Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az se sokat ér, mert 100... max 200 pontot kapsz érte! Poison elõtt használj smoke-ot, meg morph-ot szerintem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
mert?? minden játékban az akciógombra vannak téve az egyéb kiegészítõ dolgok, pl gta-ban is az ejtõernyõ
#3949-ben le van az is írva!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Még mindig nem tudjuk mi lehet az oka. Indítsd rendszergazdaként, vagy nézz ködül az Ubi fórumán, esetleg kérdezz a support-tól.

[merlinw.org]

Megtisztelõ, hogy az én szavaimat idézed!<#eljen>

elitehun
De rossz 😄 Én tuti nem arra tettem volna
MerlinW
Bal egérgomb, de írja is.

[merlinw.org]

elitehun
Sucks 😊
Kongy
Nekem nem. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hali
segítsen valaki pls.
bármikor lépek be a játékba mindig elfelejti hogy voltam már multizni intrót behozza és elfelejti a neveit a classjaimnak is.pls mit tudok tenni?
elitehun
Passz.
Kongy: a banner alatti szöveget igazítsd meg pls mert az egész szöveg (a játékosok neveivel együtt) egy link lett ami a warez topikba visz
CroftManor
Nincs benne a controls menüben?

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Sztem itt inkább space, olés gombbal elég hülyén festene.
Am Kongy sztem próbáld ki, legrosszabb esetben meghalsz
CroftManor
Az ölés gombbal. Legalábbis boxon az X hosszan nyomva tartva ugrás után. Nem csak viewpoint magasságból, egy magasabb háztetõrõl is le ugorhatsz, boxon van olyan acsi, hogy ddouble assassinate ejtõernyõvel. ^^

Kongy
naja, és az a kérdés h melyikkel 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Ha nem tévedek csak le kell ugrani egy magas helyrõl és aktiválni egy gombbal
Kongy
Ha az összes Leonardo's Machines mellékküldit megcsináltad.

elitehun
Mikor kapjuk meg am?
Kongy
Charge még sajna nincs meg, 18-as vagyok csak. 😄 Még mindig volt teendõm a single-ben, de most már nincs tõl sok tennivaló ott sem, szal most még jobban rágyúrok majd a multira. <#eplus2>

Kongy
Na, megszereztem az ejtõernyõt. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:

csak view point magasságból lehet használni?
és ha igen, akkor pontosan hogy? Melyik gombbal lehet aktiválni?

CroftManor
A hidden gun nem sokat ér. Csak 100 pontot kapsz egy ölésést. Használj inkább smoke bomb + poiosn, vagy charge+ smoke bomb. Ha pl látod h az egyik préda épp le stunnolja a társad, akkor benyomsz egy smoke-ot, hogy ne tudjon elszaladni és fókusz killel megmérgezed. A charge meg arra jó, hogy kikapja a tömegbõl a prédát, akár morpholt, akár disguise-olt. De már biztos tapasztaltad ^^

játékon belül menü,extra content..
JethroHUN
uplayen kivan pipálva a Da Vinci dlc- de nekem van még egy bonusz tartalom kódom a kézikönyvre nyomva azt hova kell beírni? (tescoban vettem, imént)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Truth jelenet, és a da Vinci DLC vége
hozzásegít egy kicsit a dologhoz. Egyébként cliffhanger, tehát senki sem tudja, AC3-ban kiderül minden.

Itt pedig van egy jópofa teória (best answer)

[merlinw.org]

JethroHUN
Nekem nem igazán<#shakehead> már nem emlékszem mint mondott Subject 16

JethroHUN
Én pl azt, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az az õs nõ, kényszerítette Lucy megölésére Desmondot az almán keresztül? Abstergo ügynök lett volna?

elitehun
Am még mindig nem értem a végére tehát azzal kapcsolatban ne kérdezz 😄
most asszem a 7.-ik résznél vok
elitehun
Mit nem értesz?
JethroHUN
a végét én sem értettem, hogy miért történ az ami történt.

hali ! valaki leírná nekem a történetét nagyjjából...vagy legalább a végét hogy most mivan 😄 mert fogalmam sincs :S😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

JethroHUN
hogy kell majd multizni? ha hosszan nyomom az R-t (akkor célkereszttel manuálisan is kijelölhetek egy karaktert? vki írta) vagy olyan mint a single és amit a gép akar. Gondolom nekem kell majd észrevenni ki a gyanús akkor kijelölve megmutatja hogy az bot vagy player?

Atkamon
Crack-el nem megy a multi, de ahogy elõttem is írták, sem a single-hez, sem a multihoz nem kell lemez.

elitehun
Nem kell semmihez se lemez. És még véletlenül se crackelj mert sztem a végén vehetsz egy új gémet
elitehun
Sztem k*rva sok változás van benne 😄
Hi. Mennyire lett gépigényes a cucc? Egy átlagos gépen hogy futna?

JethroHUN
kell majd lemez a multihoz? nincs kedvem szanaszét karcoltatni <#zavart1>
nem ezért van az az uplay hogy ne kelljen? vagy crackel megoldható?

Azt hogy csináltad? Én épp most csináltam meg a leírás alapján és jó lett.

