Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem én vok a hibás az unreachable miatt.ink kilépek és a végén hivjatok vissza amikor már mindenki bent van...
JethroHUN
nekem is unreach... van egyáltalán bárki aki tud csatlakozni? nagyon béta még ez a mutli... mint az ubi szervere kb

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Renjike
jövök mert?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
kaptam 1 invet fogadnám el és unreachable mondom 😮

Weasel te jösz?mert az jó lenne 😄
geng20 is jönne ha befér 😛

Renjike
én iszonyat ideges lettem most aliancot jácottam és 2 bohóc volt ellenünk és a pálya másik oldaláról a háztetõrõl a fedett épületbe lazán belõtt és így öltek meg vagy 6 szor.

okok belépek aki jön ma az vegyen fel friendnek: barcageri
persze más is felvehet csak õk mindenképp😄

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

figyi én is fogok.Xfiren fent lesznek.
Kongy
No, sztem most már be lehetne lépni a game-be, és akkor invelek, 8-kor el tudjuk majd kezdeni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Egy 5-6 perc múlva léphetsz is be akár. 😊 Én valszeg fogok videót/képeket rögzíteni a játékból. Esetleges rossz teljesítmény ebbõl eredhet. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nah sztem mehetnek az invek.Majd 20.00-kor elinditod a meccset.Sztem midnen szombat este kéne rendezni egy iet
szólj ha lépjek gammába és akkor invelhetsz is<#smile>

Kongy
Akkor sztem egyelõre meg is vagyunk! Késõbb még jöhetnek mások is.

barcageri.
aki tud vegyen fel.😊

Kongy
Egy nick, és jöhetsz. 😉

Kongy
Lassan meg is vagyunk, eddig 4 biztos résztvevõ van, még 2 ember jöhet. Már jelezték itt mások korábban h jönnek csak nem emlékszem kik. 😄

én az az Exe-s buzi xD.valami executioner
hali
én is jöhetek az esti játékba?

Kongy
Még 20 perc, lassan megyek a játékba. 😊 Phariah leszek, ez már tuti. 😊

Kongy akkor küld l0lhunternek is meghívót. megyek! Ki nem hagynám!
Kongy
Sztem 2 menet biztos lesz, de egy órába belefér 6 is. 😊 Majd válthatunk játékmódot, csak alliance-al kezdünk, az tuti. 😊 Amúgy mi a nicked? h biztos tudjam. 😄

Renjike
én nem 😄 nem vagyok még olyan jó meg sok cuccom nincs meg 😊 de nagyon várom 😊 és hány menetet jáccunk? mert felõlem egész éjjel is jácchatunk 😄 úgy is AC-zni szeretnék éjjel.

Kongy
OK. Majd invellek. Már csak fél óra! Izgatott vagyok még én is. 😊

Renjike
ja engem is ink invelj tuti megyek csak lehet elfelejtek írni 😄 mert közbe jáccok .

JethroHUN
Engem majd invelj pls, addig megyek egy kört

Kongy
Most 8-ig itt figyelni fogom a hsz-eket, aztán pontban 20:00-kor vagy pár perccel elõtte elindítom magát az ACB-t és ott remélem majd jelentkeztek. 😉

Jólesz remélem. 😛

Kongy
Egy NPC átváltozik olyanná mint te vagy, és elkezd sprintelni. Hasznos menekülésnél nagyon. 😊 Vigyázzatok ma este bevetem ellenetek is. <#nevetes1><#eplus2>

Ha valamit nem tudtok, vagy vmi nem világos nyugodtan KÉRDEZZETEK itt a fórumon 8-ig!

Szalad!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó Multizást Srácok!!!! Én megyek 20h-tól <#pias>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
DECOY az milyen mûködés közben? csak megjelenik egy npc vagy pl el is szalad?

JethroHUN
hát ahogy már hallottam mûködés közben... nem fûznék hozzá sok reményeket <#hehe>

Kongy
Bemelegíteni el lehet kezdeni amúgy. 😛

Kongy
Szerintem a legjobb megoldás az ingame voice chat! "G" billentyû megnyomásával akárki hozzáfûzhet akármit a játékhoz.

Kongy
Fontos tudni, hogy CSAK 5 ember számára van hely (mivel a 6. én vagyok).

JethroHUN
lol, sub channel? esetleg

Kongy
Az oké, de tudod mivel alliance lesz, ezért sztem mégse olyan jó, ha halljuk az ellenséges csapatok terveit, kommentjeit. szvsz.

Kongy
Mint már mondtam: persian0077. Ezen leszek elérhetõ, ide írjatok majd, mikor invelek játékosokat (esetünkben SG-seket) a játékba.

JethroHUN
Senkinek nincs TSe? esetleg szerver? mert van publikus ts
IP: voice.teamspeak.com
pw: nincs
Csinálok vagy vki csinálsz egy szobát és annyi bárki feljöhet

Renjike
és mi az ingame neved? 😊

Kongy
Lószar se lesz, köztereken a nagyobb világítást igénylõ épületeket áramtalanítják, de a lakosságot ez nem érinti. Jól néznénk ki....

Kongy
MA 20:00-kor találkozunk!

Amúgy aki szeretne még jönni mindenképp, az nyugodtan írjon rám ingame, meg lesz hívva a játékba.

Renjike
amm tényleg lesz áramtalanítás?

nem is szar,pont passzol,jót röhögtem,hogy rátoltad az 1 órás áramtalanításra😊)
Kongy
Elmondom ma este 20:00-kor hogy lesz a multi!

Szóval ÉN (persian0077) nyitok egy Private Game-et, és abba meghívom azokat, akik online vannak fenn nálam, mint barát. Ez 6 db embert jelent. Késõbb lehet váltás/csere...stb. ALLIANCE-ot fogunk játszani, tehát majd el kell döntenetek ki kivel legyen! 3 csapat lesz, és mindnek 2-2 tagja lesz. Kommunikációt még nem tudom, sztem bonyolult megszervezni, szal nem lesz sztem voice chat. Persze csapattársak skype-on beszélhetnek egymással ettõl függetlenül.

Akk minden világos? Kérdéseket ide, mert alig több, mint 1 óra, és kezdõdik a multi party!

Én amúgy egy órásra tervezem, vagy ameddig ráértek/kedvünk van.

HarryProf
Multis nevem Cevys, bocs hogy lemaradt:\

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

HarryProf
Én is csatlakoznék a közös multihoz😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

MerlinW
Renjike
és az acsikat amiket elértem hol lehet megnézni?

Renjike
és még lenne kérdésem : hogy a kosztümöket kiszedtem Uplayrõl a többit hogy lehet unlockolni?