7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#4991 Nyomva tartod a támadásgombot. -
#4990 Hosszan nyomd a bal egérgombot, és a iránygombokat nyomd másik ellenségek felé. -
#4989 hogyan kell használni a dobótőrt vagy a pisztoly mint másodlagos fegyvert h nagyobbat combo-zhassak? warez topicba nemhajlandók válaszolni :/ -
#4988 Akkor mindjárt bekapcsolom pár percre, és megnézem hogy úgy megy-e -
#4987 okidoc -
#4986 na akkor az estéről annyit, hogy invelem, azt aki online van ranked meccsre, és aratunk egyet. :) -
#4985 DMZ - demilitarized zone - azaz ha bekapcsolod, az megadott gépre nem vonatkoznak a tűzfal szabályok. Amolyan szervíz mód. Olyankor érdemes ideiglenesen bekapcsolni, ha valami nem stimmel a tűzfallal, illetve kideríthető vele, hogy a fallal van-e baj. Természetesen nem célszerű az állandó használata. Steam pl nem is hajlandó kapcsolódni a szervereihez DMZ mellett biztonsági okokból. -
#4984 Még egy utolsó kérdés: a Router tűzfalában a DMZ mód mit takar? Mármint persze, le van írva, de miben változik meg? Azt pirossal kihangsúlyozzák hogy nem véd a hackerek ellen :D -
#4983 Elvileg ugyanúgy mint a single-ben a counter. Nem nyomkodni kell, hanem abban a pillanatban lenyomni a shift-et amint emeli a karját az ellenfél. Nekem is csak 2-3x jött össze:) Ha sikerül, annyi történik, hogy elhajolsz a támadás elől és kapsz ismét 2mp-et a stun-hoz. Szerintem csak akkor működik, ha közel van az ellen. -
#4982 Azt tudom, én is mentem már át zárt ajtón :S Jó lenen tudni hogy működik ez a counter-stun most gyorsan kell nyomkodni? a gombot vagy folyamatosan? mert néha érdekes hogy hátbaszúrásból leütnek. Ha folyamatosan, akkor már tom is h "csalnak" makrós egér és annyi, be kell állítani, vmi programozható gombra, h mp-kén pl 20 stun gombnak feleljen meg 1 gombnyomás. -
#4981 Stáblista végén nyomsz egy resume-ot és oda mész ahova akarsz. Küldetéseket pedig a DNA menüben játszhatod újra. -
#4980 Érdekes, megpróbálom, köszi nagyon :) -
#4979 Perzse, van aki élvezi a játékot és vannak az elvetemültek...:) Emlékszem, még 99 környékén voltam az Almási téri szkp-ban Quake (1) bajnokságon (mint néző). A népek szinte vertexek között mozogtak:) Texturák, HUD, minden kikapcsolva:) Szemmel követhetetlenek voltak a meccsek:) -
garaib #4978 Légy szíves azt valaki meg tudja mondani, hogy miután végigjátszottam a játékot valahogyan visszamehetek Róma városába, hogy elvégezzem a maradék küldetéseket? Sajnos a stáblista után ha kilépek és újból belépek csak a leges-legvégét játszhatom újra. -
#4977 A windows tűzfalat nekem évek óta első dolgom kikapcsolni. Egyrészt mert Kaspersky KIS-t használok, aminek van sajátja (amit szintén kikapcsolok, router lévén), másrészt, mert a router elvégzi a dolgot rendszererőforrás kaja nélkül.
Kockázat nincs, ha rendesen be van lőve a router tűzfala (általában alapból tiltva van minden, csak az alapvető portok vannak nyitva (http, https, pop3, smtp, stb). Több tűzfal esetében logikusan összeakadhatnak. Amit a szoftveres kienged, azt a router megfoghatja, amit a router beenged, a szoftveres megfogja, stb. Ez ugye semmi jóra nem vezet:)
Tehát igen. El kell döntened melyiket használod, és az összes többit ki kell kapcsolni.
Én a router-ét használom 8 éve és semmi bajom nem volt vele soha. -
#4976 Nekem amúgy semmi hátrányom nem származik az FPS-ből, max grafon megy a játék hibátlanul. Azért nem fogom levenni a grafot h 5 fps-el többem legyen... CoD-ban is így vok ezzel. Én azt is max grafon tolom multiban. :D -
#4975 Kicsit bugos néha a játék. Én mindig azt csinálom ha üldözök vkit h belockolom, és folyamatosan nyomogatom az ölés gombot ha közel vagyok hozzá, és a minap így történt meg velem h befutott az üldözött egy chase breaker ajtón, én meg átrepültem ab csukott ajtón és megöltem. -
#4974 ...hát aszem én ezt a gamet végleg, feladom a francba. kibaszot fps játék ez is mint a cod, vagy bf. Ahhoz meg nincs gépem hogy kitoljon 200as frameratet... mert az hogy semmit nem ér a mute, vagy as smoke amit ÉN dobok, az már szánalmas. manhutban, közelítek gy üldöző felé, aki éppen kinyírt egy civilt, mute kb 1 arasznyi távolságból, képernyőn mérve, ütném, le de erre leszúr. Vagy a füst, ledobom, és átszaladnak rajta. De ha én vagyok vadász rajtam persze azonnal hat a füst még szinte meg sem jelet az effekt már le vagyok ütve. Pedig nem akad a játék, 30 szinte mindig megvan... -
#4973 Hmm, biztos hogy lőjem le a gyári tűzfalat? Olvastam hogy a routeré tényleg jó, de megéri kockáztatni? Vagy egyáltalán van kockázat? És ezenkívűl a vírsuírtót magát, vagy a tűzfalát (ha van) kapcsoljam le? -
#4972 Hmm, akkor mehet, benne vagyok. -
#4971 Mindenkit szívesen látok.
