7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Nem voltam mert hazautaztam vidékre húsvét alkalmából :) Nem vettem még, mert azóta nem is kapcsoltam be a boxot. Amúgy most megnéztem és valami nem tiszta.. Azt írja: Vásároljon most 3 havi engedményes arany tagságot, amelynek ára csupán 2000 Ft ÁFÁT TARTALMAZ. Na most akkor ezt hogy kell érteni? Vagy lehet csak két ezret kell fizetni, csak hülyén van megfogalmazva. Mert ebből az jönne le, hogy valamennyibe kerül a 3 hónap gold+ kétezer az áfa...
  • Hoz_Hun
    Ja és XBox360-on frissítették a Templar piramist. Még az Alliancén is sikerült tornáznom felfele (Co-op). Most minden zöld. Nem fagyott ki egyszer se a vége.
  • Hoz_Hun
    Ejj, tegnap nem voltál. Amúgy meghosszabítottad a Goldot?
  • CroftManor
    Hmm.. akkor vélhetően VGA driver frissítés szükséges, nálam is ilyen volt de engem nem nagyon zavart.
  • Grr1234
    Nekem nem ilyen...
  • CroftManor
    Ez pcn egységesen mindenkinek ilyen. Boxon nem ilyen.
  • Maksi
    Meg tudná mondani valaki, hogy a falon lévő villódzó hibákat milyen beállítással lehet kiküszöbölni? Köszi!
    ATI 4850, Win7 64bit, Q6300 proc

• Atkamon
    Én sokszor próbáltam már hátulról, de mindig átdobtak a válluk felett.
  • dregnarr1 #6634
    Nálam discreet vagy afölött, ha pontosan hátulról közelítem, akkor mindig betalál. Persze csak nagy ritkán van olyan, hogy bevállalok egy ilyet.
  • Atkamon
    Hátulról is ugyanúgy képes megszakítani.
  • snowkid16

Köszönöm szépen, mindjárt kipróbálom :) ezért adok neked egy húsvéti csokitojást :D!
  • dregnarr1 #6631
    Ha épp füstbomba hatása alatt van, akkor szemből is lehet, amúgy csak a háta mögé kerülve lehet kiütni. Ha szemből közelítesz, akkor akár animációt megszakítva is képes leölni, ha megnyomja a támadás gombot.

