7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Grr1234
    Ááá, ezzel én is mennyit baszakodtam... :D
  • Atkamon
    Alt+F4-el csodálatosan ki lehetett lépni és semmi mentés probléma nem volt :D
  • vzajcev
    Pici off.
    Nem könnyű az assassinok élete
  • JethroHUN
    de ha Piripócsújfalun laksz akkor soha
  • elitehun
    100% hogy hétfőn megkapod.
  • Grr1234
    90%? Annyi nem elég... :D
  • Kongy
    Ha megérkezett a csomagindítási értesítés, és hétfőt írnak, akkor 90%, hogy hétfőn jön.
  • elitehun
    Akkor hétfőn jön
  • Grr1234
    CD Galaxisnál mennyire megbízható a kiszállítás dátuma? Azt írja, hogy valszeg hétfőn jön.
  • Kongy
    Nekem van... de már csak a falon. :D
  • eN00 Begger
    Keresek ACB posztert. Ha van esetleg Ac1-es vagy AC2-es poszter, akkor is írj. Csak privátban keressetek.
  • Atkamon
    Oh, nem ismertétek eddig Toby-t és a literal trailert?:O Azt hittem ez alapmű itt mindenkinek:D
  • Atkamon
    Nem eladni kell őket, hanem a Shop Quest-et kell kiválasztani az Assassin Hideout-hoz legközelebbi boltokban és ott beváltani a dolgokat.
  • kkn
    Most mi van a boltok kéréseivel? Már egy rakatot eladtam a megjeleölt boltoknak a cuccokból, de mindig nullázódnak. Most csak összegyűjtve, egy mennyiségben teljesül a kérés? Ez lenne aztán a kitolás. Mert akkor marhára megszívtam.
    Vagy majd, ha meglesz, akkor számolja össze őket?
  • Kongy
    ja, most nézem. :D hangosan röhögök a videóin xD
  • xido
    érdemes a többit is meglesni tőle..Tron brutál..aztán van egy Win paródiája is,elég jól énekel a csávó alapból:)
  • Kongy
    Dettó, én is. :D Mondom mi ez a buziság, aztán rohadtul megtetszett. :D
  • xido
    első pillanatokban fujjoltam...aztán...kész...nem normális:)
  • Kongy
    Nagyon nagy.
  • Rage47
  • xido
    Na ez megint érdekes bug volt..láthatatlan emberek:)
    Megyek be kis sikátorba,orra esek..körözgetek,hátha fal volt..orra esek..erre meg tudtam fogni a levegőt,ütni,leszúrni,jajgatott,kifoszthattam...:))

Belefutottam a 3.harlequinbe az 5ből...erre rutinból beledobtam a vízbe én állat,holott csak leverni szabad:)
  • wendi1106
    szeretném megkérdezni TS vagy ventrit használ e ez a kis közösség ?
  • Kongy
    Jólvan, túltárgyaltuk, mikor elküldtem láttam, hogy nem az ami, de végül is az ami, mert azt is jelenti, más kérdés h nem hangzik jól ebben a szövegkörnyezetben.

Most megyek alliance-ozni. Aki fent van, azt invelem.
  • wendi1106
    én is megvettem a játékot szóval engem is vegyetek fel/írjatok ki :D wendi1106
  • Reg5
    A "truth" az esetek 95%-ában igazságot jelent, ahogy itt is.
  • Atkamon
    Inkább igazság a truth, mivela true is igaz-t jelent... Meg a valóság az reality :)
    Amúgy úgy jobban hangzik szerintem, hogy "Míg mások vakon követik az igazságot, emlékezz: semmi sem igaz. Míg másokat erkölcs, vagy törvény korlátoz, emlékezz: Minden megengedett."
  • penge96
    Na, megbeszéltük :D
  • penge96
    igazság*
  • Kongy
    Most így ránéztem a szótárban, és mind2t jelenti, szal igazából mind1 is. :D
  • penge96
    Hát a truth szerintem sokkal inkább ingazság, márcsak a 2. rész miatt is. De amúgy tényleg mindegy, a lényegen nem változtat :)
  • Kongy
    A Truth leginkább valóság, de lehet igazság is. Igazából majdnem mindegy. :D
  • penge96
    Annyira nem hangzik hülyén, csak az eleje :D
  • Kongy
    Lefordítva amúgy nagyon hülyén hangzik. :D "Mikor mások vakon követik a valóságot, emlékezz, semmi sem valós. Mikor mások erkölcsileg, vagy a törvény által korlátozva vannak, emlékezz, minden megengedett. A sötétben dolgozunk, hogy a fényt szolgáljuk. Bérgyilkosok vagyunk"

Na, ez az én fordításom. :) Nagyon hülyén hangzik, nem?
  • Grr1234
    "...csak szar érzés ha valamit nem értek"

Hmm, biztos... Szerencsére velem ilyen még soha nem fordult elő... :D
  • Kongy
    Sajna nem fér ki. De itt van: "Where others blindly follow the truth, remember, nothing is true. Where others are limited by morality or law, remember, everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are Assassins.
  • penge96
    Azt teszem, csak szar érzés ha valamit nem értek... :D
  • Grr1234
    Örülj... :D
  • penge96
    Nah ez érdekes... megnéztem a net kapcsolatokat, és ugye ott van a router, meg a modem. Nah alapból routerrel vagyok csatlakozva, és fogtam, és felmentem a modemre is. WTF? Mindkettőn fentvagyok egyszerre, és így lazán felmegy a szerverekre... pár mp alatt... ötlet?
  • elitehun
    Fasza. De akkor már az első idézetet végigmondhatnád :)
  • Kongy
    apropó, kinek h tetszik az új aláírásom? :D