7978

Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Amúgy MP-ben direkt "csúszkál" a kép, amikor mozgatom az egeret? -
Hát használd a precíz kijelölést, én is csak azt használom. -
Folyamatosan szopatott a játék, álladóan mást jelölt ki a gép
tökre ugyan az mint singleben, arrébb ugrik vmi irányba a kijelölés tömegben. -
ratgab #6079 Jó volt az, amikor még 4-en voltunk mindig nyertünk... kiléptetek rögtön kikaptunk! -
Na ez jó volt, mondjuk nem sokra mentetek velem... :( -
Hoz_Hun #6077 Hetente frissítik. -
ezt az abstergos piramist mikor frissítik?
úgy tűnik le lett nullázva a heti meccs, de olyan, mintha sehova se haladtam volna a ranglistán. -
ratgab #6075 Csak azért érdeklődök, mert van vagy 50 név a listámban... -
Úgy. -
ratgab #6073 Gyere Atkamon? -
ratgab #6072 RegnellaHC néven tán? -
Nekem megvan mindkettő rat. :) -
Én is megyek!! :) Egy manhunt nem lenne rossz :) -
ratgab #6069 Oks! Grr1234 lépjél be te is... ha nem vagyok felvéve friendbe, akkor jelölj be, visszajelöllek és küldöm az invite-ot a meccsre! Én indítom a gémet most! -
lehet az is vagy akár chest capture is. -
ratgab #6067 Nincs mikrofon! Manhunt legyen? -
9 után már nem leszek fent. Akkor Grr és ratbag? csapat meccset és akkor ts vagy mást? -
ratgab #6065 Neked mi lészen a neved? Nemtudom fel vagy-e véve friend listembe! Én lenni ratgab bármily meglepő is legyen... -
9 után jövök vissza majd. -
Én mehetek. -
ratgab #6062 Én benne vagyok egy játszmában! RAtbag te jössz, vagy valaki más? -
Játszotok még? mert én pont most készülök pár körre. -
ratgab #6060 Igen! Mindkét győzelmednél meccs közepéig le voltál maradva, mint a borravaló! Aztán átkapcsoltál Főnix üzemmódba...
Utolsó meccsben meg sz...rá aláztál, amikor találkoztunk, habár te is kaptál egy poisont (üldöztem egy fazont, chargolt és lestunnolt, ekkor jött ratbag kolléga és levágta nekem az ellent, én meg felkelve hálából megmérgeztem
)
Aztán utána egyszer úgy kapott el, hogy később dobtam a smoke-ot mint kellett volna, utána nem volt smoke-om... harmadszorra meg éppen töröltem a tőrömről az ellen vérét, amikor hátbaszúrt (smokekal csak egy ezredmásodperccel késtem el)
De jó volt, mert az SG Team szénné alázta a többieket! -
megint előadtam a nagy bénázást, valami 4-600 pontom volt a meccs 2/3-ig, aztán végre sikerült kettőt mérgezni, egyből feljöttem.
de ezek a tetőn futkosó majmok nagyon felidegelnek... -
ratgab #6058 Imént R4tb4g névrokonnal toltunk egy assassinate-t... jól jött ki, mert az első meccset ő nyerte, a 2.-at én, a 3.-at ő, a 4.-et, 5.-et én! -
Nektek már volt olyan, hogy jött felétek a vadász, és hiába nyomogattad a smokeot, kiírta hogy: not avaliable yet
Pedig nincs visszaszámlálás és mégis ezt írja, a vadász meg röhög magában hogy milyen béna...
-
Fú azt a pályát én nem szeretem. Inkább San Donato, meg Pienza, Venice meg ezek. -
Az amcsit azért nem sikerül nagyon lenyomni, mert ő általában akkor lép be, mikor én ki. Mivel náluk akkor van reggel, mikor nálunk este. Így még nem nagyon sikerült vele egy mecsben játszanom. Viszont érdekes módon Deadlyspirit92el szinten naponta összefutok. -
ratgab #6054 Kicsit kárpótolva voltam ezzel, mert az első 3 meccsen egy olyan próval futottam össze, akit 1x sem tudtam megölni, pedig vagy 5x lockoltam.... olyan jól helyezkedett a kis ravasza, hogy mindig pont beszipkáztam a smoke-ot!
Aztán az 4. meccs után kilépett és végre én is érvényesültem! Hiába szerencse is kell a játékhoz!
Szegény Noobokat halálra szívattam... lehet párnak el is vettem a kedvét a játéktól! De olyanokat csináltak, hogy ketté állt a fülem (előtte ölök meg rossz célpontot ő meg sétál tovább mellettem blendelve), vagy 3-an keringünk egymás mellett semmilyen npc nem volt a közelünkben és mindkettőt meg tudtam ölni (aki kicsit is tud az már 5x agyonszúrt volna ennyi idő alatt. Ez utóbbi meccsből kihajított a gép végül... úgyhogy itt már nem aláztam le őket (de pont Sienna volt a kedvenc pályám
)
-
ratgab #6053 Ma elértem az eddigi legjobb eredményem assassinateben: 25 kill 2 halál... 10050 pont (futkosó majmok
)
Aztán a rákövetkező meccsen pontrekordot döntöttem (sajátomat): 11300 pont 19 kill 4 halálból! -
Az előző 2 is hatalmas bughalmaz volt, csak éppen nem volt bennük multi... Néhűny apróbb dolgot biztos javítanak majd, de nagy dolgok biztos nem lesznek. -
Hoz_Hun #6051 Akkor még 20. előtt kell megcsinálni a videot.
Sajnos hétfőre viradólag elkapott ez az átkozott vírus. A gyerekek hurcolták haza. Folyamatos hányás, hasmenés. Már ott tartottam, mindjárt korház mert kiszáradok. Végül sikerült a hányást abbahagyni (hasménés kb óránként :/). De azóta is ágyba vagyok, marha gyengén. Most elsőzör ültem le nethez, benézni, háta Croft már lenyomta az amcsit és látok róla videót, de még nem. -
esetleg? hatalmas bug halmaz a játék, de mind1. -
Hoz_Hun #6049 Nálam eddig kétszer volt olyan, hogy ki akartam nyírni a csávót, de folyamatosan félreugrot, de vagy fél percen keresztül. Mind a kétszer végül megmérgeztem. Az működött. Továbra is nyomogattam a támadás gombot ő meg elugrált, de aztán összeesett a méregtől. :) -
Ilyen változtatásokra ne számíts szerintem. Max a kapcsolati problémákra esetleg, de ilyen változtatások, hogy chat, tuti nem lesznek... Kicsit szoros nekik a határidő az AC3-mal, vagy akármi is lesz a következő játék... Nem értem amúgy, miért kell évente kiadni egy új részt, na mindegy... -
ja, de csak utólag :P -
ratgab #6046 Tudtad egyébként, hogy a neved mit jelent? Ratbag az ausztrál szlengben Bajkeverőt jelent! -
ratgab #6045 Hát elvégre Roofpolisher (Tetőpucoló) a neve vagy mi a szösz
, hol lenne máshol, ha nem a tetőn!
-
Hamár ki vannak írva a PCs multis nevek, nem lehetne kiírni a boxos neveket is? :D Tudom h ez a PCs topik, de a konzolos topikba nem megy ez a téma legalábbis itt sgn. -
már rég kész van a Florence, azzal legalább nem kell dolgozni:D
viszont chat nem hiszem, hogy lesz, Splinter Cell multit is leszarták kiadás után - meg is döglött PC-n