Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Adatbázis megmarad igen, sõt minden küldetést újrajátszhatsz. Viszont, ha az elõzõ része nem kötött le, ez sem fog. Az AC2 az elsõ részhez képest adrenalinbomba😊 A HUD-ot nem lehet eltüntetni.

[merlinw.org]

MerlinW
Counter-ezz. Ha támad valaki, jobb klikket nyomj bal klikk elõtt.

[merlinw.org]

TopGun
Ok. De nem ez volt a kerdesem, hanem az, hogy az adatbazist kesobb is meg lehet-e nezni? es a feliratokat, a kepernyorol hogy lehet eltuntetni, ha kepet szeretnek csinalni? (hogy ne kelljen a Photoshop-al is tokolnom)es hogy lehet konnyeden harcolni billentyuvel? egyebkent elkezdtem mind a 3 jatekot, az elsovel eleg sokaig eljutottam, ennek ez elozo reszevel nem mentem tul messzire, hamar meguntam, pedig tudomasom szerint nagy resze Velenceben jatszodik, ami a masik kedvenc varosom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

tudtok valami tippet adni hogy multiplayernél hogyan érdemes megölni az ellenfelet hogy minél több pontot kapjak érte? Illetve ha közel megyek az ellenfélhez megjelenik a feje fölött egy kis kard ami el kezd töltõdni ha betöltõdik nem kéne több pontot kapnom?
JethroHUN
... ennyit az ubisoft klános weboldaláról, egyszerûen eltûnt, 2 órája csináltam, és most mintha nem is létezett volna... már az inveknél is errot írt ki :S ez vmi béta szintû kb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én is kedvelem... nagy hentelést lehet vele véghez vinni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az oké, de mire megölöm az egyiket, addigra, amelyik villog már lecsap és akkor megszûnik a sorozat killem.... és akkor bizony nem kapok annyi pontot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Pause menü, inventory... ma már másodjára is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
És hol lehet felvenni?
Kongy
CE-hez van kód, és azzal lehet feloldani.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
a Drachen armort hogy/hol lehet megszerezni? Az tudom hogy a da Vinci DLC-vel jött
CroftManor
Amúgy ez a Shenmue36 is eléggé jól nyomja.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Egy "merénylõs" MP játékban nem feltétlen rossz ha a hõsöd sunyi. 😉 Nekem a kurtizán is eléggé az. 😛

Kongy
Majd meglátjuk, én nyitott vagyok az újításokra. A Thief se rossz, elég átlagos, szal legtöbbször Pariah van. 😊

CroftManor
De én pont ezt szeretem benne <#hehe> hogy olyan kis sunyi

Vagy földrengés van és az emberek pánikban rohangálnak a házad elõtt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Tegnap elõvettem az AC 2õt,épp Forliban rohangáltam. Még mindig nagyon magával ragadó az olaszos hangulat. u_u

Ocsmány kis férg. Mit is lehet ehhez még hozzáfûzni... :/

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Ha megremeg a képernyõ és visító hangot hallasz akk meg az üldözõd elkezdett sprintelni feléd.

CroftManor
Azt csak assassinateban látod, ha belockolnak. Olyankor pirosan kezdesz villogni.
Az hogy wantedban és manhuntban a bal felsõ sarokban kapsz egy piros pöttyöt, az csak azt jelenti, h ki vagy adva valakinek, v valakiknek.

RatBaG
na most már kezd összeállni az elmélet:
szívdobogás: cél közelben
suttogás: üldözõ közelben
na de mi a jel, ha engem belockolnak?

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Nagyon klasz <#eljen>

Kongy
Amúgy 1000 XP és 32 vok. 😊 35-ön végre Footpad. 😊 Kíváncsi vok milyen. 😊

Kongy
jaj, de szét tudják barmolni a gémet a rohangáló idióták. Úgy utálom. Az elõbb Alliance-ben elsõ körben vertünk mindenkit, engem konkrétan meg se tudtak ölni (5 kill 0 death), aztán második körben hunter csere volt, és jöttek ránk sprintelve, értitek próbálok összehozni minimum 300 pontos killeket, ez meg is volt, aztán az idióta majom meg sprintelve utánam rohan, és megöl 100-ért... -.- végül is én jártam jobban a 300 pontommal, mint õ a 100-ával. A végén amúgy vagy 2000 pont fölénnyel nyertünk... csak épp a statomat rontották le rohadtul (8 - 6)

CroftManor
Mármint longnál annyi a jelenlegi pontszámom.. Láttam már videón olyat h valakinek 3000 felett volt.

