7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#6522 Lemaradtál. :) -
d3vilz #6521 C:\WINDOWS\system32\drivers\etc töröld ki a hosts nevű fájlt -
#6520 Innen C:\WINDOWS\system32\drivers\etc töröld ki a hosts nevű fájlt. Biztonsági mentés legyen. -
#6519 Sziasztok! :) Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Újdonsült ACB tulaj lettem, MM-ben vettem. Szeretnék játszani vele online, csak az istenért sem tudok vele mit kezdeni. :S ------->
Internet access problem.
Unable to access the internet. Please verify your connection.
Kb. itt meghalt a dolog, azóta letöröltem az Avirát is, hátha azzal van a gond.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. <3 -
#6518 nekem itt albiban nem akar működni a multi, pedig nincs is router. sztem vmi UPC port lehet, mert a portokkal bajban van a játék, jó ideig egész Belgium nem tudott játszani, amíg nem patchelte ezt a Ubisoft
otthon simán megy a multi routerrel -
#6517 Tűzfalat lődd ki, talán jó lesz. -
#6516 Nem tom sajnos, mi lehet... Talán a többiek tudnak segíteni. -
böbe06 #6515 Természetesen! :) -
#6514 Eredeti a játék? -
böbe06 #6513 Connection to Assassins Creed : Brotherhood server lost. The game will now exit!
Ezt írja ki mikor a multis játékot akarom el indítani! Mit jelent ez? -
#6512 Castel Gandolfo-t imádom én nagyon, egyrészt szerintem az az egyik legszebb pálya, meg ott jókat szoktam aratni wanted-ban :) -
böbe06 #6511 Ha elindítom a multis részt, szervert keres, de nem talál! Nem indítja el sajna! Mi lehet a baj szerintetek? -
ratgab #6510 Húúú! Pienza-t nem komálom! -
#6509 Én San Donatót szeretem, mert eltudsz bújni a kis templom ajtaja mögött és ha valaki besétál rajta akkor megy a stun így megspórolva egy smokeot. Róma is jó meg Monst St Michel is ja a központi tér. Sienát nem csípem se Alhambrát. Akkor inkább Pienza. -
ratgab #6508 Castel GAndolfo-n is általában nyerek!
Viszont Monteriggioni nagyon kétséges, habár oda is kifejlesztettem egy jó taktikát! Ott mindig ha lementem a központi hosszú utcára mindig elkapott valaki, de ha fent maradtam a lépcsősor tetején a kör alakú gyakorlótéren blendelve, akkor arattam (2 oldalról folyamatosan spawnolnak az ellenfelek... ha már egyedül kijön az egyik ajtón már blendelhet bárhova... megjegyzem az ábrázatát!)
Florence: Na ezt a pályát nagyon nem szeretem... itt nincs biztos hely... csak szerencse kell!
Forli: Itt sincs biztos receptem... 50-50!
Alhambra szintén 50-50!
-
ratgab #6507 Nekem se megy minden pályán!
Például San Donato-n a Csarnok mögött, ahol sokan mozognak ott nagyon lehet aratni!
Mint ahogy Rómában, Mt ST Michel-en (Templor terén az aranybánya vár), Sienna, Velence szintén jó a központi téren!
Folyamatosan mozogni kell! Nézed az iránytűt, ha mindenki baromi távol van, akkor lehet kicsit futni, majd ismét beállni a tömegbe!
Nekem se mindig jön össze a 16-20 kill...de azért az átlag 10 mindig megvan! Assassinate nem kill mennyiségre megy, hanem pont mennyiségre... 3 mérgezés+hidden bónusszal már meccset lehet nyerni!
Az egymást ölő ellenfelek túlélő tagjának lemészárlása nagyon sokszor könnyű pontot és sok killhez vezet!
Wanted is megy, csak ott általában hamar elhal az ember... főleg, ha 3 ellent állítanak rád az már igazságtalan!
-
Hoz_Hun #6506 :(...
