7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    Azokat nem láttam! PM-ben tudnál róluk írni pár gondolatot?
  • Hoz_Hun
    Ja, azok is királyak voltak. :)
    Ami azt illeti, nekem anno a Assassin's Creed - Lineage is tetszett. Simán elfogadnék egy olyan sorozatot is.
  • Kongy
    Jó volt nagyon. :) Hát még a Spartacus Blood and Sand meg a Gods of the Arena.
  • ratgab
    A Róma milyen jó is volt, azt a mindenit neki!
  • Hoz_Hun
    Na itt van a Látkép Lucrezia Borgia cikke. Nem a legjobb minőség, de olvasható.
    Látkép - Lucrezia Borgia
  • Hoz_Hun
    Van már a 3.-hoz is. :)
  • MerlinW
    Talán, ha nem külföldi oldalon keresnél:)

Itt a két legnagyobb magyar feliratoldal:
    www.hosszupuskasub.com
    www.feliratok.info

Ezeken 2-3 napon belül fent van majdnem minden sorozat aktuális részének feliratai.
  • JethroHUN
    Jah értem, kösz. Még magyar felirat is van, de még csak az S01E01
  • MerlinW
    Amerikában:)
    letöltés
    Ha kell felirat a magyar feliratos oldalakon megtalálod.

Nem websorozat, hanem normális nagyobb költségvetésű. A kinti Showtime (olyan mint az HBO) csatornán megy.

2011-Apr-03 The Borgias 01x01 The Poisoned Chalice
    2011-Apr-03 The Borgias 01x02 The Assassin
    2011-Apr-10 The Borgias 01x03 The Moor
    2011-Apr-17 The Borgias 01x04 Lucrezia's Wedding
    2011-Apr-24 The Borgias 01x05 The Borgias in Love
    2011-May-01 The Borgias 01x06 The French King
    2011-May-08 The Borgias 01x07 Death on a Pale Horse
    2011-May-15 The Borgias 01x08 The Art of War
    2011-May-22 The Borgias 01x09 Nobody

