7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Rage47
    rakd át billentyüre
  • böröczk
    biztos az irányításban a hiba, de egyszerűen megőrülök ettől a lock rendszertől (főként assassinateről van szó).
    látom a palit, belokkolnám, de rohadtul nem akar rámenni az a tetves lock, minden hangyát előbb lockol, mint amit kéne (tömegben, nyilván, ha egyedül van, más a helyzet), és addig mocorgok, mire kiszúr, és végem.. vétéef.
  • Hoz_Hun
    Megelőztek, pont ezt akartam írni. Akkor nyilvánvalóan nem te lockolsz először. :)
  • ratgab
    Akkor nem te lockolod először... ilyen egyszerű!
  • Fabio Capello
    Well, nekem ezzel a lockolással nagy bajaim vannak. Nyilvánvalóan én lockolom le először, elindul a kill animációm, erre baing gyomros, nyekk kés... :|
  • ratgab
    Meg el is szaladtál előlem vagy 3x... Hogy képzelted te ezt?
  • ratgab
    Utána játszottam 3 olyan assassinate meccset, amiben ultrabéna voltam!

Vagy 5x volt olyan, hogy egy ezred másodperccel lockoltak hamarabb, mint én a másikat....
  • MerlinW
    Én tartottam magam a második helyen:)
  • böröczk
    -.-"
  • Fabio Capello
    relax, just joke :)

bejöttél egy játékba, ahol ott voltunk én, merlin meg még egy pár ember.. :D Merlin hosszasan ecsetelte, hogy te tanítottad a fél topikot játszani, és emiatt lazán romba alázol bárkit a játékba (ahogy nálunk is első lettél valami 3000 pont előnnyel :D)
  • Hoz_Hun
    Na, majd ha találkozok ilyenekkel, dühöngök egy sort. :)
  • Gary
    Persze, kiakad az iránytűjük, de a magasból látják, ha a földön valaki öl és arra ugranak is, ha nem akkor kapja a lock-ot és hiába próbálja fölfedezni az üldözőt úgy is a közelükbe megy és akkor menyből az... Egyrészt zavaró, hogy a közelükben nekem is össze-vissza jár az iránytűm és így azonosítsak célpontot, másrészt folyton mutatja, hogy valaki látómezőben van (többnyire én nekik).
    Ej, az a fránya harmadik dimenzió.
  • ratgab
    Kit aláztam én szarrá????
  • Hoz_Hun
    Na, de jó! :D
  • CroftManor
    Mostanában én is a gyors falon mászást használom assassinateban. Jól jön, ha valaki elkezd üldözőbe venni. Amúgy sikerült megcsinálnom azt a részt, úgy ahogy mondtad :) Lemezről indítottam a játékot.
  • Hoz_Hun
    Nekem erre az esetre van egy profil beállítva. "Rage"-nek neveztem el. Hidden gun+dobókés, meg ilyen csupa - egyébként haszontalan - skill mint a gyors falon mászás. Volt már rá példa, hogy bekapcsoltam (nagyon ritkán). Azután a max pontom nem haladta meg a 150-et. De azt sokszor.
    Viszont egy ilyen szituban nagyon jól jön. Első halál után profilváltás és 1000 km-ről kilőném őket.
  • Fabio Capello
    FUFUFUFFF ratgab :D Van képed bejönni kis huszas szintűek közé és szarrá alázni? :D
  • CroftManor
    Tegnap is találkoztam velük. Ketten felmásztak egy kéményre, ha az egyiket belockoltad és elkezdtél fölfelé mászni, akkor a másik vagy lelőtt, vagy dobó késsel a földre rántott. Ilyenkor bánom h nincs nálam hidden gun.
  • Hoz_Hun
    Én még nem találkoztam ilyennel, de Croft mondt, hogy ő igen. Szerintem ez nem gyakori. Ez amúgy is csak ilyen látens összedolgozás, leginkább csak elrontják az egész játékot, mert így "párosan" pontot szerezni szerintem nem nagyon lehet. Ráadásul ha ilyen közel vannak egymáshoz az iránytűjük is folyamatosan "kiakad".
  • Gary
    Chuck Norris meg úgy lestunnol egyszerre minden játékost és NPC-t az összes platformon, hogy meg sem vette a játékot!
  • Gary
    Én találkoztam assassinate-ben is összedolgozókkal. Foxy_Lady vagy valami ilyesmi volt a neve és egy másik, akinek (talán) 99 volt a nevében. Vagy egy torony tetejéről potyogtak az ember nyakába, vagy ha kiütöttem az egyiket, akkor a másik egyből levadászott. Ha meg szórakoztam velük, hogy a torony tetején belockoltam az egyiket, az elbújt majd a másikat is, akkor meg a többiek fektettek ki.
    Mindenesetre, zavaró így játszani.
