7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • xido
    de lehet ott is,ha elfelejtesz az utolsó pillanatban inni potit,mikor már feketefehérbe vált a kép..vagy nincs nálad annyi:)
  • Hoz_Hun
    Hát ez lol. Én biztos haltam meg a játékban, többször is. Bár nem konkrétan csatára emlékszem, hanem lezuhantam valahonnan. Csatában nem lehet meghalni?
  • Solid Snake
  • Immigrants
    :D pont ezt a küldetést csináltam most+ ami utána van akadálypálya szerű :)
  • Solid Snake
  • Immigrants
    Értem! Köszi szépen
  • MerlinW
    Valóban nehéz a játékban meghalni, más szintű kihívások vannak benne. Az utolsó életerő általában visszatöltődik, viszont a későbbiekben azt az egyet is leszedik rólad a komolyabb ellenfelek.

Egyébként igazad van abból a szempontból, hogy eléggé el van cseszerintve ez a része. Gyakorlatilag halhatatlanok vagyunk végig a játékban. Azonban mint írtam, más kihívásokkal kompenzálják ezt a fejlesztők:)
  • Immigrants
    Félreétetek! Azt tudom hogy 1-essel fellehet tölteni de pl.: egy borgia torony elfoglalásánál elfogy az életem és még mindig tudok ugyanúgy harcolni tovább (természetesen ilyenkor újra feltöltöm) de kérdem én ha elfogy és minden működik tovább akkor minek kell feltölteni?
    Am a többi választ köszönöm! :D
  • MerlinW
    Még jó, hogy a játék elején direkt volt egy olyan feladat, hogy töltsd újra az életerődet 1-es billentyű (vagy E nyomva tartva és gyógyital)
    Assassinonkat asszem valamikor a Sequence 4 után fogsz tudni toborozni.
    Életerőcsíkod a játék előrehaladtával páncélvásárlások után növekszik.
    A játék célja NEM az hogy építsd újra Rómát. Ez ugyan az egyik mellékes, de a játék története nagyságrendekkel több, teljesen más.

Miután ez egy közvetlen folytatása az Assassin's Creed 2-nek, ha azzal nem játszottál sokat nem fogsz belőle érteni.
  • CroftManor
    Talán nem ártana végigjátszani az első és második részt először :)
    Az assassinokat bármikor tudod hívni, feltéve ha már toboroztál párat. Tehát csak egy idő után érhetők el. Maximum 10 assassinod lehet. Az életerőd meg folyamatosan nő, ahogy haladsz előre a storyban. Ha meglesz az összes életcsíkod, és pl megsérülsz, veszítesz belőle, akkor azt az orvosoknál tudod újra felnövelni, ha veszel muníciót.
  • Immigrants
    Helló!
    Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatba :)
    Ha jól értelmeztem eddig (csekély angol tudásommal) akkor a cél róma felszabadítás, újraépítése. Én elkezdtem a tornyok lerombolását (azzal kezdtem) és már elég sokat le is romboltam, de még nem értek pár dolgot.
    Az assassin-okat majd küldetések csinálgatása után lehet csak hívni van már most is lehet őket toborozni? Ha igen hogy lehet ezt?
    És az életerővel nem igazán vagyok tisztába, tehát hogy van az hogyha le megy az életem és nincs mivel feltöltsem életben maradok? Ilyenkor fogy valami? (pénz stb.) És hogyan lehet az életcsíkot meghosszabbítani?
    Elsőre ennyi jutott eszembe előre is köszi a segítséget! :D
  • Hoz_Hun
    Tedd hozzá, hogy szerinted. Akkor mindenki nyugodt lesz.
  • Solid Snake
    ez lemaradt
  • Solid Snake
    Mindegy most már,áruló vagyol és kész
  • Kongy
    Nem a legjobb játék, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam, de az EGYIK legjobb, tehát sztem a legjobbak között van, de azért természetesen csak az AC után. :D
  • Atkamon
    Dettó.
  • MerlinW
    A legnépszerűbbel egyetértek. A legjobbal távolról sem:)
  • Rage47
    ha tetszik, játsszál vele nyugodtan
    én hamar megunom
  • Kongy
    Most mi van? A WoW az egyik legnépszerűbb, és legjobb játék a világon.
  • DarkSector
    A Cataclysm az a gyógyszer a feledékenységre? XD
  • Rage47
  • Kongy
    Belépek, új 82 üzenet... igen, ez a Cataclysm hatása. :D

Ettől függetlenül figyelem folyamatosan a topikot, mert kötelességem, csak max nincs időm hozzászólni. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most léptem meg a lvl41-et Tauren palámmal. :)
  • datango
    köszönöm, sikerült.!
  • Grr1234
    Ha már regisztráltál, bejelentkezel Uplay-ba, fölül "Games", megkeresed az AC:B-t, és jobb oldalt a kék négyzetben rákkattintasz a "View Actions & Rewards"-ra. Kikeresed a Da Vinci Dissapareance-t, és "Reedem now".
  • elitehun
    uplay.com
  • datango
    lenne egy olyan érdekes kérdésem, hogy azt olvastam valahol hogy pc re megkapjuk ingyen a dlc-t!? azt lekel nekem külön töltenem? és ha igen akkor honnan?
  • JethroHUN
    Vagy amikor rád ront 13 romulus idióta, és 100% hozzád se érjenek... na az király még, főleg h dobókéssel hajigálnak, amit nem lehet védeni.
    Füsttel még valahogy sokadjára kilehet szenvedni a 100%ot
  • Grr1234
    Na az ilyenen fel tudom baszni az agyam... Romolus lair, 100%-hoz ne veszíts 3 kis négyzetnél több életerőt. Végig vittem úgy, hogy ellenfelek hozzám sem értek, vége előtt leakartam ugrani a ládáért, de persze félre ugrik és BUMM, annyi az egésznek... :(
  • Grr1234
    Közben megcsináltam, asszem 38.72 lett... :)
  • Atkamon
    Azt tudom, láttam :D
  • xido
    beléptem,hogy megnézzem,nálam mi volt..elkeserítelek 37:07:)
  • Atkamon
    Be ne merj előzni :PPP
  • xido
    jaja.ez ilyen:)..nekem a long course 2 nem akar összejönni aranyra:)
  • Grr1234

• xido
    egyébként ezt a memoryt el lehet érni..trükkösen vannak a lezárt területek,mert pont beenged ide,ha ott kicsit elsétálgat az ember:)
  • ratgab
    Nincs mit!
  • Sponnyabob
    Értem, köszi szépen a leírást!
  • Solid Snake
    Szép munka
  • ratgab
    VAn lehetőség az egyes boltokban befektetni pénzt, amivel kereshetsz többet, mint amit befektettél vagy akár bukhatsz is... Ennek meghatározását a játék a többi játékos által befektetett terület és pénz alapján határozza meg. Vannak pénzügyileg kockázatos helyek és kevésbé kockázatosak. Előbbi nagy haszonnal kecsegtet, azonban nagyot is lehet bukni, míg az alacsony kockázatúak értelem szerűen kevés bevételt garantálnak.

Emellett (és szerintem az igazi értelmet ez adja a befektetésnek) minden(!!!) boltnál egy bizonyos összeg befektetése esetén kapsz egy meghatározott tárgyat, amit a boltos küldetések teljesítéséhez használhatsz fel ( ez a lényege szerintem a befektetésnek, sok olyan tárgy esik, amit ha keresgéléssel akarnál beszerezni az sokáig tartana), illetve ha nincs rá szükséged el is adhatsz!
  • ratgab
    100 000 az, legalábbis nekem úgy rémlik!