• JethroHUN
    De ez egy websorozat, nem lehet vmi weboldalon nézni? vagy nem ingyenes
  • Hoz_Hun
    Leginkább le kell tölteni. :)
  • JethroHUN
    Hol lehet ezt a sorozatot nézni?
  • Hoz_Hun
    Irons jó benne. Kár, hogy számomra már mindig úgy fogy Rodrigó Atya kinézni, mint az AC-ben. Az valahogy annyira találó. :D
  • Hoz_Hun
    Ja meg a mostani Látkép magazinban "Lucrezia Borgia" van benn (3 oldalnyi).
    De ha igény van rá beszkenelem/fényképezem aztán megosztom itt veletek. Ha igény van rá. Amúgy érdekes cikk.
  • MerlinW
    Az ilyen kaliberű sorozatok első pár részének célja a karakterek bemutatása, a laikus néző beavatása a történelmi helyzetbe, jelen esetben a Vatikán és a pápaság súlyának éreztetése. Számomra egyetlen vonatottnak tűnő rész a koronázási procedúra volt, amellett, hogy Irons alakítása elfeledtette ezt is:)
  • Hoz_Hun
    Akkor az első két részt láttam egyben szerintem mert másfél órás volt. Én anno imádtam a Tudors sorozatot. Valószínüűleg az tette nálam kicsit magasra a mércét (na meg a Róma). :)
    De mindenképpen jó, nézni fogom, pláne mivel hangulatos az AC miatt.
  • MerlinW
    Történelmi sorozat, ezek ilyenek. Viszont a második (ami a harmadik, mert az első két részt volt egyben) sokkal pörgősebb.
  • Hoz_Hun
    Én leginkább a környezet miatt néztem meg eddig az első részt. A helyszín, személyek miatt érdekes, a történetet (az első részt láttam még csak) kissé vontatottnak találtam.
  • MerlinW
    Én nézem, zseniális:)
  • Hoz_Hun
    A The Borgia sorozatot nézi valaki?
  • Hoz_Hun
    Az a páncél olyan csúf, hogy én inkább javittatom az előzőeket. :)
    Amúgy szerintem, az is "romlik". Csak Altair páncélja nem, de azt a játék ideje alatt még nem szerzi vissza Ezio.
  • vaakuum
    Azt jól érzékelem, hogy a Romolus páncélnak az az előnye a normál ingame páncélokkal szemben, hogy nem tud megsérülni?
    Merthogy az össze többi páncél nekem hamar elkezd romlani, ha dárdás őrök meg lovas huszárok csapkodják meg, Romolus farkasbőrös konzervdoboza meg soha nem kap piros négyzetet...
  • Atkamon
    Nekem meg egyikben sem...
  • Grr1234
    Érdekes, nekem singleben jó, és multiban csinál ilyeneket.
  • RatBaG #6258
    nem lenne semmi gáz, ha ezt a rohadt gyorsítást ki lehetne kapcsolni, vagy csak normálisan beállítani.
    nem lehet lassú-precíz mozdulattal körbenézni, mert akkor olyan, mintha viaszból lenne az egérpad. ha meg gyorsan mozdítom, akkor ki tudja hol áll meg épp
  • Hoz_Hun
    Szerencsére XBox360-on nem így van. Mindkettő remekül irányítható. Bár multiban Lock-olni itt is nehéz.
  • Grr1234
    Ez megvan multiban is...
  • MerlinW
    Mert a multi még az AC2.
  • Prince23
    Sokszor előfordult velem, az hogy ezióval nem is oda akartam ugrani/felmászni, erre Ő megcsinálja. Pedig nem is "oda" néztem vele! az ienek marhára felhúznak.
  • Grr1234
    Szerintem nem.
  • Prince23
    Ég és Föld a single és a multi irányíthatósága. Nálam is ez van, emlékszem, hogy egyszer írtam, hogy baromira megváltozott az irányítás a AC2-höz képest. akkor tényleg így van :) akkor is azt felelték nekem a töbnbiek, semmit sem változott. há dehogynem :D geciszar lett a single irányithatósága. :D
  • ratgab
    Sajnos ez a betegség családi örökség!
  • ratgab
    Tele vagyok igen! Mert béna vagyok 5 meccsen keresztül a 6-on brillírozok és erre disconnected!

Nem derülök jobb kedvre ettől! Sajnos van egy súlyos betegségem, amit Maximalizmusnak hívnak! Egyszerűen MINDIG győznöm kell!
  • ratgab
    v-sync-et kapcsold ki az javít valamit, egyébként meg ha megvárod, míg betölt a játék (pár másodperc), akkor már nem lesz feltűnő! Egyébként meg szokható!
  • Hoz_Hun
    Ejnye, tele vagy negatív kisugárzással. Gondolj arra, hogy a többi meccsen, amikor szar voltál, szépen mentek az Ubi szerverek. Tehát mások, akik többen vannak, örülnek. Pozitív gondolkodás. Remélem jobb kedvre derültél? :D
  • Rage47
    sajnos így
    szerencsére a multit másik csapat készítette, ők már valamelyest tudnak PC-re portolni
  • RatBaG #6246
    hát ezt nem lehet megszokni, annyira szar...
  • MerlinW
    Így. Eleinte nekem is furcsa volt, de 10 perc után megszokod, észre sem veszed.
  • RatBaG #6244
    végre elkezdtem a singleplayert, és egyből jött a szopacs, a mouse acceleration.
    az AC 2-ben azt könnyedén lehetett orvosolni azzal, hogy levettem a sens-t 1-re, és meglepő, de a gyorsítás tűnt el így, nem az érzékenység. na ez most nem működik.
    bármi javaslat? ti így toltátok végig?
  • xido
    igen