Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
csak konzolost lehet nyerni:
fail
Gideon Wieth
ASSASSIN'S CREED nyereményjáték, ha még valakinek nem lenne meg, de van sok más jó és értékes nyeremény is :-) Szóljatok a barátaitoknak is.

KATT IDE

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Atkamon
Egyszerû a killstreak nagyon. Miközben ölöd az egyik õt, addig az iránygombokkat egy másik õr felé nyomd, és kattints. Akkor átmegy arra az õrre, és azt is megöli. Ami könnyen meg tudja szakítani, az az, hogy egy máásik õr megüt, miközben ölsz egy másikat.

nem sokat játszottam az Assassinate-el de annyit elmondok, hogy szerintem mi a lényege. Szóval nekem az tûnt fel, hogy lock nélkül nem tudsz megölni senkit, de ha ráteszed a lock-ot valakire annak a bal felsõ sarokban rögtön meg is jelenik a piros háromszög vagy mi, ergó minnél késõbb kell rátenni a lock-ot, ideális esetben mondhatni a kill-t megelõzõ 1-2 mp-ben, mert így valószínûsíthetõbb hogy a jelenléted rejtve marad a számára (igaz a radar jelzi, hogy valaki a közelben, de abból csak az irányt és a közelséget lehet sejteni). Szóval Gary a te példádban szerintem csak pár mp-el elõzte meg a lock a megölésedet. (ha nem jól tudom nyugodtan javítsatok ki)

a másik esettel nem találkoztam de gondolom látványos lehetett 😄
Assassinate-ben a lock-ot észre lehet venni a pirosodásról, de az csak egy rövid ideig marad meg, ugye? Mármint a célpontnak a "visszajelzés" arról, hogy lock-olva van. Volt olyan eset is, hogy nekem nem jelzett vissza, hogy lock-oltak mégis egy padról fölállva befejelzte a mészárlást. Igaz, hogy elõtte én végeztem egy másikkal, aki elõttem végzett egy másikkal, aki... :Ð

Korábban már mások is belefutottak abba, hogy a célpontjuk folyton elugrált elõlük. Na én ennek szemtanúja voltam Wanted-ban. Két karakter keringett egymás körül és próbálták ölni/leütni a másikat, de csak ugráltak egymás elõl. Sajnos egyik sem volt célpontom, így rövid nézelõdés után ott hagytam õket. Külsõ szemlélõként, elég mókás szituáció volt.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

hát Assassinate-ben elengedhetetlen a Lock mert ugye csak Lock-olás után engedi megölni a másik player, de amint látom ezzel tisztában voltál és csak tudani akarom veled, hogy ilyen playere/ekkel én is találkoztam már egyszerûen sehogy sem tudod megölni õket ... bug vagy cheate én nem tudom, de remélem csak bebugol néha a game mert ha ez cheate az eléggé illúzió romoló lenne számomra és kezdeném megbánni, hogy megvettem a multi miatt az eredetit.
Tegnap, lefekvés elõtt még volt egy kis idõm és nekiálltam, hogy 1-2 menet Wanted-del emeljem a vérnyomásom. A napholdcsillagok együttállása, vagy mi miatt nem sikerült sehová bekerülni, ezért választottam az Assassinate-et. Na, itt ért a meglepetés. A Wanted-hez szokott, lock, fókusz, füstbomba-stun egyszerûen nem mûködött.
Az iránytû jelezte, hogy jön egy potenciális áldozat, a sarkon egymással szembe kerültünk. Mentem tovább felé, közben lock és nyomtam a kill-t, de csak kattogott, ekkor õ is lock-kolhatott, mert piros lettem és megnéztem a halálom animációját... Nem voltam távol tõle, mert olyan eset is volt hogy mögé mentem és akkor sem tudtam gyilkolni, bezzeg õ megfordult és én meg feküdtem.
Másik, ha ledobdam a füstbombát és fulladozott az ellen, hiába mentem oda és próbáltam lock-kal és anélkül is leütni, nem sikerült, viszont õ a köhögés után simán lebökött.
Mérgezéssel is ez a helyzet, hiába mászok a nyakára, csak keringtem körülötte és nem sikerült, a végén megint én véreztem.
A sokat emlegetett füst, stun, fókusz, méreg is a fókuszig volt meg. Mérget nem tudtam beadni, pedig ott álltam a "nyakán", erre fölkel és lebök.

Oké, hogy béna vagyok, de ami megy a Wanted-ban, az miért nem mûködik Assassinate-ben?
Van különbség a két játékmódban a lock, kill, stun, stb. használata között vagy csak én fogtam ki egy rossz szériát, vagy bug-ot, cheater-t?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hello!

