7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5234 van elég ember -
d3vilz #5233 Sziasztok. Szeretném megvenni a játékot érdemes? van elég ember? -
#5232 áháá:) -
dregnarr1 #5231 Fejlődésnél kapsz ugye skill pontokat. Ha azokat elosztod (az egészet) és a bal felső sarokban a + jelre kattintasz (lvl up jelző), akkor megint eloszthatod a pontokat. Ez mehet végtelenségig, csak le kell a végén okézni. Érdemes megvárni pár szint fejlődést, hogy összegyűljenek a pontok, így kevesebbet kell kattintani. -
#5230 Mesélj erről a bugról:) -
dregnarr1 #5229 Én befejeztem, vagyis végigvittem amit lehetett.
Bevallom, a skill bugot kihasználtam, mert anélkül eszméletlen sok türelem és idő kell hozzá.
Hónapok óta nem engedte összekapcsolni a Brotherhood-dal, de múlt héten sikerüt, meg is lett a két ingame cape.
-
#5228 Az adott szituációtól függ h ki tud megölni. Pl ha épp leütöd a háromból az egyik vadászt és ott áll a másik, akkor nyilván meg fog ölni. Nekem volt olyan meccsem h csak úgy tudtak megölni, ha messziről lelőttek hidden gunnal ( 100 pontért).
Egyébként boxon is sok a bug, nekem is össze vissza ugrált már az iránytűm, de nagy nehezen megtudtam ölni. Ma volt egy jó kis manhunt meccsünk, 11115 pts :D nagyon fontos a csapatmunka. Szinte csak olyanokkal manhuntozok, akiben megbízhatok és ők is bennem. Így tudom h nem fogják megölni a mérgezett célpontomat és én sem az övékét :) Így is ezzel a csapat pontszámát növeljük. Össz pontszámunk 31 ezer volt a végére. -
#5227 Így van, attól még nem kapsz cheatet h maxos vagy. :D Kezdők is simán megölhetnek, itt mindenki egyenrangú. Persze 50-en ölni könnyebb, de simán kinyírhat egy 1-es is, persze, fontos, h jártas légy a single-ben. -
#5226 Legacy Promo kódok:
7D05C12C
VGVTC8GX -
goso #5225 értem köszi a segítséget -
#5224 Persze, minden mellékküldetést csináld, jók azok is... Kurtizánokhoz is, tolvajokhoz is, meg a katonákhoz is ha elmész, beszélsz az ott lévő emberrel, akkor kapsz egy csomó küldetést. Meg építsd Rómát, nyiss boltokat, képezd az assassinjaidat, ha még nem max szintű mind stb. -
ratgab #5223 Én már a 2. héten max szintű lettem és néha bizony a noob-ok megfingatnak ám... nem leszel godlike attól, hogy kimaxolódsz! -
#5222 Mert nem lenne semmi értelme max. szinten núbokat püfölni. -
ratgab #5221 De miért is akarsz te level 1 lenni újra? -
ratgab #5220 Szerintem nincs! -
ratgab #5219 Mióta 18-án megkaptam szinte mással nem is játszottam... több mint 40 órám van a multiban! -
#5218 a charge-nak mi a szakszerű használata, ha stunolni akarom az üldözőm?
egy csomószor megtörténik, hogy belockolom, ráfordulok, charge, és elrohanok mellette, mint egy idióta -
#5217 Ha multiban elérem az 50. szintet, van valami módja annak, hogy újra Lvl.1-es lehessek? -
ratgab #5216 Én is beleuntam! Tegnap nyomtam 1-2 meccset, de egyelőre elég volt! Most Single-t tolom, aztán meg végig kéne tolni mindhárom részt egymás után időrendben (főleg, hogy még a 2. résszel adós vagyok)!
