7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • simon007
    Megvan!!! Köszönöm!
  • xido
    végre sikerélményem volt nekem is
    eddig sinlge-ztem ezerrel...2-3 napja vége,már csak kozmetika meg VR tréning,aztán azt ma meguntam és assassinate..5300 pont lett a végén,olyan szép volt némelyik,messziről láttam már egy usert gyilkolni,fent álltam ablakban és besétált alám..air strike..aztán megint őt egy lépcsőről ahogy elmegy mellettem..meg most sok olyan volt,aki nem messze tőlem ölt és csak oda kellett ugranom elkapni..jó érzés volt:)
  • Gary
    Alapból ide teszi a mentést Win7-en:
    c:\Users\%felhasználónév%\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\

Arról nem tudok, hogy lenne különbség XP és Win7 mentés között. Ez a puding-próba...
  • Gary
    Én ezt a szenátoros küldetést most fejeztem be. A Kedves Lányok közé rejtőztem és onnan hívtam a tanoncaimat. :Ð
  • simon007
    Segítsetek légyszí!

xp sercice 3 + win 7 megosztva van a gépemen. xp-n játszottam brotherhooddal, de xp vírusos lett. Kiszedtema mentéseket, felraktam a játékot a win 7-re, de ott nem fogadja el a bemásolt mentéseimet! / 74 % /.
    Mi a gond? Hova kell win 7 -ben mentést tenni? Vagy win 7 nem fogadja el xp-s mentést?

• ratgab
    A bugos iránytű (nem mutatja az ellenfelet) miatt meg számtalanszor meghalltam ma is...
  • ratgab
    És akkor még a lobby rendszerre egy árva rossz szót nem szóltam, holott lehetne!

Tetőről leugró ellenfelek, amik hirtelen elteleportálnak, majd 10 méterre arrébb feltűnnek!

Lehet, hogy csak fáradt vagyok, de most nagyon felhúztam magam ezen a multin!
  • ratgab
    * 5 karakter közül
  • ratgab
    Azt mondja meg valaki, hogy hogy a bánatba tud valaki azután is smoke-ot dobni, hogy az én smoke-omat beszipkázta.... Jah és olyan is sűrűn volt ma, hogy én hamarabb lockoltam mégis ő ölt meg előbb! Meg Templar Vision nélkül, tereptárggyal tájolás nélkül hajszálpontosan tudják, hogy melyik az 5 karakter a célpontjuk (lockolás nélkül) azaz én!

Vagy leölöm az egyik célpontot a másik beugrik a smoke-omba ... a kamera meghűlyűl én meg nem tudom belockolni a másik célpontot a kamera miatt és meghalok...

Azt hiszem itt fejeztem be a multizást! Olyan bugok vannak, amik teljesen tönkresz...ják az eddigi élményt!
  • Gary
    Tegnap én is tapasztaltam az elugráló célpontot:
    Álldogált egy alacsony tetőn, odasétáltam, fölkapaszkodtam és teljesen tisztán meg lett volna, erre elugrott... Na, gondoltam, most én halok, de nem, a karakterem elugrott a támadása elől. Gyorsan lock-oltam, majd nyomtam a támadást, erre megint elugrik. Pirosodok és a támadása elől én is elugrottam. Gondoltam, megmérgezem, de azt nem engedte. Ekkor elegem lett és ott akartam hagyni, hát nem megölt
  • ratgab
    Templar Grade rendszer valamiét 2 hete egyik Platformon se frissít!
  • ratgab
    Szerintem piszkálják a Templar Grade rendszert, mert mint ahogy már (Ez utóbbi 4 szó a vessző után milyen frappáns szóösszetételt alkot) köztudott 2 hete nem frissít!
  • CroftManor
    A piramis elméletileg a hét legjobb eredményeit számolja fel. Ha nem játszol a héten pl alliancet, akkor a coop mode az nulla lesz.
  • wendi1106
    A Templar Priramis az amúgy hogy mükszik csak a top 3 pontodat számolja FFA, Team és co-op módokban ? vagy számol minden pontot ? (valahogy nem bírok rájönni :S mert most is nyomtam 1 Assassinatet 3. lettem 4260 ponttal de Priramisomban még mindíg 2900 pont van)

1 gyors magyarázat valakitől jól jönne XD
  • CroftManor
    Nálam naponta így megy. Egy mecs/egy fagyás. Volt olyan mecs tegnap hogy 10150 pontot értem el és persze a végén lefagyott, így nem adta hozzá a templar piramishoz se az eredményemet. Egy-két mecsben te nyertél :)
  • Hoz_Hun
    Tegnap kritikán alulian mentek a szerverek. Tulajdon képpen nem nagyon láttam táblázatot a játék végén. A Templar Priramishoz egy db pontot nem adott hozzá. Néha a Kill/Death-et sem számolta el.
    Maga játék is ment már jobban, de voltak ilyen-olyan eredmények.
  • RatBaG #6586
    vmikor november-december körül a gamestarhoz adtak harlequin+officer kódot.
  • Fabio Capello
    Ááááá de ez milyen már, hogy nyomom a stunt, már majdnem megcsapom amikor bumm kapom tőle a gyomrost és meghalok... -.-"

Komolyan mondom, a stunnal szívok a legtöbbet, 5/1 ha sikerül...

