Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Foxy0
kösy már próbáltam mindennel még ezt is csak közbe leszúrta

jah és nem elõször játszom vele mindegyiket ismerem csak ezt nem sikerült 100%-osra kijátszanom így most szeretném

Wazze, mijaf@szt rakott ez be! <#wow1>

Itt a link: LINK

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

A jelzett helyre mész, használod az Eagle Eye-t, hogy megtaláld a célpontod (aranyosan ragyog <#nevetes1>), majd levadászod, úgy, hogy közben rugdalod.

Harc közben rúgni a Space-szel lehet. Semelyik másik gombot (Shift, Bal egér) nem kell nyomni, csak max. az irány (AWSD) és a SPACE-t.

Ez az rugdosós megoldása:

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Foxy0
Machine #3 – War Plans
Full synchronization: Kick the overseer.
Localization: Centro District

Go to the marked location and use your Eagle Eye to localize your target <1>. When you will find the overseer, catch the edge <2>. As a matter of fact, you will be able to watch the victim.

When the soldier will turn round, target him <1>, kick him in the back and kill. After the execution, run away <2> and go to the marked location.

ezt nem tudom megcsinálni

Foxy0
kösy az infókat

szoktam nézni yt-on csak ennél nem értetem hogy lett 100%-os a gyereknek

Vannak YouTube-on ú.n (walkthrough = végigjátszás) videók, esetleg azokat érdemes csekkolni ha nagyon elakadsz valahol.

Annyi a teendõd hogy YT-on beírod a keresõbe ezt a szöveget: Assassin's Creed: Brotherhood walktrough és lesz egy vagonnyi találat rá...
Kongy
Full synchronization: Use smoke bombs to stun the overseer.

Füstbombákat kell használnod a felügyelõn (amelyiket az eagle vision sárgán mutat)

Full synchronization: Do not get hit while using the bomber.

Ne kapj be egy sebzést se miközben az új repülõ szerkezetet használod

Full synchronization: Use the pistol go kill the overseer.

Öld meg pisztollyal a felügyelõt.

Lefordítottam neked nagyjából mit kéne csinálni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Azon sajnos nem tudok segíteni : /

Van egy jó kis végigjátszásos oldal, de az is angolul, ott részletesebben kifejtik, képekkel. Link.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Foxy0
anyira nem vok angolos és nem értem még vidit is néztem

Kongy
Általában minden küldetés elõtt kiírja a feladat alatt a játék, hogy mit kell tenned a 100% szinkronizációhoz.

Foxy0
a war planet küldetéseket hogy kel meg csinálni 100%ra már régóta szenvedek vele ?

Ha a kincsekre vagy kíváncsi akkor EZ lesz az...
Foxy0
kösy és van még több helyrõl is térképed(romulus sírjáról.....stb)

Hali!

Ha arra gondolsz hogy hol találhatóak akkor ITT egy térkép hozzá.

Egyébként néhány zászlót nem egyszerû megszerezni...
Foxy0
üdv
vki tud segíteni abba hogy-hogy tudom megszerezni a zászlókat?

Kongy
Warez topikban lehet, hogy találsz hasonlót, bár nem hiszem, hogy sok esély van rá, hogy van ilyen LAN emulátor.

Sziasztok!
Lehet, hogy már volt téma, de azért megkérdezem: Létezik a Brotherhood-hoz valamiféle LAN emulátor? Haverokkal össze szoktunk ülni néha, és nagyon jól jönne, ha net nélkül is tudnánk egymásra vadászni. 😊 Nagyon sajnálatosnak és rossz ötletnek tartom, hogy UBI-ék nem tettek bele alapból LAN játékot...
Kongy
Van.

helló.az a kérdésem hogy megveszem a brotherhoodot és hogy a végén van szabad kósza???
Akkor mi történik ha az összes olyan MAUSOLEL DI AUGUSTO-t megvettem ?
A PC-s verzióhoz alaból adták, csak aktiválni kell. Ebben a hozzászólásban van infó:

Nekem még nincs.Hol lehet olyat szerezni vagy kapni?
Ha megvan a DLC, akkor a térképen megjelenik, hogy hol veheted föl a küldetéseket. Úgy rémlik, hogy mindig csak 1 elérhetõ...
Példa térkép:

Assasin's creed-be mikor és hol lehet az elsõ és a többi Da vinchi valamit találni ezt azért így irtam mert nem tudom az mi de a lényeg ki tudja ? Ha valaki igen az kérem irja meg.Köszönöm!
Üdv srácok!

