Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
http://www.kettlebelledzes.hu/
Nothing is True, Everything is Permitted
Errõl jut eszembe egy kérdés: Van olyan gomb bill+egér kombónál, amivel azonnal a hátunk mögé tudunk nézni? A karakter körüli kameraforgatás hogy mûködik?
@CroftManor (#5801)
Ha targetelve van, vagy elötted van a célpont, akkor átvált a jobb felsõ sarokban levõ kép is, legalábbis Wanted-ben.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyik meccs hatalmas volt: Florence pálya... szokásos Kováccsal voltam!
Utolsó perc 1000 pont hátrányban voltam a 2. helyen (jók voltak az ellenfeleim, igazán jók)!
Központi helyrõl elfutottam az oszlopos rész felé... látom teli világító karika az iránytûn... észrevettek lockoltak ( 2 pap jött velem szemben, tudtam, hogy az egyik lehet a támadó) közel értem... nem ugrott ki... így kapott egy smoke-ot... ezután stun+ fókusz+poison... eközben látom, hogy a 2. papot egy Dottore hasbaszúrja... nekem sem kellett több én is követtem a példáját.... ezután 1 másodperccel elfut mellettem egy Knight kapott egy kis fojtogatást a kalapáccsal... majd jön egy Noble is... belockolt... de olyan szerencsétlenül mozgott, hogy sikerült stunnolnom, mivel nem volt már poisonöm (imént használtam el a Paphoz) megvártam a fókuszt, majd fejberúgtam!
Így sikerült kb. 10 másodperc alatt 4 különbözõ ellent megölnöm: 4 inkognitó, 2 leütés, 2 fókusz, 1 mérgezés!
Gondolhatjátok, hogy meg is nyertem a meccset, ezzel a 3000 ponttal, amit 1 perc alatt gyûjtöttem!
Azt a meccset fel kellett volna vennem! Tanulságos lett volna!
Általában a magányos célpontokra utazom (különálló irány az iránytûn), mert ha azokat elkapod, akkor nem kell attól tartanod, hogy hátba szúrnak!
Szorzónak azthiszem 3 kill után jár 300 pont.
Perknek azt hiszem, hogy a wall runner és a blend van berakva (bár ez utóbbit lehet már kivettem)!
A játék a lopakodásról szól: Amikor közlekedsz tedd ezt egy csoporton belül, ha lehetséges. Ha a közeledben ellenfél van és te nem vagy csoportban, akkor meghaltál!
NE kövesd a célpontot, csak nagyon rövid távon! Várd meg míg odamennek hozzád! Ha többen vannak, elõbb utóbb kinyírják egymást, vagy egy NPC-t és akkor van egy könnyû incognitód akár fókusszal, sõt még poisonölni is lehet õket!
Ha látom a vadászom és kiszúrt, akkor arra törekszem, hogy elkezdjen üldözni, ha már fut, akkor nem tud megálni a smoke elõtt... ilyenkor meg már stun+fókusz+poison= gyors pontszerzés!
Egyébként az egész nem a szinten múlik... nem lesz könnyebb a játék level 50-tõl... hanem a rejtõzködésen van a hangsúly! Ha rejtõzködsz, akkor csak elrontani lehet a játszmát: Jöhet TEmplar Visionnel, mert én hamarabb kiszúrom és akkor gyakorlatilag csak annyit ért el, hogy felfedte magát! SMokekkal is jöhet, mert akkor még mindig ott van a többi NPC (mindig olyan helyen rejtõzök, ahol legalább van még 2 féle karakter rajtam kívül... nagyon hasznos még, ha az npc csoport mellett van egy szalmakazal, virágos láda... azt is szoktam csinálni, hogy rejtekhelyre bújok és a még az NPc csoporttól távol elhaladó elleneket is simán be lehet rántani a kazalba, ami egy kazal pontot jelent)
Egyébként ha smoke+stun+ poisonözök, akkor nem érdekel, hogy meghalok (Ez a 3-5 halál ilyenkor szokott bekövetkezni), csak meg tudjam mérgezni a célpontot, ilyenkor megvárom a fókuszt is! Ha már beadtam a mérget, már megölhetnek, mert ugyan õ kap 400 pontot, én meg 1200-vel távozom az élõk sorából!
Blenddel kapcsolatban: Sokszor szoktam ugyanoda visszablendelni, de nem egész meccs alatt, mert az kiismerhetõ! A lényeg, hogy rejtõzködj, de keresd az ellenfelet ( ilyenkor lehet kicsit szaladni, ha észrevesznek sincs baj, mert ha van smoke-om azt általában benyalják, kivéve ha tetõröl jönnek, ezért is ha látod, hogy nem szalad a célpont, akkor smokeolni fog... ekkor mássz tetõre, onnan basz...atja a füstöt! Ha nincs smoke-om, akkor addig menekülök, míg nem tölt vissza...ez sokszor bejön, de sokszor felhívom magamra a figyelmet vele!)
Van egy jó pár pálya, ahol lehet random stunnolni. Pl san donato a kis templom ha ott beállsz az ajtó mögé és bejön a vadászod, simán le ütheted, vagy pienzában is van egy ilyen hely a lépcsõ mellett lent, vagy rómában is.
semmi balance nincs a játékban, csak marháskodni jó
persze ettõl eltekintve tetszik, mert szórakoztató, olyasmi, mint a bújócska gyermekkorunkban 😄
tegnap meg volt egy teleportálgatós gyerek is, ott van 5 méterre tõlem, aztán csak azt látom, hogy megöl...
[merlinw.org]
megyek egy csoportba blendelve, a célpontom a bolt elõtt áll, õ hamarabb targetelt, dobom a smoke-ot, stun. szépen elfeküdt, aztán animáció nélkül, egybõl felpattant és megölt! ahogy földet ért, már vigyázzállásban mögöttem volt, még a füst sem ült el! pfff....
Per Aspera Ad Inferi.
De van millió megoldás. Dobsz füstbombát, másik célpontot váálasztasz, és streak-bõl ölöd meg, stb.
Egyszer ráérzel és nem lesz ellenfeled. Én már ott tartok, hogy hozzám sem tudnak érni, legyenek akárhányan😊 Streak-nél az a lényeg, ha látod, hogy támad a valamelyik ellenfél, jobb klikket is nyomj a bal elõtt.
[merlinw.org]
A kiszabadulás High profile - hands szintén.
Mindkettõnél nyomva kell tartani high profile-t és csak utána nyomni a Hands-et, mert egyszerre nyomva nem mindig veszi be.
Van egy bug/lehetõség a játékban, ha sokan vannak is, csak ezt a kettõt csinálod és végigdarálhatod az egész bagázst.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak simán shiftet kell nyomni, hogy kiszabadulj.