Tudnál segíteni? Pc-n játszom ,és egyszerûen nem értem a " kill streak"-et!
Össze-vissza nyomkodva 3-4 db összejön, de több nem.
Hogyan kell ezt csinálni?<#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát a végét illetõen én is ûrt érzek..nem volt olyan epikus,mint a 2-ben,egyik idõben sem..Ezio részét nem értettem,az egész 9.fejezet olyan rövid volt,szentül hittem,hogy az egész Borgia családot kiírthatom,nem csak Cesare lesz egyedül,az is még 4 évig vígan rohangál a mérgezés után,amiben apuci meghal...Christinát megsirattam..a Velencében hagyott csajt meg hiányoltam,jó lett volna látni kiben adja át a dns vonalat a manus😊...Az almás legyõzhetetlenség meg a végén szintén fájdalmam,ahogy alant írták páran..Összességében finom volt és örülök,hogy 2 részt írtak neki,kíváncsi vagyok Párizsban lesz-e Richelieu meg 3 testõr😊
terasz
Én vagyok az egyetlen, akinek csak most esik le a teaser-plakátot látva (merthogy azon tisztán és kivehetõen szerepel), hogy az AC3 Párizsban fog játszódni 1789-ben?!
Ejha nem vártam végig így azt hittem ezt nem lehet de láttam másnál megy akkor nem tévedtem sokat csak 2-3 percet 😄 Sokan sok jót hoztak össze végre!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Bevallom, tizenvalahány perc stáblista után elnyomtam az egészet. 😄
Éppen azt saccolgattam, hány embernek lehetett köze a játék elékszítéséhez? Ötezer felett?

Mellesleg nem mondtam hogy a játék szar, nagyon szeretem a sorozatot, én az irányításról beszéltem, ami azért tud idegesítõ perceket szerezni az embernek, pedig három rész alatt csak javíthattak volna rajta.

MerlinW
5-6 perc... kibírod.

[merlinw.org]

Link?

És mégis meddig tart ez a stáblista? xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MerlinW
Csak végigjátszod ezt a sz@r játékot?😊

Nincs olyan pontja a játéknak ahonnan nincs visszaút. Stáblistát végigvárod, és resume után azt csinálsz amit akarsz.

[merlinw.org]

MerlinW
Semmi. Menüben multiplayert választod és játszol.

[merlinw.org]

Multiban is lehet ezt játszani ugye? Kell valami még hozzá hogy mûködjön?

RatBaG
és ezt tesztelted is már, vagy csak a log-ban írják? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
Kijött a legújabb Nvidia update. Jelentõsen gyorsul az ACB.

Atkamon
Mi? Dehogyis, minden mellékküldetést meg lehet csinálni végigvitel után is... Szimplán végig kell várni a neveket...

CroftManor
Ma egy elég undorító és idegesítõ dologgal találkoztam assassinateban. Kiszúrtam a hellequint... de ott állt még mellette a harlequin meg a dama rosa.. Az egyik lelassított dobókéssel, a másik lelõtt. Ezek összejátszottak és akárhányszor kijelöltél valakit közülük, a többi a segítségére sietett és még nekem kellett menekülõre fogni a dolgot <#gun> ez így igazságtalanság

Nothing is True, Everything is Permitted

az hagyján,de ahogy láttam eddig,mindig kis mellékküldi kicsit kapcsolódik az adott sequence tartalmához,tehát azokat már akkor bukja az ember,ha befejezte azt a fejezetet szerintem
Grr1234
Red, blue, yes, no, cat, dog. <#hehe>

Engem az érdekelne, hogy a hadjárat végigvitele után van e lehetõség valahogy visszatérni Rómába, folytatni a mellékküldetéseket és a többit? Sajnos a játék nem figyelmeztetett arra a pontra, ahonnan már nem lehet visszafordulni.

Bazz, egy szót nem értesz angolul, mi?

Grr1234
Na végig vittem a fõszálat, eléggé érdekes.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Desmond miért szúrta le Lucyt? Megörûlt az almától, vagy mi? A végén az egyik hang nem Shaun volt?

