Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
assassinateban is elõfordul a tetõn mászkáló pro gyerek... hisz abban modban nem számítasz rá nem is nézel föl, +senkinél sincs pisztoly, vagy dobó kés, sõt ha lenne is akkor se merné használni mert azonnal kiszúrná vki, sõt azonnal látod ha vki mászik fel, elég biztos módszer ha nagyon "szabályosan" játszó a csapat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Valaki írta, hogy a Pahria a kedvence. Azt én is szeretem 😊 - célpontnak kapni. Nem tudom, valahogy kirí a tömegbõl a hengeres testível. 😄
Azért a prímet a Knight viszi. Na azt fél pályáról ki lehet szúrni akkora nagy. Akár tetõrõl meszirõl is látni. Mindig öröm ha õ jön fel a célkeresztbe. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A Dama Rossa állítólag azt, aki a padon ül ilyen szexis pózban öli meg. Én még nem láttam, de ha van róla valamerre vidaó azt kéretik megmutatni/belinkelni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha akarnál se hiszem hogy nagyon tudnál vele játszani. Õ amerikai te meg európai, nem nagyon van közös szerver szerintem. Persze nem tudom biztosan. Amúgy tényleg egy bunkó, ez a vidóiból látszik, de hát kit érdekel.
Az meg hogy nem is válaszol, azzal ne foglalkoz. Mondta hogy 1000 utálkozó levelet kap (gondolom játék közben is tolja a szöveget és ídegesít másokat). Szóval lehet napi szinten kap kihívásokat.

Amúgy én az elsõ hangfoszlányra már mutálom is az illetõ mikrofonját. Szörnyen idegesít ha pofáznak.

Az baj, hogy egyre gyakoribb a rohangászás, nagyon kevés olyan játszma van, amiben normálisan, a földön sétálgatva taktikáznak az emberek. Szerencsére ott van még az Assassinate mód.

Prince23
Azt én se szeretem, lõttek az inkognitónak így 😞 Akkor már inkább megyek CoD-ozni 😄

Atkamon
Hidden bonust is kaphat, az is +200...

Rage47
<#eljen>
CroftManor
Én is kaptam már az elején pl 750et. Nem kell hozzá más mint egy jó kis poison meg incognito meg ilyenek 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Ja, de az benne a vicc, hogy kezdésként kapott az illetõ kétszer 800 pontot. szal az elején nem hiszem hogy elbukott volna olyan sokszor, hogy ezek a szorzók aktiválódjanak.

Grr1234
Fú de utálom, amikor tetõn ugráló majmokhoz rak be Wantedban... vagy utánuk mész a ratyi 150 pontért, vagy õk találnak meg téged.

Atkamon
Jaja, az az x2 nagyon jó.

CroftManor
Én kaptam már 1700at is. Focus kill+poison+incognito+hidden+ 2x score= 1700

Kongy
Azért gondolnék inkább a 2X-es szorzóra, mert egy Incognito-s kill 400 pont, és ugye 2X-es loss streak-kel az már 800.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Loss streak - 2X sztem. De van olyan Kill streak, ami x ölés után 750 bónuszpontot ad.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Grr1234
Amúgy meg high profile front.

Grr1234
Solid Snake
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
Ezt futtasd le és rendbe teszi, a végén frissíts. Beteszi az induló progik közé és kész <#nezze>
JethroHUN
Elõjött egy punkbuster hiba, mint BC2 alatt, ....A.exe comunication faileur, mit csináljak? engedélyezve van a Szolgáltatásoknál, már próbáltam kézleg is indítani, de csak nem fut :S

CroftManor
Ja már beugrott 😊 Nekem még a knight és a dama rossa kivégzései tetszenek. Mikor a knight a kardjával hasra vágja az ellent a kardjával aztán hátba vágja 😄 azon mindig röhögök. Vagy mikor a dama rossa hátba rúgja az ellent és a hajtûjével nyakon szúrja, az azért durva xD

Kongy
sajna nem találtam videót róla. 😞

CroftManor
Melyik az a kill amelyikben úgy csinál mintha elrontaná a szúrást? <#fejvakaras>

