7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • szgeri83
    Hamár ilyen sok multis név ki van írva a lap tetejére akkor az enyémet is kiírnátok légyszíves. A multis nevem: szgeri83 Ma hamar lenyomtam az első manhunt multis pályámat első lettem igaz csak 1030 pontom lett, de kezdésnek nem rossz szerintem. Most hogy kijátszottam a single-t lesz időm a multira is :)
  • syberia2
    Mik ezek a shop questek? Valaki leírná hogy melyik mi?
  • CroftManor
    Nekem inkább a San Donato night tetszene, vagy a Roma night.
  • MerlinW
    Az a hír mikor jön, hogy javítáják a bugokat, stabilizálják a kapcsolatot beépítik a chat-et, stb?:) Most valahogy Florence hiányzik a legkevésbé:)
  • syberia2
    Egy kérdés: miért nem tudok multizni? Loggolok be, de nem talál senkit, és azzal dob ki,hogy kapcsoljam be az anti-cheatet. (mondanom sem kell, végig be volt kapcsolva)
  • Atkamon
    Most jött a hír az Assassin's Network-ön, hogy ha a multi játékosok játszanak összesen 133700 Assassinate meccset, akkor felnyitják a Florence Night pályát.
  • Rage47
    jó lenne a játékba egy chat :/
  • RatBaG #6035
    szombaton eléggé kiegyenlített volt, folyton a tetőkön mászkált, én meg a peremen lógva mindig lerántottam. a sokadik ilyennél beleszólt a mikrofonba "nice one..." (először hallottam a voice chatet működésben). valószínűleg ezért utazott rám másnap ennyire, kiidegelt. vigyázzatok vele, az egyik kedvenc módszere az őrült rohangálás és firecracker, mikor kb a blendelt célponthoz ér. párszor sikerült vakon is ledöfni
  • ratgab
    Akkor majd találkozunk pár év múlva...
  • lolSL
    DROGOS
  • Kongy
    Én most kicsit szüneteltetem a multit, meg magát az ACB-t is. :) Így is többet toltam már mint egy átlagjátékot... de még visszatérek!

Addig is vár a WoW Cataclysm.
  • ratgab
    Egyébként a nagyoknak se mindig megy! Néha a top játékosoknak is van rossz napja és olyankor minden elromlik számukra!
  • ratgab
    Roof jól nyomja az biztos!! ENgem is szívatott már meg, de majd amikor te szívatod őt, az lesz a csúcs az hihetetlen jó dolog!

Tegnap én is nyomtam ragequitet hasonló okok miatt... ez ilyenkor már szimpla fáradtság és szétszórtság... ha nem koncentrálok, akkor rohangálok, olyankor meg a nyugodtabbak elkalapálnak ez egy ilyen játék!
  • ratgab
    Én csak 16h után kapcsolom be egyáltalán a gépet, mintha dolgoznék, így ez a dolog kivédhető!

Amúgy is még nyelvet kell tanulnom... májusban meg francia írásbeli (business) úgyhogy van dolgom!

