7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • MerlinW
    Persze, hogy játszanak
  • abydos
    Kapsz egy emailt, onnan le lehet tölteni a játékot. Egy klienst szed le, ami leszedi a fájlokat, de nem olyan gyűjtőprogram mint a steam.
    ez az oldal hogy működik am? hasonló a steam-hez?
  • abydos
    Hali!

Egyhónapja volt egy hasonló kérdés, de én összességében érdeklődnék, játszanak még a multiplayer részével PC-n?
    Mert van egy nagyon jó kis akció itt: http://getgamesgo.com/category/assassins-creed-sale
    Csak akkor érdekelne minket, ha aktív még a multi, mert akkor zúznánk mi is :)

Köszi
  • Foxy0
    kösy
  • Lacoka12
    1. küld harcba őket
    2.nyomd t gobot le hosszan és minden ellenséget le lőnek
    3.képezd magasabb szintre őket
  • Foxy0
    vki van itt ha igen egy kis help

1.assassin recruits signaled during a fight
    2.arrow stroms
    3.rucruts raised to the rank of assassins

a rejtek helyen a falon található táblán van és nem tom mit kel felük csinálni le is fordítotam de még úgyse
  • Gary
    Párszor már jeleztem mennyire fájlalom én is, hogy a célpont eldobás lehetősége kimaradt az ACR-ből. Lehet vele meglepetést okozni! :Ð

Szerintem, sok jól hasznosítható megoldás van a videódban! Nem csak kezdőknek!
  • CroftManor
    Köszi :) Amúgy ehhez nagy szerencse kell, hogy egy ilyen meccset feltudjon venni vki. Jóformán az összes játékos kezdő volt. A smuggler például csak úgy sétálgatott a pályán, sztem nem volt gépnél az illető... :D

Gary
    Jah, a videó elején az a srác azt hitte, hogy majd mute-al jó leüt engem, de gyorsan elengedtem a lockot, majd gyorsan vissza.. :)
    Sajnos ezt a trükköt ACRben már nem lehet megcsinálni :/
  • Gary
    Grat. és kösz! Újabb kötelező (oktató :Ð) videó!

Nem lettem volna FerretyWriter7 helyében! :)
  • MerlinW
    Ez gyönyörű kaszabolás volt. Mégha volt is 1-2 afk játékos:)
  • CroftManor
    Néha én is találok még wanted vagy manhunt meccset, sikerült is fölvenni egy 23/1-es assassinate-et :)
  • Gary
    Szerintem igen. Én néha szoktam még wanted meccsekben szaladgálni. :Ð
  • Prince23
    Multiplayer Wanted résszel még játszanak PC-n? vagy Revelationsel többen tolják... bár ott is max 2-3 szerver van Wantedba :(
  • Foxy0
    jah és szmoke bombát hol találok?
  • Foxy0
    kösy csak épp bent voltam a tankosba és sikerült mind kettő most a szárnyassal küszködök
  • xido
    górét keresd "infralátással",sárga lesz,100%-hez pisztollyal öld csak meg,aztán spuri a célba..
  • Foxy0
    vki segítene ebben is vidit nem találtam róla:

Machine #2 – War Plans
    Full synchronization: Use the pistol go kill the overseer.
    Localization: Campagna District

Go to the marked area and use your Eagle Vision to find the target [1]. When you will see her, follow her for some time and shoot in the proper moment [2]. After the execution, run to the marked area.
  • Foxy0
    sikerült kösy még egyszer az infókat főleg az oldalt az sokat segít
  • Gary
    Háát, ezt nekem sem. A tankos és a "sárkányrepülős" küldetéseket sorra elbuktam.
  • Foxy0
    kösy már próbáltam mindennel még ezt is csak közbe leszúrta

jah és nem először játszom vele mindegyiket ismerem csak ezt nem sikerült 100%-osra kijátszanom így most szeretném
  • Gary
    Wazze, mijaf@szt rakott ez be!

