7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #5595 Ment priviben a teljes fejezet. Jó szórakozást. Azért majd írd meg a véleményed. :) -
#5594 Gondolom nem vetted meg, ez esetben meg ott a warez topik. -
#5593 Sziasztok!
Ma tettem fel a játékot és van egy olyan problémám hogy a fényforrásokat látom az épületeken és embereken keresztül is. Valamint a Target nézetben az ellenség egy hatalmas fénypaca. Ezek igen csak elrontják a játékélményt.
Próbáltam VGA drivert frissíteni (ATI HD6870 + Catalyst 11.3), valamint a beállításokkal variálni, de eredménytelenül. A játékot is frissítettem az 1.02.-es update-re.
Van valami megoldás erre a gondra?
A választ előre is köszönöm! -
ratgab #5592 Most hogy észhez tért a hálókártyám (tegnap nem tudtam belépni a netre, pedig másik gépre átdugva a modemről simán működött) tolhatnánk esetleg egy multi gamet! Kongy egy Assassinate? Vagy ha összegyűlnénk 6-an akkor lehetne sg-s assassinate-t tolni! -
ratgab #5591 Ajjaj.. az bugnak hangzik vagy ami rosszabb cheatnek! -
#5590 de én nem arról beszélek, hanem az az előtti állapotról! Mikor még nem jelöl be és a radar nem jelez semmit! Csak a távolabbi célpontokat! -
ratgab #5589 Ha bejelölnek, akkor a vadászod eltűnik az irányjelzőről... ezt már megfigyeltem! -
ratgab #5588 Volt nekem meg olyan, hogy az üldözőm észrevett, kapott egy smoke+stun+poisont, de már nem volt időm elmenekülni, mert az őt üldöző közel ért és szerencsére engem kapott el helyette... így teljesen elégedett voltam, ilyenkor bevállalható a halál! Örültem is neki nagyon! -
#5587 Assassinateban egy pár ember nincs jelölve a radaron! Tök jó h magamtól kell rájönnöm a béna mozgásából, hogy az egy target nem pedig npc. Már jópárszor előfordult h bejelöltek én meg csak lestem h vajon ki, mert addig a radaron semmit nem jelzett...
-
#5586 Na ez az a szitu, ahol előjön, hogy a kill könnyebben megy, mint a stun, ezért nem lehet stunra hagyatkozni mindig. -
#5585 most látom, hogy én eddig el is felejtettem... tehát akkor: R4tB4G.
kösz! -
Krysael #5584 Kongy engem is kiírnál?
Krysael néven játszom. Köszi szépen! -
#5583 beteg név. :D biztos mindig orvossal leszel. :D -
d3vilz #5582 Nah megjött a game aki akar felvehet Dr.Assassino -
#5581 Ő sem profi. Káromkodni kell sokat, oszt annyi -
#5580 Egyik barátommal összehoztunk egy kis MP elemzés-féleséget, majd hamarosan fenn lesz a videó róla. :) Ezen felül várhattok LIVE kommentáros multi videókat tőlem, vagyis nem előre felvett játékomat fogom élőben kommentálni, az adott szitunak megfelelően. :) Akárcsak az a gyerek, akit Croft linkelt. De azt nem garantálom h olyan profi módon. :D -
dregnarr1 #5579 Én azt utálom, mikor már elkezdi a karakterem a stun animációt az üldözőn, aztán a vége felé meg bejön a kill animáció, hogy megölt.. kösz szépen:D -
#5578 Nekem 1300 volt eddig a legmagasabb. Egyébként ha valakit belockolsz és chargeal neked jönne h leüssön, akkor bedobsz egy füst bombát és az megállítja őt. Így simán megtudod mérgezni, de ilyenkor veszélyes a fókuszra várni, mert amíg körbe és a kör addigra leüthet, úgyhogy én ilyenkor nem szoktam ezzel szarakodni. Volt h beadtam neki a mérget és leütött, de akkor már mindegy volt -
ratgab #5577 yep! -
ratgab #5576 Igen azt a blend perket én már nem is használom, mert sokan a 2 ugyanolyan karakteres blendhelyeken vadásznak... ráadásul ha csak elmegy egy csoport mellett akkor is átváltoztat egyet, az meg instant inkognitó vesztéssel jár! -
ratgab #5575 1400 volt a max... egy mérgezés formájában! -
xido #5574 Na ezt jó tudni,hogy a küldetéseknek van egy kifutási idejük és ha nem csinálom meg,elveszik minden,amit azalatt elértem..