• snowkid16
    Szeretném megkérdezni, hogy a stun-olást mikor hogyan kéne csinálni?:D Teljesen béna vagyok ilyen szempontból, egy se jött be eddig.
  • BGYI
    Köszi.
  • dregnarr1 #6628
    Próbálj ranked session-t, wanted játékmódot indítani. Úgy is várni kell sok-sok percet, de egy idő után beenged. Szarul van megcsinálva, ennyi.
  • BGYI
    Bocs, ha vmi nyilvánvaló baromságot kérdezek, de az AC:B multija nekem szinte sose talál szervert (két napja össz 2-n sikerült játszanom). Valamit a beállításokkal kellene játszani, vagy nem a play now funkciót használni, vagy mi az ötletetek?
    Előre is köszi
  • Hoz_Hun
    Igen szeretem a csaj dumáját. :)
  • RatBaG #6625
    nekem olyan érzésem volt, mintha egy az egyben Shenmuet utánozná...
  • ratgab
    Nice.... Not really I hate you....
  • ratgab
    Mi dumája van már.... :-D
  • CroftManor
    Nah feltette Deadlyspirit92 a múltkori meccsünket :)
    Egy párszor én is feltűnök benne. venice night meccs
  • CroftManor
    Hát erről beszélek :D hogy az a rész az szívás ilyen szempontból. :)
  • dregnarr1 #6620
    Ma különösen sokat kell várni, mire bedob valahova a játék, ennek ellenére nem tudok most haragudni rá. Végre háromszor egymás után is olyan meccset kaptam, amiben normálisan játszottak a játékosok: nem ugráltak eszetlenül a tetőkön (csak amikor szükséges volt), nem törekedtek a 100 pontra, mindenki szépen sétálgatott, trükközgetett. Ilyet ritkán látni Wanted-ben. Na meg az is jól esett, hogy mindhárom alkalommal, mindenki előtt, a második helyezet pontjainak több, mint duplájával sikerült nyernem a meccseket:P
  • Gary
    #6598 és a #6600 hozzászólás.
    Egyébként igen, nekem lejárt a Win7 (ezután 2 óránként újraindult a számítógép) és újra kellett telepíteni mindent. Én is így patkoltam meg a friss ACB-t a régi mentésemmel.
  • xido
    Jaja..ismerős..aztán én is csak elvegyültem a csajok közé,majd ha elkezdték csépelni a szenátort,kaptak assassinokat és mentünk tovább:)
  • xido
    Én is sokadjára és gyalog..hátulról kell a dokit megközelíteni,hogy rögtön lopni tudj és csak futni kelljen...
    Újra játszásnál nincs esetleg ejtőernyő?..Azzal sok tetőt le lehetne vágni legalább odafelé a "tető-katapulttal"
  • Gary
    Az mindegy, a szenátornak csak túl kell élnie, ám Ezio-nak nem szabad lebuknia! Ezért sikerült csak több próbálkozás után. Felületesen olvastam el csak a küldetést és mentem előre "takarítani".
  • Hoz_Hun
    Én gyalogosan csináltam meg. Utcán futottam, ha jól emlékszem, tetőre nem is mentem. A doki környékén általában mindig van őr. Arra kapásból ráküldöm az Assassinokat és akkor nem figyel rám a doki és simán meglopható, aztán usgyi vissza.
  • Gary
    Dehogynem, harmadik, negyedik nekifutásra sikerült csak a 100%.
  • CroftManor
    Nekem igen, de eléggé kivan számolva az idő. Kapásból lóval mész oda, lóval jösz vissza.
  • bgabor
    Akkor elmesélhetnéd hogyan kell megcsinálni. Nekem lóval vágtatva se, sikerült megjárni az utat a doktor és a prosti között, nemhogy gyalog. Egy lehelletnyit szűkre van szabva az idő.
  • Grr1234
    Ha másik gépemre feltelepítem a játékot, akkor tudom folytatni a mentésemet? Tehát azt elmenti a felhasználóhoz?
  • xido
    szerintem amire ő gondol,az egy sima tolvajos küldi,hogy bizonyítsd be,hogy a hírneved és tényleg gyors vagy..checkpointos szemétség,majdnem minden tetőn egy őr..ja és ott az utolsó tetővel mindig szívtam,mert ahová ugrott,onnan mindig a lenti avarba bucskázott a rohadék:)
  • Hoz_Hun
    Nem, az egy kurtizán küldi. Az nem nehéz.
  • CroftManor
    Az nem az mikor a dokitól kellett ellopni valamit és visszavinni az egyik kurtizánnak?
    Egyébként tegnap este deadlyspirit20-el játszottam és szólt, h ő ezt most rögzíti, úgyhogy úgy játszak :D Sajnos csak második lettem de lesz videó nála xD Ritkán futottam vele össze ráadásul venice night pályán voltunk, nem szeretem annyira a sötét pályákat.
  • Hoz_Hun
    Csak annyit mondok Leonárdo Tankos küldi. Azt 100% kiszinkronizálni... Na meg még egy: amikor valamelyik tolvajos küldetést kell megcsinálni. Mikor időre kell futkosni a belvárosban a tetőkön. Full őrök mindenhol, rövid táv, veszett rövid idő alatt. Hajamat téptem. Végül az ejtőernyős segítséget igénybe vettem (egyik tetőről a másikra, durván nehéz, de le lehet vágni vele a távot). A nélkül nem tudom, hogy lehet 100%-ra szinkronizálni. Még úgy is egy raklap szerencse kell, hogy az őrök ne találjanak el.
  • Hoz_Hun
    Ez jó taktika. Mármint az Assassin tanoncok küldése. Viszont az hogy a kedves lányok közé bújsz nem sokat ér, mert az őrök abban a küldiben nem rád izgulnak hanem a szenátorra. Ő meg cseszik a lányok közé vegyülni. :)
  • Hoz_Hun
    A körben, aki nem hadonászik az a hunyó - taktika ténylag 99%-ban bejön. Velem egyszer előfordult, hogy a player hadonászott a NPC meg nem. De nagy szívás volt...
  • CroftManor
    Én messziről ki tudom szúrni a mozgása alapján. Nem kell hogy gyilkoljon, némelyik elég bénán mozog h még tömegből is könnyedén ki lehet szúrni. Persze ha egy álló körben van blendelve, ott már nehezebb a dolgom, de eddig még mindig bejött az amit korábban írtam, hogy amelyik csak áll és nem hadonászik a kezével, mint aki beszélget, az az igazi célpont. Volt olyan hogy egy morpholt Dama Rosát mérgeztem meg egy ilyen álló körben, az meg csak lesett h vajon honnan tudtam h ő az :D
  • CroftManor
    És egyszer sem buktál le ott? Meg is lett a 100% szinkronizáció? :)