Én errõl lemaradtam, most láttam egy áruházi TV-n demóban ezt a tavalyi filmet. Látta közületek valaki moziban ezt A három testõr 3D-t? A trailer-re az ugrott be, hogy valakinek nagyon bejöhetett az AC látványvilága...

http://www.youtube.com/watch?v=mQd3MwT2fAM
Kongy
Elvileg igen. online is tarolja a menteseket multisat 100%

bowari
Nekem ott a pipa az uplaynél,hogy megvan a da vinci dlc,de nem változott semmi,térképen sem látok változást...

A másik,hogy online tárolja a mentésem?Szal ha újrarakom a win-t akkor is megmarad a savegamesavegame?

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Visszamentem egy korábbi sequencebe, és onnan ment...

Karácsonyra megvettem a játékot és most jutottam oda, hogy beaktiváljam a Da-Vincis DLC-t. Na amikor elindul akkor ugye bejön a fehér színû töltõképernyõ, csakhogy innen nem megy tovább. Ez most bug lenne, vagy várjak még tovább?

Kongy
Jókérdés 😄

snowkid16
Hali!
A strict nat problémát hogy lehet megoldani?

bowari
Üdv.
Van vmi jelentõsége ha nem 100%-ra csinálom a küldetéseket?
Nem mindig van kedvem pepecselni ilyenekkel,hogy nem érhetnek hozzám stb.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Lacoka12
köszi

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

CroftManor
Néha a ládákban is szokott lenni, de nagyobb esély van rá, hogy a banditáknál találod. Idõnként megszoktak támadni banditák és ha azokat legyõzöd, akkor átkutatva holmijukat, találhatsz náluk.

Nothing is True, Everything is Permitted

Lacoka12
valaki megmondaná hol találom?

Lacoka12
ugyan úgy ahogy felveted úgy kell le venni

Lacoka12
csinálj valami küldetést vagy lépj ki a animusbol és vissza

SirHiggins
Jah, még egy kérdés, ha inventoryból választom ki valamelyik ruhát (Drachen(?),Altair) azoknak ugye nincs csak grafikai jelentõsége -nem változtat semmin? Kikapcsolni hogyan tudom õket, visszavedleni az eredeti cuccba?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

SirHiggins
Vártam kb. fél órát, néhány mezei katona újra vissza teleportálódott a helyére ha arrébb mentem, de a fõnök nem.

Lacoka12
várni kell és vissza megy a helyére

SirHiggins
Üdv, lenne pár kérdésem, az egyik, hogy akkor mi a teendõ ha az egyik Borgia toronynál elmenekült a kapitány, nem tudom megölni, így felgyújtani se a tornyot.
A másik pedig, hogy miért nem enged befektetni az üzletekbe?
Köszi.

Lacoka12
shuriken head hol találok?

Köszi megnéztem és sok mindent megtudtam 😄 Nem soká végig tolom hála. Aztán jöhet a ACR

CroftManor
Valamelyik sequence 100% szinkronizációért jár a Desmond outfit.
Ezt érdemes nézegetni

ja a tollak meg vannak azért se járt semmi. Egyedül eddig ha mindent renováltam kaptam egy családi selymet vagy köpeny szerûséget, gondolom olyan mint a 2-ben a hogy ha hordjuk az õrök egybõl megtámadnak

CroftManor
Ha jól emléxem van még benne 10 darab toll is, de hogy mi jár értük, azt már nem tudom. A kincsesládákért semmi.

Milyen extra dolgokat lehet a játék során szerezni?? A romulus tekercseit tudom a zászló gyûjtögetésért és a kincsesládák gyûjtéséért jár valami jutalom??

Igen, de az mintha nem állna építés alatt. Én a Szent Péter Bazilikára gondoltam...

Kongy
"nagy kupolás" - ez alapján Pantheon-ra következtettem.

Érdemes lenne tisztázni, melyik épületrõl van szó.