Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a másik 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[merlinw.org]
[merlinw.org]
amúgy majd TS ipt mondjatok már stb ... 😊 addig is maxolom a szinglit 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Még hiányzik a 10 m dobni a fegyverekkel (azt mindet egyszerre kell, vagy jó külön külön is?), 5 lóra ráugrani és lelökni a gazdáját (3 után valahogy mindig elrontom), anélkül, hogy leszálnánk róla, meg az 1000 (vagy 10000) florian nyerése kocázással (meg két mp achivement, de az ugyse lesz meg soha).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elõre is köszi a segítséget!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A trójai falófasz!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
és már meg is nyílt a trójai pályarész😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kapard le az x-eket alatta van a kód<#action>#action>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Küldött nekem az 576 letöltõkódot az extra tartalmakhoz.
Azt hova kell beírni?
23,8 angol font + posta (zavvi.com, game.uk), vagy 8900Ft (cdgalaxis, 576)
Márc. 24-ig volt 6000Ft a Tesco-ban, arról lemaradtál sajna.
[merlinw.org]
Tegnapi nap folyamán tovább tökéletesítettem a játékom... Azt hiszem kedden értem el a level 50-et... Összes pontból világszinten 70.... összes killben a 30. vagyok jelenleg....
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
stb. miért van ez? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak nem tudtam milyen küldetést takar az egyfejû német sas-jel,aztán beleszaladtam😊