Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na a kevésbé türelmeseknek ez a B terv😊
Grr1234
"Fast walk" felirattól balra mássz le, és miközben zuhansz, el kell, hogy kapj egy kiálló téglát.

majd késõbb,ha minden részét felújítottad az Aqui-izének,akkor több víz lesz benne és pont a bejárat szintjén lesz
Zotya123

Sziasztok, rendben van, hogy nem könnyû annyira, de konkrétan ide hogy ugrottatok be? 😊 Mert vagy a vízbe esek bele, vagy egyszerûen átugrál a gerendákon.

uplay.com

ott bejelentkezel,aztán adja magát
Ja és amúgy hol nézhetem meg mik a kihívások amikért az Uplay pontokat kapom ?
Grr1234
Valaki jön multizni?

hallod te 1 igazi hõs vagy megoldódott a karakter problémám😄 HARLEQUIN az enyém vagy MUHAHAHA !!! xD
És én erre nem jöttem rá ?😞
Belépsz a játékba és az extra menüpont alatt írd ba azt a kódot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tom ... Feltûnt ...
Azt én nem tudom ez PCn hogy van, mert XBox360-on tolom. De azt jó ha tudod, hogy a Harlequin, meg ezek a figurák a multihoz vannak. Tehát singleplayben nem lehet õket irányítani. Sajna.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Am nem az AC világában vagyok újonc 😄 csak így a BROTHERHOOD fõleg a multija ami új 😄
Harlequin a fiú a lányról tudtam ... És kösz . De felfedeztem vmi +kódot a játékom leírásán .1 olyan kódot mint ami kelett a játék regisztrálásához
vmi bónusz tartalom az van ráírva de nem tom hova kell beírni 😞
Harlequin vagy a Hellequin karakter kell? A lány bohóc vagy a fiú? A Hellequin (lány) UPlay pontért jár (40 pont). Pontokat kapsz, ha játszol a játékkal. A Herlequin (férfi) azaz elõrendelt és az extra AC kiadáshoz jár. Egyenlõre. Tudtommal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát már én is megnéztem közbe egy Így jártam anyátokkal epizódot de még mindig nincs vége. 😄

CroftManor
Én úgy emléxem boxon el lehetett nyomni.

Nothing is True, Everything is Permitted

Átlehet ugrani, csak akkor nem ad mentést a folytatáshoz. Ergo ha utánna akarsz még játszani, elõbb vagy utóbb, mindenképp végig kell nézni, vagy hagyni lefutni. Amúgy nem vészes. Én elmentem kajálni, és majdnem vége is lett a feliratnak, mire visszaértem. 😊

Srácok a végén a stáblistát nem lehet valahogy átugrani már 15 perce megy kicsit kezdem unni.

Atkamon
Harlequint nem tudod pontokból megvenni, a Hellequint adjék uplay pontért.

Atkamon
Amennyiben teljesen új vagy az AC-hez, nagyon ajánlom, hogy ne ezzel a játékkal kezd, hanem legalább a 2-vel, már ha a sztori is érdekel egy kicsit.
Uplay pontokat a sztoriban való haladással tudsz szerezni, Harlequin meg csak a játék bizonyos verzióiban van, a simában nincs.

Prince23
Uplay pontok szerzése: játssz a játékkal, és a kihívásoknál meg kapod õket, már mint a pontokat.

meg szerezz be uplay támogatású Ubisoftos termékeket és játssze vele. lehet gyûjteni a pontokat 😄

Harle-hez meg így tudsz hozzájárulni a pontokból. Bár asszem ingyenes , nem tom már.

Hali új vok az Assassin's creed világában és sok mindent nem értek és 1 valamire tutira szeretnék választ kapni vagy több dologra is ... Az elsõ hogyan lehet ilyen nyamvatt uplay pontokat szerezni ? Amibõl az oldalukon lehet ilyen extrákat venni . Na és még az hogy van az a Harlequin karakter ahhoz hogyan lehet hozzájutni ?
MerlinW
Pár szó a 2 Spartacus sorozatról? Nos... képregényfeldolgozás, némi történelmi ráhatással, irgalmatlan mennyiségû vér, szex, zseniális zene, fordulatos, izgalmas történetvezetés, szuper képvilág és színészek/karakterek. Kihagytam valamit?😊

[merlinw.org]

CroftManor
Most nem azon van a hangsúly, hanem azon h nem tettél be engem meg Hozhunt a banner alá 😛

