Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
A 750es nem is tudom most hirtelen mi után jár, de a +300s az 3 egymást követõ killért jár. Jó az sztem. Mert ha megmérgezel valakit fókusz killel+ incognito az is 950 pont.

Nothing is True, Everything is Permitted

Jól van akkor megnyugodtam. Ha a +750-eset még te se mered, akkor jó. Én is a +300 állítottam be (valamelyikben).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
Azt nem kell felvenni, a ruhád rögtön olyan lesz, amikor megvetted, és elhagyod a boltot.

CroftManor
jaja, de a streak bonus +300 az se rossz 😊 vagy amit nem merek megkockáztatni az a +750es.

Rage47
jövõ héten jön a multiplayer javítás

Egyre jobb a singleplayer, hangulatbomba a játék😊
MerlinW
Saját szád íze szerint. 2-3 torony van ahova nem tudsz eljutni egy bizonyos idõ elõtt, de a többit kipucolhatod bármikor. Érdemes, mert abból jön a pénz és a felszerelés.

[merlinw.org]

Az SP játékrészben a Borga Captionokat a saját szánk íze szerint gyilkolászhatjuk és égethetjük fel a tornyokat vagy mindegyikre külön küldetést kapunk?
Klemice
Még mindig nem találom az olasz maffiát, segítsetek már!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Nekem se tetszik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Jaja, 5 halál vagy szerzõdésbukta után.

[merlinw.org]

Kongy
A 2X-es Loss Streak nagyon hasznos! Nem egyszer hozott fel engem is az utolsó pillanatban az elsõ helyre! 😊 Asszem 5 folyamatos halál után van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Is is. Nekem 4600 körül van a max pontszámom, mégis majdnem mindig a top3-ban végzem.. Elõbb pl elsõ lettem 4200(!) ponttal egy olyan csapatban amiben három top10-es mókus is játszott😊

Valahogy így ment a dolog:
- én first blood + második kill 1 percen belül, erre valmi bónusz is járt, elsõ helyre ugrottam
- a lvl50-es arcokat küldte rám a gép. mindhármat.
- amíg õk nekem estek én levadásztam még egy majmot, majd meghaltam magam általuk 5 alkalommal. Visszaestem 4-5. helyre. Viszont perk által 2x szorzót kaptam, üldözõt meg nem nagyon, illetve szóra sem voltak érdemesek😊
A lényeg, hogy a végén szúrtam egy 600-asat, amit megszoroztunk kettõvel, és elsõ lettem. Amiért kaptam még bónuszt😊

[merlinw.org]

Kongy
Én amúgy akk használom ha már nincs templar vision. XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Az elõbb tiszta vicces volt a szitu Alliance-ben: megyek, keresem a célpontomat, be van morpholva a tömegbe, közben jön az üldözõm, lestunolom, célpontom megöli, én meg az én célpontomat, mivel kiugrott a tömegbõl. 😄

JethroHUN
Én mindig üldözõ ellen vetem be, a legbiztosabb védelem, az mindig hat. <#vigyor2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Komolyan mondom rendre 13 - 8 körüli statokkal végzek, és szinte mindig a legmagasabb pontszámmal Alliance-ban. Most téll ennyire jó vagyok, vagy csak a többiek bénák? 😄

Grr1234
Félreértetted. Venetian Wine-t vettem meg, és azt nem tudom sehogy felvenni.

elitehun
Csak nekem nem tetszik itt a charge? 😄
CroftManor
Már akinek xD

Kongy
Én Manhuntban üldözõként Charge + Templar Vision kombóval nyomulok. 😊 Mind2 biztos halál ha a célpont a közelben van. 😉

Kongy
nem sok. Manhuntban viszont nagyon hasznos. Talán még alliance-ben is.

