7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
wendi1106 #6242 amúgy a fenti nevek közül mindenki PC-s ? -
wendi1106 #6241 kb. 20 órám van benne a multiba de DC-t csak 2x kaptam :D
viszont
a bugok/csalók engem nem kímélnek XD -
xido #6240 is-is
futottam már bele,de a fogalmazásodtól bekönnyeztem:) -
ratgab #6239 Kaján vigyorból arra következtetek, hogy ismerős szitu... -
xido #6238 -
ratgab #6237 Húúú de felba..ott most a multi! Egész este szarul játszom.... a 2 perccel ezelőtti meccsen meg fantasztikusan és mit kapok cseréb... disconnected.... hogy az a jóságos marinéni irtani ki azokat a kib...uherált bugokat erről a fekáliának álcázot trutymóról amit Ubiserverrnek hívnak.... -
#6236 Hát ja, de azok nem nagyszámok, két Romolus Lair szerű pályácska... -
xido #6235 valami single pályarész pár küldetéssel mintha lenne még valamelyik kiadás szpesöl kódjaként.. -
#6234 Nem hiszem, el vannak fogalalva a következő résszel, merthát muszáj évente kiadni egy részt, még véletlenül se legyen idejük bugokat javítani, meg tökéletesíteni... :) -
#6233 végig vittem a dlc-t is nem adnak ki még küldiket hozzá ?:PP -
wendi1106 #6232 nekem is kb -
#6231 Ha rankedra megyek, akkor 3-4 perc, ha nem, akkor 1 perc. -
d3vilz #6230 Nektek mennyi idő még talál meccset? mert nekem 5-10 perce is eltelik és sokszor semmi :/ -
Hoz_Hun #6229 bug -
cserpak #6228 A magyarítások.hu-n írta az egyik gyerek, hogy létezik a 3 AC-hez olyan angol végigjátszás, ami tartalmazza az összes párbeszédet, ismeri azt valaki? Segítsetek! -
wendi1106 #6227 *méreg -
wendi1106 #6226 hallod nem lehetett megölni ne mtudtad targetelni mintha ott se lett volna a lock ot rátette mennyit tudta mse péreg se támadás ne mfogott rajta és nem csak nekem -
#6225 Hogyne lehetne megölni? Belockolod és megölöd:) -
wendi1106 #6224 csaló banda -
wendi1106 #6223 az amúgy mi már hogy nem lehet megölni az ellent ő meg közbe nyugodtan ölögeti a VIP-et ??? :@ -
#6222 Zsoldos, kurtizán, tolvajoktól. -
ratgab #6221 Mercenaries: Bartolomeo Harci fejszéjét (2 kezes)
Tolvajoktól meg egy vékonypengéjű vívótőr szerűséget! -
xido #6220 kurtizánoktól pink hello kitty-s palástot -
wendi1106 #6219 de gondolom olyan fullosakat kapunk mint Altair kardja XD -
wendi1106 #6218 hát fegyvert kapok mindegyiktől :D azt vágom én is :D csak jó lett volna tudni milyeneket :D -
Hoz_Hun #6217 Mindegyiknél mást. Már nem nagyon emlékszem, csak a Courtesan-ra (vajon miért? :)). Ott a tesódtól kapsz egy tőrt. Tolvajra meg a Merchantra már nem emlékszem. -
wendi1106 #6216 valaki megtudja nekem mondani mit kapok akkr ha megcsinálom a zsoldosok a tolvajok és a courtesan-ok nak a challenge-it ?
mert megcsináltam az Assassinoknak nemrégiben és megkaptam Altair kardját :P (legjobb XD) -
#6215 Igen, restart memory kell az újrakezdéshez. -
ratgab #6214 Nem úgy van! -
xido #6213 pedig emlékeim szerint akkor már eleve bukod a küldetés 100%-át,mert ha újrakedzni,már számolja a bukásodat..nem? -
ratgab #6212 Én pl ha bebuktam a 100 %-ot hagytam, hogy leöljenek, így haltam meg a játék során! -
xido #6211 Azt hiszem én maradok a szép csinos aranyszegélyes sötétbarnás rucinál,annak most nagyon tetszik a színe:) -
#6210 Inventory-ban ha kiválasztod ismét a outfit-et ami rajtad van, rákérdez hogy levegye-e. Ekkor minden visszakerül eredeti állapotába.
Magát a "láthatatlan" páncélt azt persze a házban tudod cserélgetni, illetve boltokban, de ez normális. -
Hoz_Hun #6209 Sajna az alappáncélt csak bolban cserélheti vagy az Assassin HQ-ban. Skineket cseréli Inventoryban. -
Hoz_Hun #6208 Hmmm, régen nekem minden replynél azt vette fel. Lehet PCn máshogy van, vagy hátha javították. Majd megnézem. -
#6207 Ööh, nekem nem veszi fel minden memory replay-nél, egyszer vette fel, amikor egy Romolus Lairt játszottam újra, de mostmár ott sem veszi fel. -
#6206 Bármikor leveheti a páncélt inventory-ban. -
Hoz_Hun #6205 Ha megvan mind a 6 kulcsod akkor kinyítja. De csak saját felelőségre, mert a nyakadba zuhan egy rusnya páncél. És ha azt hiszed nem baj, majd jó félreteszed, hát tévedsz. Ezio, minden egyes alakalommal, mikor Replayelsz egy emléket szorgalmasan felveszi ezt a borzalmat függetlenül attól, hogy mit is hordtál (jah, skinnel felülírhatod).
Hogy meg van-e mind 6 kulcsod nézd meg az inventoriban. -
#6204 Megvan mind a 6 vagy azt hiszed hogy megvan mind a hat? -
xido #6203 Romulus kincstárára kérdeznék rá..megvan azt hiszem mind a 6 kulcs,de valami enkódolás szerűt olvastam..és nem is engedte kinyitni az ajtót..valami még hiányzik?:)