Én lovon voltam, de elfogott a kényszer... így is simán teljesíthetõ, hogy a hídon mész!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Ja, azt a küldit én is megszívtam elsõre 😄 Aztán átmentem a hídon xD

Oó hogy a k.anyucikáját annak,aki ezt kitalálta..100% sync küldetés:ne ússz..mondom ugyan hol,szárazföldön vagyok..hát nem az utolsó fél perces rohanásban van a cél a folyó túloldalán és az ember automatikusan ugrik a falról?..retekek!!😊
CroftManor
Ma volt egy jó meccsem 😊 Csak annyit mondok: 17/0 <#taps>
Chargeal jöttek nekem, h leüssenek de a smoke ezt könnyen meggátolja xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Remélem, hogy igen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RatBaG
aha, értem. pont az elõbb néztem meg, még mindig ugyanaz, de így már világos.
nagy kár érte, szerintem felrakott volna engem is a tetejére (abstergo logo szempontból), annyit toltam akkor. gondolom az eredmények azért nem vesztek el, ha végre frissítik, akkor majd helyére kerül minden...

Per Aspera Ad Inferi.

Az a 3db 10k-s assassinate meccs különösen fájó pont... megjelenés óta nem játszottam olyan jól, mint azon a 3 meccsen, erre tessék...

Utánaolvastam és már 2 hete nem frissül a templar grade egy játék platformon sem! Ubiék tudnak róla, de nem nagyon törik magukat a javítással!

Ha már ez se lesz a multiban, akkor már nem sok értelmét látom level 50 után visszajárni multizgatni... ez legalább egy kis motivációs faktor lenne (pont elõzõ héten tettem volna jócskán hozzá a pontszámomhoz minden módban: free for allban 30000-el, coopban 13000-el, teamben szintén 13000-el bõvültem volna, ami összesítésben all modeban a világranglista 2. helyét érte volna számításami szerint 117 000 ponttal... mindez ment a kukába).

RatBaG
én sem értettem a múltkor. volt egy fullos hetem, mikor csak assassinate-t toltam, aztán hét elején nullázás, a helyezésem semmit se változott, és még mindig az írta ki, hogy elõzõ héten játszott ranked meccsek száma: 11. WTF

Per Aspera Ad Inferi.

Jah és persze az eredményeim (3 db 10k-s meccs) törölve lett...

Ezt a heti multi pont upgradelést most már egyáltalán nem értem! Elõzõ héten 54 000 pontom volt Free for all-ban az elsõ 3 legjobb meccsemen 10000 pont fölött értem el... kiírta a játék, hogy következõ upgradekor 72000 lesz a pontszámom! Erre ma belépek és még mindig 54000-en áll a pontszám... semmivel se növekedett!

Aki ért hozzá az elmagyarázhatná, hogy mûködik!

OK!

RatBaG
kedvem lenne, csak már eleve fejfájással ébredtem, most meg már kezd hányingerem lenni, szóval azt hiszem vízszintbe helyezem magam <#vomit>

Per Aspera Ad Inferi.

Nincsen é kedved tolni egy db multit?

Szivesen!

Mire megépítettem Rómát már belefulladtam a zsébe! Egyébként ennek kivédésére az elején vagy 300 000 Florint elkockáztam... aztán visszanyertem az egészet... <#nevetes1>

Erre nem is gondoltam! Érdekes felvetés! Inkább én azt mondanám, hogy ez az "Én megvakarom a hátad, te is vakard meg az enyém" szindróma... hogy mire kell neki az meg a lõtéri kutyát nem érdekli!

RatBaG
ez PC feature? ezt se tudtam 😛

ratgab: kösz az infot!

Per Aspera Ad Inferi.

Ja hogy értem. PC only.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Grr1234
11 000 Florinst kapok 20 percenként, Invest-tel 15 000-t.

Amúgy ez az egész Shop Quest meg item gyûjtögetés egy baromság. Múltkor épp kifosztottam az egyik Romulus sírt és mindegyik!!! ládikában volt 1 db paradicsom. Amúgy meg a zsugorított fej minek kell ahhoz, hogy a páncélomat elkészítsék? Vagy ez a boltosnak valami perverz fétise?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyszerre csak 1 boltba investelhetsz.... kb 20 perc mire kiderül keresel-e rajta vagy sem! Minden boltba külön-külön fektethetsz, de az azonosaknál a játék egy összesítést is számol (1 millió florin a plafon, aminek teljesítéséért kapsz egy shrunken headet)!

1 investre 1 osztalék fizetés jár (figyelj, mert ez lehet kevesebb is, mint amit befizetsz... magyarul bukhatsz is rajta).

Tiber Islandi boltokban szétnézel, hogy a shop questekhez mely itemek kellenek a többi semmire sem jó... nyugodtan add el!

Szerintem Ratbag kolléga a már megépített boltokban lévõ Invest opcióra gondol... úgy tudom ez konzolon nem volt feature pc only dolog!