7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5114 Ááá, ezzel én is mennyit baszakodtam... :D -
#5113 Alt+F4-el csodálatosan ki lehetett lépni és semmi mentés probléma nem volt :D -
vzajcev #5112 Pici off.
Nem könnyű az assassinok élete -
#5111 de ha Piripócsújfalun laksz akkor soha -
#5110 100% hogy hétfőn megkapod. -
#5109 90%? Annyi nem elég... :D -
#5108 Ha megérkezett a csomagindítási értesítés, és hétfőt írnak, akkor 90%, hogy hétfőn jön. -
#5107 Akkor hétfőn jön -
#5106 CD Galaxisnál mennyire megbízható a kiszállítás dátuma? Azt írja, hogy valszeg hétfőn jön. -
#5105 Nekem van... de már csak a falon. :D -
eN00 Begger #5104 Keresek ACB posztert. Ha van esetleg Ac1-es vagy AC2-es poszter, akkor is írj. Csak privátban keressetek. -
#5103 Oh, nem ismertétek eddig Toby-t és a literal trailert?:O Azt hittem ez alapmű itt mindenkinek:D -
#5102 Nem eladni kell őket, hanem a Shop Quest-et kell kiválasztani az Assassin Hideout-hoz legközelebbi boltokban és ott beváltani a dolgokat. -
kkn #5101 Most mi van a boltok kéréseivel? Már egy rakatot eladtam a megjeleölt boltoknak a cuccokból, de mindig nullázódnak. Most csak összegyűjtve, egy mennyiségben teljesül a kérés? Ez lenne aztán a kitolás. Mert akkor marhára megszívtam.
Vagy majd, ha meglesz, akkor számolja össze őket? -
#5100 ja, most nézem. :D hangosan röhögök a videóin xD -
xido #5099 érdemes a többit is meglesni tőle..Tron brutál..aztán van egy Win paródiája is,elég jól énekel a csávó alapból:) -
#5098 Dettó, én is. :D Mondom mi ez a buziság, aztán rohadtul megtetszett. :D -
xido #5097 első pillanatokban fujjoltam...aztán...kész...nem normális:) -
#5096 Nagyon nagy. -
#5095 -
xido #5094 Na ez megint érdekes bug volt..láthatatlan emberek:)
Megyek be kis sikátorba,orra esek..körözgetek,hátha fal volt..orra esek..erre meg tudtam fogni a levegőt,ütni,leszúrni,jajgatott,kifoszthattam...:))
Belefutottam a 3.harlequinbe az 5ből...erre rutinból beledobtam a vízbe én állat,holott csak leverni szabad:) -
wendi1106 #5093 szeretném megkérdezni TS vagy ventrit használ e ez a kis közösség ? -
#5092 Jólvan, túltárgyaltuk, mikor elküldtem láttam, hogy nem az ami, de végül is az ami, mert azt is jelenti, más kérdés h nem hangzik jól ebben a szövegkörnyezetben.
Most megyek alliance-ozni. Aki fent van, azt invelem. -
wendi1106 #5091 én is megvettem a játékot szóval engem is vegyetek fel/írjatok ki :D wendi1106 -
Reg5 #5090 A "truth" az esetek 95%-ában igazságot jelent, ahogy itt is. -
#5089 Inkább igazság a truth, mivela true is igaz-t jelent... Meg a valóság az reality :)
Amúgy úgy jobban hangzik szerintem, hogy "Míg mások vakon követik az igazságot, emlékezz: semmi sem igaz. Míg másokat erkölcs, vagy törvény korlátoz, emlékezz: Minden megengedett." -
#5088 Na, megbeszéltük :D -
#5087 igazság* -
#5086 Most így ránéztem a szótárban, és mind2t jelenti, szal igazából mind1 is. :D -
#5085 Hát a truth szerintem sokkal inkább ingazság, márcsak a 2. rész miatt is. De amúgy tényleg mindegy, a lényegen nem változtat :) -
#5084 A Truth leginkább valóság, de lehet igazság is. Igazából majdnem mindegy. :D -
#5083 Annyira nem hangzik hülyén, csak az eleje :D -
#5082 Lefordítva amúgy nagyon hülyén hangzik. :D "Mikor mások vakon követik a valóságot, emlékezz, semmi sem valós. Mikor mások erkölcsileg, vagy a törvény által korlátozva vannak, emlékezz, minden megengedett. A sötétben dolgozunk, hogy a fényt szolgáljuk. Bérgyilkosok vagyunk"
Na, ez az én fordításom. :) Nagyon hülyén hangzik, nem? -
#5081 "...csak szar érzés ha valamit nem értek"
Hmm, biztos... Szerencsére velem ilyen még soha nem fordult elő... :D -
#5080 Sajna nem fér ki. De itt van: "Where others blindly follow the truth, remember, nothing is true. Where others are limited by morality or law, remember, everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are Assassins.
-
#5079 Azt teszem, csak szar érzés ha valamit nem értek... :D -
#5078 Örülj... :D -
#5077 Nah ez érdekes... megnéztem a net kapcsolatokat, és ugye ott van a router, meg a modem. Nah alapból routerrel vagyok csatlakozva, és fogtam, és felmentem a modemre is. WTF? Mindkettőn fentvagyok egyszerre, és így lazán felmegy a szerverekre... pár mp alatt... ötlet? -
#5076 Fasza. De akkor már az első idézetet végigmondhatnád :) -
#5075 apropó, kinek h tetszik az új aláírásom? :D