7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Grr1234
    Barber torokvágósa a legjobb. :)
  • Hoz_Hun
    Ja tényleg a Thief. Amikor a hátára ugrik, átöleli és a mellkasábba baszkodja az ollót az nagyon ott van a szeren. :D
  • RatBaG #5880
    STOP... Hammertime! tuuudu tuttududuu...
  • ratgab
    Nekem a kedvencem a Blacksmith killjei (fantasyba is a törpék a kedvenc fajom, így érthető a vonzódás a kalapácshoz): Kalapáccsal folytás, Kalapáccsal lábszáron csapja, majd beleállítja a fejébe az eszközt ! I'm lovin it!!!!
  • Hoz_Hun
    A Kurtizán suhintásai is jó hallatszik, nem is beszélve a Pahria lövésiről. Azt fél pályáról is hallani.
  • Hoz_Hun
    A Kurtizánnak van az mikor padon ül a csávó, odamegy, így két ujjal megemeli finoman az állát aztán sutty, elvágja a torkát. Az nagy zorall. :) A többi killje szerintem elég semmi, de a pados az nagyon jó.
    A padon a Hellequin is combal töri el a nyakát. Amikor seggel ellöki, szerintem igen mókás.
  • RatBaG #5876
    a két bohócban az a jó, hogy ha a fal túloldalán, vagy a sarok takarásában hallom, hogy két szúrással öltek meg valakit, már tudom is hogy kit kell keresnem...
  • Kongy
    És milyen igaz! sajnos...
  • penge96
    Comment of the Year
  • Hoz_Hun
    "...sűrűn találkozok magyarokkal és ők általában elsők vagy másodikok, szóval megy ez a játék nekünk"

Ja, a hátbaszúrás az megy nekünk nagyon. :)
  • penge96
    Ti vígan multiztok, én meg mindig várom a router patchet ami nem is biztos hogy létezik :D
  • Grr1234
    Európai szerverek?
  • ratgab
    Az a Hellequin skill engem például nagyon idegesít.... ez olyan, mintha arcon fin....ganá az ellenfelet ( a megalázás magas iskolája). Az már pszichikai hadviselés!

Lábas kill az nagyon jó! Thief meg szemen szúrja az áldozatot!
  • ratgab
    Kurtizán azthiszem combbal töri el a nyakukat...
  • Hoz_Hun
    Nekem akkor is a Hellequin gyilkolásai tetszenek a legjobban. Amikor terpeszben átugrik a csóka felett közben mellbeszúrja végül pedig a seggével ellöki. :D De az is marha jó, amikor először a lábába vágja bele aztán a torkába. A válkocoktatás és gericszúrás is jó.
    A Dama Rossa mozdulatai is tetszenek.

• ratgab
    Nekem is szoktak ugatni... nekem ilyenkor hízik a májam... kifejezetten élvezem ha felhúzok valakit (ilyeneknek önuralom nulla)!

DE volt már olyan is, hogy a srác szintén sunnyogós volt és a meccs legelején összetalálkoztunk... 1 percig mustráltuk a tömeget, mire Blendből kiugorva elkaptam... mondta is, hogy szép volt! De nem sok ilyen elismerő játékossal találkozik az ember!