RatBaG
na ezt el is felejtettem a múltkor... szóval a minap assassinate-ozás közben döbbentem rá, hogy mennyit is fejlõdött a grafika általánosságban az utóbbi években. "róma, naplemente" map, sunyolok a bolt elõtt a tömegben állva, a radaron full közel jelezte a célt, de nem láttuk egymást. forgolódok én is nagyban, eredménytelenül, ekkor láttam meg a mögöttem lévõ ház falára vetõdve az árnyékát, ahogy pont felettem hajol ki a tetõrõl, de nem látott a kis eresz miatt. onnantól simán figyeltem, hogy mit csinál, merre megy.
apró részlet, de hatalmas! <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
800 pontokat hogy lehet szerezni killenként? Milyen perkek szükségesek? semmi takarásból ellen 800 pontokat szerzett. 2x meggyilkolt. elõször first killem után, aztán rá megint mégegyszer. 1600 pont. nem vágom. biztos valami perk.

Kongy
Az benne a pláne. 😄 Meg mikor eljátssza h elrontja a szúrást, az nagyon nagy. <#wink> Engem kicsit Perzsia hercegére is emlékeztet. 😊 A 2008-asra, fõleg Elite Gear-ben.

Renjike
beteges 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

RatBaG
mikor boxol a célpont hasán, mindig felröhögök 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Footpad téll úgy néz ki mint egy buzi, de a kivégzései tetszenek.

Kongy
Köszi. Igen sajna az én mikrofonom halk eléggé, pedig így is maxon van. Valami tipp h h tehetném hangosabbá?

Killing move-jai viszont marhajók sztem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Renjike
Knight nekem is teccik Footpad meg mint 1 buzi úgy néz ki nagyon nem teccik ...

Nekem pályafüggõ, de amelyiket a leggyakrabban használom az talán a Blacksmith!!! (kalapáccsal folytás rulez!), Mercenarie, Footpad, Thief, idõnként a Knight és a Priest is!

A többit szinte soha nem választom csak ha nem marad más!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt kell, hogy mondjam igen Korrekt!

De mint ahogy a korábbi hozzászóló is említette az egyikõtök sokkal hangosabb!

Nekem is õ a kedvencem.

Renjike
az én kedvenc karakterem Dama Rossa xD nemtudom mért , teccik ahogy öl , fut (a futás nagyon bejön) meg ahogy kinéz az is.

Grr1234
Egyikõtök túl halk. Tessék kiabálni!

Kongy
Multiplayer elemzés egyik barátommal:

Az esetleges hibákért elõre is elnézést, mivel nem elõre megírt szöveget olvasunk, úgy hibák, mind fogalmazási, mind tartalmi hibák elfordulhatnak.

JethroHUN
AC Lieage HD magyar felirattal. 😊

3. résszel lezárul a sorozat? <#rinya>

MerlinW
Ez a 2,5. része volt a trilógiának. Az AC3-ban lesz a lezárás. Ahhoz hogy megértsd, végig kell játszanod az elõzõ részeket, illetve célszerû megnézned az AC Lineage filmet, ami az AC2-t vezeti fel.

[merlinw.org]

00:38

itt látod is,melyik az házon belül..
Prince23
Hm Wantedban akkor lehet nem oszt nem szoroz a másfél sec. Bár Manhuntban fail a Poison.

Grr1234
Sima 5mp alatt öl és 200 pont, Slow 6.5mp és 300 pont.

pedig jó vagy..most fejbõl nem mondom meg neked,nem vagyok gép elõtt,de ha a fõbejáraton mész le..ami a "kovács mögött" van a lefelé lépcsõn,akkor balra van a tábla..és jobbra-jobbra beugróban az asztalon villog a dokument,mint a galambdúcok szoktak😊
Prince23
És mennyi az a több pont mondjuk?

A lassabb hatás nem tetszik ebben csak :S de ha mondjuk alapgyilkolásnál 200-300 ponttal többet ad, akkor megéri. ha csak 100 pont akkor sztem nem 😄

Grr1234
Lassabban öl, több pont.

Prince23
A Slow Acting Poison az mire jó?

Én nem találom az íróasztalon a dokumentumokat... Eagle-ben is végignéztem, de csak az íróasztal melletti táblát látom hasnzálhatónak... Ott is csak a besorolásokat nézhetem meg... Nem találok olyan opciót, hogy elküldjem õket küldikre...

Pedig a galamb a túloldalt gyanús volt, de arra se semmi... 😊

http://www.kettlebelledzes.hu/

Jah, én a jobb felsõ sarokban levõ target képre gondoltam, nem a picire.