Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ja igen, ez egyben az elsõ olyan rész is, amiben nem igazán élrzek egyenlõre késztetést, hogy mégegyszer végigvigyem... Az elõzõ két résznél rögtön végigjátszás után ugrottam neki még 6x és nem untam, de most meg valahogy nincs kedvem hozzá... Túl nagy ez a Róma szerintem, a vándorlás a több "kissebb" (Velence és Firenze méretû) városok között nekem jobban bejött. Meg túl sok mellék dologgal áraszt el a játék, kicsit olyan, mint egy RPG, és egyszerûen nincs erõm újrakezdeni.
komolyan mondom, leszarom, ha egy jó meccsen kikapunk, de mikor ennyire szar a balance, vagy csak agyhalottak a társak, akkor ordítani tudnék úgy felbasz... nem tudom, hogy pont ezen a meccsen volt-e, de mondjuk mikor én csinálok legalább 3k-t, és a köv társ 800 ponttal pislog, az reménytelen.
amúgy a végén mikor 44 sec volt hátra és megöltek, behalt az egész, 0:00-t mutatott, nem respawnolt, szoborként állt ott két hunter. aztán kiléptem.
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...