Itt a link: LINK
  • Gary
    A jelzett helyre mész, használod az Eagle Eye-t, hogy megtaláld a célpontod (aranyosan ragyog ), majd levadászod, úgy, hogy közben rugdalod.

Harc közben rúgni a Space-szel lehet. Semelyik másik gombot (Shift, Bal egér) nem kell nyomni, csak max. az irány (AWSD) és a SPACE-t.

Ez az rugdosós megoldása:
  • Foxy0
    Machine #3 – War Plans
    Full synchronization: Kick the overseer.
    Localization: Centro District

Go to the marked location and use your Eagle Eye to localize your target [1]. When you will find the overseer, catch the edge [2]. As a matter of fact, you will be able to watch the victim.

When the soldier will turn round, target him [1], kick him in the back and kill. After the execution, run away [2] and go to the marked location.

ezt nem tudom megcsinálni
  • Foxy0
    kösy az infókat

szoktam nézni yt-on csak ennél nem értetem hogy lett 100%-os a gyereknek
  • DIESEL DOG #7873
    Vannak YouTube-on ú.n (walkthrough = végigjátszás) videók, esetleg azokat érdemes csekkolni ha nagyon elakadsz valahol.

Annyi a teendőd hogy YT-on beírod a keresőbe ezt a szöveget: Assassin's Creed: Brotherhood walktrough és lesz egy vagonnyi találat rá...
  • Kongy
    Full synchronization: Use smoke bombs to stun the overseer.

Füstbombákat kell használnod a felügyelőn (amelyiket az eagle vision sárgán mutat)

Full synchronization: Do not get hit while using the bomber.

Ne kapj be egy sebzést se miközben az új repülő szerkezetet használod

Full synchronization: Use the pistol go kill the overseer.

Öld meg pisztollyal a felügyelőt.

Lefordítottam neked nagyjából mit kéne csinálni.
  • Kongy
    Azon sajnos nem tudok segíteni : /

Van egy jó kis végigjátszásos oldal, de az is angolul, ott részletesebben kifejtik, képekkel. Link.

• Foxy0
    anyira nem vok angolos és nem értem még vidit is néztem
  • Kongy
    Általában minden küldetés előtt kiírja a feladat alatt a játék, hogy mit kell tenned a 100% szinkronizációhoz.
  • Foxy0
    a war planet küldetéseket hogy kel meg csinálni 100%ra már régóta szenvedek vele ?
  • DIESEL DOG #7867
    Ha a kincsekre vagy kíváncsi akkor EZ lesz az...
  • Foxy0
    kösy és van még több helyről is térképed(romulus sírjáról.....stb)
  • DIESEL DOG #7865
    Hali!

Ha arra gondolsz hogy hol találhatóak akkor ITT egy térkép hozzá.

Egyébként néhány zászlót nem egyszerű megszerezni...
  • Foxy0
    üdv
    vki tud segíteni abba hogy-hogy tudom megszerezni a zászlókat?
  • Kongy
    Warez topikban lehet, hogy találsz hasonlót, bár nem hiszem, hogy sok esély van rá, hogy van ilyen LAN emulátor.
  • CptXecutor
    Sziasztok!
    Lehet, hogy már volt téma, de azért megkérdezem: Létezik a Brotherhood-hoz valamiféle LAN emulátor? Haverokkal össze szoktunk ülni néha, és nagyon jól jönne, ha net nélkül is tudnánk egymásra vadászni. :) Nagyon sajnálatosnak és rossz ötletnek tartom, hogy UBI-ék nem tettek bele alapból LAN játékot...
  • Kongy
    Van.
  • kozako
    helló.az a kérdésem hogy megveszem a brotherhoodot és hogy a végén van szabad kósza???
  • bendi99
    Akkor mi történik ha az összes olyan MAUSOLEL DI AUGUSTO-t megvettem ?