Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagy a kill animációt nyomó célpont mögé szaladok és már nyomom is a poisont!
HA bármilyen egyéb kérdésed van a játékkal kapcsolatban szívesen segítünk.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Vagy rosszabb esetben leütnek.
meg a megmérgezett célpont kinyírása, pánikszerû targetelés miatt hmm... mintha magamat látnám 😄DD
btw, nem tudom mitõl, de nekem sokszor nem adja be a poisont, pedig simán elmegyek mellette, vagy konkrétan a pofájába állok (vagy rárohanok, ahogy te), nyomom a gombot, mint egy õrült és csak kattog. ilyenkor vagy van idõm még sima killel elintézni, vagy röhögve lestunolnak, mert csak álltam ott, mint egy fasz...
Per Aspera Ad Inferi.
Na mindegy...szal az hogy ki milyen aránnyal teljesít egy mecs alatt, az mindig attól függ h lámákkal játszol együtt vagy profikkal. Ha szerencséd van akkor az elõbbivel 😊
Per Aspera Ad Inferi.
szóval ahogy az elmúlt héten toltam az assassinate-et, meg nézegettem a videókat youtubeon, nekem egyre inkább úgy tûnt, hogy hiába van kint a game konzolokon már X hónapja, mégis sokkal bénábbak az ottani playerek. ez így kicsit durván hangzik, szóval pontosítsunk: szerintem sokkal nagyobb a szakadék a "pro" és a közepes/kezdõ játékosok között, mint pc-n.
lehet, hogy a gamepados lockolás miatt. aki belejön, az nagyon elhúz a többiektõl. gondolom ezért látok annyi egymás körül téblábolást. vagy a másik amit sokat látni, hogy egyértelmûen a tömegtõl külön sétálva/forgolódva is simán egymáshoz gyalogolnak, és besöprik a kövér killeket. pc-n az ilyet már a map másik végérõl becélozzák <#rolleyes>#rolleyes>
szóval már kezdem más szemmel nézni pl shenmue videóit...
Per Aspera Ad Inferi.
"nesze neked assassin program, bazdmeg"
"Mi ez a szar?"
"Komolyan, aki ezért pénz ad, az nem normális."
Csak néhány példa a stílusodból. Ha ezt te nem provokációnak veszed(fõleg az utolsót), ami flémet kelt, akkor nem tudom mit veszel annak. Van normális stílus, amivel lehet kritikát írni, esetleg segítséget kérni, meg van a tiéd, ami bunkó, és akkor még meglepõdsz, ha trollnak hívnak.
A másik meg az, hogy furcsa, hogy csak neked vannak itt a topicban ilyen problémáid a játékkal, furcsamódon én végig tudtam vinni úgy, hogy nem állt az utamba a kijelölés. Nem tökéletes persze, de én azért mindig ki tudtam jelölni akit akartam. Ha meg neked ennyire nehéz, akkor ne úgy öld meg, hogy ki kelljen jelölni, küldj rájuk egy arrow stormot, azt kész.
Seq4 Mem 8 megcsinálva, sõt újra is kezdtem. a helyzet változatlan.
de aztán sikerült rájönnöm!😊
ott áll valamelyik oszlop sarkában egy pacák akinél renováltatni lehet azt a híd csoportot, egyébként többet is kellesz majd... 20.000 pénzbe kerül majd. de ha megcsináltatod akkor fel tudsz majd mászni...!
indul az assassinate, és engem meg egy mercenary-s playert konkrétan egymás mellé tett le egybõl, mintha manhuntban indulna a csapat. majdnem megállt a szívem, nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy mérgezzek, de a first blood meglett <#hehe>#hehe>
köv meccsen ugyanez, ugyanúgy mercenary, megmérgezem, erre fel npc volt <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.kettlebelledzes.hu/
Közel mész, Beolvadva a tömegbe, leülsz egy padra és az elhaladó célpontodat elkapod! VAgy mérgezett tõrrel egy teljesen véletlen õrt mérgezel... a többi odamegy megnézni, hogy mi van, ami ismét stratégiai elõnyhöz juttat!
Multiban ott tényleg nehéz kijelölni a célt... ez tény... singlebe ilyet nem tapasztaltam!
Gyakorlatilag annyira nem okozott gondot az ellenfelek kijelölése, hogy még a kérdés sem merült fel bennem, hogy miért nem lehet ilyet csinálni...
Borgia tornyoknál nagyon nehéz csak és kizárólag a Kapitányt megölni, mivel körbe vannak véve õrökkel (ha a 100 % sync feltételekre célzol a kivitelezhetetlenséggel, akkor azt kell mondjam azok tényleg nehezek, de kivitelezhetõk... egyszerûen közelebb mész és ignorálod a többi ellenfelet a kivánt kill kivitelezéséhez).
Hivatásos Troll pedig azért vagy, mert én már jópár fórumtopikot olvastam és ahol megszólaltál csak szidtál valamit... dícsérõ szavakat tõled még nem olvastam!
szal nem tom mi legyen😞