Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annál a küldetésénél,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd 4mp-re rá a kép....
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
amm amúgy melyik játékmódból lehet legjobb xp-t kapni ? (azaz melyikbe lehet legtöbbet ölni ha amatõr vagyopk még XD?)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Shift-es védekezés? Nem a counter-grab-ra gondolsz? Ha elkap egy õr, megnyomod a jobb klikket és a shiftet egyszerre.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként baromi jó ez a játék!
Assassin signalokat lehet valahogy babrálni? Úgy értem, hogy mely tanoncok jöjjenek elsõ hívásra.
Arra gondoltam, hogyha még az elején lenyomom az összes tornyot, akkor ugye lesz vagy 12 kezdõ assassinom közösen nagyobb az esélyük...
Leonardot majd egy fõküldetéssel találod meg.
Tök midegy, hogy csinálod a tornyos dolgot, nem kell ezen ennyit stresszelni 😄 Csináld, ahogy akarod, tök mindegy.
Nekem volt már, hogy meghaltak küldetésezés közben, ezért csakis 100%-osra küldöm õket.
Leonardo... padok vannak kijelölve, amikre ha leülsz, odajön, és tudsz tõle venni különleges cuccokat. Térképen világos "L" betûvel jelöli.
Én össze-vissza romboltam a tornyokat, amelyik éppen idegesített.
[merlinw.org]
leonardot ott tudod elérni, ahol egy fehér kockában L betû van, ott lehuppansz a padra, és jön.
Én úgy csinálom, hogy ledurrantom a tornyot, utána 100% restore és megyek a következõre.