Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
mért van az hogy eltûnik a menübõl minden? csak a háttér marad meg és a zene, és semmire nem reagál a játék se esc se semmi. pedig nem fagyott le, disconnect után szokott lenni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RatBaG
az az igazság, hogy eddig két napon toltam csak 1-2 órát, nem volt idõm ráállni, mint máskor. szóval full para volt, ahogy próbáltam túlélni meg becserkészni, ezer felé figyeltem, így a suttogást se hallottam meg. o_O

Per Aspera Ad Inferi.

Én is kurva sokáig nem hallottam. A jétkban Rómában van egy rész ahol folyton ezt a "számot" hallani. Akkor belemászott a fülembe aztán onnantól rendben volt az mp-ben is. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Mer csalsz. <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Hogy nem lehet észrevenni a suttogást? xD Mondjuk mikor haver átjött kipróbálni õ sem hallotta. Én meg igen, mondom neki mingyárt megfognak ölni, itt a suttogás. Az meg: hol, hol? Milyen suttogás? Én nem hallok semmit 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Már linkeltem 😄
És még összesítettben is az elsõ 😄
a punkbuster miért kickel ki folyton a multiból?
elitehun
Mámint hallatszik XD
Prince23
Hazai pc eladások

PC:

1. Assassin's Creed: Brotherhood
2. Total War: Shogun 2
3. World of Warcraft (elõfizetõi kártya)
4. Dragon Age II
5. Assassin's Creed II
6. Assassin's Creed
7. World of Warcraft: Cataclysm
8. The Sims 2
9. Call of Duty: Black Ops
10. Counter-Strike: Anthology

RatBaG
azt használok. egyéb jó tanács? <#idiota>
vmi gameplay videót nem tudtok, ahol jól "látszik"?

Per Aspera Ad Inferi.

Stunra is jó, simán megéri. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Kipróbáltam. 😊 Nagyon hasznos kis ability. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Nekirohansz charge-al a mókusnak vagy berohansz a tömegbe, ha nem tudod melyik õ és lebénítja az áldozatodat. Asszem 100 pontos móka, tehát nem éri meg.

[merlinw.org]

olyasmi lehet,mint mikor futsz és fellököd az embereket..letepered és kinyírhatod...

"Charge (level 21)
You rush straight ahead, scattering the crowd, and pounce on your target. Like a bull. An assassination bull."
Ha viszont a tetõ szélén akarsz stunollni vigyázz; én úgy jártam, hogy (mivel ugyan az a gomb) stun helyet lefüggeszkedett a tetõrõl. Persze rögtön észrevett a vadász és lerugot. :/

MerlinW
Köszönjük Tesco😊

[merlinw.org]

Kongy
Megkaptam a charge-ot. Vki elmagyarázná h pontosan mire jó?

elitehun
Használj fülest
hát én sem,pedig ugrottak már rám párszor😊
RatBaG
na ezt a suttogást még sose vettem észre.

Per Aspera Ad Inferi.

elitehun
Utóbbi
ha az üldözõd közel van hozzád akkor suttogást hallasz
elitehun
Az én agyvizem is felment amikor te másztál fel a tetõre^^
RatBaG
ha belockolod, akkor hogy jelez neki?

pl mi ez a szívdobogás? az most azt jelenti, hogy a seggemben van az üldözõm, vagy én vagyok a célpontom közelében?

Per Aspera Ad Inferi.

Atkamon
Hát, ahhoz fel kell mászni, azt meg meglátja... 😊

CroftManor
Ha vki fent van a tetõn és pont úgy áll, akkor letudod rántani a tetõrõl. Fogod és kézzel lerántod. Olyan 500-600 pontot lehet érte kapni. 😊

Egyébként a Running Monkey-k nagyon károsak a játékmenetre, mert az alapból normálisan játszó játékosokat is egy idõ után arra sarkalják (negatív aurával vagy a fene se tudja, hogy mivel), hogy õk is átmenjenek majomba!

Fõleg akkor jön ez elõ, ha a tetõn ugrálókat nem is lehet osonva elkapni... így fel is megy az ember agyvize tõle... (de hányszor van olyan, hogy a majom felettem van a tetõn és csak egy hidden gun kéne és már hullana is lefelé... persze nem vesz észre, de ott bámul amíg hátulról le nem szúrják... ilyenkor szoktam azt csinálni, hogy belockolom és akkor betojik és elkezd rohanni...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Olyankor néha elfog a vágy, hogy ledurrantsam õket hidden gunnal... de tudom, hogy akkor nem nyerek... így ellenállok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt velem is eljátszották csomószor: Füstbomba ment... stunoltam a delikvens-t... gondoltam begyûjtöm a fókuszt is mérgezés elõtt... erre megölnek hátulról... baromi idegesítõ tud lenni!

Már nincsenek (annyian), de régen... haj-jaj un "running monkeys"-tõl harsogtak a külföldi forumok, a legcifrább káromkodások össztûzében.
Szóval kitartás, idõvel kikopnak a Call of Dutty-sok. 😊

CroftManor
Boxon nincsenek ilyen futkosó egyének, mert tudják h 100 pontért nem érdemes leölni õket. Réggeben talán voltak.

