Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abstergo jel amúgy már 30 felett is van, szal az nem egy nagy cucc ha vkinek olyan van. Viszont van olyan, akinek csak templar jele van, és van h az már 50-es (pl ratgab kolléga) szal össze vissza jelöl sztem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Valaki el tudná magyarázni nekem hogy miért ölik meg elõttem a célpontomat? Kijelöl egy új célpontot persze a pálya másik végén és mire odaérnék megölik az orrom elõtt. Mi ez? Már az agyamra megy hogy senkit se tudok megölni. Vagy valami cucc van betéve nekem amitõl látják a célpontom vagy mi ez már?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Másik kedvenc a menü téma, asszem Master Assassin a címe.
Az AC 2 sokkal kiforrottabb, amire az ACB még rátett egy lapáttal, de az igazi az elsõ részben szereplõ bérgyilkolások azért nekem hiányoznak!
A 2. részben, amikor egy röpke pár percre Desmond visszaszáll Altair bõrébe és követnie kell egy illetõt a Keresztes háborúk világában, akkor nagyon elfogott a vágy, hogy újra játszak az elsõ résszel!
Egyébként az elsõ rész az ACB motorjával sztoriban lehetõségekben kibõvítve (néhány ACB-s featurerel.... felszerelés vásárlással, kis csapatmunkával más assassinokkal) szerintem manapság is hatalmasat ütne!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tervezem a "trilógia" végigjátszását szépen egymás utánban!
mert már kb 10 perce mennek fel a nevek 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem terveztem további fejezet fordítást, de ha még is akkor az Róma 3. fejezete lesz. Abban egy Assassin (Francesco Vecellio) emlékeit követjük, és az valami kegyetlen jó. Benne van Ezio is, meg Leonardo is.

Mondjuk most meg annyi zsém van, hogy zsebbõl kifizetném a teljes flottát. 😊)