Volt egy Abstergo küldetésem,de pont Borgia toronynál volt,szóval előbb kirambóztam magam,megvettem mindent,utolsó üzleteket,kilátókat...100%-ra revonáltam magam,aztán hipphopp,minden megint 54%-on állt egyszercsak..
Jó tanulság,futhattam megint a köröket..
Jó volt közben,nem csináltam képet,tetőről az őr ugrott lefelé,én közben elkaptam íjpuskával és ott lógott a falra felszögelve:) -
#5573 felnyomtam lvl8ra, nem akarom elvesziteni, ezért kérdeztem:) -
dregnarr1 #5572 Igen, de lesz foghatsz be újat helyette. Menj inkább biztosra, eszméletlen sok Contract létezik, elfogyásuk miatt nem kell aggódni. -
#5571 Ha Contractsban sikertelen egy küldetés, abba belehalhat az Assassinom? -
#5570 van rá perk, asszem kettő is. bár elég nagy lámaság ilyenre elpazarolni a slotot, -
dregnarr1 #5569 Mitől képesek az emberek kétszer gyorsabban futni nálam? Akárhogy sprintelek, a karakterem szinte kocog (high profile+legs mellett is) a többihez képest, csak nézem hátulról, ahogy szedik a lábukat... sprint boost nincs benyomva, ráadásul nem csak rövid időtartamról van szó. -
#5568 hol tudom megnézni hogy milyen verziójú a játék? -
#5567 nekem talán a alliance mód tetszik most a legjobban :) -
#5566 ez a kedvencem tőle:) -
#5565 Van két szettem mosmár, morph + poisonos. felváltva váltom a kettőt most. -
Hoz_Hun #5564 Na látom épp megkaptad a nagy királyságot (Poison). Talán mostmár nem a Morph-ot teszed be. :) -
Hoz_Hun #5563 Huh ez a srác kicsit sincs eltelve magától. De a dumája nagyon jó, sokat röhögtem. Amugy a videóidban te jobban nyomod. Ő többet volt a tetőn mint alatta, és ebben a videóban - valjuk be - elég láma ellenfelei voltak. -
#5562 na őt szoktam elemezgetni. a kommentjein szakadok, a legjobb mikor megmérgez valakit :DDD -
#5561 Köszi, lesz! Egyébként ez a Shenmue36 is jól nyomja -
vzajcev #5560 Pedig jól tolod és grat. hozzá, várjuk a folytatást..... -
Hoz_Hun #5559 Ja ugyan az a hatóanyag: Kálium-nitrát+barna cukor+Nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna). És pufff. Minden jó Assassin és Templar ezt használja csak a körítés más. :) -
#5558 Köszi, de azért nem teszek fel sűrűbben, mert akkor meg az lenne h én hencegek a videóimmal, meg azzal h én milyen pro vagyok xD Pedig csak azért teszem fel mert egyrészt jól sikerült mecs, másrészt meg másnak hasznos lehet. -
#5557 Hát a Florence pályán a kurtizán ott a vége felé elég béna volt, kicsit sem feltünő h három egyforma thief ül a padon, Ő megpróbál lelőni egy npct xD Hát azért ilyenek nincsenek boxon, már rég nekem jöttek volna chargeal :) -
vzajcev #5556 Jó kis videók én csipázom, csak ritkul a megjelenés. Tessék szorgalmassan venni az eseményeket