7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #5555 Én jól láttam, meg is esz a sátga írígység. Az én assassinatem kb úgy néz ki mint a te első másfél perced, csak nekem ez 10 percig tart. -
#5554 Egyébként meg nem azzal kéne foglalkozni h homályosak a videóim, ezen nem tudok változtatni, sajnos a boxos videóim ilyenek.... de sztem így is lehet látni h mi zajlik a videón. Ha PCn lenne meg, akkor HDben tenném fel.
HozHun: simán! Mehet a folytatás, addigra ezt elolvasom -
#5553 20:00-tól valaki akar játszani? -
#5552 Ööh, szerintem nem. A Long több ideig teszi mozgásképtelenné az embereket, a rapid reload meg gyorsan tölt újra. A Strongnak meg nagyobb a hatóköre. -
#5551 jáááj a felső videóban szereplő mapen (asszem Florence) kaptunk ki nagyon durván az előbb ratgab mesterrel. -
#5550 Ja s még annyit kérdeznék, jogy a Long Last Smokebombanka valamint a Rapid Smoke Gombnak ugyanolyan a hatóanyaga? a long az gondolom nagyobb területre hat, a másik meg gyorsan újratölt, de ugyanolyan hatóanyaggal. Mind a kettő, ugye? -
Hoz_Hun #5549 Na örülök, hogy elolvastad, amit küldtem. :) Akkor ha megvan menjen a folytatás? Ezaz igazság, hogy a második fele az igazán tömény, amikor a Doki bekavar és ki akarja nyírni Fiorát. Ezért árulja el Chesarét és áll Ezio mellé. Durván megy utánna a Templár ügynökök vadászata . :) -
#5548 2 új videó, amiben kétszer második voltam:
Há emeg kissé rushosra sikerült:D
-
Hoz_Hun #5547 Megmondom őszintén én Blendeléssel se nagyon találkozok már Xboxon. Nem tududom megmondani hányat nyírtam már ki, akik úgy buknak le, hogy automazikusan átváltoztatják a melletük állótt a tömegben. Ez egyszerűen feltünő. Sosem lehet tudni ki is látja meg. Én sosem állítom be ezt Wanteden. Ráadásul ha kicsit figyel az ember mindig talál hozzá hasonlót, aki mellé oda állhat/mehet. -
#5546 *30 ezres -
#5545 Azért, mert nem költök 30 eres HD tv tunerre, csupán ennyi az oka :) -
Hoz_Hun #5544 Én Wantedben jó vagyok. Assassinateban szar. erre nem tudok gombot varni. Pedig még gyakorlok is néha. -
vzajcev #5543 Mert tényleg "mintha elfelejtettem volna feltenni a szemüvegem"
Ez a védjegye, ebből tudjuk hogy ez az Ő videója. -
#5542 nézegettem már pár videódat, de miért olyan a kép, mintha elfelejtettem volna feltenni a szemüvegem? -
#5541 Nekem eddig a max pont ölésnél 1200 volt. Streak bónusszal persze. -
Hoz_Hun #5540 Ha be van állítva egy kill steak akkor mindennek a duplája is összejöhet. Sőt... :) -
#5539 a másik véglet meg a full noob idióták, akik csak arra vannak h útban legyenek, meg megöljék őket... -
#5538 Mondjuk fél meccsen ott sem voltam, de akkor is! :D Néha nagyon kaotikus az Alliance sajnos. A Manhunt letisztultabb kicsit, meg ott az a jó, hogy ha vadászol akk nem valószínű h mindenki rohanni fog előled, meg nem lephetnek meg mondjuk egy lövéssel a hátadba. Az meg mi volt már ezen a meccsen h a tetőkön futkároztak? Örültem ha el tudtam őket kapni 100 pontért. -
ratgab #5537 Legtöbbször, ha nem tudom eldönteni, hogy melyik a célpontom... inkább otthagyom... ha sokat kóválygok a környéken akkor gyanús leszek!