JethroHUN
Wanteba, Assassinateba van értelme templar visont vinni?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

penge96
Bocsi hogy ide írok, meg egy kicsit off is, de ez aktívabb mint az AC2 fórum. Szóval offline mentésbõl hogyan csinálhatok onlinet? Mert eleinte offline-al kezdtem el, és már a végén vagyok és ha belépek a Uplaybe akkor nem ismeri fel a mentést:/

Egyébként AC:B-vel egyelõre csak a multit toltam, mivel a 2-t még nem játszottam ki, de eddig nagyon bejön. Felvettem 2-3 embert friendnek

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

CroftManor
Amikor látod h épp megtámadna valaki, gyorsan átváltasz counterbe és kivégzed. Így nem szakad meg a streak és mészárolsz szépen tovább.

CroftManor
Mi alianceban 8000 pontot szoktunk átlagban összegyûjteni, de tegnap volt 11 ezer is.
A taktikát már leírtabb lentebb ^^

Akkor ott van az eb elhantolva... én 1280x 1024-ben játszom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Level 32 vagyok amúgy, és végre megszereztem a long lasting disguise-t. 😊

Kongy
Elõbb nem ártana feloldani 1 kóddal. -.-

Annyira gyûlölöm mikor Alliance-ben a csapattársam egy semmirekellõ idióta gyökér. Szerzett 600 pontot, én meg 3200-at (11 - 7), és így csak másodikok lettünk miatta. 100 ponttal elõztek csak be minket, de annyira felbosszantott. Talán ha csinált is volna vmi értelmeset, nem csak balf.szkodott volna simán nyertünk volna. =P

MerlinW
Ruhák között keresd, ne a páncélok közt.

[merlinw.org]

MerlinW
Én voltam a vakegér, valóban van csík. Fel sem tûnt eddig😊
Egyébként én is 1680-ban játszom 22"-on.

[merlinw.org]

Atkamon
És CE-d van? Ha igen, aktiváltad a kódot, amivel felnyitod az armort?

Grr1234
Biztos én vagyok a hülye, végig néztem Inventoryt, és nincs meg.

Atkamon
Na, összekevertem itt a képarányokat... Szóval 16:10-ben neked hogyhogy nincs? Milyen felbontáson játszol? Én 1680x1050-ben játszok és eddig mindegyik AC-ben volt egy kis csík.

Kongy
Ratgab, a multiban mesterek vagyunk, de a single-ben nem megy a harc? ejjnye. 😄

Atkamon
És milyen felbontásban játszotok?

SpeedXHUN
nálam se...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

The Protector
Nálam nincs fekete csík.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Atkamon
Az AC összes részében van...

MerlinW
Kivéve az AC játékokban ezekszerint😊

[merlinw.org]

The Protector
16:9 ben sincs egy játékban sem fekete csík.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Atkamon
Hát igen, 16:10-ben nincs, de az összes többi képarányban van, mert 16:10-es a játék 😊

MerlinW
Nálam 16:10-ben nincs "filmsáv".

[merlinw.org]

Igazából az lenne a jó, ha teljes képernyõs (nem lenne alul felül fekete sáv)lenne a játék!

Emlékszem még az elsõ rész esetén, amikor a warezt kipróbáltam, akkor teljes képernyõs volt a játék, aztán megvettem eredetiben és megjelent ez a csík...

2 napig nem multiztam... gondoltam biztos sza...r leszek, de az elsõ meccsen 2. lettem a további 3 assassinate-t meg simán nyertem!

San Donato-n egy olyan helyet fedeztem fel gyors ölésre, amilyet még soha... egymás után 2 delikvens is besétált a csapdámba <#nevetes1>

MerlinW
Ööö.. akkor lehet, hogy itt is.. meg kell nézni a beállításokban..😊

[merlinw.org]

Atkamon
Nem lehet a HUD-ot eltüntetni? A 2-ben el lehetett mindent :S

The Protector
Ma este nem akarunk egy sg-s partit csinálni?

TopGun
Koszi. Remelem megis, egyszeruen imadom Romat... 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

elitehun
Én nem hasonlítom össze õket. Örülök mind a kettõnek mert mind a kettõ továbbviszi a valós (értsd😄esmond) történetet 😄
Grr1234
Azért szerintem AC2 jobb, mint a Brotherhood... 😊