7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5274 Öööh, én ráérek most :P -
#5273 Simán nem is fogod tudni stun-olni, mert simán megöl... Használj smoke-ot, hogy mozgásképtelenné tedd. -
ratgab #5272 Ezért is toltam be én a rapid smoke bomb-ot 60 helyett 50 másodperc, míg feltölt( assassinateben a slow acting poison a másik választott... ez 200 helyett 300 ponttal jutalmazza a mérgezést) -
#5271 de a fast cooldowns az igenis fontos, mert szükséged van a smokera meg a többire. -
ratgab #5270 Kéne multizni, de idegenekkel nem sok kedvem van! Esetleg az itt jelenlévő kollégák nem érnének rá egy kis gémre???? -
#5269 Ejh, de nagyon nem megy még ez a multiplayer... :)
Főleg a stunolás, jön az üldözőm, de hiába tenyerelek rá a shiftre, kinyír ugyanúgy. -
ratgab #5268 Thx! -
#5267 Az assassinate-ek a katonák küldetései... -
ratgab #5266 Na én ezt a katonásat nem vágom! Kurtizánok, Tolvajok adtak küldetést, de Bartolomeo-éknál csak a bunyót tudtam felvenni ( vagy lehet, hogy az assassinate küldik is az ő mellékküldijeik??) -
#5265 Halkan jegyzem meg hogy a bujkálós classnál semmi értelem a resistance-ot hasunálni :P -
#5264 Na igen de akkor meg nem lehet beállítani más hasznos perket mint ploverall cooldowns vagy a resistance. Én ezeket használom. -
#5263 Hát az arra jó, hogy ha üldözésbe keveredsz gyorsan el tudsz tűnni, vagyis gyorsabban eltűnik az Escape meg a Hide csík. Hasznos. -
#5262 Level 21en, most megnéztem. Épp be van kapcsolva a box :)
A charge támadásra is jó, és védekezésre is egyaránt. -
#5261 És ez a Charge mikor érhető el? -
#5260 Ugye tudod h ilyenkor nem kell füst bomba ha civilt öl meg? :) Tartsd észben. Persze ha többen vannak akkor kell.
Amúgy a fast gateway mire jó? sosem használtam. -
#5259 A morphra én inkább a charge-ot használom. Ha templar visiont használsz, akkor azzal felfeded magad, de a charge-al olyan hirtelen meg tudod lepni, h nincs ideje smokeot dobni. -
#5258 A Morph ellen gondolom a Templar Vision üt igaz? Most kaptam meg pont, be is raktam dobókés helyére :S -
#5257 ezt velem is el szokta játszani néha. A gáz az h az XP is oda. -
#5256 Ez mi már a végén?
kedvet kaptam felvenni, erre ez fogad. jó van akkor. -
Hoz_Hun #5255 Nem voltam 2 napuig és született 5 ldal hozzászólás. Nem semmi... -
#5254 Írjatok ki felülre, nevem: Regnellahc
Aki akar vegyen fel barátnak. -
Hoz_Hun #5253 Én is azt használom. Jó cucc. :) -
#5252 Ja, csak nem jutott eszembe a neve. :D -
#5251 Én loss streak-nek reset cooldowns-t használok, hasznos tud lenni -
#5250 Manhunt üldözött ilyen szetet javaslok. 2 Ability: Smoke Bomb, Decoy, Perkek: Fast Getaway, Blender. Bónuszok: Loss Streak: 2X meg hát lehetne még Kill streak-et berakni, csak nincs értelme... -
#5249 ááá gyerekek, DECOY jobb, mint a DISGUISE Manhunt-ban. :D Vagy 10x elsütöttem most Manhuntban a DECOY-t, és mindig bevették. XDXDXD Úgy röhögtem. Csak 1x sikerült megölniük, de azt is azért mert egyszerre 2-en jöttek, és csak az 1-iket volt időm stunolni :D -
Hoz_Hun #5248 Igen? Na lehet nekem is az volt akkor. Na majd a History-ban visszanézem. :) -
Hoz_Hun #5247 Én még ilyennel nem találkoztam konzolon, pedig tolom egy ideje. -
Hoz_Hun #5246 A tornyoknál vigyázni kell a tanoncokkal, főleg ahol víz is van mert nem tudnak úszni. Meg a lándzsásokkal sem bírnak "gyakornokként". -
dregnarr1 #5245 Én is azt hittem egyszer, hogy failed lett egy ilyen, de valójában az csak a küldetés neve volt "Mission Failed Delivery Successful":D -
Hoz_Hun #5244 Nekem egyszer 100% sikerre Failed-el jöttek vissza az assassinjaim. Nem halt meg egyikük sem. :) -
#5243 Na végre multiban első lettem 4100 ponttal :D
Sztem mákom volt, gyengék voltak az ellenfelek... 4k sztem kevés pont elsőként. Ja és egyszer futottam, üldöztem tagot. A végén már 3-an lock onoztak be. jó volt :D muszáj volt runoni:D -
#5242 Megjött a játék. :) -
dregnarr1 #5241 Ha elérhető valami chapterből, akkor rákattintva az adott "nyersanyagra" automatikusan átirányít arra a chapterre, amiből nyerni lehet. Ha még nem érted el azt a fejezetet, akkor nem visz sehova.
Mnemonic Seteket érdemes kraftolni, mert jelentősen felgyorsítja a dolgokat. -
#5240 Chapterhez, de tárgytalan, megtaláltam:) -
dregnarr1 #5239 Játékbeli assassinokra gondolsz, vagy az egyik chapterhez szükséges "material" assassinra? -
#5238 Legacy-ban hogy lehet Assassin-ekhez jutni a játék nélkül? -
wendi1106 #5237 1 kérdés multizni ki szokott még feljárni mert :D én felvettem mindenkit de van olyna aki még vissza sem igazolt XD -
#5236 Abból csinálsz 5-öt (3000+), nyomsz 2-3 stunt (600-900), illetve jönnek rá a módosítók. Ott a 2x loss streak ha 5x elbukod a feladatot (megduplázza a kapott pontdat), ott vannak a challenge-k (amelyek akár 1000pontot is adnak), a variant bonuszok, stb. -
#5235 Tegnap Sam Fisher módjára toltam, tiszta türelemmel meg mindennel. de csak 3. helyezést értem el. nem tudom hogy csinálják a többiek, már akik elsők és 5k feletti pontjaik vannak.
Inkognitóból való támadásért csak 550-et kapok + 100-at.