7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5194 Ha jól tudom, ki kell jelölnöd az üldöződet, és megnyomni a shiftet. Ilyenkor leüti, és egy-két másodpercig nem tud csinálni semmit. -
Reg5 #5193 Pedig semmi gond nincs vele. Igaz van néhány helyszín ahol direkt szarul áll a kamera, de azt meg annyira nem vészes. -
wendi1106 #5192 jaj én a multira gondolok ott is van valami amikor tudja védeni a támadásom (azt hiszem nem tudom :S nekem volt 1-2 momentum amikor úgy tűnt) illetve van a stun a shift-el hogy azt mikor tudom jól hazsnálni ? -
#5191 AC1 óta... :) Mással el sem tudnám képzelni. -
#5190 Tökéletesen tudok igy játszani a drága kis Deathadder-emmel -
#5189 OMG, bill+egérrel toljátok? :D mazoisták -
#5188 Counter attack: Nyomva tartod a jobb egérgombot, ha látod, hogy megindul feléd az egyik őr, bal klikk.
Shift-es védekezés? Nem a counter-grab-ra gondolsz? Ha elkap egy őr, megnyomod a jobb klikket és a shiftet egyszerre. -
wendi1106 #5187 valaki nem tudja nekem megmondani hogy hogy van ez a Shift-es védekezés counter attack dolgot hogy kell, lehet használni? thx -
#5186 én szinte csak arrow stormozok, az egyik borgia kapitányt is így szedtem ki most, be a tömegbe, becéloz és arrow storm :D -
#5185 Egyébként innen tolja valaki a Project Legacy-t? -
#5184 Azt észrevettem, hogy néha bizony jobban járunk, ha nem hívjuk a tanoncokat. Egy borgia toronyál elvesztettem 5-6 padawant, de az őrök nem igazán fogytak. -
#5183 Szóval azok a küldetések jönnek újra, amiknél nem csillag, hanem négyzetek jelölik, hogy mennyire nehéz az adott misszió. -
ratgab #5182 Köszi az infót, akkor megnyugodtam! -
#5181 Najó, ezt a mondatot kicsit elrontottam, de érthető szerintem xD -
Reg5 #5180 Tapasztalat. -
#5179 Visszajönnek a könnyű küldik. Azok nem jönnek vissza, amiknél csillagok jelölik a nehézségek, azok sztori küldetések, amikről a Project Legacy-ban is megcsinálhatsz. -
#5178 Ezt tudtam eddig is. Van 4db "kiskedvenc" assassinom, úgy akartam megcsinálni, hogy első hívásra ők jöjjenek négyen, de ezek szerint nem lehetséges. -
#5177 Jönnek alacsonyak is. Miután kimaxoltad az összeset, utána is kapsz még vagy 50 küldetést mindenféle nehézségi szintűt. -
#5176 Így van. Szinte 70%-ig biztos . Olvassátok is amit leírtok?:)) -
ratgab #5175 Aztabetyár... az azért fájna egy cseppet... főleg, hogy az alacsonyabb szintű küldik egyszerűen eltűnnek.... csupa nehéz küldivel nehéz lenne fejleszteni a kezdőket! -
Reg5 #5174 70% alatt elég necces, de felette szinte biztos, hogy sikerül. -
ratgab #5173 Én úgy vettem észre, hogy amelyik épp nincs küldin az jön segíteni! Létszámtól függetlenül van egy vagy két csík, ami meghatározza, hogy hányan jönnek! -
#5172 Ha fail a misszió, mind meghal. -
#5171 Nem lehet. Mindig a legerősebbek jönnek, illetve azok, akik éppen otthon vannak. -
#5170 Hmm, nem hiszem... Dehát majd meglátod... -
#5169 Logikusan 13% a lehet:) Én sosem küldtem el őket 95% alatt. -
ratgab #5168 Nem stesszelek én egyáltalán... csak kíváncsi voltam, hogy ti hogy csináltátok!
Egyébként baromi jó ez a játék! -
#5167 Nekem is van egy kérdésem.
Assassin signalokat lehet valahogy babrálni? Úgy értem, hogy mely tanoncok jöjjenek első hívásra. -
ratgab #5166 Most az eliteket (level 7-esek 3 db) elküldtem egy 2000 xp-s és összesíteve 87 %-os az esély... lehet vesztek egyet???? -
#5165 Bizonyos régiókban más cuccok vannak (ruhák, festmények) -
#5164 Simán. Mondjuk az utolsó 2 tornyod csak a játék vége fele lehet elérni. -
ratgab #5163 A tornyok lebontása új tárgyakat is jelent a boltosoknál??? -
#5162 Hát olyan embert kell küldeni, akinél 100% az esély, hogy sikeres lesz... -
ratgab #5161 Direkt kipróbáltam, hogy mennyire bírják... ezért küldtem el a 22 %-osra! Lehet csak mákja volt!
Arra gondoltam, hogyha még az elején lenyomom az összes tornyot, akkor ugye lesz vagy 12 kezdő assassinom közösen nagyobb az esélyük... -
#5160 Érdemes a tornyokkal kezdeni mert = pénzzel és új tárgyakkal a boltokban. -
#5159 Nem tom, én semmiképpen sem akartam, hogy meghaljon egy tanoncom, úgyhogy én mindig minimum 90%-os küldetésekre küldtem csak őket... Eleinte lassan megy, de amikor már 1-2-en elérnek magasabb szinteket, akkor választhatsz egy nehezebb küldetést, elküldesz rá egy magas szintűt, meg egy alacsonyat, és az alacsony lépni fog vagy 4 szintet egy küdletéstől... :D
Leonardot majd egy főküldetéssel találod meg.
Tök midegy, hogy csinálod a tornyos dolgot, nem kell ezen ennyit stresszelni :D Csináld, ahogy akarod, tök mindegy. -
#5158 Meghalhat, ha nem küldesz elég embert, vagy nem elég fejlett még, kiírja hogy failed, és vesztesz egy assassint... :| -
#5157 Ha sok assassinod van már, akkor nem engedi, hogy többet vegyél fel, viszont ha egy meghal, akkor újra lesz egy "szabad hely".
Nekem volt már, hogy meghaltak küldetésezés közben, ezért csakis 100%-osra küldöm őket.
Leonardo... padok vannak kijelölve, amikre ha leülsz, odajön, és tudsz tőle venni különleges cuccokat. Térképen világos "L" betűvel jelöli.
Én össze-vissza romboltam a tornyokat, amelyik éppen idegesített. -
#5156 Hogy a fenébe halhatnak meg?:DD Mikor elküldöd őket kiírja (2 helyen is) mennyi esélyük van. Annyi pupákot küldj, amennyi 100% el tudja végezni.. Nekem sosem halt meg egy sem. Ha 10% esélyt ír ki, nem kell elküldeni őket. -
#5155 csilliárdszor megpatkolt mán nekem emberem küldetés alatt... :/ Felvehető ember pedig mindig lesz, ha van éppen üres helyed
leonardot ott tudod elérni, ahol egy fehér kockában L betű van, ott lehuppansz a padra, és jön.
Én úgy csinálom, hogy ledurrantom a tornyot, utána 100% restore és megyek a következőre.