Amúgy nagyon fasza a játék nincs sok változás, de pont annyi plusz van benne amitõl mégis érdekes lesz. Szerintem megint nagyon jól eltalálták. Amúgy a multi milyen azt még nem próbáltam? Van sok ember vagy még gyengélkedik a felhozatal? Kicsit félek tõle mert elég sokat bénázok, de majd megszokom újra az irányítást. Egyébként játszik valaki gamepaddal?

JethroHUN
megvan,csak chrome blokkolta flasht

JethroHUN
az tök jó mert PC/Mac nincs ott az ACB <#conf>

Most be másolok,mert nekem is ezt írták és ez alapján csináltam meg: DLC feloldása: Uplay-re felmész, onnan fölül a Games fül... ott ránézel az ACB játék sorára(természetesen bejelentkezés után), rákattintasz a View Actions az Reward gombra (jobb oldalt egy viszonylag nagy kék felület.... ott rámész a Rewards részre (itt érdemes átállítani a keresést PC/MAC fülre, mely a platformok között van felsorolva)

Ezen a lapon látod az elérhetõ Rewardokat: Köztük ott a Da vinci DLC, melynek jobb oldalán ott a REdeem Now felirat... erre csak rákattintasz és már kész is!

Szintén a Rewardok között látod a (legalsó) a HEllequin nevezetû multis karaktert... ennek feloldásához 40 uplay pont kell, melyet megkapsz, ha játszol a játékkal!

Harlequin megnyitása: Amennyiben a dobozban találtál a CD kód mellett egy + kódot (bónusz kód), akkor azt a játékba belépve az Extra menüpont alatt tudod beírni (van ennek egy külön menüje)... ott beírod és már meg is nyílik a multis karakter!

Remélem tudtam segíteni. 😊
JethroHUN
Megjött a játék, teszem fel, kellene egy kis segítség h kell feloldani a bonuszokat, ezen az uplayen?

Kongy
Engem múltkor templar vision-nel kaptak el, nem tudtam mit jelent h olyan vakítóan fényes lett az ellenség. Sztem az a lényege h gyorsan kell csinálni. 😄

Amúgy nekem van 2 profile setem amit használok: az egyik a smoke bomb & morph, ezt manhuntban szokásom, ha üldözött vok fõleg, a másik a throwing knife & hidden gun kombó. Ezt meg üldözõként ajánlom. Aztán van még olyanom h disguise & smoke bomb, de sztem sokat nem érek vele, kb annyit mint a morph-al, viszont a morph tartósabb, ezért hasznosabb... Ha meg disguise-olsz, és pont az ellenfeled elõtt változol át/vissza, akk is le lehet leplezõdni elég gyorsan. Én így kaptam el nem is egy embert...

Semmit nem ér, de szerintem ezt pont kenyérnek magyaráztam üzentben a multiban!

Hogy miért rossz, mert felfed az ellenfeled elõl... 2 ability-t jobban is fel lehet használni sztem!

Elõször is be kell rakni az ability-k közé a customization menüben asszem (ehhez természetesen meg is kell nyitni azt a képességet... fejlõdéssel) ,... ekkor megszabhatod, hogy a Q-val vagy az E-vel "indítod" a képességet!

Kongy
19-en oldódik fel a templar vision, ugye? Nagyon buzi képesség.

Legnagyobb bugom: Valahogy az ellenfelem lockolásból kiugrott és mellé csaptam és ezért láthatatlan lettem az ellenfeleknek.. de cserébe nem tudtam ölni... sem stunnolni!

A mai nap folyamán 1x engem is kivágott a multiból!

Húú most mekkora multi meccseket nyomtam... 10 meccsbõl CSAK 1x voltam 2. helyezett minden egyes alkalommal nyertem, mindezt Assassinateben... Legnagyobb pontszám 6900 (ez csak a killekbõl... a bónuszokat nem adtam hozzá... amúgy lenne kb. 7990). Átlagos kill 11/ meccs (azon röhögtem, hogy a 2. helyezettnek 10 volt, de 1000 ponttal kevesebbje volt)

Legnagyobb értékû kill... 1200 pontért (észrevettem a támadót... kapott egy smoke-ot... ezután stunnoltam...majd belockoltam... vártam, míg körbeér a kis kés ikon körül a "mutató" majd mivel egy álló csoport mellett álltam, így míg a fókusz mutató körbeért, addig visszablendeltem, hogy megkapjam a hidden bónuszt!

Így Incognito: 300 + Hidden bónusz: 200 + Poison: 200+ Greater Variaty : 400 (ez azért jár, ha sokféleképpen ölsz) + még kaptam 2 db 50-est is, ezt nem tudom miért!

A másik szép killem, amikor az ellenfél besétált abba a haladó npc csoportba, ahol én blendelve voltam és kapott arcába egy adag mérget úgy, hogy észre sem vett... Eredmény 1000 pont, ezért a megmozdulásért!

ac
Ha jól emlékszem fent van a torony tetején.

Kongy
Eleve 19-es szinten oldódik fel a templar vision, és sztem az E-vel kell aktiválni, mivel gyakorlatilag ugyanaz mint az eagle vision a single-ben.

Kongy
#3918 - már megkérdezted egyszer nem is olyan rég, ezt kéne már felfogni végre....