7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #6762 Nézd meg a #6681-ben belinkelt videót. Az Deadlyspirit. 6. szinten tolja 50. szintűek ellen. Csak Disguise-van. Minden stun, naked stun, amit csinál. Érdemes megnézni. -
Hoz_Hun #6761 Ezek hülyék! De a profil háttere nagyon ott van a szeren. :D -
Hoz_Hun #6760 Jó sokat nyomjátok DeadlySpirittel. Ha véletlen fenn van mikor én is hívj be egy közös meccsre. :)
Alliancén mindketten védekezős profil? Az még jobb. Csak nagyon kell figyelni nehogy egyszerre szórjuk el a cuccot. Dupla mute vagy dupla smoke nem poénos. :)
(Amúgy ki nyerte a Hidden gunos meccset?) -
#6759 Player Match-ben lehet csak látni mások szintjét, Ranked-ben csak a rangját látod. -
#6758 Ezek meg játszák a hülyét xD Mellesleg figyeld azt a profil hátteret :D -
#6757 Ha nem figyel a vadászod, akkor le lehet stunnolni smoke és mute nélkül is. Persze ez rizikós, mert benne van a pakliban h megnyomja a killt és szépen átdob a vállán.
HozHun tegnap este DeadlySpirittel privát mecset játszottunk, a szabály az volt, h csak hidden gunnal lehetett megölni a másikat :D Izgis volt, Florence Night mapon játszottunk :)
Szerintem Allianceban jobb ha mindkettőnknél védekező profil van, sose lehet tudni mi lesz a szituáció. Jobb a békesség :D -
#6756 Amúgy ez az Assassinate irtóra múlik azon is, hogy barátokkal, vagy idegenekkel játszol, de marha jó, mi pajtikkal pár óra játék után, már totál levágtuk a másikat, vicces volt. : ) -
#6755 Azt mondjátok el nekem, hogy tud valaki szemből, esetleg oldalról stunolni smoke és egyéb segédeszköz nélkül?
Tegnap találkoztunk először egy ilyen taggal, nem is volt túl magas szintű, viszont olyan szépen leosztott szemből, amikor én voltam a támadója.. -
#6754 Hi
Pc-n nem lehet beállítani hogy lássam az ellenfelek szintjét?
Konzolos videókon youtuben láttam hogy a név mellett ott a szint remélem tudjátok miről beszélek :D -
#6753 Tegnap általában benne voltam a top 3-ban, de nem vagyok maradéktalanul elégedett (túl sokszor haltam). Most a stun, smoke dolgokkal voltak gondjaim (füst be, simán leöltek), de lehet, hogy kivételesen nem én bénáztam. Úgy vettem észre, hogy időnként elég szép kis lagok voltak.
-
#6752 cd kulcsot vett.
de mindegy, megoldottuk, csak az ubiszoft gém láncser telepítőt kellett feltenni -
#6751 ja, meg ilyen 20 sec-es idők olyan pályán, ahol kb 1:10-nél kezdődik egy top, de reális idő.... (az 5-10 sec-eseket ne is említsük).
mirror's edge-ben is anno ilyen kamu időkkel volt tele a lista eleje... -
#6750 Ööh, tegye fel lemezről esetleg?... -
#6749 egyik ismerősöm is megvette, ő cdkulcsot, leszedett varez verziót, nem krekkelte, viszont nincs neki launcher, ahol be tudna lépni az akkontjába, és aktiválni a játékot. rögtön indít neki a játék, ha az exe-re megy..
ötlet?
köszi előre is -
#6748 Vannak azért ott furcsaságo... Flawless All Weapons-ben is az első ember valami 7000 őrt ölt meg, persze... -
#6747 jobb is, megkönnyezed a top időket -
#6746 Ezt nem is tudtam. -
#6745 nem. teljes listát lehet nézni, csak filtert kell válni.
mondjuk menet közbeni összehasonlítás tényleg csak a friendlisttel van. -
lolhunter #6744 Sry másik kép.Itt az igazi:
-
#6743 Igen. -
lolhunter #6742
NA én gyorsan nyomtam 1 ugyanolyat.Tess az eredményem. -
xido #6741 tehát csak a felvett barátokat mutatja,nem nagy általánosságban mindenkit a ubi szerveren?:) -
#6740 Friend listre vegyél fel valakit. -
xido #6739 ezt hol lehet megnézni?
játékon belül nincs ilyen legközelebbi eredmény
uplay?..assassinsnetwork? -
#6738 1:37:00-s határral.
-
dregnarr1 #6737 Nekem megjelenés óta ilyen.
