Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen! Rematch már szinte azonnal megy nálam is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Változó 1-10 percig is elhúzódhat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Na srácok, végre "megérkezett" nekem is a ACB 😄

Látod, látod! A legjobb mód az Assassinate... itt jön ki igazán a bérgyilkososdi sztem

MerlinW
Szerencsés esetben 1 perc, rossz esetben 5. Általában ha nem sikerül 1 percen belül, akkor kilépek a menübe és nyomok egy új startot. Ha egyszer bent vagy a rematch-ek már gyorsan mennek.

[merlinw.org]

Amikor megjelenik az ellenfeled feje fölött a piros ököl, akkor egyszer lenyomod a shiftet és kész... már stunnolod is.

A stun lassú folyamat, ha az ellenfeled észrevesz, akkor gyorsabban meg tud ölni, mint ahogy te leütnéd, ezért stunolni úgy kell, hgoy az ellenfeled vagy nem lát vagy le van bénulva (smoke)!

Ha üldözött vagy és a fejed felett megjelenik a kard ikon, akkor már meg is öltek ... innen már sem a stun, sem a smoke nem ránt ki a kakából!

Smokebomb ledobása nem egyszerû feladat... a lényeg az idõzítés! Általában az a legjobb taktika, ha látod, hgy üldöznek elkezdesz futni... kicsit hagyod, hogy beérjenek és amikor már úgy ítéled, hgoy az ellen nem tud már megállni és biztosan belefut a smoke-ba, akkor eldobod és általában az embernek nincsenek olyan reflexei, hogy ilyen gyorsan reagáljon, így belefut!

MerlinW
"elé kerülni kb esélytelen"

Ilyenkor cövekelj le a pálya közepén, 1 percen belül tuti el fog száguldani melletted. Vagy megöli más.

Nem próbáltam még, de a controls-ban van az R bill, mint "release target". Ez Wanted-ban is mûködik? Tehát el lehet dobni a célpontot?

[merlinw.org]

penge96
Hát nem nagyon van változás :/ Nem értem... nálatok mennyi idõ míg betölt egy meccset?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

RatBaG
tegnap este neki indultam multizni. az elmúlt napokban csak manhuntoztam, tetszett a "biztonság", hogy tudom ki üldöz, viszont olyan jó kis sunnyogós killeket meg nem lehet gyakran csinálni, a társak tuti rárohannak a célpontra.
valamiért sehogy sem akart új meccs indulni, na akkor wanted. hát ekkora egy talicska fost! egybõl beugrott az érzés egy héttel korábbról, hogy miért is utálom. az én célpontom tuti, hogy rohangál mint egy idióta. elé kerülni kb esélytelen, és amíg baktatok, simán lefülel a 2-3 üldözõm. ha meg én is rohanok, akkor ugyanez, megtoldva azzal, hogy én is egy nyomoronc sprinter leszek...
na akkor itt az ideje a "real deal"-nek, assassinate! be voltam tojva rendesen, néztem egy rakás videót, de lövésem se volt, hogyan bírják nagy tömegben kiszúrni egymást.
elsõ kör: tök utolsó voltam, megvoltak a célpontok, de még a lockolással bénáztam, a végén holtversenyre felhoztam magam szóval ketten voltunk hetedikek <#idiota>
második kör: harmadik lettem, de a meccs 2/3-áig vezettem, itt kaptam vérszemet
harmadik kör: vége. tudom, nem nagy szám, de örültem, mint majom a farkának <#vigyor3>
végre rátaláltam az igazira, lehet sunnyogni, bárkit lecsaphatsz, fhincsiii, alig várom, hogy meglegyen a poison.

ja és kösz a múlt heti szájbarágást, úgy stunolok, mint a kisangyal <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Azért, ha full körös az iránytûd és világít, akkor azért óvatosabb az ember... de benne van ez tény!

Minap kifejlesztettem a Blend Perk ellen egy nagyon jó módszert!

Ha 2 azonos karakter van egy npc csoportban és az egyikrõl tudod, hogy a célpontod, akkor menj közel dobj egy smoke-ot az egyiket mérgezd meg gyorsan, a másikat meg szúrd le! Minap kísérletezés közben pont a jó célpontot mérgeztem!<#nevetes1>

MerlinW
Nyomva tartod a támadásgombot.

[merlinw.org]

Atkamon
Hosszan nyomd a bal egérgombot, és a iránygombokat nyomd másik ellenségek felé.

Törölt felhasználó
hogyan kell használni a dobótõrt vagy a pisztoly mint másodlagos fegyvert h nagyobbat combo-zhassak? warez topicba nemhajlandók válaszolni :/
penge96
Akkor mindjárt bekapcsolom pár percre, és megnézem hogy úgy megy-e

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

MerlinW
okidoc

[merlinw.org]

Kongy
na akkor az estérõl annyit, hogy invelem, azt aki online van ranked meccsre, és aratunk egyet. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
DMZ - demilitarized zone - azaz ha bekapcsolod, az megadott gépre nem vonatkoznak a tûzfal szabályok. Amolyan szervíz mód. Olyankor érdemes ideiglenesen bekapcsolni, ha valami nem stimmel a tûzfallal, illetve kideríthetõ vele, hogy a fallal van-e baj. Természetesen nem célszerû az állandó használata. Steam pl nem is hajlandó kapcsolódni a szervereihez DMZ mellett biztonsági okokból.