CroftManor
Nekem a medium kill streaknél maximális pontszám van. Ott 900 a max. A longnál meg 2646.
Sztem nem nehéz, nekem mindig arra mozdul amerre én akarom 😄 Igazából ha sokan vannak a közeledben, akkor tök mindegy melyik irányba nyomod, valakiket meg fog ölni 😊

Értem, hogy azt kell megölni, de nem mindig arra mozdul Ezio... nyomom az iránygombot, de a játéknak az az irány nem azonos azzal az iránnyal amit nyomok (kicsit hülyén magyarázom, de ez a lényeg)!

Az az érdekes, hogy a Training Roomban a Long Kill Streak-et meg tudom csinálni Goldra, de a Short (45 másodperc) az az istennek nem akar összejönni csak Silver szinten...

Úgy van!

CroftManor
Mármint a kill streak nem megy? Azt a katonát öli meg, amelyiken megjelenik ilyen fehér körvonal. Nyomd az irányt az felé + bal egér.

Pc-re kéne nekem ehhez egy kis segítség... valahogy sose azt célozza be Ezio, akit én akarok.... valaki, akinek megy és billentyûzettel egérrel csinálja az adhatna tippeket!

CroftManor
Ez így van, a firecracker törli a lockot. Már jártam úgy h az ellen be volt lockolva, bedobta a firecracket én meg láttam õt még így is, na mondom most meghalsz... erre a mellette álló npc ölte meg...

MerlinW
Ott vannak a fejlécben.

[merlinw.org]

Royal_tipu
MerlinW
Most én vagyok a hülye, blend alatt mit értünk? Beállsz egy csoportba, vagy hogy?

[merlinw.org]

Ja játékbeli,neveiteket írjátok le légyszíves hogy tudjon invelni!
Ja és így egyszerûbb akár SG-s partykat is szervezni,mert van klán event fül, amit mindenki megtud nézni! 😊
Azt mondják, hogy lockra hasznos a firecracker.... törli a lockot, állítólag!

Egyébként meg ha belockolnak, akkor én bevárom az ellent (úgy teszek, mintha hülye lennék és nem tudnám ki követ<#nevetes1>) és ekkor kap egy smoke-ot, majd stun+ fókusz+blend+poison... olyan anyázások szoktak jönni felém.... különbözõ nyelveken!

Szeretnék csatlakozni a klánhoz😊
Szerintem meg Assassinate-be smoke nélkül sose menj!!!! Jó tanács... már letoltam vagy 100 assassinate-t (Smoke+stun+Blend+Poison-bõl, akár KILLENKÉNT 1400 pontot is ki lehet varázsolni!!!)

Szerk.: Klán publikus oldala! ->HuN Brotherhood klán
Ja és facebook-on is meg lehet osztani!
Kész van az elsõ magyar klán, a Shadow Sün!
Clan tag :Hun
Mindenkit szeretettel várunk,aki invitálást szeretne írjon ide és H3xhun,be inveli!
http://assassinsnetwork.uk.ubi.com/
Itt lehet, megnézni a klán tagokat,elfogadni az invet, és egyéb dolgokat csinálni. Illetve van klán chat is rajta.
Üdvözlettel: Arkimonde87
Atkamon
Az Drachen 😄
Nekem meg az nem tetszik benne, hogy skin, és nem armor...

Szerintem jó. Nekem az kifejezetten tetszik.

CroftManor
Nekem a Drachner armorban csak az nem tetszik h fekete. Lehetett volna két változat is...

Viszont azzal számolj, hogy ha megszerzed a páncélt akkor minden Replayben automatice azt az ocsmányságot adja rád, akármit is viseltél a játékban. Ez alól csak az kivétel ha skint húzól rá (pl Drachner Armor vagy Altair páncélja).

Asszem a térképen fel van tüntetve több hely is. Oda mész ahova akarsz. Ja és minden Romolus sírban van 3 zászló is ami beleszámit a 100%-ba. Vannak ládikák is, de azok meg nem számítanak bele.

Nálunk is javíthatnák. Tök idegesítõ. Minden ki van pörgetve 100%-ra, oda meg bettették a Lockot, pedig csak a mérget kellene visszatenni. Amúgy maga a méreg az van meg venni is lehet rendesen, csak a meüben van lockolva valami miatt.

Kongy
Most eldöntöttem h megcsinálom a Romulus Lair-eket is. Az lenne a kérdésem h nem lehet választani mint a 2-ben, hogy melyikbe menjek? Ha megcsinálom a következõt, akkor oldódik fel egy új ?

Kongy
PC-n nincs lelockolva a helye.

Kösz a tippeket!
Úgy látszik ,túl sokat foglalkoztam a mellék küldetésekkel, vinni kell a fõszálat is.