  • Hoz_Hun
    Hátulról? Megfelelően fölülről nehéz becserkészni. Az ilyen ShownCroftManorok miatt alaposan meg kell tanulni. Neki pl beépített Templar Visionja van, ráadásul szemek a fülén és a tarkóján és egy ideje ultrahangal érzékeli a játékos karakterek mozgását. :D Megközelíthetőség kizárólag föllülről.
    Azt meg sem említem, hogy aki benn van az első 50-ben az immunis a füstbombára... :)
  • Hoz_Hun
    Voltak (illetve fanatikusoknak vannak) klánok külföldön, de a többség már rájött hogy felesleges. Ez úgy multiplayer, hogy közben szoló is. Azaz a multiban is meg kell tanulnod egyedül boldogulnod.
    Van csapatjáték módja, ahol lehet még 3 társad, de ez minden. Erre nem érdemes klánt alapítani, elég ha haverok vannak.
  • Hoz_Hun
    "...honnan tom h melyik bot és melyik játékos?
    Haha, hát ez benne a játék. Ezaz, amit nagyon jól meg kell tanulnod, hogyan különbözteted meg a játékost a NPC-től. Minél jobb egy játékos annál nehezebb kiszúrni, illetve annál nehezebb elbújni előle. Ezzen fellül szakszerűen kell gyílkolni, nem pedig lehentelni az ellenfelet.
  • böröczk
    mindkettő, és még bohócok is
  • Rage47
    A botok nem írnak vissza chaten, valamint nem lagolnak.
  • attila97
    vagy itt csapatok vannak vagy modok vagy mi?????
  • attila97
    És ha vannak botok is akkor honnan tom h melyik bot és melyik játékos?
  • attila97
    Oké biztos h megveszem!!!De még egy kérdés!!!!!(néztem videokat)Azok az emberek akik a pályán vannak mind játékosok vagy vannak BOTok is???????
  • Fabio Capello
    templar visionnel látja, illetve amikor lenyomod a disguise gombot, egy pár másodpercig villogsz, amíg átalakulsz (ugyanez a visszaalakulásnál is, bár az kicsit hosszabb)
  • böröczk
    Még egy kérdés, hogy látja meg az üldöző, hogy disguise-t használsz? Létezik ilyen?
    Mintha valaki írta volna valahol, hogy a sarkon befordulva látszik egy pillanatra, vagy valami ilyesmi..
  • böröczk
    Nem jópofa, hanem nagyon komoly : D
    Azért van érzéke rendesen, és pont jókor használja a disguise-t, menő.
    Úgy látom szemből is ugyanúgy be lehet stunolni (shift billeseknél, ugye?), ha nem nyomta le az üldöző a kill gombot..
  • böröczk
    Ti komolyan válaszoltok neki? : D Az értelmetlen mondatok, rengeteg hangulatjel na mire következtet? Csak egy újabb kis csitri, aki bejött a másik idegeit boncolni szándékosan, alreg : D
    Sose unják meg..
  • böröczk
    Rohadt nehéz a másik mögé kerülni, ebben nálam mondjuk rohadtul közre játszik az irányítás. Kontrollerrel azért mégis más, egér-bill kombóval meg bazi sokat kell gyakorolni..
    viszont a "szembe stun" működik, ha nem lockolt pl be, akit stunolnék?
  • Fabio Capello
    1. nincs multi
    2.10/10, vedd meg és te is élvezheted
    3. Nincsenek klánok
    4. A következő off/warez megnyilvánulásodat büntetőponttal honoráljuk, már linkeltük az offtopikot, ott lehet folytatni.
  • attila97
    Nem baj ha letilt de meg akarom probálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hogyan kelll?????és egy 10 pontos skálán milyen a jo ez a multi???????
    és lehet ingyen klánt alapítani?????????
  • attila97
    de előbb mondták h lehet!!!!!!!
  • Prince23
    Nem lehet multizni törttel. jobb ha letörlöd a gépedről. mert steam guard le fog tiltani :D:D
  • Hoz_Hun
    Igazán? Köszi. :)
  • CroftManor
    Hát de az ellenfeleink is ketten vannak, ezért ha te elsütsz egy muteot, akkor én elsütöm a másikra :D
    Hát volt hogy én nyertem, de legtöbbször ő. Mikor próbáltam eldönteni hogy melyik is lehet ő és pont a rosszat céloztam be, ő nekem rohant és lemutolt... :) a többit tudjátok. Nagyon jól játszik. Amikor megfogtam őt dobókéssel, rohanok mint az állat, tudtam h smokeal készül, el is sütötte, kikerültem, erre volt még nála mute is... xD Egyébként tegnap rászóltam, hogy vegyen föl téged barátnak, remélem mire bekapcsolod a boxot, ott lesz a felkérés :)