Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Croft Neked ma nem volt olyan hogy játék vége, még kiírja hanyadik lettél (a pálya és a karakter is látszik) aztán egy darabig semmi és kiírja, hogy a szerverrel a kapcsolat megszünt (a statisztikánál megnéztem a pontot felszámolja érte)? Nálam ma ez vagy 8x elõfordult, rohadt idegesítõ, mert a pálya összesítõt nem látom a végén.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Ma már másodjára. :S Nekem most mûködött. Toltam is egy wantedot, sajna 5 perc volt már csak hátra mikor beléptem, így csak 3. helyre sikerült feltornázni magam... <#rinya>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Boxon is, ha végignyomom a meccset akkor a végén csak forog az az abstergo jel és lefagy az egész. Visszatér a fõmenübe és kiírja h a szerver jelenleg nem elérhetõ. :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
"You have reached level 30" <#eplus2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Szarakszik az Ubi szerver ááá. :S Pedig alliane-ben mekkorát arattam. 😄 Gyakorlatilag megnyertem a csapattársamnak a meccset xD Volt 200 pontja, nekem meg 6000. 😄

Kongy
Én minden abilitynek hasznát vettem már kivétel a mute-ot. Namost, hiába nyomom be attól még elkap az enemy. Egyedül a Templar Vision ellen jó, de akk nagyon jól kell idõzíteni, bár gyanítom ha mute-olok akk is kiszúrnak...

penge96
Hát, ahogy észrevettem tök random, hogy van e játék vagy nincs, ha van akkor tudok csatlakozni. Legalább most sikerült, végre szintet léptem xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Az miért van, hogy eddig 20x kerestem kb szervert, de csak egyszer tudtam játszani? Mi az isten csináljak, hogy tudjak játszani?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

CroftManor
assassinateban semmi értelme a disguisenak sztem. Ha belockolnak akkor már hiába váltasz alakot mert rajtad van a lakat.

CroftManor
wanted: poison+smoke bomb
manhunt - vadász: poison+charge
manhunt - préda: mute+smoke bomb vagy smoke bomb+ morph
assassinate: poison+smoke bomb

Kongy
Manhunt támadó setem pont az amit te is írsz. 😄

MerlinW
Ahogy neked jól esik😊
Én általában így használom, de abszolút játékosfüggõ.. eszközök nélkül is simán lehetsz elsõ.

Wanted: smoke + disguise
Manhunt támadó: templar vision + charge
Manhunt védõ: smoke + disguise
Assasination: smoke + morph / ha majd meglesz a méreg, akkor: disguise + poison

[merlinw.org]

JethroHUN
Adnátok pár tippet hogy állítsam össze a profilokat?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Hú gyerekek milyet arattam manhuntban long lasting templar vision segítségével. 😄

Kongy
Van, hogy nem megy.

Nekem általában 11 - 8 körüli statjaim vannak. A lényeg h NE rusholj! Ha nem rusholsz nehezebben vesznek észre, több pont jár a killért...stb. Ha rohan az ellenfeled, ne kövesd, inkább próbáld megkerülni, más útvonalat találni hozzá. Mindig figyeld az iránytût, azzal hamar betod lõni a helyzetét. Játssz elõször manhunt-ot, az jó bemelegítésnek, aztán jöhet a wanted, alliance, stb.

Rage47
ésszel kell, megfigyelni a többieket, lassan, türelemmel, sokszor pedig gyorsan kell reagálni😊
JethroHUN
na jó... ez ne az én játékom... 1 órája tolom igáig összesen 100 pont de az is pisztoly miatt....

MerlinW
Hattyá'má azzal az izével..😊 EZ a poison😊

[merlinw.org]

Kongy
jaja, de az is gyanús ha fellököd õket h közéjük állj, engem már volt h így szúrtak ki. 😄

nem is rossz tanács..kösz😄
CroftManor
Morphal nagyon kell vigyázni. Ha elkezdesz benne sétálni sokszor a sor végén találod magad. Aztán a vadászok nagy elõszeretettel célozzák meg a sor utolsó tagját, hátha eltalálom alapon. Múltkor így öltek meg ^^

Rage47
de akkor is késõ már, ez ellen egyszerûen nincs ellenszer
Kongy
De az azért néha kicsit gyanús h az enemy csak úgy elsétál melletted nem? 😄

Rage47
utálom a poisont 😊
mikor azt hinném megúsztam, akkor fekszik el mindig a karakterem :/
Kongy
<#eljen>

CroftManor
Nicole néni el is énekli neked

Kongy
hát van h vkinek mázlija van. én is volt h csak úgy találomra öltem meg embert a morpholt tömegbõl. =D

pókösztön hamar kijön..én is sûrûn kiszúrtam ki üldöz,még ha nem is mutatja,hogy lockolt😊
lezöldül?😊
lehet simán megbökött mérges tõrrel😊
JethroHUN
megapro gyerek... 7ik érzék, méreg amúgy, és követett sokáig vagy templar vison, vagy csak nagyon jó megérzései vannak...

