7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5842 Ja már beugrott :) Nekem még a knight és a dama rossa kivégzései tetszenek. Mikor a knight a kardjával hasra vágja az ellent a kardjával aztán hátba vágja :D azon mindig röhögök. Vagy mikor a dama rossa hátba rúgja az ellent és a hajtűjével nyakon szúrja, az azért durva xD -
#5841 sajna nem találtam videót róla. :( -
#5840 Melyik az a kill amelyikben úgy csinál mintha elrontaná a szúrást? -
#5839 na ezt el is felejtettem a múltkor... szóval a minap assassinate-ozás közben döbbentem rá, hogy mennyit is fejlődött a grafika általánosságban az utóbbi években. "róma, naplemente" map, sunyolok a bolt előtt a tömegben állva, a radaron full közel jelezte a célt, de nem láttuk egymást. forgolódok én is nagyban, eredménytelenül, ekkor láttam meg a mögöttem lévő ház falára vetődve az árnyékát, ahogy pont felettem hajol ki a tetőről, de nem látott a kis eresz miatt. onnantól simán figyeltem, hogy mit csinál, merre megy.
apró részlet, de hatalmas! -
#5838 800 pontokat hogy lehet szerezni killenként? Milyen perkek szükségesek? semmi takarásból ellen 800 pontokat szerzett. 2x meggyilkolt. először first killem után, aztán rá megint mégegyszer. 1600 pont. nem vágom. biztos valami perk. -
#5837 Az benne a pláne. :D Meg mikor eljátssza h elrontja a szúrást, az nagyon nagy. Engem kicsit Perzsia hercegére is emlékeztet. :) A 2008-asra, főleg Elite Gear-ben. -
#5836 beteges :D -
#5835 mikor boxol a célpont hasán, mindig felröhögök :DDD -
#5834 Footpad téll úgy néz ki mint egy buzi, de a kivégzései tetszenek. -
#5833 Köszi. Igen sajna az én mikrofonom halk eléggé, pedig így is maxon van. Valami tipp h h tehetném hangosabbá? -
ratgab #5832 Killing move-jai viszont marhajók sztem! -
#5831 Knight nekem is teccik Footpad meg mint 1 buzi úgy néz ki nagyon nem teccik ... -
ratgab #5830 Nekem pályafüggő, de amelyiket a leggyakrabban használom az talán a Blacksmith!!! (kalapáccsal folytás rulez!), Mercenarie, Footpad, Thief, időnként a Knight és a Priest is!
A többit szinte soha nem választom csak ha nem marad más! -
ratgab #5829 Azt kell, hogy mondjam igen Korrekt!
De mint ahogy a korábbi hozzászóló is említette az egyikőtök sokkal hangosabb! -
dregnarr1 #5828 Nekem is ő a kedvencem. -
#5827 az én kedvenc karakterem Dama Rossa xD nemtudom mért , teccik ahogy öl , fut (a futás nagyon bejön) meg ahogy kinéz az is. -
#5826 Egyikőtök túl halk. Tessék kiabálni! -
#5825 Multiplayer elemzés egyik barátommal:
Az esetleges hibákért előre is elnézést, mivel nem előre megírt szöveget olvasunk, úgy hibák, mind fogalmazási, mind tartalmi hibák elfordulhatnak. -
#5824 AC Lieage HD magyar felirattal. :) -
ratgab #5823 3. résszel lezárul a sorozat? -
#5822 Ez a 2,5. része volt a trilógiának. Az AC3-ban lesz a lezárás. Ahhoz hogy megértsd, végig kell játszanod az előző részeket, illetve célszerű megnézned az AC Lineage filmet, ami az AC2-t vezeti fel. -
xido #5821 00:38
itt látod is,melyik az házon belül.. -
#5820 Hm Wantedban akkor lehet nem oszt nem szoroz a másfél sec. Bár Manhuntban fail a Poison. -
#5819 Sima 5mp alatt öl és 200 pont, Slow 6.5mp és 300 pont. -
xido #5818 pedig jó vagy..most fejből nem mondom meg neked,nem vagyok gép előtt,de ha a főbejáraton mész le..ami a "kovács mögött" van a lefelé lépcsőn,akkor balra van a tábla..és jobbra-jobbra beugróban az asztalon villog a dokument,mint a galambdúcok szoktak:) -
#5817 És mennyi az a több pont mondjuk?
A lassabb hatás nem tetszik ebben csak :S de ha mondjuk alapgyilkolásnál 200-300 ponttal többet ad, akkor megéri. ha csak 100 pont akkor sztem nem :D
-
#5816 Lassabban öl, több pont. -
#5815 A Slow Acting Poison az mire jó? -
stern #5814 Én nem találom az íróasztalon a dokumentumokat... Eagle-ben is végignéztem, de csak az íróasztal melletti táblát látom hasnzálhatónak... Ott is csak a besorolásokat nézhetem meg... Nem találok olyan opciót, hogy elküldjem őket küldikre...
Pedig a galamb a túloldalt gyanús volt, de arra se semmi... :) -
dregnarr1 #5813 Jah, én a jobb felső sarokban levő target képre gondoltam, nem a picire. -
xido #5812 lehet,ott az asztalon van a dokumentum,ami alapján küldheted missziókra őket..vagy bárhol vagy,füttyentesz és jönnek..még szép,hogy nálad lebzselnek:) -
#5811 Heló,valaki pár szóban röviden spoileresen(persze mások előtt rejtve)leírná,hogy mi ez az egész? Értem ezalatt a történetet,miért "EZ" lett a vége ami lett? -
stern #5810 Hm a rejtekhelyről lehet irányítani a fejvadászokat? Mert nem találtam, csak egy táblát, ahol az eredményeket látom... De ott lebzselnek a kecomban... Ki engedte meg nekik? :D -
#5809 de nem ez volt a kérdés! Olvasd el az előzményeket. Ratgab azt kérdezte, hogyha a célpont alakot vált, akkor ezáltal a kép is változik? Persze hogy nem! -
xido #5808 egérmozgatással?:) -
dregnarr1 #5807 Én PC-n is gamepad-del játszom, (platformer, úgyhogy könnyebbnek találom így), nem tudom milyen a bill. kiosztás (gondolom konfigolható).
Erről jut eszembe egy kérdés: Van olyan gomb bill+egér kombónál, amivel azonnal a hátunk mögé tudunk nézni? A karakter körüli kameraforgatás hogy működik?
@CroftManor (#5801)
Ha targetelve van, vagy elötted van a célpont, akkor átvált a jobb felső sarokban levő kép is, legalábbis Wanted-ben.
-
#5806 9000 alá én se nagyon viszem... viszont ez a shenmue36 nagyon beképzelt, öntelt, azt hiszi ő a legjobb. Mikor írtam neki privátot h játszunk együtt, válaszra sem méltatott. Amúgy meg sztem az én videóim is vannak olyan jók. -
#5805 Az szép! -
ratgab #5804 Nem szoktam wantedet, se manhuntot tolni! Assassinate-ben meg nem sok jelentősége van a képnek! -
ratgab #5803