7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • wendi1106
    amúgy a fenti nevek közül mindenki PC-s ?
  • wendi1106
    kb. 20 órám van benne a multiba de DC-t csak 2x kaptam :D
    viszont
    a bugok/csalók engem nem kímélnek XD
  • xido
    is-is
    futottam már bele,de a fogalmazásodtól bekönnyeztem:)
  • ratgab
    Kaján vigyorból arra következtetek, hogy ismerős szitu...
  • xido
  • ratgab
    Húúú de felba..ott most a multi! Egész este szarul játszom.... a 2 perccel ezelőtti meccsen meg fantasztikusan és mit kapok cseréb... disconnected.... hogy az a jóságos marinéni irtani ki azokat a kib...uherált bugokat erről a fekáliának álcázot trutymóról amit Ubiserverrnek hívnak....
  • Atkamon
    Hát ja, de azok nem nagyszámok, két Romolus Lair szerű pályácska...
  • xido
    valami single pályarész pár küldetéssel mintha lenne még valamelyik kiadás szpesöl kódjaként..
  • Atkamon
    Nem hiszem, el vannak fogalalva a következő résszel, merthát muszáj évente kiadni egy részt, még véletlenül se legyen idejük bugokat javítani, meg tökéletesíteni... :)
  • datango
    végig vittem a dlc-t is nem adnak ki még küldiket hozzá ?:PP
  • wendi1106
    nekem is kb
  • Grr1234
    Ha rankedra megyek, akkor 3-4 perc, ha nem, akkor 1 perc.
  • d3vilz
    Nektek mennyi idő még talál meccset? mert nekem 5-10 perce is eltelik és sokszor semmi :/
  • Hoz_Hun
    bug
  • cserpak
    A magyarítások.hu-n írta az egyik gyerek, hogy létezik a 3 AC-hez olyan angol végigjátszás, ami tartalmazza az összes párbeszédet, ismeri azt valaki? Segítsetek!
  • wendi1106
    *méreg
  • wendi1106
    hallod nem lehetett megölni ne mtudtad targetelni mintha ott se lett volna a lock ot rátette mennyit tudta mse péreg se támadás ne mfogott rajta és nem csak nekem
  • MerlinW
    Hogyne lehetne megölni? Belockolod és megölöd:)
  • wendi1106
    csaló banda
  • wendi1106
    az amúgy mi már hogy nem lehet megölni az ellent ő meg közbe nyugodtan ölögeti a VIP-et ??? :@
  • Grr1234
    Zsoldos, kurtizán, tolvajoktól.
  • ratgab
    Mercenaries: Bartolomeo Harci fejszéjét (2 kezes)

Tolvajoktól meg egy vékonypengéjű vívótőr szerűséget!
  • xido
    kurtizánoktól pink hello kitty-s palástot
  • wendi1106
    de gondolom olyan fullosakat kapunk mint Altair kardja XD
  • wendi1106
    hát fegyvert kapok mindegyiktől :D azt vágom én is :D csak jó lett volna tudni milyeneket :D
  • Hoz_Hun
    Mindegyiknél mást. Már nem nagyon emlékszem, csak a Courtesan-ra (vajon miért? :)). Ott a tesódtól kapsz egy tőrt. Tolvajra meg a Merchantra már nem emlékszem.
  • wendi1106
    valaki megtudja nekem mondani mit kapok akkr ha megcsinálom a zsoldosok a tolvajok és a courtesan-ok nak a challenge-it ?

mert megcsináltam az Assassinoknak nemrégiben és megkaptam Altair kardját :P (legjobb XD)
  • MerlinW
    Igen, restart memory kell az újrakezdéshez.
  • ratgab
    Nem úgy van!
  • xido
    pedig emlékeim szerint akkor már eleve bukod a küldetés 100%-át,mert ha újrakedzni,már számolja a bukásodat..nem?
  • ratgab
    Én pl ha bebuktam a 100 %-ot hagytam, hogy leöljenek, így haltam meg a játék során!
  • xido
    Azt hiszem én maradok a szép csinos aranyszegélyes sötétbarnás rucinál,annak most nagyon tetszik a színe:)
  • MerlinW
    Inventory-ban ha kiválasztod ismét a outfit-et ami rajtad van, rákérdez hogy levegye-e. Ekkor minden visszakerül eredeti állapotába.

Magát a "láthatatlan" páncélt azt persze a házban tudod cserélgetni, illetve boltokban, de ez normális.
  • Hoz_Hun
    Sajna az alappáncélt csak bolban cserélheti vagy az Assassin HQ-ban. Skineket cseréli Inventoryban.
  • Hoz_Hun
    Hmmm, régen nekem minden replynél azt vette fel. Lehet PCn máshogy van, vagy hátha javították. Majd megnézem.
  • Atkamon
    Ööh, nekem nem veszi fel minden memory replay-nél, egyszer vette fel, amikor egy Romolus Lairt játszottam újra, de mostmár ott sem veszi fel.
  • MerlinW
    Bármikor leveheti a páncélt inventory-ban.
  • Hoz_Hun
    Ha megvan mind a 6 kulcsod akkor kinyítja. De csak saját felelőségre, mert a nyakadba zuhan egy rusnya páncél. És ha azt hiszed nem baj, majd jó félreteszed, hát tévedsz. Ezio, minden egyes alakalommal, mikor Replayelsz egy emléket szorgalmasan felveszi ezt a borzalmat függetlenül attól, hogy mit is hordtál (jah, skinnel felülírhatod).
    Hogy meg van-e mind 6 kulcsod nézd meg az inventoriban.
  • elitehun
    Megvan mind a 6 vagy azt hiszed hogy megvan mind a hat?
  • xido
    Romulus kincstárára kérdeznék rá..megvan azt hiszem mind a 6 kulcs,de valami enkódolás szerűt olvastam..és nem is engedte kinyitni az ajtót..valami még hiányzik?:)