Egyébként európai szervereken nagyon sűrűn találkozok magyarokkal és ők általában elsők vagy másodikok, szóval megy ez a játék nekünk... nem is kicsit!
  • ratgab
    Én csak Assassinatet tolok. Meg is lepődök, ha nem rohangászókkal hoz össze a sors... amikor mindenki sétál rejtőzködik, akkor nehezebb a dolga mindenkinek!
  • ratgab
    Egyébként vannak érdekes bónuszok! Egyik alkalommal épp elkezdődött egy üldözésem... lockoltam a célpontot ő elkezdett futni Alhambra-n épp leugrott a felső szintről az alsóra és meg épp ugrásban voltam... erre hátba szúrnak.... 1200 pontért... lestem is egy nagyot! Szerintem nem mindegy, hogy milyen pozícióban kapnak el.... az aktuális helyzet számít (sztem ha stunn után le tudod szúrni a stunnolod az is sok pontot ér)!
  • Hoz_Hun
    Idővel lenyugszik a tömeg. Teljesen sose lesz vége de csökkeni fog.
  • ratgab
    Knightnál amikor a padról leszedi az ellent az is jó! Belevágja a hasába a kardját és leemeli a padról!
  • JethroHUN
    assassinateban is előfordul a tetőn mászkáló pro gyerek... hisz abban modban nem számítasz rá nem is nézel föl, +senkinél sincs pisztoly, vagy dobó kés, sőt ha lenne is akkor se merné használni mert azonnal kiszúrná vki, sőt azonnal látod ha vki mászik fel, elég biztos módszer ha nagyon "szabályosan" játszó a csapat.
  • Hoz_Hun
    Valaki írta, hogy a Pahria a kedvence. Azt én is szeretem :) - célpontnak kapni. Nem tudom, valahogy kirí a tömegből a hengeres testível. :D
    Azért a prímet a Knight viszi. Na azt fél pályáról ki lehet szúrni akkora nagy. Akár tetőről mesziről is látni. Mindig öröm ha ő jön fel a célkeresztbe. :)
  • Hoz_Hun
    A Dama Rossa állítólag azt, aki a padon ül ilyen szexis pózban öli meg. Én még nem láttam, de ha van róla valamerre vidaó azt kéretik megmutatni/belinkelni. :)
  • Hoz_Hun
    Ha akarnál se hiszem hogy nagyon tudnál vele játszani. Ő amerikai te meg európai, nem nagyon van közös szerver szerintem. Persze nem tudom biztosan. Amúgy tényleg egy bunkó, ez a vidóiból látszik, de hát kit érdekel.
    Az meg hogy nem is válaszol, azzal ne foglalkoz. Mondta hogy 1000 utálkozó levelet kap (gondolom játék közben is tolja a szöveget és ídegesít másokat). Szóval lehet napi szinten kap kihívásokat.

Amúgy én az első hangfoszlányra már mutálom is az illető mikrofonját. Szörnyen idegesít ha pofáznak.
  • dregnarr1 #5858
    Az baj, hogy egyre gyakoribb a rohangászás, nagyon kevés olyan játszma van, amiben normálisan, a földön sétálgatva taktikáznak az emberek. Szerencsére ott van még az Assassinate mód.
  • Prince23
    Azt én se szeretem, lőttek az inkognitónak így :( Akkor már inkább megyek CoD-ozni :D
  • Atkamon
    Hidden bonust is kaphat, az is +200...
  • Rage47
  • CroftManor
    Én is kaptam már az elején pl 750et. Nem kell hozzá más mint egy jó kis poison meg incognito meg ilyenek :)
  • Prince23
    Ja, de az benne a vicc, hogy kezdésként kapott az illető kétszer 800 pontot. szal az elején nem hiszem hogy elbukott volna olyan sokszor, hogy ezek a szorzók aktiválódjanak.
  • Grr1234
    Fú de utálom, amikor tetőn ugráló majmokhoz rak be Wantedban... vagy utánuk mész a ratyi 150 pontért, vagy ők találnak meg téged.
  • Atkamon
    Jaja, az az x2 nagyon jó.
  • CroftManor
    Én kaptam már 1700at is. Focus kill+poison+incognito+hidden+ 2x score= 1700
  • Kongy
    Azért gondolnék inkább a 2X-es szorzóra, mert egy Incognito-s kill 400 pont, és ugye 2X-es loss streak-kel az már 800.
  • Kongy
    Loss streak - 2X sztem. De van olyan Kill streak, ami x ölés után 750 bónuszpontot ad.
  • Grr1234
    Amúgy meg high profile front.
  • Grr1234
    6:28
  • Solid Snake
    Ezzel a kis progival pedig frissítheted a gépen lévő pb-s játékaidat
  • Solid Snake
    http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
    Ezt futtasd le és rendbe teszi, a végén frissíts. Beteszi az induló progik közé és kész
  • JethroHUN
    Előjött egy punkbuster hiba, mint BC2 alatt, ....A.exe comunication faileur, mit csináljak? engedélyezve van a Szolgáltatásoknál, már próbáltam kézleg is indítani, de csak nem fut :S