Amúgy ez ugyanaz mint a Wanted, csak 2-es csapatokban, tehát itt van 1 társad. Ennyi a különbség. -
#4970 Mehetek, de még sosem játszottam Alliance-et...:) Tehát ön dönt:) -
#4969 Még mindig Alliance-ozni vágyó SG-seket keresek estére! -
#4968 Csak próbaképpen: ha van, szoftveres tűzfalat, vírusirtót kapcsold ki, routeren állítsd magad DMZ-be ha annak a falát használod, és próbáld úgy, mennie kell.
Fontos: Csak egy tűzfalad legyen. Vagy külön szoftveres, vagy vírusírtó fala, vagy a router-é (ez utóbbi a legjobb választás).
Több tűzfal, több vírusirtó egy gépen csak kárt okoz. -
#4967 Én tök szívesen mennék multizni, de mióta először írtam, hogy egyszerűen képtelen megtalálni a játékhoz szükséges 6 embert a játék, még mindig nem tudok multizni... kicsit idegesít, hogy megvettem, és végülis feleslegesen... átolvastam már a külföldi fórumokat (ott legalább válaszolnak), nyitottam portokat, de még így sem tudtam csatlakozni... -
johny85 #4966 kösz a video alapján megoldható ,erre nem gondoltam volna! -
#4965 #4941 hsz, van egy tippem h erre gondolsz. -
johny85 #4964 hali,valaki nem tudja hogy kell bejutni a farkassal jelölt küldetéshez
ahol egy sátor alatt van a küldetés?
-
#4963 Az assassinate a legstresszesebb mód mind közül, bármikor bárki megmérgezhet -
#4962 Na végre megvan az összes zászló Tavaly november óta mondjuk már illő lett volna összeszedni, de a multi lekötött nagyon -
#4961 ...de allianceban felesleges futni, úgyis odajönnek a ti vadászaitok, szépen leütitek őket felváltva így ahogy ratgab is írta, az ő vadászaik meg kénytelenek oda jönni ahol ők fekszenek xD
Ez egy bevált módszer. Én ezt használom. -
#4960 MA ESTE 20:00-KOR RANKED ALLIANCE MECCSRE LEHET JELENTKEZNI NÁLAM! MAX 4 EMBER JÖHET! -
#4959 Visszatérve a futáshoz, ha végig csak sétálok akk nagyon könnyen elkapnak. Tapasztalat! Mármint ez Alliance-re vonatkozik csak. -
#4958 Hát, múlt héten szombaton volt Assassinate SG-sekkel, nekem jó nagy fail volt. Minden játékmód megy csak az nem, ezért inkább kerülöm. Majd talán 50-en, mikor már nem lesz fejlődés. -
ratgab #4957 -
#4956 Nos, azért futok egyrészt, mert a többiek is futnak, és csak így érhetem őket utol, másrészt kifejlesztettem egy módszert, és csak addig sprintelek, amíg látótávolságba nem kerül a célpont. ilyenkor lelassítok, és odalopakodok hozzá, ami már egyből minimum 300 pont. -
#4955 Fúj, utálom az assassinatet :P
Meg nekem a charge sem jön be XD -
ratgab #4954 Ám Kongy koma: Tegnap nyomtuk azt a játékmódot, ami neked fekszik ( lehet ma is alliancozni egyébknét... apropó nem volt jó ability-m, ezért is léptem ki... majd megpróbálom a smoke+chargot, az jobb lesz)
Ma nyomhatnánk egy kis Assassinate-t is, ami nekem fekszik?! Esetleg lehetne egy kis SG-s Assassinate party is... had kóstoljanak bele sokan ebbe a jó kis játékmódba. Ígérem, hogy úgy elfelejtitek utána a Wantedet, mintha nem is létezett volna!! -
ratgab #4953 Nem mentegetőzésképpen mondom, de az Assassinate-ben (csak azt szoktam tolni) 10 perc van egy játszmára és nem ilyen rohanásból áll az egész.
Ott is megölnek, de ott blenddel könnyebben lehet érvényesülni... nyugisabb játékmód!
Egyébként a stunokkal szivattam a támadókat... volt vagy 8 stunom (egyik srácot 1 perc alatt 3-szor stunnoltam... fel se tudott kelni... ha belegondolsz ez stunnonként 200 pont, ha üldöztem volna a célpontokat és észrevesznek kaptam volna rongyos 150 pontot... stun jobban megéri, ha már a poisonre túl rohanós volt a meccs) egy teljes meccs alatt!
Egyébként azt nem értettem, hogy miért futsz mindig... célpont észrevesz már csak töredék pontokat kapsz...
Egyébként meg, ha együtt maradtunk volna, akkor bevárhattuk volna a vadászainkat és stunlockoljuk őket... ekkor nem tudnak felkelni és mivel rájuk is vadásznak az ő vadászaik (akik a mi célpontjaik) kénytelenek oda menni, ahol stunnolva vannak... ennyi... a kör bezárult -
#4952 Én csak 37... Tegnap vagy 8 szintet léptem, rákattantam a Wanted-ra xD