Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az itemeket nincs értelme eladni. Shop Questekhez ezek kellenek, meg amúgy se. Szinte semmit sem érnek és jó helyen vannak az inventoriban.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
elõször is, azt írja, hogy egyszerre csak egy boltba investelhetek. ez csak az azonos típusúakra vonatkozik, vagy az összesre?
ha befektetem a pénzt, mikor kapom meg a részesedést és hányszor?
ezeket a random itemeket örökké csak gyûjtöttétek (láttam, hogy a shop questekhez kell), vagy van értelme elpasszolni a boltban?
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha jól tudom ezután játszódik a Bloodlines játék amiben Alairral kell zúzni.
Egyébként meg lehet azért mondja azt a stáblista elején a hang amit mert itt van a 16-os páciens példája aki nem viselte valami jól az Animusozozás aztán bekattant lehet Desmondnál is erre gondolnak.
Kicsit trükkös az idõ
Az Animus-os dologban egy bökkenõt találtam az az újra átéhetõ emlékek.
Az elsõ rész kiegészítõje a bloodlines amivel Altairral kell megmenteni a csajt Cipruson és PC-re nem jött ki.Na azt hogy lehet végig játszani mikor a Desmond szál már nem volt kapcsolatban Altair DNS-ével mivel a csaj már terhes volt.
Én ezt nem így csináltam volna az Ubi helyében... aki hamarabb nyomja a kill-t vagy stunn-t annak az betalál lenne a jó megoldás (sokszor volt olyan, hogy az üldözõm nem figyelt... nyomtam a stunn-t, de mivel õ még nyomott egy gyors attack gombot jóval azután, hogy én elkezdtem stunnolni, és még én halltam meg!)
Ha már itt boncolgatjuk a végkifejletet... szerintem az Ufókhoz tuti köze lesz a dolognak!
Minden legendás kincshez tartozna egy legenda... egy fõszereplõ, akinek a történetét megismerhetnénk, miközben Desmondék megkeresik a kincsét! (Ubiék jegyzeteljetek!) Így megmaradna a jelenkori sztoriszál is!
Sõt amilyen elbeszélõ képességgel Ubiék felépítették ezt a dolgot teljes nyugalommal el tudnék viselni más fõszereplõkkel is ilyen történeteket! Mint ahogy korábban írtam, akár Altair kibõvített sztoriját is szívesen fogadnám, pénzzel megtámogatnám egy vásárlás formájában!
Pc-n játszanék az Assassin's Creed Brotherhood-al xbox 360 controllerrel! Minden jó,kivéve a gombkiosztás! Fel van cserélve néhány gomb az AC2-hez képest és szeretném átállítani de nem engedi! Be van szürkülve az egész controller menü! Van erre valami megoldás? elõre is köszi!
És Hozhunt azért kértem meg, hogy segítsen ebben, mert nem volt idõm, se kedvem 10 mecset felvenni és várni hogy épp ki jön be gyanútlanul az ajtón... <#hehe>#hehe> De ezek valós leütések, még ha most el játszottuk is!
random stuns Próbáljátok ki! 😉
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem ezekbõl az jött le hogy meg sem szöktek az abstergotól, ugyan úgy ott van Desmond csak vhogy átverték az animusal.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nagyonnagyon szeretem a virtuális valóságos játékokat/filmeket, szerintem ez iszonyat nagyot dob rajta. Sci-fi baromságnak azért nem nevezném az almás dolgot, nekem sem jött be annyira, de a sztori, amit a Piece of Eden-ek köré faragtak, az hihetetlen jó.
Ezektõl eltekintve csak ajánlani tudom az elõzõ 2 részt is... fõleg a 2. szuper!
Magyarításról nem tudok!
Pl.: Ha be kell hatolni valahova, ahol még esetleg nem vetted meg a nyílpuskát, akkor ha késõbb már megvan megy veled a küldire a nyílpuska is!
Korábban felvett zászló/ toll/ kincsesláda nem kerül újra zárt helyzetben elhelyezésre... tehát amit korábban felvettél az felvéve marad!
Nagyon fontos (miután itt mondtátok én is rájöttem, hogy így van), hogy ha elbukod a 100 sync-et, akkor adott küldetést checkpointtol folytatva bukott állapotban marad a 100 %-ék, csak akkor van újra esély teljesíteni ezt, ha újrakezded az adott küldik (restar memory)!