Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az ugrókesztyût amúgy nem kötelezõ megvenni. Én anélkül toltam végig a fõszálat, csak aztán vettem meg. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
Köszi a segítséget Atkamon! 😊
Meglett végül Brutus Armorja, elég sok HP-t ad, szal nekem bejön, meg nem is néz ki olyan rosszul. Brutus tõre is ütõs. 😊
Meg az is hogy egyes emberkék, csak úgy átszaladnak smokeon, muton, de a teleportáló laggerek a kedvenceim.
Kongy, ez egy elég hülyén elkészített hely, a bejárat jobb szélénél leengeded magad, majd elengeded a "párkányt" és pár méterrel lentebb megpróbálod elkapni.
Kerestem olyan magyar oldalt, ahol az alapvetõ dolgok le vannak írva, de nem találtam, így most a fórumon zaklatom a tapasztaltabbakat.
Akkor, ha jól értem, a segéd így van kész. De milyen festményrõl beszélt a végén? És tõle függetlenül kapom Leonardotól a cuccot.
Nekem 3 bolt van megjelölve a térképen fehér kockában, amiknek ilyen kérdése van. Lenne a többinek is? Tehát le vagyok maradva a boltosok kérdéseivel a játékhoz képest? Azért van kevés Armorom?
Mondjuk, az elején sorra adogattam el a talált cuccokat a pénzért, mire egyszer megjelentek ezek a kockák. Akkor kiderült, hogy sok mindent potyára adtam el, ott kellett volna. MOst már ritkán szerzek ilyen cuccokat, és még sok van hátra.
De a most bejárható területen már nem nagyon van kincs, azok a rablók, akik idõnként megtámadnak, és tõlük szerezhetek, meg ritkán tûnnek fel. Van valami konkrét helyük, vagy csak véletlenszerûen jönnek elõ, mint a piros jelû tolvajok?
Köszi!
Felelõsséget persze semmiért sem vállalok😊
[merlinw.org]
Az extra multis karaktereket nem tudom, hogy feloldja-e, de ha igen, azoknak sincs semmi köze a szerverhez, az is offline tartalom, tehát nem árthat. Ubi launcher-hez pedig végképp semmi köze.
A mentésekhet sincs semmi köze, egyetlen options nevû fájlt cserél a save mappában (nem a mentéseidet piszkálja). Persze menteni nem árt.
[merlinw.org]
hogy lehet-e egyiket on másikat offline egy játékon belül..
A Leonardo segédes küldi az a + dlc,majd a felkiáltójeles fõküldi során jelenik meg Leo és veheted meg tõle a dupla pengét...
Aztán a páncélok a kovácsnál,van amit csak akkor vehetsz meg,mikor leadtál neki a shop quest során tárgyakat,amiket hulláktól meg ládákból tudsz szerezni..minden boltnak van shop quest-je,a térképen az ikonja egy négyszögben látható...100%-nál ne veszíts xy kockát,meg ilyenek...kinek mennyi van persze...Segédeidet csak a galambdúc küldetésekkel tudod fejleszteni,illetve ha a Facebook-on elkezdesz játszani a Project legacyval,akkor ott is (4 óránként kapsz ott 75xp-t,amit eloszthatsz közöttük)..valamint tudnak neked segíteni katonákkal szemben,mint a tolvajok vagy a zsoldosok...van amelyik küldetés 100%-hoz pont õk kellenek...
Most értem el oda, hogy segéd orvgyilkosokat kaptam. Õket csak küldetésekkel lehet fejleszteni, vagy közvetlenül tudok venni nekik cuccokat?
A másik, hogy már sokszor volt olyan küldetés, hogy max. 10 életet veszíthetek, a videókon van egy csomó armor, vagy milyen kocka, nekem meg csak 8 van. Mi kell ahhoz, hogy több armort tudjak venni?
Mert most van kettõ, és a harmadikhoz, a dupla pengéhez való megvételéhez Leonardó kellene, de a Leonardó segédes küldi olyan kurtán-furcsán ért véget, valami festményekrõl volt szó a végén, és nem tudom, az mi lenne, mert jelképet nem láttam, merre folytathattam volna.
Persze, a sok fiolának köszönhetõen lehet gyógyulni rendesen.
Ez nagyon jó játék, mindig szerettem a várakat, ilyeneket, és most ott lehet lenni az ilyen erõdfalak között.
2 Multiplayer Characters:
The Officer - Death's Finest Ally: Few have seen him. Even fewer have
The Harlequin - The Walking Nightmare: Behind the gaudy costume and
Ezio Skin - Helmschmied Drachen Armor:
The Original Codex Written by Altaïr:
Map of Rome
Assassin’s Creed Lineage - The Complete Movie
Making-Of Assassin’s Creed Brotherhood
Game Soundtrack
Egy nagyon fontos kérdés:
A fentebb leírt extrák Uplayen nem vásárolhatóak meg u pontokért?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Át is tettem az L-re, nehogy véletlen emgnyomjam
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont Pienza-t nem szeretem... Monteriggni-n meg még tán csak 1x nyertem... az nem az én pályám... túl sok a nyílt tér... normális blend játékot játszani ott képtelenség... ott mindig mozogni kell!