Ma meg nekem nem jó. :( -
Hoz_Hun #6505 Ja azt nem is meséltem, hogy wantedben új stratégiát alkalmazok. Már korábban is mondtam, hogy a fő problémám az hogy kb az első 5 percben mindig első helyre kerülök és elkezdi a gép rámpakolni a vadászokat. Onnantól fogva durván nehéz. Most tanultam DeadlySpirit92-től és átvettem a profilját és játékstílusát, DE csak a játék felétől (második fele). Azaz a poison+smoke helyett a Mute+smoke-ot használom (defensive profil). Döbbenetes jól működik a Mute. A kettő üldözőt igen jó esélyel túlélem sőt még vadászni is tudok, de a három is sanszos, ha szerencsém van. Amikor először alkalmaztam ezt a taktikát az utolsó öt percben, 7 Stun lett az végére. -
#6504 Holnap este már nem lesz érvényes a goldom :( -
#6503 Nekem is iszonyat szarul megy az assassinate... El nem tudom képzelni, hogy tudtok ilyen tizenakárhány killt összeszedni egy meccs alatt... Próbáltam követni az utasításaidat ratgab, hogy csak tömegben menjek, nagyon türelmesen, stb. De ha meg ilyen iszonyat türelmesen megyek, akkor 2 percenként tudok egy killt összehozni... -
Hoz_Hun #6502 Ez így van. Meg a játékmódtól is függ. Azt mondanám Wantedben jó vagyok. Az megy is. Viszont az Assassinate-ben meg ritka pocsék. Maximum középmezőny. Egyszer volt benne egy jobb eredményem, amivel nyertem is (16/6). -
ratgab #6501 Egyébként annyira megfigyeltem, hogy vannak napok, amikor iszonyat megy... máskor megy iszonyat mód nem!
Biztos vagyok benne, hogy meg tudnálak egy jobb napon szorongatni benneteket! -
Hoz_Hun #6500 Ha holnap még vagy akkor este megyek én is aztán tolhatunk még egyet.
(persze nem Assassinatet) -
Hoz_Hun #6499 Ellenem még csak-csak, de Croft ellen... mérges lennél játék végére. :)
Á azért nem. Vicceltem. Volt, hogy én is elkaptam jópárszor. Mondjuk Assassinatet játszani nem érdemes vele.
Azt a tetőn szembenállunk vagy 5 percig és egyikünk sem mert cselekedni szitut nem felejtem el. :D Tisztára mint a westernben. -
#6498 Hát igen :) Szerintem is jó lenne! Egyszer csinálhatnának egy PC vs xbox napot. -
ratgab #6497 De jó lenne ellened és Croft ellen tolni egyszer!!!! -
Hoz_Hun #6496 A kulcsszó "majd te pár másodperccel később". Én tized másodpercekről beszélek. Tehát a smokos karmozdulatra kell reagálni. És valóban: onnantól az eredmény nem kétséges. :) -
Hoz_Hun #6495 Azt szoktam utálni, mikor kiérek valami nagy térre tele emberekkel és a karakterem hirtelen már látja, de én nem. Hát az de idegesítő. -
ratgab #6494 Egyébként meg nem lát, amikor én már dobom a smoke-ot... vagy csak épphogy bekerülök a látóterébe... nincs idő reagálni... eddig ezt még mindenki bekajálta!
Pro-k ellen nehéz bármit is tenni amúgy, mert ha látja, hogy blendelve vagy és esélye sincs, hogy kiderítse melyik vagy, akkor inkább elfut! -
ratgab #6493 Aki előbb dobja hamarabb észhez tér! Ha én ledobom, majd te pár másodperccel később, attól még én térek hamarabb magamhoz...Eredmény innentől nem kétséges -
ratgab #6492 Én ezt nagyon jól tudom és galád módon ki is használom! -
Hoz_Hun #6491 Ijenkor számít a counter smoke, csak reflex kell hozzá. -
ratgab #6490 Jah igen! Smoke semmit nem ér, ha a tetőröl ölik meg az embert... szoktam azt is csinálni, ha smokekkal akarnak védekezni, hogy felfutok smoke mellett a falra és úgy ölöm meg a célt... -
Hoz_Hun #6489 "de a gép úgy érzékelte, hogy nem"
Ez azért van mert az iránytű mindig a figura látószögétől mér nem a kameráétól. Betudsz nézni kamerával a sarkon is, de világítani az iránytű akkor fog mikor a karaktered is meglátja. -
ratgab #6488 Én még támadni is szoktam vele! Ha látom, hogy a célpont a fal mellett áll és ha befordulok rögtön lockol, akkor félig befordulok és már dobom is a smoke-ot, megbénul,majd kapja a mérget! -
ratgab #6487 Én meg imitálni szoktam, hogy szemtől szemben rárontok (futok felé, majd elfordulok... gyakorlatilag ugyanúgy ahogy te is)... általában ilyenkor ki is tudom csikarni a smoke-ot... innentől meg általában halott a célpont.
