Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a páncél olyan csúf, hogy én inkább javittatom az elõzõeket. 😊
Amúgy szerintem, az is "romlik". Csak Altair páncélja nem, de azt a játék ideje alatt még nem szerzi vissza Ezio.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azt jól érzékelem, hogy a Romolus páncélnak az az elõnye a normál ingame páncélokkal szemben, hogy nem tud megsérülni?
Merthogy az össze többi páncél nekem hamar elkezd romlani, ha dárdás õrök meg lovas huszárok csapkodják meg, Romolus farkasbõrös konzervdoboza meg soha nem kap piros négyzetet...

Atkamon
Nekem meg egyikben sem...

Grr1234
Érdekes, nekem singleben jó, és multiban csinál ilyeneket.

RatBaG
nem lenne semmi gáz, ha ezt a rohadt gyorsítást ki lehetne kapcsolni, vagy csak normálisan beállítani.
nem lehet lassú-precíz mozdulattal körbenézni, mert akkor olyan, mintha viaszból lenne az egérpad. ha meg gyorsan mozdítom, akkor ki tudja hol áll meg épp <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Szerencsére XBox360-on nem így van. Mindkettõ remekül irányítható. Bár multiban Lock-olni itt is nehéz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Grr1234
Ez megvan multiban is...

MerlinW
Mert a multi még az AC2.

[merlinw.org]

Prince23
Sokszor elõfordult velem, az hogy ezióval nem is oda akartam ugrani/felmászni, erre Õ megcsinálja. Pedig nem is "oda" néztem vele! az ienek marhára felhúznak.

Grr1234
Szerintem nem.

Prince23
Ég és Föld a single és a multi irányíthatósága. Nálam is ez van, emlékszem, hogy egyszer írtam, hogy baromira megváltozott az irányítás a AC2-höz képest. akkor tényleg így van 😊 akkor is azt felelték nekem a töbnbiek, semmit sem változott. há dehogynem 😄 geciszar lett a single irányithatósága. 😄

Sajnos ez a betegség családi örökség! <#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tele vagyok igen! Mert béna vagyok 5 meccsen keresztül a 6-on brillírozok és erre disconnected!

Nem derülök jobb kedvre ettõl! Sajnos van egy súlyos betegségem, amit Maximalizmusnak hívnak! <#nevetes1> Egyszerûen MINDIG gyõznöm kell!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

v-sync-et kapcsold ki az javít valamit, egyébként meg ha megvárod, míg betölt a játék (pár másodperc), akkor már nem lesz feltûnõ! Egyébként meg szokható!

Ejnye, tele vagy negatív kisugárzással. Gondolj arra, hogy a többi meccsen, amikor szar voltál, szépen mentek az Ubi szerverek. Tehát mások, akik többen vannak, örülnek. Pozitív gondolkodás. Remélem jobb kedvre derültél? 😄

Rage47
sajnos így
szerencsére a multit másik csapat készítette, õk már valamelyest tudnak PC-re portolni
RatBaG
hát ezt nem lehet megszokni, annyira szar...

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Így. Eleinte nekem is furcsa volt, de 10 perc után megszokod, észre sem veszed.

[merlinw.org]

RatBaG
végre elkezdtem a singleplayert, és egybõl jött a szopacs, a mouse acceleration.
az AC 2-ben azt könnyedén lehetett orvosolni azzal, hogy levettem a sens-t 1-re, és meglepõ, de a gyorsítás tûnt el így, nem az érzékenység. na ez most nem mûködik.
bármi javaslat? ti így toltátok végig?

Per Aspera Ad Inferi.

igen
amúgy a fenti nevek közül mindenki PC-s ?
kb. 20 órám van benne a multiba de DC-t csak 2x kaptam 😄
viszont
a bugok/csalók engem nem kímélnek XD
is-is
futottam már bele,de a fogalmazásodtól bekönnyeztem😊
Kaján vigyorból arra következtetek, hogy ismerõs szitu...

<#hehe>
Húúú de felba..ott most a multi! Egész este szarul játszom.... a 2 perccel ezelõtti meccsen meg fantasztikusan és mit kapok cseréb... disconnected.... hogy az a jóságos marinéni irtani ki azokat a kib...uherált bugokat errõl a fekáliának álcázot trutymóról amit Ubiserverrnek hívnak....<#boxer>

Atkamon
Hát ja, de azok nem nagyszámok, két Romolus Lair szerû pályácska...

valami single pályarész pár küldetéssel mintha lenne még valamelyik kiadás szpesöl kódjaként..
Atkamon
Nem hiszem, el vannak fogalalva a következõ résszel, merthát muszáj évente kiadni egy részt, még véletlenül se legyen idejük bugokat javítani, meg tökéletesíteni... 😊

datango
végig vittem a dlc-t is nem adnak ki még küldiket hozzá ?😛P

nekem is kb
Grr1234
Ha rankedra megyek, akkor 3-4 perc, ha nem, akkor 1 perc.

Nektek mennyi idõ még talál meccset? mert nekem 5-10 perce is eltelik és sokszor semmi :/
bug

A magyarítások.hu-n írta az egyik gyerek, hogy létezik a 3 AC-hez olyan angol végigjátszás, ami tartalmazza az összes párbeszédet, ismeri azt valaki? Segítsetek!
*méreg
hallod nem lehetett megölni ne mtudtad targetelni mintha ott se lett volna a lock ot rátette mennyit tudta mse péreg se támadás ne mfogott rajta és nem csak nekem
MerlinW
Hogyne lehetne megölni? Belockolod és megölöd😊

[merlinw.org]

csaló banda
az amúgy mi már hogy nem lehet megölni az ellent õ meg közbe nyugodtan ölögeti a VIP-et ??? :@
Grr1234
Mercenaries: Bartolomeo Harci fejszéjét (2 kezes)

Tolvajoktól meg egy vékonypengéjû vívótõr szerûséget!

kurtizánoktól pink hello kitty-s palástot<#hehe><#hehe>
de gondolom olyan fullosakat kapunk mint Altair kardja XD
hát fegyvert kapok mindegyiktõl 😄 azt vágom én is 😄 csak jó lett volna tudni milyeneket 😄
Mindegyiknél mást. Már nem nagyon emlékszem, csak a Courtesan-ra (vajon miért? 😊). Ott a tesódtól kapsz egy tõrt. Tolvajra meg a Merchantra már nem emlékszem.

valaki megtudja nekem mondani mit kapok akkr ha megcsinálom a zsoldosok a tolvajok és a courtesan-ok nak a challenge-it ?

mert megcsináltam az Assassinoknak nemrégiben és megkaptam Altair kardját 😛 (legjobb XD)
MerlinW
Igen, restart memory kell az újrakezdéshez.

[merlinw.org]

Nem úgy van!

pedig emlékeim szerint akkor már eleve bukod a küldetés 100%-át,mert ha újrakedzni,már számolja a bukásodat..nem?