Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magát a "láthatatlan" páncélt azt persze a házban tudod cserélgetni, illetve boltokban, de ez normális.
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hogy meg van-e mind 6 kulcsod nézd meg az inventoriban.
Egyébként igazad van abból a szempontból, hogy eléggé el van cseszerintve ez a része. Gyakorlatilag halhatatlanok vagyunk végig a játékban. Azonban mint írtam, más kihívásokkal kompenzálják ezt a fejlesztõk😊
[merlinw.org]
Am a többi választ köszönöm! 😄
Assassinonkat asszem valamikor a Sequence 4 után fogsz tudni toborozni.
Életerõcsíkod a játék elõrehaladtával páncélvásárlások után növekszik.
A játék célja NEM az hogy építsd újra Rómát. Ez ugyan az egyik mellékes, de a játék története nagyságrendekkel több, teljesen más.
Miután ez egy közvetlen folytatása az Assassin's Creed 2-nek, ha azzal nem játszottál sokat nem fogsz belõle érteni.
[merlinw.org]
Az assassinokat bármikor tudod hívni, feltéve ha már toboroztál párat. Tehát csak egy idõ után érhetõk el. Maximum 10 assassinod lehet. Az életerõd meg folyamatosan nõ, ahogy haladsz elõre a storyban. Ha meglesz az összes életcsíkod, és pl megsérülsz, veszítesz belõle, akkor azt az orvosoknál tudod újra felnövelni, ha veszel muníciót.
Nothing is True, Everything is Permitted
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatba 😊
Ha jól értelmeztem eddig (csekély angol tudásommal) akkor a cél róma felszabadítás, újraépítése. Én elkezdtem a tornyok lerombolását (azzal kezdtem) és már elég sokat le is romboltam, de még nem értek pár dolgot.
Az assassin-okat majd küldetések csinálgatása után lehet csak hívni van már most is lehet õket toborozni? Ha igen hogy lehet ezt?
És az életerõvel nem igazán vagyok tisztába, tehát hogy van az hogyha le megy az életem és nincs mivel feltöltsem életben maradok? Ilyenkor fogy valami? (pénz stb.) És hogyan lehet az életcsíkot meghosszabbítani?
Elsõre ennyi jutott eszembe elõre is köszi a segítséget! 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ettõl függetlenül figyelem folyamatosan a topikot, mert kötelességem, csak max nincs idõm hozzászólni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Füsttel még valahogy sokadjára kilehet szenvedni a 100%ot
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Emellett (és szerintem az igazi értelmet ez adja a befektetésnek) minden(!!!) boltnál egy bizonyos összeg befektetése esetén kapsz egy meghatározott tárgyat, amit a boltos küldetések teljesítéséhez használhatsz fel ( ez a lényege szerintem a befektetésnek, sok olyan tárgy esik, amit ha keresgéléssel akarnál beszerezni az sokáig tartana), illetve ha nincs rá szükséged el is adhatsz!