[merlinw.org]

penge96
Még egy utolsó kérdés: a Router tûzfalában a DMZ mód mit takar? Mármint persze, le van írva, de miben változik meg? Azt pirossal kihangsúlyozzák hogy nem véd a hackerek ellen 😄

MerlinW
Elvileg ugyanúgy mint a single-ben a counter. Nem nyomkodni kell, hanem abban a pillanatban lenyomni a shift-et amint emeli a karját az ellenfél. Nekem is csak 2-3x jött össze😊 Ha sikerül, annyi történik, hogy elhajolsz a támadás elõl és kapsz ismét 2mp-et a stun-hoz. Szerintem csak akkor mûködik, ha közel van az ellen.

[merlinw.org]

JethroHUN
Azt tudom, én is mentem már át zárt ajtón :S Jó lenen tudni hogy mûködik ez a counter-stun most gyorsan kell nyomkodni? a gombot vagy folyamatosan? mert néha érdekes hogy hátbaszúrásból leütnek. Ha folyamatosan, akkor már tom is h "csalnak" makrós egér és annyi, be kell állítani, vmi programozható gombra, h mp-kén pl 20 stun gombnak feleljen meg 1 gombnyomás.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Stáblista végén nyomsz egy resume-ot és oda mész ahova akarsz. Küldetéseket pedig a DNA menüben játszhatod újra.

[merlinw.org]

penge96
Érdekes, megpróbálom, köszi nagyon 😊

MerlinW
Perzse, van aki élvezi a játékot és vannak az elvetemültek...😊 Emlékszem, még 99 környékén voltam az Almási téri szkp-ban Quake (1) bajnokságon (mint nézõ). A népek szinte vertexek között mozogtak😊 Texturák, HUD, minden kikapcsolva😊 Szemmel követhetetlenek voltak a meccsek😊

[merlinw.org]

Légy szíves azt valaki meg tudja mondani, hogy miután végigjátszottam a játékot valahogyan visszamehetek Róma városába, hogy elvégezzem a maradék küldetéseket? Sajnos a stáblista után ha kilépek és újból belépek csak a leges-legvégét játszhatom újra.
MerlinW
A windows tûzfalat nekem évek óta elsõ dolgom kikapcsolni. Egyrészt mert Kaspersky KIS-t használok, aminek van sajátja (amit szintén kikapcsolok, router lévén), másrészt, mert a router elvégzi a dolgot rendszererõforrás kaja nélkül.

Kockázat nincs, ha rendesen be van lõve a router tûzfala (általában alapból tiltva van minden, csak az alapvetõ portok vannak nyitva (http, https, pop3, smtp, stb). Több tûzfal esetében logikusan összeakadhatnak. Amit a szoftveres kienged, azt a router megfoghatja, amit a router beenged, a szoftveres megfogja, stb. Ez ugye semmi jóra nem vezet😊
Tehát igen. El kell döntened melyiket használod, és az összes többit ki kell kapcsolni.

Én a router-ét használom 8 éve és semmi bajom nem volt vele soha.

[merlinw.org]

Kongy
Nekem amúgy semmi hátrányom nem származik az FPS-bõl, max grafon megy a játék hibátlanul. Azért nem fogom levenni a grafot h 5 fps-el többem legyen... CoD-ban is így vok ezzel. Én azt is max grafon tolom multiban. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Kicsit bugos néha a játék. Én mindig azt csinálom ha üldözök vkit h belockolom, és folyamatosan nyomogatom az ölés gombot ha közel vagyok hozzá, és a minap így történt meg velem h befutott az üldözött egy chase breaker ajtón, én meg átrepültem ab csukott ajtón és megöltem. <#eplus2><#nevetes1>

JethroHUN
...hát aszem én ezt a gamet végleg, feladom a francba. kibaszot fps játék ez is mint a cod, vagy bf. Ahhoz meg nincs gépem hogy kitoljon 200as frameratet... mert az hogy semmit nem ér a mute, vagy as smoke amit ÉN dobok, az már szánalmas. manhutban, közelítek gy üldözõ felé, aki éppen kinyírt egy civilt, mute kb 1 arasznyi távolságból, képernyõn mérve, ütném, le de erre leszúr. Vagy a füst, ledobom, és átszaladnak rajta. De ha én vagyok vadász rajtam persze azonnal hat a füst még szinte meg sem jelet az effekt már le vagyok ütve. Pedig nem akad a játék, 30 szinte mindig megvan...

penge96
Hmm, biztos hogy lõjem le a gyári tûzfalat? Olvastam hogy a routeré tényleg jó, de megéri kockáztatni? Vagy egyáltalán van kockázat? És ezenkívûl a vírsuírtót magát, vagy a tûzfalát (ha van) kapcsoljam le?

MerlinW
Hmm, akkor mehet, benne vagyok.

