7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5074 A doctor elit gearje, (még a superior is)csak szerintem röhejes? úgy néz ki mint vmi japán samuráj -
#5073 Csak 3 mp? Éles helyzetben sokkal többnek tűnik :P -
#5072 áhá, értem. köszi. -
#5071 Meg kell várni míg betelik a kör (3mp), a kard ikon körül, ha kijelölsz egy célpontot. -
#5070 1 bónuszt nem kaptam még szinte soha (max 1-szer). Ez pedig a Focus. Miért jár? -
#5069 Remélem a fókuszt megvártad. :) Amúgy velem a fókuszt nem lehetne eljátszani ha leütnél, mert nekem be van állítva a resistance. Így tök hamar feláll és így max 150 pontot kapnál: kill+discreet miatt. Ajánlom állítsátok be ti is, hamár megvan. Volt olyan, h vki le ütött és elkezdett körözni mellettem, de nem számított rá h hamar felállok, így aztán gyorsan nyomtam egy smokeot és stun :D és én öltem meg fókusszal + poison. Biztos szidott, mint a bokrot xD -
#5068 -
#5067 Én önállóan megtaláltam mindent:) -
ratgab #5066 Tetőről kaptam el, szóval esélye se volt! -
#5065 Ezt ismeritek, nagyon jó interactiv map
Rákattintva felhozza a videót, hogyan is kell elérni a dolgokat. -
#5064 Tényleg... marhajó, az Ubinak lesz dolga a patcheléssel... -
#5063 Na látod :) biztos már vagy 5 perce állt ott xD és ugye milyen jó kis incognitos killeket lehet így összehozni! De azért vigyázz vele, lehet egy smokeal vár, amint meghallja a suttogást. -
#5062 úgy nem is fogsz tudni sajnos, még ha kék is a néz, a friend listában ,akkor is hibát fog ki írni... session unreacheable :S -
#5061 De, csak közbejött vmi, szal sztem át kéne tenni vmikor máskorra. :D -
#5060 Jah izéé: penge468 a nickem -
#5059 Engem is felírhattok ha gondoljátok, plusz felvehetnének páran barátnak, úgy még nem próbáltam csatlakozni sehova -
#5058 Nekünk nem játszani kellett volna 8-kor?:) Most nézem az órát:D -
#5057 Pl Marquis + Captain + Knight tök felesleges sztem. Gyakorlatilag ugyanazt csinálják, csak más a skinük... -
#5056 Sztem így is a kelleténél több Persona van. Más játékban fele ennyi nincs. Van 3 class azt cső. (pl BF BC2-ben) -
#5055 Az a durva h eddig nem hallottam a suttogást egyszer sem, de MA valamiért elkezdtem hallani, és azóta hallom. :D Lehet hülyén hangzik, de így van. :D Néha kicsit skizo feelingem van a játékban. :D -
Although #5054 Hú akkor sorry, erre nem gondoltam..hm úgy tűnik nem vagyok tapasztalt multi játékos :) a Conanba soha nem volt ezzel problémám ott vagy túléltem vagy nem :) Persze ott is van lehetőség a menekülésre, de ez igen ez tényleg nyomos érv lehet :) -
#5053 Persze, aztán nem lehetne elrejtőzni... Ez direkt van így, hogy mindenkiből sok van... -
Although #5052 Azért tehetnének bele kicsit több különböző profilt, mondjuk pár százzal, ez így olyan unalmasnak tűnik mindenkiből több ezer van :) -
#5051 El kell fogadni a tényt, hogy óvatlan voltál:) Bármit csinálunk körülnézünk. Én általában ha hallom a suttogást, először tőrbe csalom az üldözőmet, majd utána ölöm meg a célpontomat. Ha nincs suttogás, akkor nem vagy az üldöző közelében, nyugodtan dolgozhatsz. Magyarul figyelni kell mindenre. -
#5050 Nem tudtok valamit arra az esetre, hogy amikor leölöm a célpontot, általában egy pár másodperces animációt nyom be a játék hogy késelem szét, viszont ha ott áll mellettem az üldözőm ebben a pillanatban, egyből az animáció után leöl. Egyszerűen esélyem sincs, bármit csinálok, ahogy megölöm a célpontot engem is leölnek. Nem tudjátok mit lehet ilyenkor csinálni? -
#5049 Itt van Croft videója, nézd meg hogy s mint. -
#5048 Pontosan:) 4 precíz fókuszos, inkognitós gyilkolásból és 4 stun-ból megvan a 3-4000 pont.
Én az eddigi 300+ gyilkosságomból egy kezemen meg tudom számolni, hány rohanós 150 pontost csináltam. Ha észrevesz az ellenfél, akkor sem rohanok utána hagyom, hogy elmenjen. Így nem vesz észre az üldözőm, ráadásul még időt is spórolhatok vele.
Minimum 350pontot kapok egy áldozatért, de általában 450-600 között. Stun pedig 300 körül van asszem. Mostanában 2500-5000 pont között vagyok wanted-ben, ellenfelektől függően. -
#5047 Akkor most Sam Fisher módra kell? nálam ez a lassúságot és a precizítást jelenti :D -
#5046 Én csak addig rohanok míg nem jön látótávolságba a célpont. :P Mondjuk van olyan szituáció, mikor muszáj futni, mert rajtam van az üldözőm, mert látta h leöltem egy célpontot. :P -
#5045 Jaaaj pont te mondod ezt? :D -
#5044 Mert kapkodsz. Ha meglátod a célpontot NE fuss, és akár 600 pontot is kaphatsz. De 300-at minimum. -
#5043 nektek is csinálja azt hogy ha rámegyek a play online ra akkor csak keresi a játékosokat de nem talál?:D -
#5042 Ma végigvittem a single-t... Hát... nem mondok semmit... :D Durva... :D -
ratgab #5041 Ez nem kérdés, mert így öltem meg az egyik delikvenst. 2 ugyanolyan doktor állt az egyik bolt előtt... az egyik hadonászott a kezével a másik nem... utóbbit választva jól döntöttem!
Imént játszottam egy sráccal, aki mindig az utolsó pillanatban vitt be még egy döntő kill-t így zsinorban 5x lettem második mögötte! Kicsit volt csak bosszantó! -
#5040 Multin átlagosan 1700 pontokat szerzek, de vki 3500- meg 4500-al végez. Most lettem harmadik. 4-es szinten vagyok. eddig ez a legjobb helyezésem.
Meg közbe tolom a single-t is. Kurva jól összerakták ubiék ezt a gammát. -
#5039 megvettem én is a játékot! kérlek írjatok fel a multiplayer nevek hez illetve adjatok hozzá friend nek!
a nevem "mgjani"
köszönöm. -
johny85 #5038 csövi a christina nevű lédyt valaki nem tudja hogy kell befűtenni?
-
#5037 Jó de csak egy idő után hagyja abba -
#5036 csak az a kérdés, hogy ezt az üldöző is látja-e? Mert ha igen, akk gyakorlatilag felesleges a templar vision, sőt... azzal kiszúrnak.
-
ratgab #5035 Amit mondtál korábban, hogy a játékos karakter egy idő után nem beszélget, nem gesztikulál... ez nagyon igaz... az imént teszteltem és totál bevált!