Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pl ha bebuktam a 100 %-ot hagytam, hogy leöljenek, így haltam meg a játék során!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt hiszem én maradok a szép csinos aranyszegélyes sötétbarnás rucinál,annak most nagyon tetszik a színe😊
MerlinW
Inventory-ban ha kiválasztod ismét a outfit-et ami rajtad van, rákérdez hogy levegye-e. Ekkor minden visszakerül eredeti állapotába.

Magát a "láthatatlan" páncélt azt persze a házban tudod cserélgetni, illetve boltokban, de ez normális.

[merlinw.org]

Sajna az alappáncélt csak bolban cserélheti vagy az Assassin HQ-ban. Skineket cseréli Inventoryban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hmmm, régen nekem minden replynél azt vette fel. Lehet PCn máshogy van, vagy hátha javították. Majd megnézem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
Ööh, nekem nem veszi fel minden memory replay-nél, egyszer vette fel, amikor egy Romolus Lairt játszottam újra, de mostmár ott sem veszi fel.

MerlinW
Bármikor leveheti a páncélt inventory-ban.

[merlinw.org]

Ha megvan mind a 6 kulcsod akkor kinyítja. De csak saját felelõségre, mert a nyakadba zuhan egy rusnya páncél. És ha azt hiszed nem baj, majd jó félreteszed, hát tévedsz. Ezio, minden egyes alakalommal, mikor Replayelsz egy emléket szorgalmasan felveszi ezt a borzalmat függetlenül attól, hogy mit is hordtál (jah, skinnel felülírhatod).
Hogy meg van-e mind 6 kulcsod nézd meg az inventoriban.

elitehun
Megvan mind a 6 vagy azt hiszed hogy megvan mind a hat?
Romulus kincstárára kérdeznék rá..megvan azt hiszem mind a 6 kulcs,de valami enkódolás szerût olvastam..és nem is engedte kinyitni az ajtót..valami még hiányzik?😊
de lehet ott is,ha elfelejtesz az utolsó pillanatban inni potit,mikor már feketefehérbe vált a kép..vagy nincs nálad annyi😊
Hát ez lol. Én biztos haltam meg a játékban, többször is. Bár nem konkrétan csatára emlékszem, hanem lezuhantam valahonnan. Csatában nem lehet meghalni?

Solid Snake
<#nevetes1><#eljen>
😄 pont ezt a küldetést csináltam most+ ami utána van akadálypálya szerû 😊

Solid Snake
<#nezze><#hehe>
Értem! Köszi szépen

MerlinW
Valóban nehéz a játékban meghalni, más szintû kihívások vannak benne. Az utolsó életerõ általában visszatöltõdik, viszont a késõbbiekben azt az egyet is leszedik rólad a komolyabb ellenfelek.

Egyébként igazad van abból a szempontból, hogy eléggé el van cseszerintve ez a része. Gyakorlatilag halhatatlanok vagyunk végig a játékban. Azonban mint írtam, más kihívásokkal kompenzálják ezt a fejlesztõk😊

[merlinw.org]

Félreétetek! Azt tudom hogy 1-essel fellehet tölteni de pl.: egy borgia torony elfoglalásánál elfogy az életem és még mindig tudok ugyanúgy harcolni tovább (természetesen ilyenkor újra feltöltöm) de kérdem én ha elfogy és minden mûködik tovább akkor minek kell feltölteni?
Am a többi választ köszönöm! 😄

MerlinW
Még jó, hogy a játék elején direkt volt egy olyan feladat, hogy töltsd újra az életerõdet 1-es billentyû (vagy E nyomva tartva és gyógyital)
Assassinonkat asszem valamikor a Sequence 4 után fogsz tudni toborozni.
Életerõcsíkod a játék elõrehaladtával páncélvásárlások után növekszik.
A játék célja NEM az hogy építsd újra Rómát. Ez ugyan az egyik mellékes, de a játék története nagyságrendekkel több, teljesen más.

Miután ez egy közvetlen folytatása az Assassin's Creed 2-nek, ha azzal nem játszottál sokat nem fogsz belõle érteni.

[merlinw.org]

CroftManor
Talán nem ártana végigjátszani az elsõ és második részt elõször 😊
Az assassinokat bármikor tudod hívni, feltéve ha már toboroztál párat. Tehát csak egy idõ után érhetõk el. Maximum 10 assassinod lehet. Az életerõd meg folyamatosan nõ, ahogy haladsz elõre a storyban. Ha meglesz az összes életcsíkod, és pl megsérülsz, veszítesz belõle, akkor azt az orvosoknál tudod újra felnövelni, ha veszel muníciót.

