Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stáblistát várd végi, tutui visszatesz és folytadhatod a játékot, megcsinálhatod a hiányzó részeket, illetve replayezheted a fõküldiket.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

5 mp? Az durva lenne. Erõsebb lenne mint a Smoke Bomb. 1 mp (max 1,5 mp).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elméletileg nem. Azaz meg kellet volna kapnod. Puskalövés nem számít csak a tank. Azzal anno szenvedtem. De a levegõben még nem találtak el a röpcsis küldinél.

Atkamon
Dehogynem, lõni lõhetnek, csak nem sérülhet a repülõ szerkezet. Nekem az elsõre meglett 100%-ra. A tank meg semmiféle kárt nem szenvedhet, nem lõhetik meg. A repülõ szerkezetet is lehet eltalálta egy nyíl, csak nem vetted észre, vagy nem tudom... Ki írja küldetés közben, amikor elbukod a 100% sync-et.

RatBaG
controls optionsnél van valami olyan beállítás, hogy "target using camera sight", ez végül is mi akarna lenni?
hiába volt on/off, én nem vettem észre különbséget.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
A sima mute csak 1,5mp-re veszi el emlékeim szerint. 5mp csúnya lenne😊 Azt szerintem max a long verziója tudhatja, bár úgy is sokallom.

[merlinw.org]

datango
szinteknél való lista van valahol?

állítólag de,csak várd végig a mocsok hosszú stáblistát😊
Kongy
Nem, a mute minden képességét elveszi az ellenfélnek alapból 5 mp-re. Ezalatt nem tud lockolni, meg megölni sem. Én amúgy többre becsülök egy jó smoke + stun kombót.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
A Mute az mit jelent pontosan? most kaptam meg abilitybe. Nem az hogy a radart bezavarjuk vele?

datango
hogyha végig vittem a játékot sp-be?! akkor utána már nem tudok mászkálni a városban?? mert mindig a végére tesz. vki help me plzzz!😄

nem, a mentéssel nincs gond. multiban elvesztek a persona beállitások, a profile setek és a challangjeim + amit unlockoltam velük

Ugyanez volt a repülõ ketyere alatt is... nem sérül a jármû és mégsem kaptam 100 %-os sync-et... lehet, hogy azért mert ugyan rámlõttek íjjal, de nem találtak el? Ott rám sem lõhetnek???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezek a Leonardo machines küldetések nagyon betegek! A tankosat megcsináltam úgy, hogy nem tûnt el egyetlen kocka sem a tank életébõl erre kiírja a végén, hogy csak 50 %-ra teljesítettem... Ilyenkor mi van? VAgy az is számít, hogy puskával eltalálták a tankot?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elmentetted az eredetit?
tedd vissza
csinálj új profilt és mentést
azt írd felül a codex file-al
Az õröket hogy lehet lerázni a második menekülés során mikor Cesare-t kell üldözni?Nem is látok egyet sem de jelzi hogy látnak és üldözek elbújni nem lehet mert amint ismeretlen leszek Ezio rögtön elõ ugrik a szénából.
na beraktam azzal, amit nem rég linkeltél viszont így elvesztek a profiljaim és az unlockolt skilljeim. ötlet?

MerlinW
Be.

[merlinw.org]

be lehet tenni az officert codex edition nélkül úgy hogy ne legyen belõle probléma?

MerlinW
router, tûzfal, portok, egyebek?

[merlinw.org]

De jó már neked nekem még 6 perc után is semmi...
MerlinW
Ranked-Wanted 1-2 perc mostanában.

[merlinw.org]

Neketek mennyi az idõ amig becsatlakozik 1 szerverhez?
MerlinW
Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
Fixed a corruption of Altair's robe on certain graphics hardware
Cursor is now centered when accessing the Map
Fixed a few problems with Alt-Tab
Fixed a graphical bug in the final fight
Fixed a few graphical problems with dead bodies
Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
Added support for x64 versions of Windows
Fixed broken post-effects on DirectX 10.1 enabled cards

[merlinw.org]

CroftManor
Na most volt egy jó meccsem assassinateban, szerencsére fel is vettem 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

penge96
Örülök, hogy segíthettem 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Penge96, Isten vagy 😄, végre 1 segítõ "kard".
Köszönöm szépen!

penge96
Háhá, én is routeren vagyok, eddig k 4x tudtam csatlakozni 😄 (1 hét alatt)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Menj ide: C:\Windows\System32\drivers\etc
És töröld a "hosts" fájlt. Persze csinálj biztonsági mentést. Mennie kell

Feltelepítettem, elindítottam de minden egyes login próbálkozásnál az "Internet Access Problem" felirat fogad...pedig semmi baj nincs az internettel.

Hát ez nagyon jó...:S, mikor kéri a termékkulcsot?

ennyire le....arják az embert xD
Atkamon
Öh, valamilyen csatlakozási problémát megold, azt írta a patch note.

Elnézést valaki segítene, vagy tényleg ennyire le...ják az embert? xD

Szasztok.Remélem a routeres problémát oldja meg mert nem akarok 15-20 percet várni egy meccsre...KB 2 hete van meg a játék és csak 22 vagyok.Ezért vagyok gyengus mert alig csatlakozik..
RatBaG
eddig egyszer-egyszer megesett, de pl ma délután már kétszer is disconnectelt...

Per Aspera Ad Inferi.

valaki küldje el legyen olyan szives a 100%-os mentését nemakarom megint végigvini és csak a szabadkósza miatt kell 😊 elõre is kösz
elitehun
Én nem tudok róla. Itt az van (legalábbis velünk) hogy egy partiban vagyunk haverommal és amikor rányomok hogy launch, akkor sokszor szétdob minket.
CroftManor
Boxra is lehetne, mert minden második mecs után lefagy a játék és visszadob a fõmenübe. PCn is ez van?

elitehun
Jéé és tényleg 😄
Nem is tudtam hogy terveznek patchet kiadni
Atkamon
Ooh, nekem Update-et tölt a játék, kíváncsi leszek miket változtattak.

Grr1234
Valaki majd jön alliancet? Egy csapatban, ofc. 😊

CroftManor
Sztem Kongynak <#eplus2> Elvégre Õ itt a házigazda 😊
Szívesen bevállalok valamit én is ha kell. Elvégre én vetettem fel az ötletet xD

RatBaG
úgy emlékszem, csak második lettem. ezen a mapon elég jól szokott menni, de egyébként rohadt béna vagyok 😞
sorozatosan szívok, 3-4k pont, 3. hely max, egyszerûen nem jutok killhez, mire sunyin odasétálok, kinyírják egymást. aztán egy másik meccsen meg ilyen végeredmény. a kedvem legalább visszahozza, de egyébként meg idegesít, hogy máskor miért nem megy legalább fele ennyire... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Atkamon
Oké, kezdem fodítani. De a FAQ-t akkor ki csinálja meg amúgy, kinek lehet küldeni a kész anyagot? 😄

Jó helyen vagyok én ott... egyébként a végefelé ültem a padon és elrohantál mellettem... nem bírtalak megölni! Lockkal szarakodtam pedig csak egy attack gombot kellett volna nyomnom!!!

kb 20 perce!

Engem is ledobott... nem is baj, mert 3. voltam, de te nyertél volna!

basszus most akarok menni multizni erre nem tudok XD mikor ment el ? mikor jön vissza XD ?
RatBaG
pont kör végén...
te indentitászavaros kovács, neked nem a tetõkön kéne mászkálnod! 😄

Per Aspera Ad Inferi.