Tegnap én is kikaptam egy két meccsen, volt egy gyerek aki a világ ranglistán a 6. helyen van és akárhogy próbálkoztam, csak a 3. lettem mindig. Nagyon ravasz, leütöttem azt aki engem lockolt be, fókusz killel akartam megmérgezni, erre ez odajön, benyomja a füst bombát, a célpontomat megölte, engem meg megmérgezett. Szidtam is õt rendesen xD

Sziasztok.
Van akinek a radarja csíkosodik lent amikor megy a karakterrel,illetve mikor bele lépünk Róma térképébe a menüben?
Mikor nagyítom kicsinyítem a térképet vagy mozgatom csíkos lesz egy kicsit.
MerlinW
Csak addig, amíg õ nem támad.

[merlinw.org]

Rage47
azt írja, shifttel háríthatom a támadómat, de nem sikerül sehogysem...
Kongy
Az össze-vissza sprintelõ hülyegyerekeket utálom, mert hamarabb odaérnek a célpontomhoz és lekapják 100 pontért, holott én lassan menve, inkognitóban 600-ért is megölhetném...

Kongy
Az inkognitó jelzõ kérlek szépen a jobb felsõ sarokban az ellenfél portréjánál van. Ha high profile akciókat hajtasz végre, magyarul sprintelsz, ugrálsz, stb, akkor átvált silent-re (+100), majd discreet-re (ami már csak +50 pontot ér), majd pedig beindul az üldözés, ha nem fejezed be a futást. Ha futva kapod el az ellent az már csak 100 pont, gyakorlatilag semmit sem ér.

MerlinW
OFF:

Nem tudom ki ismeri a Bloody Good Time címû játékot, az is Wanted szisztémájú, vicces FPS. Assassin óta verhetetlen vagyok benne😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igen.. én is már kaptam magamat azon, hogy a tetõn ugrálok a buták után, miután meguntam, hogy majd' 2 perce nem volt hajlandó lejönni és más sem ölte meg. A srácok persze többnyire utolsók lettek, én pedig nem tököltem adtam nekik 100 pontot és célpontot váltottam (kergetõzni nem akartam, mert egyrészt ugye idõpocsékolás másrészt, lévén a top3-ban voltam, mindig minimum ketten voltak a se**emben😊).

[merlinw.org]

Ebben a futó majomkodásban tudod mi a szomorú, hogy az embert elkapja a nemtudom micsoda és pl... én is elkezdem ugyanazt csinálni és utána csodálkozom, hogy kikaptam!

Ez a multi is mint sok minden más észjáték.... nem lehet õrült módon rohangálni... néha elfelejtem és akkor bizony elvernek... holott a türelmes várakozás sokkal többet ér(ne)!!!! Aztán mikor magamra erõltetem a türelmet és a taktikát, akkor bizony meghozza az eredményét!

Csak hát fáradtan már nem olyan az embernek az önkontrollja, mint általában!

MerlinW
Áháá.. így már érhetõ. Ma is játszottam ~10 meccset, volt egy két borzalmas... mikor minden célpont sprintel a tetõkön 10 percen át... vért izzadtam a trófeákért. Meg jöttek a hidden gun-os csókák.. gondolom amiatt az 1200XP-s challenge miatt. Természetesen mindig akkor szedtek le, mikor végre sikerült az ellenfél elé kerülnöm..😊 Mondjuk 3. hely alatt ma sem nagyon végeztem😊

[merlinw.org]

The Protector
az inkognitó az ellenfélre vonatkozik.Azaz hogy akire vadászol mennyire feltûnõ(ugrabugrál,meg futkosik).Aztán lehet h hülyeséget mondok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Ezt az inkognitós dolgot magyarázzátok el nekem😊 Én eddig rejtõzködésbõl kinyúlva is csak max 600-700 pontot tudtam bezsebelni.
A leírás annyit ír, hogy ne használjak high profile-t (az a space vagy a jobb egér?)

Más. Kipróbáltam a manhunt-ot.. háát elég idétlen játékmód..😊 Mondjuk a wanted, assassination és alliance-en kívül mind az😊

[merlinw.org]

Amikor van az ellenfelednek nem hazudok 8000 pont elõnye (nekem 4500 volt), akkor azt már nem tudod behozni 3 perc alatt...

Kongy
Én azt bírom a multiban h 1 öléssel elsõ lehetsz. Pl nekem volt 100 pontom, egy rusholós killbõl wanted elején, meg is öltek vagy 5x, aztán beindultam, és egy teljesen incognito-s killt csináltam, kaptam érte 1200 pontot, a 2X-es szorzó (loss streak) miatt. 😄 És 7.-bõl 2. lettem, aztán meg elsõ, de csak a meccs legvégére. 😄

Amúgy az én kedvenc karakterem a Phariah. Olyan kis cuki a maszkjával, meg azzal h osztja a headshotokat pisztollyal. 😄

Ám már csak pár 1000 pont kell a level 50-hez!!!

Már most mondom, hogy én szombaton 20-kor nem fogok ráérni multizni!

Ehhez hozzá kell tenni, hogy 150 fölötti meccset nyomtam már!

Igazából nem engem ölt meg többnyire, hanem a többieket, de õket darabokra szedte (10 alattiak voltak)

Ingram vagy valami hasonló... vagy csalt vagy nagyon jó, de én még ennyi pontot senkinél nem láttam....<#wow3>

JethroHUN
Mi volt a gyere neve?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ezért nem szabad hulla fáradtan leülni multizni...