-
#5215 44-es vagyok, de most kicsit ráuntam a multira. Lehet kis szünetet tartok, hetek óta intenzíven tolom. Challengekkel kéne gyors felfejlődni 50-re. -
ratgab #5214 Furcsaságokkal én is találkoztam már.... teleportáló játékosok... smoke nélkül előlem elugró célpontok (lockolva volt/ kard ikon felette, ahogy kell és nem tudom megölni ) -
#5213 Konzolon NEM volt ilyen, pedig legalább 2 órát Wanted-oztam PS3-on is.
nem hinném h ez lagg lehetett, érdekes módon, más nem laggolt. -
ratgab #5212 Azt úgy kell megoldani (én is kb 2 perce csináltam meg), hogy belépsz a játékba/singleplayerre rámész és a mentésed alatt van egy felirat, hogy link to project legacy... innentől látja (szerintem csak az aktuális állást) a játékod a legacy! Biztos, hogy jól csináltam, mert a 2 megvásárolt speciális épület után (mivel már legacy-ban is megépítettem) megkaptam a jutalmam... épületenként 10000 florin... jah és 2 köpenyt is kaptam! -
goso #5211 csak már végigtoltam a játékot :) ilyenkor csináljak pl courtisan küldetéseket? -
#5210 Ezt írja Legacy:
"No Assassin's CreedŸ: Brotherhood savegame files were found linked to this UPLAY account."
Pedig én nyomtam szinkront többször is. -
#5209 Én tolom, mióta elindult... :D -
#5208 Én nem, mert nem értem XD -
#5207 Menj tovább a sztoriban, iletve az is számít, hogy hány %-nál jársz. Bizonyos %-ok elérésével nyílnak fel, az utolsó az 75%-nál. -
goso #5206 hy Christinas küldetések után mit kell csinálni hogy jöjjön a következő? most a 2 ikat csináltam ahol el kellett takarítani a hullákat 100% ra és nem adja a következő küldetést -
#5205 Ja, én is ki is léptem abból a játékból, mert így nagyon gáz volt... Konzolon nem szokott ilyen lenni? -
#5204 Nem voltam a célpontja, de nagyon felkúrt h 2x is civilt kellett miatta ölnöm... -
#5203 Ez valami cheat szerintem, én is találokztam már ilyennel... Elég kellemetlen, amikor te vagy az ő célpontja... -
#5202 Nem igazán szaggat.
Annál a küldetésénél,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az őrök verték a bankárt, volt az ütés hangja,
majd 4mp-re rá a kép.... -
#5201 Hú, gyerekek, milyen hackerrel találkoztam! Össze-vissza ugrált tőle az iránytűm, ide-oda cikázott a célpontom, ezért muszáj volt civilt ölnöm, mást nem tehettem ellene. Ez Wanted-ben volt. Egyszer sikerült megölnöm, akk is a hullája ottmaradt a földön, és még mindig azt jelezte az iránytű h ő a célpont. Bug lett volna? Én hackre gyanakszom. -
#5200 Próbáltam kontrollerrel tesómnál Xbox-on a második részt, és nem voltam képes normálisan irányítani Eziot, a legkönnyebb verseny küldetéssel fél órát szenvedtem. Bill+egérrel meg hajszálpontosan tudok minden pontot elérni. -
#5199 Stunolni csak akkor tudsz, ha az ellenfél nem tud megölni, pl ha dobsz egy füstbombát (az nagyon hasznos). Ha csak simán próbálod stunolni, akkor meg fog ölni. -
#5198 Hát csak ha szaggat a játék, de ez logikus, azért az gáz lenne ha a hang követné a szaggató szájmozgást... :D -
wendi1106 #5197 jah én tolom -
#5196 Az átvezető videókban nektek is csúszik a hang és az animáció? -
wendi1106 #5195 hát majd kipróbálom most pl 2x is megszpattak XD a stunomat kivédték és engem öltek le XD
amm amúgy melyik játékmódból lehet legjobb xp-t kapni ? (azaz melyikbe lehet legtöbbet ölni ha amatőr vagyopk még XD?)