Van Noob bőven PC-n! Számtalan játékos közelíti meg a Blendelt gyilkosokat nyíl egyenesen.... kb. a homlokára nem írja ezzel, hogy hidden killeljé mán! Ha azt látom Assassinate-ben, hogy valaki Abstergo Logós, akkor kemény körre számítok, ha nincs ilyen, akkor az esetek nagy részében én nyerek! Hangsúlyozom Assassinateben! Mint a mellékelt ábra is mutatja Alliance az nem az én műfajom! -
#5536 Hát lehet h valamikor beválik de sztem még mindig jobb megoldás a smokeos, mert így lehet pont az npct mérgezed meg és akkor oda egy mérged, meg mire az újra elérhető lesz... Meg mondom azért ő is lát téged az iránytűn, lehet h pcn noobok is játszanak de boxon ezt nem lehetne eljátszani :D
Viszont boxon is nagy előszeretettel használják a gunt, ma is volt egy srác aki ha engem kapott célpontnak, mindig lelőtt. kapott is kemény 100, legjobb esetben 150 pontot. És mindig az utolsó 6-7. helyen végzett... de ha ez így jó neki hát legyen... -
ratgab #5535 Viccelsz... már kielemeztem a videót! -
ratgab #5534 Egyébként meg állandóan a tetőn mászkáltak a célpontok úgy nem lehet nagy killeket véghezvinni! -
ratgab #5533 Beválik ez a taktika pedig! Még mindig azt mondom, hogy az iránytű sokat segít... Sokszor az alapján belövöm a célpontot! -
ratgab #5532 Gyere Assassinate-zni az nem ilyen "kapok egy képet, meg egy iránytűt aztán kiszúrom úgyis karaktert" játékmód! -
ratgab #5531 Hiddent úgy tudod megcsinálni, ha a közelben vagy egy rejtőzködő pont! Én úgy szoktam, hogy ha van egy ilyen, akkor miközben megy a fókusz visszaállok picit, így lesz hidden bónuszom is a sok nyalánkság mellé! -
ratgab #5530 Nagyon bénák voltunk az az igazság! -
#5529 Had adjak egy tippet: Amikor két egyforma áll egymás mellett, akkor nem az a legjobb megoldás hogy az egyiket megmérgezed a másikat meg megölöd, mert azért ő sem hülye, lehet h belockol közben és megöl. Szal én azt szoktam ilyenkor csinálni h smokeot nyomok és amelyik egy kicsivel később kezd el szédelegni, az az igazi célpont. Vagy ha három egyforma ül egy padon, akkor smoke és amelyik a legutoljára kel föl, az az igazi.
Nézzétek meg az új vidimet, lehet tanulni belöle :D -
#5528 akkor szüneteltettem is. :P tegnap is alig játszottam, tegnap előtt meg asszem nem is. -
#5527 Tegnap is ezt mondtad. :P (vagy tegnapelőtt) -
#5526 hát ez az alliance tiszta szar volt. Mindegy h sétáltam vagy futottam állandóan lelőttek, nyakamba ugrottak, lerántottak stb. nagyon felkúrt. asszem egy ideig szüneteltetem a multit mer csak bosszúságot okoz, és még mindig 46on szenvedek.... -
#5525 pont ez bosszantott fel tegnap, hogy gyakran a mozgás miatt bukok le, ha nem vagyok épp blendelve és ott vannak valahol körülöttem. vagy nem nézelődök és próbálok nyílegyenesen elsunnyogni, vagy elkezdem forgatni a kamerát és akkor a WASD miatt egy pillanatra szögletes lesz a mozgásom, ahogy gombot váltok.
a konzolosok ebben az egyben előnyben vannak. a kis joy-al szépen lehet forgatni a haladási irányt, amíg a másikkal nézelődnek... -
#5524 Sziasztok!Szerintetek hogy boldogul a vidikártyám a gémmel??:D:nVIDIA Geforce g240 1GB DDR3! -
#5523 akkor ezek szerint ha egy sétáló csoportban ledobom a smokeot, mikor rám rohan az üldözőm, megmarad az incognito meg a hidden is. egy párszor azért csináltam már én is ilyet, de vmi nem passzolt, mert kevesebb pontokat kapok. -
ratgab #5522 Smokért nem jár pont, Stun (200), Fókusz (150), Inkognitó (300), Hidden (200), Poison (300 a lassan ölő méreg miatt... sima csak 200-at ad, a gyors meg 150-et)... ez így összesen 1150 és ekkor még az esetleges variety-ket meg az egyéb kis 50 pontokat (revenge: ha előtte ő ölt meg, Savior: ha mást mentesz meg tőle és még ki tudja milyenek vannak) -
#5521 oks megyek. lehet közben el kell majd mennem 5 percre. :D -
ratgab #5520 Max még 18:45-ig érek rá utána focizni megyek! -
ratgab #5519 Akár most is tesó! -
#5518 aha, akkor ratgabból több is van :D
leírnád részletesen hogy jön ez össze? egy gyors mérgezés 900 pont (kill+incognito+hidden+slow poison). támadóként nekem elég ritkán jön össze a focus, de az még 150. célpontként ha stunolod az 200 (vagy csak 100?), de ilyenkor a többiből nem von le, amiért lelepleződtél? -
#5517 ratgab vmikor alliance? -
#5516 Tetőn lebuksz, de tudsz védekezni simán ha van smoke-od. Látod úgyis h jön felfelé az ellenfeled, és akk ő védtelen a stunod ellen. :D Jó esetben stunos elfekvés után le is esik (én már jó pár ilyet csináltam :D)