Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
A stun lassú folyamat, ha az ellenfeled észrevesz, akkor gyorsabban meg tud ölni, mint ahogy te leütnéd, ezért stunolni úgy kell, hgoy az ellenfeled vagy nem lát vagy le van bénulva (smoke)!
Ha üldözött vagy és a fejed felett megjelenik a kard ikon, akkor már meg is öltek ... innen már sem a stun, sem a smoke nem ránt ki a kakából!
Smokebomb ledobása nem egyszerû feladat... a lényeg az idõzítés! Általában az a legjobb taktika, ha látod, hgy üldöznek elkezdesz futni... kicsit hagyod, hogy beérjenek és amikor már úgy ítéled, hgoy az ellen nem tud már megállni és biztosan belefut a smoke-ba, akkor eldobod és általában az embernek nincsenek olyan reflexei, hogy ilyen gyorsan reagáljon, így belefut!
Ilyenkor cövekelj le a pálya közepén, 1 percen belül tuti el fog száguldani melletted. Vagy megöli más.
Nem próbáltam még, de a controls-ban van az R bill, mint "release target". Ez Wanted-ban is mûködik? Tehát el lehet dobni a célpontot?
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
valamiért sehogy sem akart új meccs indulni, na akkor wanted. hát ekkora egy talicska fost! egybõl beugrott az érzés egy héttel korábbról, hogy miért is utálom. az én célpontom tuti, hogy rohangál mint egy idióta. elé kerülni kb esélytelen, és amíg baktatok, simán lefülel a 2-3 üldözõm. ha meg én is rohanok, akkor ugyanez, megtoldva azzal, hogy én is egy nyomoronc sprinter leszek...
na akkor itt az ideje a "real deal"-nek, assassinate! be voltam tojva rendesen, néztem egy rakás videót, de lövésem se volt, hogyan bírják nagy tömegben kiszúrni egymást.
elsõ kör: tök utolsó voltam, megvoltak a célpontok, de még a lockolással bénáztam, a végén holtversenyre felhoztam magam szóval ketten voltunk hetedikek <#idiota>#idiota>
második kör: harmadik lettem, de a meccs 2/3-áig vezettem, itt kaptam vérszemet
harmadik kör: vége. tudom, nem nagy szám, de örültem, mint majom a farkának <#vigyor3>#vigyor3>
végre rátaláltam az igazira, lehet sunnyogni, bárkit lecsaphatsz, fhincsiii, alig várom, hogy meglegyen a poison.
ja és kösz a múlt heti szájbarágást, úgy stunolok, mint a kisangyal <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
Minap kifejlesztettem a Blend Perk ellen egy nagyon jó módszert!
Ha 2 azonos karakter van egy npc csoportban és az egyikrõl tudod, hogy a célpontod, akkor menj közel dobj egy smoke-ot az egyiket mérgezd meg gyorsan, a másikat meg szúrd le! Minap kísérletezés közben pont a jó célpontot mérgeztem!<#nevetes1>#nevetes1>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kockázat nincs, ha rendesen be van lõve a router tûzfala (általában alapból tiltva van minden, csak az alapvetõ portok vannak nyitva (http, https, pop3, smtp, stb). Több tûzfal esetében logikusan összeakadhatnak. Amit a szoftveres kienged, azt a router megfoghatja, amit a router beenged, a szoftveres megfogja, stb. Ez ugye semmi jóra nem vezet😊
Tehát igen. El kell döntened melyiket használod, és az összes többit ki kell kapcsolni.
Én a router-ét használom 8 éve és semmi bajom nem volt vele soha.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy ez ugyanaz mint a Wanted, csak 2-es csapatokban, tehát itt van 1 társad. Ennyi a különbség.
Fontos: Csak egy tûzfalad legyen. Vagy külön szoftveres, vagy vírusírtó fala, vagy a router-é (ez utóbbi a legjobb választás).
Több tûzfal, több vírusirtó egy gépen csak kárt okoz.
[merlinw.org]
ahol egy sátor alatt van a küldetés?
Nothing is True, Everything is Permitted
Ez egy bevált módszer. Én ezt használom.
Nothing is True, Everything is Permitted
Ma nyomhatnánk egy kis Assassinate-t is, ami nekem fekszik?! Esetleg lehetne egy kis SG-s Assassinate party is... had kóstoljanak bele sokan ebbe a jó kis játékmódba. Ígérem, hogy úgy elfelejtitek utána a Wantedet, mintha nem is létezett volna!!
Ott is megölnek, de ott blenddel könnyebben lehet érvényesülni... nyugisabb játékmód!
Egyébként a stunokkal szivattam a támadókat... volt vagy 8 stunom (egyik srácot 1 perc alatt 3-szor stunnoltam... fel se tudott kelni... ha belegondolsz ez stunnonként 200 pont, ha üldöztem volna a célpontokat és észrevesznek kaptam volna rongyos 150 pontot... stun jobban megéri, ha már a poisonre túl rohanós volt a meccs) egy teljes meccs alatt!
Egyébként azt nem értettem, hogy miért futsz mindig... célpont észrevesz már csak töredék pontokat kapsz...
Egyébként meg, ha együtt maradtunk volna, akkor bevárhattuk volna a vadászainkat és stunlockoljuk õket... ekkor nem tudnak felkelni és mivel rájuk is vadásznak az õ vadászaik (akik a mi célpontjaik) kénytelenek oda menni, ahol stunnolva vannak... ennyi... a kör bezárult