Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
segítsen valaki pls.
bármikor lépek be a játékba mindig elfelejti hogy voltam már multizni intrót behozza és elfelejti a neveit a classjaimnak is.pls mit tudok tenni?
Kongy: a banner alatti szöveget igazítsd meg pls mert az egész szöveg (a játékosok neveivel együtt) egy link lett ami a warez topikba visz
Am Kongy sztem próbáld ki, legrosszabb esetben meghalsz
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
csak view point magasságból lehet használni?
és ha igen, akkor pontosan hogy? Melyik gombbal lehet aktiválni?
Nothing is True, Everything is Permitted
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
hozzásegít egy kicsit a dologhoz. Egyébként cliffhanger, tehát senki sem tudja, AC3-ban kiderül minden.
Itt pedig van egy jópofa teória (best answer)
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most asszem a 7.-ik résznél vok
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
nem ezért van az az uplay hogy ne kelljen? vagy crackel megoldható?
Amúgy nagyon fasza a játék nincs sok változás, de pont annyi plusz van benne amitõl mégis érdekes lesz. Szerintem megint nagyon jól eltalálták. Amúgy a multi milyen azt még nem próbáltam? Van sok ember vagy még gyengélkedik a felhozatal? Kicsit félek tõle mert elég sokat bénázok, de majd megszokom újra az irányítást. Egyébként játszik valaki gamepaddal?
Ezen a lapon látod az elérhetõ Rewardokat: Köztük ott a Da vinci DLC, melynek jobb oldalán ott a REdeem Now felirat... erre csak rákattintasz és már kész is!
Szintén a Rewardok között látod a (legalsó) a HEllequin nevezetû multis karaktert... ennek feloldásához 40 uplay pont kell, melyet megkapsz, ha játszol a játékkal!
Harlequin megnyitása: Amennyiben a dobozban találtál a CD kód mellett egy + kódot (bónusz kód), akkor azt a játékba belépve az Extra menüpont alatt tudod beírni (van ennek egy külön menüje)... ott beírod és már meg is nyílik a multis karakter!
Remélem tudtam segíteni. 😊
Amúgy nekem van 2 profile setem amit használok: az egyik a smoke bomb & morph, ezt manhuntban szokásom, ha üldözött vok fõleg, a másik a throwing knife & hidden gun kombó. Ezt meg üldözõként ajánlom. Aztán van még olyanom h disguise & smoke bomb, de sztem sokat nem érek vele, kb annyit mint a morph-al, viszont a morph tartósabb, ezért hasznosabb... Ha meg disguise-olsz, és pont az ellenfeled elõtt változol át/vissza, akk is le lehet leplezõdni elég gyorsan. Én így kaptam el nem is egy embert...
Hogy miért rossz, mert felfed az ellenfeled elõl... 2 ability-t jobban is fel lehet használni sztem!
A mai nap folyamán 1x engem is kivágott a multiból!
Legnagyobb értékû kill... 1200 pontért (észrevettem a támadót... kapott egy smoke-ot... ezután stunnoltam...majd belockoltam... vártam, míg körbeér a kis kés ikon körül a "mutató" majd mivel egy álló csoport mellett álltam, így míg a fókusz mutató körbeért, addig visszablendeltem, hogy megkapjam a hidden bónuszt!
Így Incognito: 300 + Hidden bónusz: 200 + Poison: 200+ Greater Variaty : 400 (ez azért jár, ha sokféleképpen ölsz) + még kaptam 2 db 50-est is, ezt nem tudom miért!
A másik szép killem, amikor az ellenfél besétált abba a haladó npc csoportba, ahol én blendelve voltam és kapott arcába egy adag mérget úgy, hogy észre sem vett... Eredmény 1000 pont, ezért a megmozdulásért!