Amúgy van még lehetőség Harlequint szerezni anélkül, hogy az extrás verziót kéne megvenni, vagy ez a hajó már végleg elúszott?
  • CroftManor
    Egyébként még most is sok esetben van olyan, h nem jelöl bizonyos embereket a kör. Volt hogy futottam a távolabbi irány felé, erre valaki mellettem ledobott egy füst bombát, h engem megfogjon, de még nem lockolt, csak ezután.. (szerencsére nem kapott el, futottam tovább) Tehát elméletileg jelölnie kellett volna h ő ott van mielőtt lockol.
  • Grr1234
    Ha kaptál kódot a játékhoz, akkor főmenüben "Extras"-nál beírod. Ha nincs kód, akkor valszeg a DLC-re gondolsz, azt pedig Uplay-en keresztül érheted el.
  • böbe06
    Elvileg a játéknak van bónusz tartalma! Azt hogy lehet elérni? Vagy benne van már kezdéskor a játékban?
  • Hoz_Hun
    Egyszerre mindig egy nyílat (assassin csoportot) küldtem rá az őrökre és sose száltam be a küzdelembe. Így általában folyamatosan volt Assassin, mert mindig töltődött mire újra kellett.
  • CroftManor
    Ok megpróbálom, azt tudom h meg lehet őt állítani... de mikor már megyünk a cél felé, a semmiből előkerülnek katonák.. Na majd megnézem.
    Szólok neki. :)
  • Hoz_Hun
    Esetleg Deadlyspirit92-nek szólj, hogy próbálkoztam nála Friendselni.
  • Hoz_Hun
    Jaj az nagyon könnyű. Menj a szenátor előtt. Ha őröket látsz küld rájuk az Assassinjaidat. Szükség esetén utasíthatod a szenátort, hogy álljon meg (míg a hacacáré befejeződik). Ennyi. Elsőre meglesz, csak így próbáld meg.
  • Grr1234
    Szenátort tedd be egy sarokba, az őröket pedig öld le méreg darts-szal meg az assassinjaiddal.
  • CroftManor
    Nálam minden mecs után ez van :( 10ből 2nél néha nem. Egyébként nemrég beszéltem Deadlyspirit92-vel, kérdezte h van e kedvem játszani...úgyhogy lehet holnap lesz új vidi, de majd megpróbálom nyakon csípni Shenmue36ot is :)

Ma gondoltam folytatom a singleplayerben a szinkronizációt. Eddig a sequence 1-4 kész 100%, viszont a 5ös az borzalmas.. Van az a rész, ahol a Szenátort kell elkísérni A pontból B-be, de úgy hogy az őrök előtt ne lepleződj le.. Na már most akárhogy csinálom, mindig kiszúrják a szentárt az őrök és odajönnek... :S Próbáltam már úgy, hogy minden őrt előtte megmérgezek messziről vagy vmi.. de hiába, ha továbbmegyek újabbak jönnek az utcán.
  • Grr1234
    Nekem szerencsére nincsenek ilyen problémáim a multival, viszont béna vagyok benne... :/
  • Hoz_Hun
    Érdekes. Nálam ilyen már vagy egy hete nem volt. Azt hittem megszünt.
  • CroftManor
    Nálam boxon minden egyes mecs után, legyen az wanted, assassinate... a mecs végén lefagy és kiírja hogy a szerver nem elérhető.. még meg se tudom nézni a kill/death ratiót Na de elviselem...ha ingyen gold napok vannak.... :)
  • Kongy
    Én többek között ezért is hagytam rá a multit lvl 50 után.
  • vzajcev
    2-es csapó,felvétel indul
  • Fabio Capello
    Komolyan mondom agyfaszt kapok már a lobby rendszertől... :|

Amúgy lehet addolni, dondared :)
  • d3vilz
    Adjál neki helyettünk is :D
  • Hoz_Hun
  • CroftManor
    Működik a multi :D este shenmue vadászat lesz azt hiszem [hehe#]
  • Hoz_Hun
    Shunken Red? :D
    Majdnem: Shrunken Head. Zsugorított fej. És "csak" kettő kell belőle. A középkori reneszánszban fontos páncél összetevő (dehogy). Csak ínyenc kovácsoknak.
    Jó szemét darab, én már megjegyeztem hol van az a kettő, mert ládában két helyen fixen mindig ott van.
  • CroftManor
    Most hogy nem tudtam tegnap multizni, megszereztem az összes maradék ládát :D 144/144 És az utolsó előttiben volt ami kellett még a kovács shop questhez. Ha minden igaz Shunken Red volt a neve és 3 kellett belőle és az istennek se találtam sehol. Minden volt csak az nem... :) Végre meg lett az is és így megszereztem azt a díszes fő páncélt is. Márcsak a memóriák 100%os szinkronizációja hiányzik itt-ott. xD
  • CroftManor
    Bár úgy emléxem mikor haverral akartunk Lara Croft GoL-al játszani coopban, neki nem engedte, hiába volt ingyenes gold hétvége... Na majd ma kiderül.
  • Hoz_Hun
    Még a végén mégiscsak tudunk együtt multizni - újra :).