CroftManor
Méreg.

Kongy
Ez kérlek a Poison. 😄

Rage47
de van mikor nincs is igazán mellettem, több méter a különbség köztünk.
Rage47
Engem az idegesít, mikor állok a tömegben, de valahogy mégis kiszúr, aztán elsétál mellettem, én is elmegyek onnan szép lassan, de bezöldül a képernyõ, és elfekszik a karakterem és halott vagyok.... ez mi a szar?
CroftManor
Igen az a resistance, egy kis pajzs az ikonja rajta egy + jel. Az van nekem is beállítva. Van egy pár hasznos perk.

Kongy
Én azt vettem észre, hogy a Templar Vision-nel szemben sokan tehetetlenek. Most többször is használtam egy meccsen 400 pontos killek lettek belõle, mert egyszerûen sétáltam a célpontjaim mögött, megnézem kit kell ölni, belockoltam, és kész. Az más kérdés h 3-an voltak, és az egyikük lestunolt, de most kaptam egy olyan perket, aminek a segítségével kevesebb ideig leszek lestunolva. 😊

elitehun
Sztem ja
Nincs olyan opció küldetés közben, h újraindítsam a legutolsó checkpointtól? Ha nem akarom újrakezdeni az egész küldit, csak az utolsó checkpointtól, akkor az az egyetlen megoldás, hogy kinyírom magam?
CroftManor
De tudsz szénakazalban is füst bombát dobni. Majd próbáld ki, persze idõben kell dobni és akkor nem tud kiszedni. Am volt olyan hogy egy vadász bebújt a szénakazalba, be akart rántani, én meg a szénakazal elõtt ledobtam füst bombát és erre õ ugrott ki és kezdett el szédelegni, egybõl stun lett belõle.

Ratgab, sajnos ha az ellen belockol, akkor hiába állsz be morpholt tömegbe, vagy disguise, persze ha idõben kapcsolsz akkor füst bomba és stun. 😊

Kongy
Most ha jobban belegondolunk tényleg full hülyeség a szénakazalba bebújni, mert egyrészt simán megtaláltalak, 3x is, ami 3x600 pont, tehát nem hiába nyertünk. 😛 Másrészt meg nem tudsz védekezni ellenem, pl ha tömegben állsz és ottvok mödötted, akk tudsz smoke-ot dobni, majd stunnolni, de szénakazalban erre nem sok esély van. 😊 Ráadásul acsit is kaptam a szénakazalos killekért. 😛

elitehun
Meg miért adná el? Legfeljebb nem játszik vele
elitehun
Nyilván az acc-al együtt adja el, de ha megvolt neki az AC2 akkor szivás
meg most már hova adnád el,mikor regisztráltad😊
elitehun
Késõn dobod.
JethroHUN
asszem ezt a játékot adom el a fenébe... tiszta mint a cod... nincs 300fpsed szart nem érsz... folyamatosan dobom a füstöt de semmi... átmennek rajta, mintha ott se lenne, persze aki rám dobja azonnal hat...
jön felém, orra alá dobom semmi, ugyan úgy megöl és még el is fut.
Persze ha én megyek vki felé azonnal, lesem dobja már stunnol lefele...

Nem volt rossz! Prédáknak egy-két jótanács:

- Ne bújj olyan szénakazalba, ahol nincs nagy tömeg, mert átlátszó trükk (szerintem a szénakazlazás max 1x... 2x mûködik 1 meccs alatt ....könnyen kiismerhetõ.

- Ha üldöznek, akkor blenddelj (ha nincs disguies-od, morphod... vagy egyéb megtévesztõ dolgod, akkor mindenképp olyan csapathoz csatlakozz, amelyben van hozzád hasonló npc és én azt ajánlom, hogy mozgó csapat legyen!)... ez a legjobb mód, hogy megtéveszd õket... felfedeznek, akkor smokebomb....stun... majd keress más búvóhelyet.

- Üldözötteknek érdemes együtt maradni, így könnyebben kiszúrják a támadókat és lestunnolhatják egymás gyilkosait (akár váltva a stunoltakat állandó stun alatt tarthatják a vadászokat, akik még fölkelni sem tudnak majd... ráadásul ha együtt maradtok az folyamatos pontgenerálást jelent a csapatotoknak (legalábbis manhuntban így van)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
.....a nyúl mögött? <#nevetes1>
Rage47
ott vagyok! 😄
Következõ játszmában már nem lesz ilyen szerencséd, remélem az is youtube-ra kerül😄
De van, legalább kettõ: az 'Auditore', amit azt hiszem a teljes felújításért ad, és a 'Borgia', amit az összes zászlóért.