Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KATT IDE
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
a másik esettel nem találkoztam de gondolom látványos lehetett 😄
Korábban már mások is belefutottak abba, hogy a célpontjuk folyton elugrált elõlük. Na én ennek szemtanúja voltam Wanted-ban. Két karakter keringett egymás körül és próbálták ölni/leütni a másikat, de csak ugráltak egymás elõl. Sajnos egyik sem volt célpontom, így rövid nézelõdés után ott hagytam õket. Külsõ szemlélõként, elég mókás szituáció volt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az iránytû jelezte, hogy jön egy potenciális áldozat, a sarkon egymással szembe kerültünk. Mentem tovább felé, közben lock és nyomtam a kill-t, de csak kattogott, ekkor õ is lock-kolhatott, mert piros lettem és megnéztem a halálom animációját... Nem voltam távol tõle, mert olyan eset is volt hogy mögé mentem és akkor sem tudtam gyilkolni, bezzeg õ megfordult és én meg feküdtem.
Másik, ha ledobdam a füstbombát és fulladozott az ellen, hiába mentem oda és próbáltam lock-kal és anélkül is leütni, nem sikerült, viszont õ a köhögés után simán lebökött.
Mérgezéssel is ez a helyzet, hiába mászok a nyakára, csak keringtem körülötte és nem sikerült, a végén megint én véreztem.
A sokat emlegetett füst, stun, fókusz, méreg is a fókuszig volt meg. Mérget nem tudtam beadni, pedig ott álltam a "nyakán", erre fölkel és lebök.
Oké, hogy béna vagyok, de ami megy a Wanted-ban, az miért nem mûködik Assassinate-ben?
Van különbség a két játékmódban a lock, kill, stun, stb. használata között vagy csak én fogtam ki egy rossz szériát, vagy bug-ot, cheater-t?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tudnál segíteni? Pc-n játszom ,és egyszerûen nem értem a " kill streak"-et!
Össze-vissza nyomkodva 3-4 db összejön, de több nem.
Hogyan kell ezt csinálni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Éppen azt saccolgattam, hány embernek lehetett köze a játék elékszítéséhez? Ötezer felett?
Mellesleg nem mondtam hogy a játék szar, nagyon szeretem a sorozatot, én az irányításról beszéltem, ami azért tud idegesítõ perceket szerezni az embernek, pedig három rész alatt csak javíthattak volna rajta.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nincs olyan pontja a játéknak ahonnan nincs visszaút. Stáblistát végigvárod, és resume után azt csinálsz amit akarsz.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Chargeal jöttek nekem, h leüssenek de a smoke ezt könnyen meggátolja xD
Nothing is True, Everything is Permitted
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nagy kár érte, szerintem felrakott volna engem is a tetejére (abstergo logo szempontból), annyit toltam akkor. gondolom az eredmények azért nem vesztek el, ha végre frissítik, akkor majd helyére kerül minden...
Per Aspera Ad Inferi.
Ha már ez se lesz a multiban, akkor már nem sok értelmét látom level 50 után visszajárni multizgatni... ez legalább egy kis motivációs faktor lenne (pont elõzõ héten tettem volna jócskán hozzá a pontszámomhoz minden módban: free for allban 30000-el, coopban 13000-el, teamben szintén 13000-el bõvültem volna, ami összesítésben all modeban a világranglista 2. helyét érte volna számításami szerint 117 000 ponttal... mindez ment a kukába).
Per Aspera Ad Inferi.
Aki ért hozzá az elmagyarázhatná, hogy mûködik!
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1 investre 1 osztalék fizetés jár (figyelj, mert ez lehet kevesebb is, mint amit befizetsz... magyarul bukhatsz is rajta).
Tiber Islandi boltokban szétnézel, hogy a shop questekhez mely itemek kellenek a többi semmire sem jó... nyugodtan add el!