Kongy
Kongyot? 😄 Szarnév tom, nem volt fantáziám, de van új. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

RatBaG
mûszenny? igazi szenny! <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Grr1234
Jó lenne persze, de fõként a VV-hez hasonló mûszennyekre van igény... 😞 T

CroftManor
Igen, mivel ez a PC-s topik 😊 Hiába kértem én Kongyot, h tegye ki azt a pár konzolos nevet is, (összesen 2) dehát nem... 😊

Nemrég láttam, és simán megnéztem volna belõle egy egésze estés verziót is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azokat nem láttam! PM-ben tudnál róluk írni pár gondolatot?

Ja, azok is királyak voltak. 😊
Ami azt illeti, nekem anno a Assassin's Creed - Lineage is tetszett. Simán elfogadnék egy olyan sorozatot is.

Kongy
Jó volt nagyon. 😊 Hát még a Spartacus Blood and Sand meg a Gods of the Arena.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A Róma milyen jó is volt, azt a mindenit neki!

Na itt van a Látkép Lucrezia Borgia cikke. Nem a legjobb minõség, de olvasható.
Látkép - Lucrezia Borgia

Van már a 3.-hoz is. 😊

MerlinW
Talán, ha nem külföldi oldalon keresnél😊

Itt a két legnagyobb magyar feliratoldal:
www.hosszupuskasub.com
www.feliratok.info

Ezeken 2-3 napon belül fent van majdnem minden sorozat aktuális részének feliratai.

[merlinw.org]

JethroHUN
Jah értem, kösz. Még magyar felirat is van, de még csak az S01E01

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Amerikában😊
letöltés
Ha kell felirat a magyar feliratos oldalakon megtalálod.

Nem websorozat, hanem normális nagyobb költségvetésû. A kinti Showtime (olyan mint az HBO) csatornán megy.

2011-Apr-03 The Borgias 01x01 The Poisoned Chalice
2011-Apr-03 The Borgias 01x02 The Assassin
2011-Apr-10 The Borgias 01x03 The Moor
2011-Apr-17 The Borgias 01x04 Lucrezia's Wedding
2011-Apr-24 The Borgias 01x05 The Borgias in Love
2011-May-01 The Borgias 01x06 The French King
2011-May-08 The Borgias 01x07 Death on a Pale Horse
2011-May-15 The Borgias 01x08 The Art of War
2011-May-22 The Borgias 01x09 Nobody

[merlinw.org]

JethroHUN
De ez egy websorozat, nem lehet vmi weboldalon nézni? vagy nem ingyenes <#nyes>

Leginkább le kell tölteni. 😊

JethroHUN
Hol lehet ezt a sorozatot nézni?

Irons jó benne. Kár, hogy számomra már mindig úgy fogy Rodrigó Atya kinézni, mint az AC-ben. Az valahogy annyira találó. 😄

Ja meg a mostani Látkép magazinban "Lucrezia Borgia" van benn (3 oldalnyi).
De ha igény van rá beszkenelem/fényképezem aztán megosztom itt veletek. Ha igény van rá. Amúgy érdekes cikk.

MerlinW
Az ilyen kaliberû sorozatok elsõ pár részének célja a karakterek bemutatása, a laikus nézõ beavatása a történelmi helyzetbe, jelen esetben a Vatikán és a pápaság súlyának éreztetése. Számomra egyetlen vonatottnak tûnõ rész a koronázási procedúra volt, amellett, hogy Irons alakítása elfeledtette ezt is😊

[merlinw.org]

Akkor az elsõ két részt láttam egyben szerintem mert másfél órás volt. Én anno imádtam a Tudors sorozatot. Valószínüûleg az tette nálam kicsit magasra a mércét (na meg a Róma). 😊
De mindenképpen jó, nézni fogom, pláne mivel hangulatos az AC miatt.

MerlinW
Történelmi sorozat, ezek ilyenek. Viszont a második (ami a harmadik, mert az elsõ két részt volt egyben) sokkal pörgõsebb.

[merlinw.org]

Én leginkább a környezet miatt néztem meg eddig az elsõ részt. A helyszín, személyek miatt érdekes, a történetet (az elsõ részt láttam még csak) kissé vontatottnak találtam.

MerlinW
Én nézem, zseniális😊

[merlinw.org]

A The Borgia sorozatot nézi valaki?