[merlinw.org]

Kongy
Mindenkit szívesen látok. <#nyes>
Amúgy ez ugyanaz mint a Wanted, csak 2-es csapatokban, tehát itt van 1 társad. Ennyi a különbség.

MerlinW
Mehetek, de még sosem játszottam Alliance-et...😊 Tehát ön dönt😊

[merlinw.org]

Kongy
Még mindig Alliance-ozni vágyó SG-seket keresek estére!

MerlinW
Csak próbaképpen: ha van, szoftveres tûzfalat, vírusirtót kapcsold ki, routeren állítsd magad DMZ-be ha annak a falát használod, és próbáld úgy, mennie kell.

Fontos: Csak egy tûzfalad legyen. Vagy külön szoftveres, vagy vírusírtó fala, vagy a router-é (ez utóbbi a legjobb választás).
Több tûzfal, több vírusirtó egy gépen csak kárt okoz.

[merlinw.org]

penge96
Én tök szívesen mennék multizni, de mióta elõször írtam, hogy egyszerûen képtelen megtalálni a játékhoz szükséges 6 embert a játék, még mindig nem tudok multizni... kicsit idegesít, hogy megvettem, és végülis feleslegesen... átolvastam már a külföldi fórumokat (ott legalább válaszolnak), nyitottam portokat, de még így sem tudtam csatlakozni...

kösz a video alapján megoldható ,erre nem gondoltam volna!
JethroHUN
#4941 hsz, van egy tippem h erre gondolsz.

hali,valaki nem tudja hogy kell bejutni a farkassal jelölt küldetéshez
ahol egy sátor alatt van a küldetés?
JethroHUN
Az assassinate a legstresszesebb mód mind közül, bármikor bárki megmérgezhet <#nevetes1>

CroftManor
Na végre megvan az összes zászló <#taps> Tavaly november óta mondjuk már illõ lett volna összeszedni, de a multi lekötött nagyon <#worship>

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
...de allianceban felesleges futni, úgyis odajönnek a ti vadászaitok, szépen leütitek õket felváltva így ahogy ratgab is írta, az õ vadászaik meg kénytelenek oda jönni ahol õk fekszenek xD
Ez egy bevált módszer. Én ezt használom.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
MA ESTE 20:00-KOR RANKED ALLIANCE MECCSRE LEHET JELENTKEZNI NÁLAM! MAX 4 EMBER JÖHET!

Kongy
Visszatérve a futáshoz, ha végig csak sétálok akk nagyon könnyen elkapnak. Tapasztalat! Mármint ez Alliance-re vonatkozik csak.

Kongy
Hát, múlt héten szombaton volt Assassinate SG-sekkel, nekem jó nagy fail volt. Minden játékmód megy csak az nem, ezért inkább kerülöm. Majd talán 50-en, mikor már nem lesz fejlõdés.

<#crazya>

Kongy
Nos, azért futok egyrészt, mert a többiek is futnak, és csak így érhetem õket utol, másrészt kifejlesztettem egy módszert, és csak addig sprintelek, amíg látótávolságba nem kerül a célpont. ilyenkor lelassítok, és odalopakodok hozzá, ami már egybõl minimum 300 pont.

elitehun
Fúj, utálom az assassinatet 😛
Meg nekem a charge sem jön be XD
Ám Kongy koma: Tegnap nyomtuk azt a játékmódot, ami neked fekszik ( lehet ma is alliancozni egyébknét... apropó nem volt jó ability-m, ezért is léptem ki... majd megpróbálom a smoke+chargot, az jobb lesz)

Ma nyomhatnánk egy kis Assassinate-t is, ami nekem fekszik?! Esetleg lehetne egy kis SG-s Assassinate party is... had kóstoljanak bele sokan ebbe a jó kis játékmódba. Ígérem, hogy úgy elfelejtitek utána a Wantedet, mintha nem is létezett volna!!

Nem mentegetõzésképpen mondom, de az Assassinate-ben (csak azt szoktam tolni) 10 perc van egy játszmára és nem ilyen rohanásból áll az egész.

Ott is megölnek, de ott blenddel könnyebben lehet érvényesülni... nyugisabb játékmód!

Egyébként a stunokkal szivattam a támadókat... volt vagy 8 stunom (egyik srácot 1 perc alatt 3-szor stunnoltam... fel se tudott kelni... ha belegondolsz ez stunnonként 200 pont, ha üldöztem volna a célpontokat és észrevesznek kaptam volna rongyos 150 pontot... stun jobban megéri, ha már a poisonre túl rohanós volt a meccs) egy teljes meccs alatt!

Egyébként azt nem értettem, hogy miért futsz mindig... célpont észrevesz már csak töredék pontokat kapsz...

Egyébként meg, ha együtt maradtunk volna, akkor bevárhattuk volna a vadászainkat és stunlockoljuk õket... ekkor nem tudnak felkelni és mivel rájuk is vadásznak az õ vadászaik (akik a mi célpontjaik) kénytelenek oda menni, ahol stunnolva vannak... ennyi... a kör bezárult

Atkamon
Én csak 37... Tegnap vagy 8 szintet léptem, rákattantam a Wanted-ra xD