Én meg azt szoktam alkalmazni, hogy végigjelölöm a lehetséges célpontokat... ha valakit lockolnak az általában bepánikol!
Azt is megfigyeltem, hogy a párkányok... korlátok, ha nem "lukasak" akkor eltakarják a célpontot, mintha fal lenne köztünk (iránytűn nem világít... tehát elvileg nem látjuk egymást persze gyakorlatilag igen). Ilyenkor ha mozgó csoportban van a célpont, akkor a "fal" szélén beforduláskor akkor kezd el világítani az iránytű, mikor a célpont a "látószögembe" ér (ténylegesen eddig is láttuk egymást, de a gép úgy érzékelte, hogy nem), így hajszál pontosan meg tudom határozni, hogy ki a célpontom!
Imént volt egy nagyon jó ilyen akcióm! Álltam a tetőn... látom, hogy alattam a célpont: 1 doktor, 2 knight! Tudtam, hogy az egyik knight lehet az ki is jelöltem az egyiket! Szerencsémre pont közeledett felé egy npc, így azt hitte, hogy ő a támadója... dobta a smoke-ot... persze meg is lepődött, amikor a nyakába esett a támadója! -
Hoz_Hun #6486 XBoxon rengetegen használják a smokot counterként. Én is. Akkor 1m vagy 1sec, élet és halál. Croft is igazolhatja. Igaz? :) -
#6485 Ja, vadászként én is úgy szoktam, hogy ha látom, hogy tömegben van a célpontom, és nem tudom melyik az, akkor először nagyon élesen felé kezdek sétálni, aztán amikor közel érek hozzá, de még nem smoke hatókor közel, akkor meg elfordulok oldalra... Nagyon sokan nyomnak ilyenkor smoke-ot, én meg meg sem érzem :D Aztán ráadásul még oda is fut hozzám a célpont :P -
ratgab #6484 Hát az a 10 másodperc nekem nagyon is számít! Sokszor van olyan, hogy üldöznek és be tudnám szo...atni a támadót, csak épp nincs kész a smoke... Ilyenkor rohangálok egy pár másodpercig, amig betölt és utána stun!
Egy ideig használtam a +1 secest! Az a baj vele, hogy ha 3 másodperc alatt nem tudod lestunnolni a támadódat, akkor 4 alatt se tudod! Az az 1 másodperc meg kevés ahhoz, hogy esetleg 2-vel is elbánj (Max akkor kivitelezhető, ha épp használható a méreg, akkor mérgezed az egyiket a másikat meg ölöd, de 2-t lestunnolni is kevés a 4 másodperc ha úgy jön ki a lépés, hogy egyszerre érnek oda)!
+1 méter meg olyan, hogyha a vadászod elég hülye, hogy beszopja a 3 méterest, akkor nem kell a négyes... sokan nem is rontanak rád egyből, ez utóbbiakat +1 méterrel már nemigen lehet átverni!
Így én még mindig azt mondom, hogy az 50 másodperc mindig jobb, mint a 60... ha kiszámolod az előbbi egy assassinate meccs alatt +2 smokeolást tesz lehetővé!
Szerintem! -
Hoz_Hun #6483 Rapid Reload Smoke az szerintem hülyeség. Én a +1m nagyobb hatósugarast használom vagy az +1 seccel hosszabb ideig tartót. Azok a kis plusszok létfontoságúak szinte mindig. Az hogy valamivel hamarabb lesz aktív nem olyan lényeges. Szerintem.