7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#6322 Én is így csináltam asszem. -
#6321 nem kell víz, anélkül megoldottam, linkelem mindjárt hogyan
az elején az ugráshoz kell a fejlesztett kesztyű, és csak egy sima ugrás az ott, hiába tűnik úgy, mintha oldalra ugrana -
Zorboy #6320 soha nem jön össze ... :( ez nem az én stílusom -
ratgab #6319 Ha a kívánt célt megtaláltad középső gomb kienged és voilá! -
ratgab #6318 Középső gomb az egéren! Ha fut, megjelenik a feje felett egy kis lakat, ekkor elég 1 click, ha nem fut vagy precízen akarsz kijelölni középső gomb nyomva tart és a kívánt karakter felé irányít... így váltogathatsz a karakterek között! -
Zorboy #6317 Öm most 1 multi moddal vagyok hadilábon ... Az ASSASSINATE ... Ha meglátom hogy vki player akkor hogyan tudom kijelölni hogy megölhessem ?
-
#6316 Köszönöm mind a kettőtöknek :) -
#6315 Dolgok alatt a fordításokat és leírásokat érti. Szóval nekünk csak fordítani kéne, a többit ők megoldják szerintem. -
#6314 Közben én kezembe vettem a FAQ létrehozását. Van az ogi.hu-nak egy Assassin's Creednek szentelt része (assassinscreed.ogi.hu) ami elég igényes. Írtam a főszerkesztőjüknek, hogy mit szólna, ha az ő oldalán hoznánk létre egy FAQ-t, és ide kitennénk linkbe. Ezt írta válasznak:
"Hello!
Persze, lehet szó ilyesmiről, annyi kikötéssel, hogy elötte szeretnénk látni azokat a dolgokat.
Mi is megköszönnénk ha linkelgetnétek minket máshol is. :)" -
#6313 Hát mivel ha leteszed tálcára a játékot, akkor az megáll, és nem mennek tovább a nevek... -
xido #6312 na a kevésbé türelmeseknek ez a B terv:) -
#6311 "Fast walk" felirattól balra mássz le, és miközben zuhansz, el kell, hogy kapj egy kiálló téglát. -
xido #6310 majd később,ha minden részét felújítottad az Aqui-izének,akkor több víz lesz benne és pont a bejárat szintjén lesz -
Sziasztok, rendben van, hogy nem könnyű annyira, de konkrétan ide hogy ugrottatok be? :) Mert vagy a vízbe esek bele, vagy egyszerűen átugrál a gerendákon. -
xido #6308 uplay.com
ott bejelentkezel,aztán adja magát -
Zorboy #6307 Ja és amúgy hol nézhetem meg mik a kihívások amikért az Uplay pontokat kapom ? -
#6306 Valaki jön multizni? -
Zorboy #6305 hallod te 1 igazi hős vagy megoldódott a karakter problémám:D HARLEQUIN az enyém vagy MUHAHAHA !!! xD
-
Zorboy #6304 És én erre nem jöttem rá ?:( -
ratgab #6303 Belépsz a játékba és az extra menüpont alatt írd ba azt a kódot! -
Zorboy #6302 Tom ... Feltűnt ... -
Hoz_Hun #6301 Azt én nem tudom ez PCn hogy van, mert XBox360-on tolom. De azt jó ha tudod, hogy a Harlequin, meg ezek a figurák a multihoz vannak. Tehát singleplayben nem lehet őket irányítani. Sajna. -
Zorboy #6300 Am nem az AC világában vagyok újonc :D csak így a BROTHERHOOD főleg a multija ami új :D -
Zorboy #6299 Harlequin a fiú a lányról tudtam ... És kösz . De felfedeztem vmi +kódot a játékom leírásán .1 olyan kódot mint ami kelett a játék regisztrálásához
vmi bónusz tartalom az van ráírva de nem tom hova kell beírni :( -
Hoz_Hun #6298 Harlequin vagy a Hellequin karakter kell? A lány bohóc vagy a fiú? A Hellequin (lány) UPlay pontért jár (40 pont). Pontokat kapsz, ha játszol a játékkal. A Herlequin (férfi) azaz előrendelt és az extra AC kiadáshoz jár. Egyenlőre. Tudtommal. -
Sponnyabob #6297 Hát már én is megnéztem közbe egy Így jártam anyátokkal epizódot de még mindig nincs vége. :D -
#6296 Én úgy emléxem boxon el lehetett nyomni. -
Hoz_Hun #6295 Átlehet ugrani, csak akkor nem ad mentést a folytatáshoz. Ergo ha utánna akarsz még játszani, előbb vagy utóbb, mindenképp végig kell nézni, vagy hagyni lefutni. Amúgy nem vészes. Én elmentem kajálni, és majdnem vége is lett a feliratnak, mire visszaértem. :) -
Sponnyabob #6294 Srácok a végén a stáblistát nem lehet valahogy átugrani már 15 perce megy kicsit kezdem unni. -
#6293 Harlequint nem tudod pontokból megvenni, a Hellequint adjék uplay pontért. -
#6292 Amennyiben teljesen új vagy az AC-hez, nagyon ajánlom, hogy ne ezzel a játékkal kezd, hanem legalább a 2-vel, már ha a sztori is érdekel egy kicsit.
Uplay pontokat a sztoriban való haladással tudsz szerezni, Harlequin meg csak a játék bizonyos verzióiban van, a simában nincs. -
#6291 Uplay pontok szerzése: játssz a játékkal, és a kihívásoknál meg kapod őket, már mint a pontokat.
meg szerezz be uplay támogatású Ubisoftos termékeket és játssze vele. lehet gyűjteni a pontokat :D
Harle-hez meg így tudsz hozzájárulni a pontokból. Bár asszem ingyenes , nem tom már. -
Zorboy #6290 Hali új vok az Assassin's creed világában és sok mindent nem értek és 1 valamire tutira szeretnék választ kapni vagy több dologra is ... Az első hogyan lehet ilyen nyamvatt uplay pontokat szerezni ? Amiből az oldalukon lehet ilyen extrákat venni . Na és még az hogy van az a Harlequin karakter ahhoz hogyan lehet hozzájutni ? -
#6289 Pár szó a 2 Spartacus sorozatról? Nos... képregényfeldolgozás, némi történelmi ráhatással, irgalmatlan mennyiségű vér, szex, zseniális zene, fordulatos, izgalmas történetvezetés, szuper képvilág és színészek/karakterek. Kihagytam valamit?:) -
#6288 Most nem azon van a hangsúly, hanem azon h nem tettél be engem meg Hozhunt a banner alá :P -
#6287 Kongyot? :D Szarnév tom, nem volt fantáziám, de van új. :D
-
#6286 műszenny? igazi szenny! -
#6285 Jó lenne persze, de főként a VV-hez hasonló műszennyekre van igény... :( T -
#6284 Igen, mivel ez a PC-s topik :) Hiába kértem én Kongyot, h tegye ki azt a pár konzolos nevet is, (összesen 2) dehát nem... :) -
ratgab #6283 Nemrég láttam, és simán megnéztem volna belőle egy egésze estés verziót is!