7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#7898 Persze, hogy játszanak -
abydos #7897 Kapsz egy emailt, onnan le lehet tölteni a játékot. Egy klienst szed le, ami leszedi a fájlokat, de nem olyan gyűjtőprogram mint a steam. -
#7896 ez az oldal hogy működik am? hasonló a steam-hez? -
abydos #7895 Hali!
Egyhónapja volt egy hasonló kérdés, de én összességében érdeklődnék, játszanak még a multiplayer részével PC-n?
Mert van egy nagyon jó kis akció itt: http://getgamesgo.com/category/assassins-creed-sale
Csak akkor érdekelne minket, ha aktív még a multi, mert akkor zúznánk mi is :)
Köszi -
#7894 kösy -
#7893 1. küld harcba őket
2.nyomd t gobot le hosszan és minden ellenséget le lőnek
3.képezd magasabb szintre őket
-
#7892 vki van itt ha igen egy kis help
1.assassin recruits signaled during a fight
2.arrow stroms
3.rucruts raised to the rank of assassins
a rejtek helyen a falon található táblán van és nem tom mit kel felük csinálni le is fordítotam de még úgyse
-
Gary #7891 Párszor már jeleztem mennyire fájlalom én is, hogy a célpont eldobás lehetősége kimaradt az ACR-ből. Lehet vele meglepetést okozni! :Ð
Szerintem, sok jól hasznosítható megoldás van a videódban! Nem csak kezdőknek! -
#7890 Köszi :) Amúgy ehhez nagy szerencse kell, hogy egy ilyen meccset feltudjon venni vki. Jóformán az összes játékos kezdő volt. A smuggler például csak úgy sétálgatott a pályán, sztem nem volt gépnél az illető... :D
Gary
Jah, a videó elején az a srác azt hitte, hogy majd mute-al jó leüt engem, de gyorsan elengedtem a lockot, majd gyorsan vissza.. :)
Sajnos ezt a trükköt ACRben már nem lehet megcsinálni :/ -
Gary #7889 Grat. és kösz! Újabb kötelező (oktató :Ð) videó!
Nem lettem volna FerretyWriter7 helyében! :) -
#7888 Ez gyönyörű kaszabolás volt. Mégha volt is 1-2 afk játékos:) -
#7887 Néha én is találok még wanted vagy manhunt meccset, sikerült is fölvenni egy 23/1-es assassinate-et :) -
Gary #7886 Szerintem igen. Én néha szoktam még wanted meccsekben szaladgálni. :Ð -
#7885 Multiplayer Wanted résszel még játszanak PC-n? vagy Revelationsel többen tolják... bár ott is max 2-3 szerver van Wantedba :( -
#7884 jah és szmoke bombát hol találok? -
#7883 kösy csak épp bent voltam a tankosba és sikerült mind kettő most a szárnyassal küszködök -
xido #7882 górét keresd "infralátással",sárga lesz,100%-hez pisztollyal öld csak meg,aztán spuri a célba.. -
#7881 vki segítene ebben is vidit nem találtam róla:
Machine #2 – War Plans
Full synchronization: Use the pistol go kill the overseer.
Localization: Campagna District
Go to the marked area and use your Eagle Vision to find the target [1]. When you will see her, follow her for some time and shoot in the proper moment [2]. After the execution, run to the marked area. -
#7880 sikerült kösy még egyszer az infókat főleg az oldalt az sokat segít -
Gary #7879 Háát, ezt nekem sem. A tankos és a "sárkányrepülős" küldetéseket sorra elbuktam. -
#7878 kösy már próbáltam mindennel még ezt is csak közbe leszúrta
jah és nem először játszom vele mindegyiket ismerem csak ezt nem sikerült 100%-osra kijátszanom így most szeretném -
Gary #7877 Wazze, mijaf@szt rakott ez be!
Itt a link: LINK -
Gary #7876 A jelzett helyre mész, használod az Eagle Eye-t, hogy megtaláld a célpontod (aranyosan ragyog ), majd levadászod, úgy, hogy közben rugdalod.
Harc közben rúgni a Space-szel lehet. Semelyik másik gombot (Shift, Bal egér) nem kell nyomni, csak max. az irány (AWSD) és a SPACE-t.
Ez az rugdosós megoldása:
-
#7875 Machine #3 – War Plans
Full synchronization: Kick the overseer.
Localization: Centro District
Go to the marked location and use your Eagle Eye to localize your target [1]. When you will find the overseer, catch the edge [2]. As a matter of fact, you will be able to watch the victim.
When the soldier will turn round, target him [1], kick him in the back and kill. After the execution, run away [2] and go to the marked location.
ezt nem tudom megcsinálni -
#7874 kösy az infókat
szoktam nézni yt-on csak ennél nem értetem hogy lett 100%-os a gyereknek -
DIESEL DOG #7873 Vannak YouTube-on ú.n (walkthrough = végigjátszás) videók, esetleg azokat érdemes csekkolni ha nagyon elakadsz valahol.
Annyi a teendőd hogy YT-on beírod a keresőbe ezt a szöveget: Assassin's Creed: Brotherhood walktrough és lesz egy vagonnyi találat rá... -
#7872 Full synchronization: Use smoke bombs to stun the overseer.
Füstbombákat kell használnod a felügyelőn (amelyiket az eagle vision sárgán mutat)
Full synchronization: Do not get hit while using the bomber.
Ne kapj be egy sebzést se miközben az új repülő szerkezetet használod
Full synchronization: Use the pistol go kill the overseer.
Öld meg pisztollyal a felügyelőt.
Lefordítottam neked nagyjából mit kéne csinálni. -
#7871 Azon sajnos nem tudok segíteni : /
Van egy jó kis végigjátszásos oldal, de az is angolul, ott részletesebben kifejtik, képekkel. Link.
-
#7870 anyira nem vok angolos és nem értem még vidit is néztem -
#7869 Általában minden küldetés előtt kiírja a feladat alatt a játék, hogy mit kell tenned a 100% szinkronizációhoz. -
#7868 a war planet küldetéseket hogy kel meg csinálni 100%ra már régóta szenvedek vele ? -
DIESEL DOG #7867 Ha a kincsekre vagy kíváncsi akkor EZ lesz az... -
#7866 kösy és van még több helyről is térképed(romulus sírjáról.....stb) -
DIESEL DOG #7865 Hali!
Ha arra gondolsz hogy hol találhatóak akkor ITT egy térkép hozzá.
Egyébként néhány zászlót nem egyszerű megszerezni... -
#7864 üdv
vki tud segíteni abba hogy-hogy tudom megszerezni a zászlókat? -
#7863 Warez topikban lehet, hogy találsz hasonlót, bár nem hiszem, hogy sok esély van rá, hogy van ilyen LAN emulátor. -
CptXecutor #7862 Sziasztok!
Lehet, hogy már volt téma, de azért megkérdezem: Létezik a Brotherhood-hoz valamiféle LAN emulátor? Haverokkal össze szoktunk ülni néha, és nagyon jól jönne, ha net nélkül is tudnánk egymásra vadászni. :) Nagyon sajnálatosnak és rossz ötletnek tartom, hogy UBI-ék nem tettek bele alapból LAN játékot... -
#7861 Van. -
kozako #7860 helló.az a kérdésem hogy megveszem a brotherhoodot és hogy a végén van szabad kósza??? -
bendi99 #7859 Akkor mi történik ha az összes olyan MAUSOLEL DI AUGUSTO-t megvettem ?