Érdekes módon ma negyed órákat kellett volna várnom Wanted-re, Assassinate-be pedig szinte azonnal bevitt. -
#6736 Ez azért van mert nem játszom pár napja, vágod? :D:D -
xido #6735 nemcsak te..éjjel is valamikor 3 felé próbáltam..aztán utána nincs gond,csak az első,mire elindul.. -
#6734 Csak én vettem észre, hogy az elmúlt napokban egy csomó ideig tart, mire meglesz 6 játékos? Ezelőtt alig kellett várnom, mostmeg alig talál 3 embermél többet... -
#6733 Grat. ez globálisan nézve nagyon szép eredmény. Még ha 100. is lennél. az is faja helyezés lenne. én már kéthete nem tolom multit, de ha fogom, akkor assassinateba megyek, persze előtte jó volna bemelegíteni wantedban. -
Hoz_Hun #6732 Ha esetleg sikerül Alliancot mennünk, akkor úgy csináljuk hogy én a védekezős profilt állítom be (Mute+Smoke) te meg vadászósat. Én követlek és csak a ránkvadászókra figyelek. A múltkor öszekerültem egy csókával, aki meglehetősen jó játékos lehetett. Lett is 18 killje az összesített meccs végére, ebben a felállásban. Annyi volt a szívás hogy a vadászok is eléggé párban mentek és mikor egyiket stunoltam a másik rám agrózott. Ha a csávó is volt a célpont végül még is én száradatam a földön. Ez benne van a pakliban. -
Hoz_Hun #6731 Lemezről futatva az ACB-t azért próbáld ki a kifagyós 100% szinkronizálós résznél. -
Hoz_Hun #6730 Ott gondolkodtam is hogy mit csináltál, de azt hittem "sarokteszt"eltél. Én egyszer kegyetlenül megszívtam. 4-en álldigáltak, közte kettő officer, aki a célpontom volt. Nekem háttal álló nem csinált semmit, csak bambán állt a másik officer veszettül gesztikulált. Mondom; tuti dolog. Séta+méreg, hát a fene gesztikuláló volt a játékos. Káromkostam csúnyán.
Azóta mindig úgy állok be tömegbe, hogy mgagyarázni kezdjen a figurám. Inkább vállalom, hogy igazgatom egy kicsit. -
#6729 Velem is előfordult már de nem sűrűn. Amit legutóbb tettem föl videót, abban is elkaptam a prowlert ott a felső szinten, és azt választottam aki nem mozgott. Bejött :) -
#6728 Ha morpholt tömeggel mész, akkor figyelni kell hátra, aki sokáig követ és egyedül van, az tuti az üldöződ. -
Hoz_Hun #6727 Persze. Velem is előfordult töbször is. -
ratgab #6726 Annyi esze általában nincs (Tisztelet a kivételnek)! Egyébként meg ezt blendelve csinálom és folyamatosan körbe nézek, ha látom, hogy közelít valaki, akkor futok, ha nem jön senki, akkor se ettem meszet, hogy kiugorjak!
Egyébként meg ha van smoke-om és nincs a fejem felett tető, akkor tárt karokkal várok bármilyen jó vadászt... smoke+stun+poison lesz a jutalma az tuti! -
#6725 vagy elkezd ő is targetelgetni, és előbb-utóbb eltalálja, ki az üldözője, aki kap is egy szép piros jelet a feje fölé -
ratgab #6724 Nekem többször volt olyan, hogy beálltam ugyanabba az álló tömegbe, mint a másik játékos... álltunk ott 30 másodpercig, aztán kinyírtam az egyik mellettem állót és szerencsém volt!
Ám még segíthet kiszúrni az ellenfelet, ha lockolod a blendben állókat! A legtöbb ellenfél ilyenkor bepánikol és vagy smoke-ot dob vagy elkezd szaladni! Ha közel vagy ilyenkor gyakorlatilag ingyen kill-t kapsz! -
ratgab #6723 Karakter feje megfordul (visszanéz) az tuti ellenfél! Egyébként én azt alkalmazom, hogy:
Ha blendelve sétáló tömegben van, akkor egy fal mögé mész és beolvadsz egy másik csoportba úgy, hogy arra haladjon a feltételezett ellenfél is a csoportjával! Amint befordulnak, akkor ha az ellenfél bekerül a karaktered látószögébe és a középső kék kör világos lesz meg is találtad a célpontod! Tehát ha a 2 karakter ténylegesen látja egymást, akkor azt az iránytű jelzi (kivilágosodik), ezzel lehet játszogatni... oda-vissza mész a fal mögött és folyamatosan kukkantgatsz ki(karakterrel), elég nagy biztonsággal meg lehet így állapítani, hogy ki a célpont!