Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Valahogy így ment a dolog:
- én first blood + második kill 1 percen belül, erre valmi bónusz is járt, elsõ helyre ugrottam
- a lvl50-es arcokat küldte rám a gép. mindhármat.
- amíg õk nekem estek én levadásztam még egy majmot, majd meghaltam magam általuk 5 alkalommal. Visszaestem 4-5. helyre. Viszont perk által 2x szorzót kaptam, üldözõt meg nem nagyon, illetve szóra sem voltak érdemesek😊
A lényeg, hogy a végén szúrtam egy 600-asat, amit megszoroztunk kettõvel, és elsõ lettem. Amiért kaptam még bónuszt😊
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként AC:B-vel egyelõre csak a multit toltam, mivel a 2-t még nem játszottam ki, de eddig nagyon bejön. Felvettem 2-3 embert friendnek
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A taktikát már leírtabb lentebb ^^
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annyira gyûlölöm mikor Alliance-ben a csapattársam egy semmirekellõ idióta gyökér. Szerzett 600 pontot, én meg 3200-at (11 - 7), és így csak másodikok lettünk miatta. 100 ponttal elõztek csak be minket, de annyira felbosszantott. Talán ha csinált is volna vmi értelmeset, nem csak balf.szkodott volna simán nyertünk volna. =P
Egyébként én is 1680-ban játszom 22"-on.
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Emlékszem még az elsõ rész esetén, amikor a warezt kipróbáltam, akkor teljes képernyõs volt a játék, aztán megvettem eredetiben és megjelent ez a csík...
San Donato-n egy olyan helyet fedeztem fel gyors ölésre, amilyet még soha... egymás után 2 delikvens is besétált a csapdámba <#nevetes1>#nevetes1>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!