pontért a tetõrõl és örüjünk, hogy van egy plussz killünk (persze utána, mikor lestunnolom, megmérgezem, akkor már elfogy a tudománya) Noobok értéktelen hülye skillje (jobb a mérgezés+ smoke... alacsonyabb szinten még a disguise vagy a morph is hasznosabb)
A másik hülyeség a dobótõr: Annyit csinál, hogy lelassít... na bumm neki... ha már észreveszem és futni akarok, akkor már úgyis csak 100 pontot kap... Rejtett státuszból meg nem tudom elképzelni a használatát... tök fölösleges.
Másik felesleges dolog a gyorsabb futás (üldözésre meg minek? ... 100 pontért... bah) ... Minek mikor ott a smokebomb... 2 védelmi eszköz (smoke+futás) meg fölösleges... ha menekülni akar valaki, akkor induljon a maratonon ne ACB-zzen!
Az hogy eltünt a Hud-om, meg nem is egyszer elõfordult. De sorolhatnám...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Belockoltam... eldobta... megvakultam, de még benyomtam a támadást és még megöltem...<#eplus2>#eplus2>
Elvileg leszedi rólad a lockolást, ha eldobod!
Szerintem a smoke többet ér, mert ha abba belemész lebénulsz... firecrackernél ilyen nincs, mint ahogy a fentebbi példám is mutatja...
Ám érdekes kis skill a Decoy is... ez gyakorlatilag egy semleges npc-t átváltoztat olyanná, mint te és rohanásra készteti...
A Charge meg jó is meg nem is: Lényege, hogy megrohamozhatod vele az ellenfelet (támadó ellen esetén pl. Wantednél a vadászod... automatikus stun-t jelent)
Ha a célpontod blendelve van egy csoportban, amibõl nehéz megállapítani, hogy melyik az, akkor charge-ot benyomod és azonnal ki is szeded a csoportból... hátránya, hogy csak 100 pontot kapsz a killért!
És nálunk volt x db peccs meg Animous upgradeból kettõ, még Leonardo elõtt. Olyan bugokat láttam, hogy ha mesélnék el se hinném.
Disguise skill (álcázod magad egy rövid idõre... egy másik karakterré változol... vigyázat a hatás csak átmeneti egy idõ után visszaváltozol)
Morph: A körülettéd lévõ NPC-k egy adott körön belül mind ugyanolyan karakterré változnak, mint te (vigyázat egy idõ után visszaváltozol)
Van egy olyan perk is, amit ha kiválasztasz a profilodban, akkor abban a csoportban, amelybe Blend in-elsz 1 npc átváltozik olyanná, amilyen te vagy!
Egyébként pont ezért nem szeretem a Wantedet, mert segít a gép, hogy milyen kinézetû a célpontod... Assassinateben nem kapsz képet segítségnek, csak ha azonosítoda célpontot!
Egyébként, ha wantedot nyomsz és blenddelsz, akkor
1, Használj Smoke bombot, és akkor stunnold az ellent (ez plussz pontot jelent 200-at) Vigyázat nem azonnali a hatás... úgy kell ledobni, hogy a vadászod belefusson, ha korán dobod megállhat és kikerülheti, ha késõn meg meghaltál!
2, Ha nincs Smoke-od, akkor amint meglátod a vadászodat szaladj el és tûnj el a szeme elõl... opcionálisan rejtõzz el egy forgalmas helyen (széna vagy blend ugyanolyan kinézetû NPC mellett)
3, Ezt elsõ pontnak is írhattam volna, mert ez a legfontosabb...
Mindig az legyen a célod, hogy minél magasabb pontszámot szerezz öléssel és ha lehet kerüld, hogy megöljenek (ez utóbbira van a smoke).
Ennek a legfontosabb része, hogy te lásd az ellenfelet, de õ ne lásson téged... Mindig amikor beolvadsz figyeld az NPC-k mozgását... keress anomáliát (forgolódó npc, futó npc, nem gépies mozgású npc... olyan npc, mely egyedül sétál... ez utóbbi legyen mindig a leggyanúsabb!!!!)
Az is jó taktika, hogy lockolod a kérdéses npc-t, mert ilyenkor gyakran megijed és megiramodik... na ekkor bújt ki a szög a zsákból...