Nothing is True, Everything is Permitted

Helló!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatba 😊
Ha jól értelmeztem eddig (csekély angol tudásommal) akkor a cél róma felszabadítás, újraépítése. Én elkezdtem a tornyok lerombolását (azzal kezdtem) és már elég sokat le is romboltam, de még nem értek pár dolgot.
Az assassin-okat majd küldetések csinálgatása után lehet csak hívni van már most is lehet õket toborozni? Ha igen hogy lehet ezt?
És az életerõvel nem igazán vagyok tisztába, tehát hogy van az hogyha le megy az életem és nincs mivel feltöltsem életben maradok? Ilyenkor fogy valami? (pénz stb.) És hogyan lehet az életcsíkot meghosszabbítani?
Elsõre ennyi jutott eszembe elõre is köszi a segítséget! 😄

Tedd hozzá, hogy szerinted. Akkor mindenki nyugodt lesz.

Solid Snake
<#nezze><#hehe> ez lemaradt
Solid Snake
Mindegy most már,áruló vagyol és kész
Kongy
Nem a legjobb játék, lehet kicsit félreérthetõen fogalmaztam, de az EGYIK legjobb, tehát sztem a legjobbak között van, de azért természetesen csak az AC után. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Dettó.

MerlinW
A legnépszerûbbel egyetértek. A legjobbal távolról sem😊

[merlinw.org]

Rage47
ha tetszik, játsszál vele nyugodtan
én hamar megunom
Kongy
Most mi van? A WoW az egyik legnépszerûbb, és legjobb játék a világon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
A Cataclysm az a gyógyszer a feledékenységre? XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
<#levele>
Kongy
Belépek, új 82 üzenet... igen, ez a Cataclysm hatása. 😄

Ettõl függetlenül figyelem folyamatosan a topikot, mert kötelességem, csak max nincs idõm hozzászólni. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most léptem meg a lvl41-et Tauren palámmal. 😊

datango
köszönöm, sikerült.!

Grr1234
Ha már regisztráltál, bejelentkezel Uplay-ba, fölül "Games", megkeresed az AC:B-t, és jobb oldalt a kék négyzetben rákkattintasz a "View Actions & Rewards"-ra. Kikeresed a Da Vinci Dissapareance-t, és "Reedem now".

elitehun
datango
lenne egy olyan érdekes kérdésem, hogy azt olvastam valahol hogy pc re megkapjuk ingyen a dlc-t!? azt lekel nekem külön töltenem? és ha igen akkor honnan?

JethroHUN
Vagy amikor rád ront 13 romulus idióta, és 100% hozzád se érjenek... na az király még, fõleg h dobókéssel hajigálnak, amit nem lehet védeni.
Füsttel még valahogy sokadjára kilehet szenvedni a 100%ot

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Grr1234
Na az ilyenen fel tudom baszni az agyam... Romolus lair, 100%-hoz ne veszíts 3 kis négyzetnél több életerõt. Végig vittem úgy, hogy ellenfelek hozzám sem értek, vége elõtt leakartam ugrani a ládáért, de persze félre ugrik és BUMM, annyi az egésznek... 😞

Grr1234
Közben megcsináltam, asszem 38.72 lett... 😊

Atkamon
Azt tudom, láttam 😄

beléptem,hogy megnézzem,nálam mi volt..elkeserítelek 37:07😊
Atkamon
Be ne merj elõzni 😛PP

jaja.ez ilyen😊..nekem a long course 2 nem akar összejönni aranyra😊
Grr1234
<#falbav>

egyébként ezt a memoryt el lehet érni..trükkösen vannak a lezárt területek,mert pont beenged ide,ha ott kicsit elsétálgat az ember😊
Nincs mit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Értem, köszi szépen a leírást!

Solid Snake
Szép munka <#eljen>
VAn lehetõség az egyes boltokban befektetni pénzt, amivel kereshetsz többet, mint amit befektettél vagy akár bukhatsz is... Ennek meghatározását a játék a többi játékos által befektetett terület és pénz alapján határozza meg. Vannak pénzügyileg kockázatos helyek és kevésbé kockázatosak. Elõbbi nagy haszonnal kecsegtet, azonban nagyot is lehet bukni, míg az alacsony kockázatúak értelem szerûen kevés bevételt garantálnak.

Emellett (és szerintem az igazi értelmet ez adja a befektetésnek) minden(!!!) boltnál egy bizonyos összeg befektetése esetén kapsz egy meghatározott tárgyat, amit a boltos küldetések teljesítéséhez használhatsz fel ( ez a lényege szerintem a befektetésnek, sok olyan tárgy esik, amit ha keresgéléssel akarnál beszerezni az sokáig tartana), illetve ha nincs rá szükséged el is adhatsz!

100 000 az, legalábbis nekem úgy rémlik!