Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
hiába volt on/off, én nem vettem észre különbséget.
Per Aspera Ad Inferi.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tedd vissza
csinálj új profilt és mentést
azt írd felül a codex file-al
Fixed a corruption of Altair's robe on certain graphics hardware
Cursor is now centered when accessing the Map
Fixed a few problems with Alt-Tab
Fixed a graphical bug in the final fight
Fixed a few graphical problems with dead bodies
Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
Added support for x64 versions of Windows
Fixed broken post-effects on DirectX 10.1 enabled cards
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Köszönöm szépen!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
És töröld a "hosts" fájlt. Persze csinálj biztonsági mentést. Mennie kell
Per Aspera Ad Inferi.
Szívesen bevállalok valamit én is ha kell. Elvégre én vetettem fel az ötletet xD
sorozatosan szívok, 3-4k pont, 3. hely max, egyszerûen nem jutok killhez, mire sunyin odasétálok, kinyírják egymást. aztán egy másik meccsen meg ilyen végeredmény. a kedvem legalább visszahozza, de egyébként meg idegesít, hogy máskor miért nem megy legalább fele ennyire... <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.