Könnyelműség volt felmondani! Csak akkor szabad, ha van másik munkád... nekem sajnos nem volt választásom,mert küldtek! Munka lett volna... csak pénz nem volt kifizetni!
  • Atkamon
    Köszi :)
  • JethroHUN
    Grat hozzá.
  • Atkamon
    Hellequinnek rohadt jó az elite gear-je.
  • Atkamon
    Na végre megvan a lvl 50 nekem is :)
  • RatBaG #6024
    na tegnap úgy hagytam abba éjszaka, hogy minimum egy nap szünet.
    állandóan úgy alakulnak a meccsek, hogy ha 2-3 körig nem is, de utána valahogy mindig ugyanazok az elit abstergos arcok közé kerülök. ettől a Roofpolisher-től már lassan rosszul vagyok, folyton egymást szívatjuk. sajnos nem mindig 50-50 százalékban, ilyenkor jön elő igazán, hogy mennyire hullámzó a teljesítményem. így történhetett meg tegnap, hogy simán nyertem 2 kör assassinate-t, aztán következőleg florance-en a 8. percben is nulla ponttal pislogtam, amikor jött a ragequit, pedig nem jellemző rám... kurva lock-rendszer!
  • Atkamon
    Nekem még "csak" 27 órám van a multiban, singleben meg 29 :D
  • CroftManor
    Azóta nincs munkád? Ne idegelj o.O Egyébként most épp nekem sincs, felmondtam a melóhelyemen mert át akartak tenni hideg hívásos kampányra... Úgyhogy többek között ezért is akarok kiszállni a multiból, mert ez olyan mint a drog, ha rákattansz nehezen jössz le a szerről xD
  • ratgab
    Hát sajnos jan 1 óta nincs munkám, szóval bőven belefért az a napi átlag 8 meccs.
  • CroftManor
    Nagyon rá voltál kattanva a témára :) mivel mi is HozHunnal meséltünk a multis élményeinkről. Még én sem értem el egy hét után az 50es szintet. Jó persze ebben közrejátszott az is h én dolgozni járok és nem volt annyi időm foglalkozni vele mint annak aki nem jár dolgozni vagy nincs egyéb elfoglaltsága... Én december 20 körül szereztem meg az 50es szintet. Tehát megjelenés után egy hónappal.
  • ratgab
    Igaz, hogy ebből az 1 hónapból majdnem minden nap toltam legalább 6-8 meccset... első hét letelte előtt 50-es level elérve
  • ratgab
    Hát mondjuk nem csodálom, hogy már elunod 5 hónap után! Én már most kezdem, pedig nem tartok még 1 hónapnál... Tényleg 18-án jubileálunk emberek...legalábbis 0 day-sek! Én már kerek 48 órát beletettem a multiba!
  • CroftManor
    Én fél éve tolom a multival, tudnék róla ha lenne ilyen mozdulat.
    Amúgy én lassan abbahagyom ezt a multizást, már meguntam ezt a: találd meg, öld meg, búj el dolgot. Meg amúgyis lejár a gold előfizetésem 20.án
  • ratgab
    Mintha olvastam volna valamit, hogy ez nem véletlen, hanem lehet ilyet csinálni...
  • CroftManor
    Nem jöttetek még rá h ez random? :) Ezt nem te csinálod, ez a játékban bugnak fogható fel vagy glitchnek. Velem olyan volt, hogy manhuntban nem tudtak megölni. Két vaádsz próbált és mindig félreugrottam előllük. És nem nyúltam semmihez. Próbáltam leütni őket de nem tudtam, de így legalább magam mellett tartottam őket egy darabig, aztán meguntuk és elengedtük egymást :D Mentek keresni a többi prédát.
  • ratgab
    Ma én is megcsináltam, hogy elugrottam a támadó elől... a fene se tudja hogyan... amikor meg akart ölni nyomtam egy támadás gombot és ez sült ki belőle!
  • ratgab
    Utóbbit visszavonom... az csak egy pariah volt!
  • ratgab
    Nem bírta a magasságot a karakter én hallottam a videóban lövés hangot!
  • CroftManor
    Ez nem az én videóm :) és olvasd el a videó kommentjeit meg amit a srác ír a videóban, magától halt meg. Nem volt benne lövés hang, se az a hang ami a lövés előtt szokott lenni mikor becéloz. Ha hiszed, ha nem velem is történt, csak én épp leugrottam a tetőről és szó szerint szörnyet halt a karakterem.
  • MerlinW
    láb
  • datango
    ppppsssztt srácok! olyan kellemes kis topik volt ez, ne rontsuk el, oks!?
  • Prince23
    "kontrasztív nyelvészet szempontjából"

Biztos egy nagy valaki lehetsz :D
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor miért írod mindig, bizonyos időközönként, hogy magyar vagyok e? amikor a blogomat linkelem, akkor van ez.
  • vaakuum
    És ha a Space nem mindenkinek ugyan az?
  • Rage47
    Bocs, töröld.
  • JethroHUN
    Gondolom a PM nem mond egyikőtöknek sem semmit...
  • Prince23
    Jó értelek, de más az amikor Ő állandóan ezzel jön hogy magyar vagyok e. Hát persze h az vagyok, ilyenekért becsületsértésért simán beadhatnám. már nem egyszer mondta ezt nekem.